ovelix5 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Φαντάζομαι η συσκευή με τα 4.1.2 δεν έχει υποστεί wipe ε? Παρόμοια συμπεριφορά είχα κι εγώ αμέσως μόλις έκανα αναβάθμιση σε 4.1.2. Πρόσφατα έκανα wipe data και καπάκι 3 πλήρεις φορτίσεις (σβήσιμο και φόρτιση μέχρι 100%) Αυτή τη στιγμή η μπαταρία κρατάει 2 μέρες γεμάτες με: 4,5 ώρες οθόνη 1,5 ώρα κλήσεις 2 ώρες browsing 2 push mails 2 mails που κάνουν sync κάθε 4 ώρες 30 λεπτά βίντεο 30 λεπτά χαζολόγημα με την camera. Η αλήθεια είναι πως τώρα έχω σαφώς λιγότερες εφαρμογές εγκατεστημένες... αλλά αυτές που τρέχουν μόνιμα στο background είναι οι ίδιες που είχα και πριν. Επίσης διορθώθηκε και το θέμα που είχα με το γνωστό "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί μπλα μπλα μπλα" Την επόμενη φορά θα ανεβάσω screen shot για του λόγου το αληθές. Όχι τίποτα δεν έχω κάνει... Απλά στην ουσία σε αναμονή αυτές τις ώρες έναντι της δεύτερης συσκευής μου φαίνεται υπερβολική αυτή η κατανάλωση!! Σήμερα το πρωί δε η μπαταρία πήγε στο 63%.... :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Πολύ καλά επίπεδα σε όλα φίλε μου... Να υποθέσω πως το δουλεύεις πιο πολύ με wifi... Κάπως έτσι πλέον είμαι και εγώ με την Phoenix... Μα στην αρχή είχα εκνευριστεί... διάβαζα εδώ και στο topic της μπαταρίας για τις επιδόσεις άλλων παιδιών και δεν μπορούσα να καταλάβω πού κάνω λάθος. Τελικά το λάθος ήταν το εξείς... α) Μάλλον η αναβάθμισή δεν έκατσε καλά... εξού και το "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί..." β) Το έκανα πολλές συχνές μικρές φορτίσεις... του στυλ... το φορτίζω από το 55 - 60% και το βγάζω... Τώρα που έκανα ξανά 3 πλήρεις φορτίσεις έστρωσε. Ναι περισσότερο με wifi είμαι... έξω το tasker για να τα ρυθμίζει... πάντως έχει πάντα internet είτε wifi είτε 3G Όχι τίποτα δεν έχω κάνει... Απλά στην ουσία σε αναμονή αυτές τις ώρες έναντι της δεύτερης συσκευής μου φαίνεται υπερβολική αυτή η κατανάλωση!! Σήμερα το πρωί δε η μπαταρία πήγε στο 63%.... :confused: Όντως έτσι φαίνεται... δεν είναι φυσιολογικό 20% μπαταρία μέσα σε μία νύχτα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά να συνεχιστεί καλύτερα η συζήτηση στο θέμα που έχουμε για την αυτονομία της συσκευής. Εν συντομία, θα πω ότι τον τελευταίο καιρό δουλεύω την συσκευή την μισή μέρα με 3g. Η χρήση οθόνης μειώθηκε κατά 22% στο 17ωρο που χρησιμοποιώ την συσκευή μου καθημερινά πριν την βάλω στον φορτιστή. Φανταστείτε πόσο θα μειωθεί αν χρησιμοποιείται αποκλειστικά με 3g. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Έτσι για την συζήτηση παραθέτω και 2 δικές μου. Με 5 ώρες κ 10 λεπτά οθόνη, κ κανένα μισάωρο κλήσεις. Ανοιχτό wifi συνέχεια, δεδομένα ανοιχτά αλλά λίγο χρησιμοποιημένα λόγω του ότι είμαι συνήθως σε wifi. Ανεξήγητη κατανάλωση από το Expense Manager καθώς το χρησιμοποιήσα για 5 λεπτά περίπου, όμοια κ οι χάρτες που τους είχα χρησιμοποιήσει πριν την τελευταία φόρτιση. Συγχρονισμοί push σε 3 mail, fb, viber, twitter κ τα σχετικά. Νομίζω είναι ελαφρά πιο κάτω από τις πρώτες εβδομάδες αλλά κ πάλι τα πάει ανέλπιστα καλά.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εγώ παιδιά όσο και να προσπαθώ δεν φτάνω πάνω από 7 ωρες οθόνη και 1 με 1μιση ωρα κλησεις. Πάντα ανοιχτό wifi χωρις συγχρονισμους. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εγώ παιδιά όσο και να προσπαθώ δεν φτάνω πάνω από 7 ωρες οθόνη και 1 με 1μιση ωρα κλησεις. Πάντα ανοιχτό wifi χωρις συγχρονισμους. Παιζουν ρολο και αλλα πραγματα. Φωτεινοτητα, browsing, σημα, παιχνιδια κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παιζουν ρολο και αλλα πραγματα. Φωτεινοτητα, browsing, σημα, παιχνιδια κλπ. Φωτηνοτητα στο 25% αυτόματο. Παιχνιδια 5 λεπτα. Browsing Όχι τόσο. Πολύ tapatalk , g+, falcon pro. Video 2 την ημέρα. Σήμα καμπανάκι 3 γραμες. Τι να φταιει; 3g δεν ανοίγω Ποτέ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Φωτηνοτητα στο 25% αυτόματο. Παιχνιδια 5 λεπτα. Browsing Όχι τόσο. Πολύ tapatalk , g+, falcon pro. Video 2 την ημέρα. Σήμα καμπανάκι 3 γραμες. Τι να φταιει; 3g δεν ανοίγω Ποτέ Αυτοματο και 25% δε γινεται..! Οπου και αν αφησεις τη φωτεινοτητα, μολις βαλεις αυτοματη ρυθμιζεται μονη της. Δεν κανεις κατι τραγικο ομως.. Το g+ να καιει τοσο? Δεν ξερω γιατι ειναι το πρωτο πραγμα που βγαζω απο τις συσκευες. Εχεις ανοιχτα αρκετα πραγματα στο motion μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αυτοματο και 25% δε γινεται..! Οπου και αν αφησεις τη φωτεινοτητα, μολις βαλεις αυτοματη ρυθμιζεται μονη της. Δεν κανεις κατι τραγικο ομως.. Το g+ να καιει τοσο? Δεν ξερω γιατι ειναι το πρωτο πραγμα που βγαζω απο τις συσκευες. Εχεις ανοιχτα αρκετα πραγματα στο motion μηπως? Εννοώ ότι έχω πολύ κάτω την μπάρα στη Φωτηνοτητα. Τι εννοείς motion; :confused: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εννοώ ότι έχω πολύ κάτω την μπάρα στη Φωτηνοτητα. Αν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα (το τικ διπλα απο την μπαρα φωτεινοτητας), ρυθμιζεται μονη της ασχετα αν εσυ την εχεις στο 0 η στο 100. Τι εννοείς motion; :confused: Εννοω τις "εξυπνες" λειτουργιες στο μενου κινηση (απλα το εχω στα αγγλικα). Ρυθμισεις-κινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα (το τικ διπλα απο την μπαρα φωτεινοτητας), ρυθμιζεται μονη της ασχετα αν εσυ την εχεις στο 0 η στο 100. Εννοω τις "εξυπνες" λειτουργιες στο μενου κινηση (απλα το εχω στα αγγλικα). Ρυθμισεις-κινηση Οχι τιποτα από όλα αυτά. Εντάξει εμένα δεν με πειράζει που δεν φτάνω τόσο πολύ απλά θέλω να δω μήπως κάνω κάτι λάθος. Ίσως είναι επειδή μιλάω πολύ στο τηλεφωνο και η οθόνη είναι κλειστή. Πάντως τώρα είμαι στο 90% με οθόνη 1 ωρα. Καλά είναι πιστεύω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Οχι τιποτα από όλα αυτά. Εντάξει εμένα δεν με πειράζει που δεν φτάνω τόσο πολύ απλά θέλω να δω μήπως κάνω κάτι λάθος. Ίσως είναι επειδή μιλάω πολύ στο τηλεφωνο και η οθόνη είναι κλειστή. Πάντως τώρα είμαι στο 90% με οθόνη 1 ωρα. Καλά είναι πιστεύω. Εισαι σε κανονικα επιπεδα (πολυ καλα δηλαδη). Αν μιλας πολυ στο τηλεφωνο ειναι λογικο! Νομιζα μιλας ~1 ωρα οπως ειπες παραπανω. Εγω ειμαι στις 7-10 ωρες αναλογα με τη χρηση. Αν δουλεψω πολυ data+3g ειμαι στις 7 περιπου. Με wifi 9-10 ωρες Edited February 10, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Εισαι σε κανονικα επισπεδα (πολυ καλα δηλαδη). Αν μιλας πολυ στο τηλεφωνο ειναι λογικο! Νομιζα μιλας ~1 ωρα οπως ειπες παραπανω. Εγω ειμαι στις 7-10 ωρες αναλογα με τη χρηση. Αν δουλεψω πολυ data+3g ειμαι στις 7 περιπου. Με wifi 9-10 ωρες Τόσο πολύ ε; 1 μισή ωρα μιλάω. Δεν είναι πολύ αυτο; ΧΑΧΑΧΑ τελος παντων μην το κουράζουμε. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση όμως. Edited February 10, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα (το τικ διπλα απο την μπαρα φωτεινοτητας), ρυθμιζεται μονη της ασχετα αν εσυ την εχεις στο 0 η στο 100. Νίκο αυτό που λες δεν είναι σωστό. Δοκίμασε να βάλεις τη φωτεινότητα στο αυτόματο (τικ δίπλα στη μπάρα) και μετά πείραξε τη μπάρα. Θα δεις ότι η φωτεινότητα αλλάζει λίγο. Δηλαδή είναι στο αυτόματο, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να το "σπρώξεις" λίγο προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Η διαφορά είναι μικρή αλλά υπάρχει. Κάνε τη δοκιμή σε κλειστό χώρο με χαμηλό φωτισμό, όχι έξω στον ήλιο, για να το καταλάβεις καλύτερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Νίκο αυτό που λες δεν είναι σωστό. Δοκίμασε να βάλεις τη φωτεινότητα στο αυτόματο (τικ δίπλα στη μπάρα) και μετά πείραξε τη μπάρα. Θα δεις ότι η φωτεινότητα αλλάζει λίγο. Δηλαδή είναι στο αυτόματο, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να το "σπρώξεις" λίγο προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Η διαφορά είναι μικρή αλλά υπάρχει. Κάνε τη δοκιμή σε κλειστό χώρο με χαμηλό φωτισμό, όχι έξω στον ήλιο, για να το καταλάβεις καλύτερα. Συμφωνώ Κώστα έτσι είναι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπέρα. . Ειχα ενα note 2 το οποιο το αλλαξα για αλλο χρωμα.. σχεδόν καινουργιο το νέο note το φορτισα χθες πρώτη φορα και εχω την εντύπωση οτι η διαρκεια φορτισης κρατησε πολυ περισσότερο απο το προηγούμενο note 2. Υπάρχει περιπτωση να φταιει κατι; συνολικά η φορτιση κρατησε 3 ωρες ενω το χρησιμοποιουσα σχετικά λιγη ωρα.. Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Νίκο αυτό που λες δεν είναι σωστό. Δοκίμασε να βάλεις τη φωτεινότητα στο αυτόματο (τικ δίπλα στη μπάρα) και μετά πείραξε τη μπάρα. Θα δεις ότι η φωτεινότητα αλλάζει λίγο. Δηλαδή είναι στο αυτόματο, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να το "σπρώξεις" λίγο προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Η διαφορά είναι μικρή αλλά υπάρχει. Κάνε τη δοκιμή σε κλειστό χώρο με χαμηλό φωτισμό, όχι έξω στον ήλιο, για να το καταλάβεις καλύτερα. Συμφωνώ Κώστα έτσι είναι. Μπορει να κανω λαθος. Σπανια εχω αυτοματη. Νομιζα πως μετα απο λιγο ρυθμιζεται παλι μονη της ασχετα αν εγω το εχω στο τερμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Παιδιά ξανά ανεβάζω φωτογραφία κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω....Γιατί η συλλογή ανεβαίνει συνέχεια στην κατανάλωση; αν το κινητό το αφήσω καμία 2 ώρες χωρίς παίξιμο η συλλογή ανεβαίνει τις % ενώ δεν κάνω τίποτα, άρα κάτι την κρατάει ενεργή. Στο μεταξύ αν πατήσω επιβολή διακοπής σταματάει και μετά από λίγο θα πέσει η συλλογή στην μπαταρία! Τι λέτε να φταίει; εδώ έχω βάλει προγράμματα και προγράμματα για να δω τι τρώει την μπαταρία αλλά δεν έβγαλα άκρη.Μήπως να την απεγκαταστατήσω και να κρατήσω κάποιο backup και να την ξανά περάσω μπας και στρώσει; Και αν πατήσω εκεί που βλέπω τα ποσοστά πάνω στην συλλογή να δω τον χρόνο και μετά πατήσω το βελάκι για πίσω για λίγο για κλάσματα φαίνεται και γράφει νομίζω, com.sec.android.gallery3d και μετά πάλι συλλογή. Edited February 10, 2013 by sakisdani Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Εισαι σε κανονικα επιπεδα (πολυ καλα δηλαδη). Αν μιλας πολυ στο τηλεφωνο ειναι λογικο! Νομιζα μιλας ~1 ωρα οπως ειπες παραπανω. Εγω ειμαι στις 7-10 ωρες αναλογα με τη χρηση. Αν δουλεψω πολυ data+3g ειμαι στις 7 περιπου. Με wifi 9-10 ωρες Ανέβασε ένα screenshot αν μπορεις Δείτε λίγο χάλια το δικό μου σήμερα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν έχω βάλει να τρέχει κατι. Ούτε widgets έχω ούτε τιποτα. Να κάνω κατι; Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Χάλια είναι αυτό; Μήπως υπερβάλλεις λίγο; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Χάλια είναι αυτό; Μήπως υπερβάλλεις λίγο; Όταν χθες με ίδια χρήση είχα 2 μερες και 6 ωρες οθονη δεν νομίζω πως υπερβάλω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Πάντως αναγωγικα πας για 7μισή+ ώρες οθόνης. Νομίζω πολύ καλά είναι. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα τη συσκευή σου. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Όταν χθες με ίδια χρήση είχα 2 μερες και 6 ωρες οθονη δεν νομίζω πως υπερβάλω Το γράφημα της κατανάλωσης είναι φυσιολογικό. Δεν έχεις ούτε κανένα σοβαρό drain ούτε κάτι που να δείχνει περίεργη συμπεριφορά της μπαταρίας. Πόση ώρα έχεις μιλήσει? Γιατί βλέπω ότι οι κλήσεις είναι δεύτερες. Το Skype επίσης τρώει αρκετά. Αποκλείεται να είχες ακριβώς την ίδια χρήση και να πήγες από τις 2 μέρες στη 1. Αυτό που συγκρίνεις ήταν πάλι με τη μπαταρία στο 32%? @@@: Πάντως, βλέπω ότι από εκεί που συζητούσαμε για το αν έχει πρόβλημα η μπαταρία ή για περίεργες συμπεριφορές έχουμε φτάσει να γίνεται θέμα γιατί οι ώρες οθόνης είναι 6 κι όχι 7. Νομίζω πως ασχολούμαστε υπερβολικά και δεν υπάρχει λόγος. Η μπαταρία εξαρτάται από πολλά. Κι εγώ με παρόμοια χρήση στην προηγούμενη φόρτιση είχα 5 και κάτι ώρες οθόνη και τώρα σχεδόν 7. Άλλο παρόμοια χρήση κι άλλο ίδια. Άλλο να έχει κάποιος 3 οθόνη max (που σημαίνει ότι πιθανότατα κάτι δεν πάει καλά) κι άλλο αν αντί για 6 ώρες είναι 5:30 ή 6:30. Μην γίνει και ψύχωση η μπαταρία!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Τι να πω παιδιά δεν μου κάνουν εντύπωση η ως οθόνης αλλά αυτές οι 23 ωρες μόνο. Ούτε μερα. 1 ωρα έχω μιλήσει. Προσωπικά ρωτάω γιατί δεν φτάνει τις 8 γιατί τέτοια χρήση έβλεπα στο iphone 4 που το είχα 2 χρόνια. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Τι να πω παιδιά δεν μου κάνουν εντύπωση η ως οθόνης αλλά αυτές οι 23 ωρες μόνο. Ούτε μερα. 1 ωρα έχω μιλήσει. Προσωπικά ρωτάω γιατί δεν φτάνει τις 8 γιατί τέτοια χρήση έβλεπα στο iphone 4 που το είχα 2 χρόνια. Στο ξαναλέω: είσαι στις 23 ώρες και στο 32% μπαταρία. Δεν είσαι στις 23 ώρες και στο 10%. Που σημαίνει ότι δεν είναι αυτή η τελική διάρκεια. Λογικά θα είσαι στην 1 ημέρα και 10+ ώρες με νορμάλ χρήση. Αν ασχολείσαι θα είναι λιγότερες. Αν πας και κοιμηθείς θα είναι το πρωί στο 22-23% και θα είσαι στη 1 ημέρα και 7-8 ώρες. Δεν είπαμε ότι κρατάει 2 24ωρα με φουλ χρήση. Εμένα σίγουρα όχι. Δεν ξέρω τι διάρκεια είχε το iPhone, ούτε και τη συμπεριφορά του αλλά τις συγκρίσεις τις κάνουμε με την ίδια συσκευή. Το iPhone 4 είχε και 3.5" οθόνη. Άλλη συσκευή, άλλα μέτρα, άλλα σταθμά. Δεν θα βρεις άκρη έτσι. Edited February 10, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts