Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κωστα κοιτα λιγο το ποστ μου #263 και πες μου πως σου φαινεται!

Με εχει παρει απο κατω που δεν φτανω τις ωρες χαχα

Θοδωρής

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι πόσοι έχουν 9 ώρες οθόνη έχουν χαμηλή φωτεινοτητα;;;

...Εγώ με υψηλή φωτεινότητα και συγχρονισμό και wifi και Bluetooth και ομιλία καμία ώρα ημερησίως και πολλές εφαρμογές (κλειστό gps) φορτίζω το κινητό όλη νύχτα και το βράδυ στο τέλος της ημέρας έχω μπαταρία 30-40% και νιώθω και ικανοποιημένος.

π.χ. σήμερα, μετά από 10 ώρες (από φόρτιση) με 40' Ομιλία και 130' οθόνη η μπαταρία είναι στο 66% ...Είναι φυσιολογικό;;; Πώς επιτυγχάνονται οι 9 ώρες οθόνης;

Την φωτεινότητα την έχουμε πάντα στο αυτόματο. Την αυξάνω μόνο αν βρεθώ σε εξωτερικό χώρο με έντονη ηλιοφάνεια. Τώρα τον χειμώνα δεν έχει χρειαστεί.

Όλα όμως αλλάζουν όταν η χρήση γίνεται μόνο με σύνδεση 3g.

Οι 8-9 ώρες πάνε περίπατο. Η αυτονομία μειώνεται και αντί για 10-12% κατανάλωση ανά ώρα οθόνης. πάμε στο 15.

Στο παρακάτω παράδειγμα στις 8 ωρες χρήσης απο την πλήρη φόρτιση, οι 7 ήταν με 3g.

http://img46.imageshack.us/img46/3205/photostrip201302011.jpg

Το 90% του χρόνου είναι σε wifi και όμως ισχύουν τα παραπάνω νούμερα. Δηλαδή σήμερα, πλεον, μετά από 12 ώρες (από φόρτιση) με 50' Ομιλία και 170' (3 ωρες) οθόνη η μπαταρία είναι στο 50%. Δεν καταλαβαίνω...

Edit: Όπως τα λέει ο pandrits στο #288

Edited by ilpara

Το 90% του χρόνου είναι σε wifi και όμως ισχύουν τα παραπάνω νούμερα. Δηλαδή σήμερα, πλεον, μετά από 12 ώρες (από φόρτιση) με 50' Ομιλία και 170' (3 ωρες) οθόνη η μπαταρία είναι στο 50%. Δεν καταλαβαίνω...

Ο χρόνος οθόνης εξαρτάται και από την χρήση που κάνεις.

Αν περιλαμβάνει ενεργοβόρες εφαρμογές που κάνουν την cpu να βρίσκεται συνέχεια στο κόκκινο λογικό είναι να έχεις μικρότερο χρόνο οθόνης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επίσης αν έχετε apps που τρέχουν μόνιμα στο περιθώριο και κάνουν καταγραφή κλήσεων (όπως π.χ. το εξαιρετικό CallRecorder), είναι λογικό να έχετε μια επιπλέον κατανάλωση όταν κάνετε κλήσεις. Π.χ. για μία ώρα ομιλίας πρέπει να προστεθεί και άλλη μία ώρα όπου το app ηχογραφεί τη συνομιλία, κάνει real-time encoding/compression και την αποθηκεύει σε αρχείο.

Δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα οι συσκευές μας ή οι μπαταρίες τους. Είναι θέμα πολλών παραγόντων (ένταση σήματος 3G, Wi-Fi, πόσα apps τρέχουν και τι κάνουν, φωτεινότητα χώρου κ.α.).

Απλά απολαύστε τη συσκευή σας.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ρε παιδιά θα συνεννοηθούμε καθόλου;

Εγώ έπιασα 9ώρες οθόνης την προηγούμενη Κυριακή σπίτι προσπαθώντας να τελειώσω την μπαταρία. Όλα ανοιχτά (πάντα τα έχω) και τελικά το τηλέφωνο άντεξε 12ώρες.

Από την Δευτέρα στη δουλειά όχι 9ώρες οθόνης, αλλά ούτε 6 δεν έπιασα!

Όμως έχω από τις 7 το πρωί ίντερνετ ράδιο συν τις κλήσεις συν tapatalk συν συγρονισμούς συν Google reader θα φτάσω σπίτι το μεσημέρι με 55-60% και η οθόνη είναι στην 1ώρα (όταν με το Note1 με την ίδια ακριβώς χρήση έφτανα με 20% και με το S2 άλλαζα μπαταρία στις 6 ώρες!:p)

Εννοείτε πως η συνολική διάρκεια της ανοικτής οθόνης εξαρτάται από το τι άλλο έχεις χρησιμοποιήσει παράλληλα και στον καθένα μας διαφέρει όπως διαφέρουν και οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε.

Τελειώνοντας να πω πως εγώ Ποτέ δεν έχω αφήσει το τηλέφωνο αφορτιστο το βράδυ γιατί απλά το πρωί θα έχει μείνει από μπαταρία.:p

@DrMobile έχεις απόλυτο δίκιο για το σήμα! Από το προηγούμενο Σάββατο που έβαλα στο σπίτι συσκευή για full σήμα, βλέπω Τεράστια διαφορά (προς το καλύτερο) στη συμπεριφορά της μπαταρίας!!!

Και για του λόγου το αληθές κοιτάξτε την διαφορά του σήματος στις λεπτομέρειες ιστορικού:

http://db.tt/sbSFTPeb

Edited by pandrits

Εχω το κακό συνήθειο να βάζω το κινητό για φόρτιση κάθε βράδυ. Το αποτέλεσμα? Εχω "μείνει" απο μπαταρία μόνο μια φορά στον ενάμιση μήνα που έχω τη συσκευή. Σήμερα η μπαταρία τα πάει πολύ καλά αλλά μιας και είναι ήδη 10 το βράδυ και σε 2 ωρίτσες το πολύ θα μπει στη φόρτιση, για μια ακόμα φορά αποκλείεται να το αδειάσω ώστε να δω πόσες ώρες οθόνη μπορώ να πιάσω μέχρι την πλήρη αποφόρτιση. Για την ώρα πάντως είμαι οπως φαίνεται στις συνημμένες εικόνες. Εκτός πρίζας στις 8 παρα είκοσι το πρωί, στο γραφείο μέχρι το απόγευμα με πολύ κακό σήμα (στο γραφείο το σήμα μου είναι τόσο κακό που πραγματικά αδυνατώ να μιλήσω απο το κινητό, όποτε με καλούν βγαίνω έξω για να μιλήσω), σχεδόν μόνιμα συνδεδεμένο σε wifi και το δίκτυο 2G, η φωτεινότητα σταθερά γύρω στο 35%, συγχρονισμοί σε gmail, whatsapp, skype πάντα on, αυτόματη περιστροφή ενεργή, power saving mode στο off, κανα μισάωρο+ κλήσεις, κανα μισαωρο web browser, πολύ whatsapp, πολύ χρήση εφαρμογων γραφείου (pdf viewer, Snote, Calendar, Calculator), λίγο youtube και λίγη gallery. Περιττό να πω ότι ο αγαπημένος μου Γαλαξίας (i9000) θα είχε παραδώσει το πνεύμα εύκολα σε αυτό το σημείο ενώ ο συνεργάτης μου (έτσι αισθάνομαι το Note) μου εξασφαλίζει άλλη τόση χρήση, χρήση που ουσιαστικά μου είναι αδύνατο να πραγματοποιήσω μέσα στη μέρα αφήνοντάς μου αυτό το αίσθημα σιγουριάς που εμείς οι κατοχοι του Note συνήθως αισθανόμαστε όσον αφορά την αυτονομία του κινητού μας. Για να μην δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις και αρχίσουν να σκέφτονται κάποιοι ότι κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία τους, να πω ότι με μέτρια χρήση χαρτών, μέτριο gaming και 1-2 ώρες 3G, το κινητό δεν μου βγάζει πάνω απο 6μιση, 7 ώρες οθόνη. Εφαρμογές όπως το whatsapp που έχω χρησιμοποιήσει σήμερα κατα κόρον, δεν είναι ενεργοβόρες οπότε προσφέρονται για καλές επιδόσεις αυτονομίας. Είμαι με stock 4.1.1 (ΧΧΑLJ3) Edited by mindfield
Κώστας

αντιμετωπίζω το εξής θέμα:

τι είναι αυτό το media που μου τρώει την μπαταρία?

Στα ελληνικά λέγεται λήψεις.Κατεβάζεις κάτι προφανώς..

me > you

Βλέπεται τίποτα περίεργο;

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Παιδιά επιβεβαιώνω ότι μετά τις πρόσφατες 2 αναβαθμίσεις της 4.1.2 (Γαλλική Rom), υπάρχει αισθητή βελτίωση της μπαταρίας.

Σήμερα το πρωί που το έβγαλα από τη φόρτιση στο 100% μου έπεσε στο 99% μετά από 1 περίπου ώρα συνεχούς σχεδόν χρήσης!! Δεν το πίστευα...:)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά επιβεβαιώνω ότι μετά τις πρόσφατες 2 αναβαθμίσεις της 4.1.2 (Γαλλική Rom), υπάρχει αισθητή βελτίωση της μπαταρίας.

Σήμερα το πρωί που το έβγαλα από τη φόρτιση στο 100% μου έπεσε στο 99% μετά από 1 περίπου ώρα συνεχούς σχεδόν χρήσης!! Δεν το πίστευα...:)

Έχε υπόψη σου ότι το "100%" που βλέπεις αμέσως μετά την πλήρη φόρτιση δεν είναι 100% αλλά παραπάνω (ας πούμε 105%). Δοκίμασέ το για άλλη μία ώρα να δεις αν θα πάει απ' το 99% στο 98%. Στοιχηματίζω πως θα πάει πολύ παρακάτω.

Φιλικά, Κώστας

Έχε υπόψη σου ότι το "100%" που βλέπεις αμέσως μετά την πλήρη φόρτιση δεν είναι 100% αλλά παραπάνω (ας πούμε 105%). Δοκίμασέ το για άλλη μία ώρα να δεις αν θα πάει απ' το 99% στο 98%. Στοιχηματίζω πως θα πάει πολύ παρακάτω.

Φίλε Κώστα το κινητό το άνοιξα στις 17.00 (όχι το πρωί που εκ παραδρομής είπα πριν, ξενύχτι γαρ,,,:lol:) και τώρα που γράφω το post, είναι στο 98%...ανοικτό packet data και push email, ανοικτός συγχρονισμός και auto brightness!!

Τάσος

Φίλε Κώστα το κινητό το άνοιξα στις 17.00 (όχι το πρωί που εκ παραδρομής είπα πριν, ξενύχτι γαρ,,,:lol:) και τώρα που γράφω το post, είναι στο 98%...ανοικτό packet data και push email, ανοικτός συγχρονισμός και auto brightness!!

Πόσο διάστημα μέσα στη μία ώρα ήταν ανοιχτή η οθόνη; Αν σου πήγε απ' το 99% στο 98% με 1 ώρα συνεχούς χρήσης της οθόνης τότε μπράβο στο Note II και στη μπαταρία του, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχεις οθόνη ανοιχτή για 1 ώρα και να πέσει μόνο 1%... Ακόμα και τη μισή απ τη 1 ώρα να ήταν ανοιχτή η οθόνη θα είχαμε αυτονομία με ανοιχτή οθόνη για 50 ώρες, ενώ στην πράξη με το ζόρι βγάζουμε 8-9 ώρες με ανοιχτή οθόνη... :confused:

Γενικά δεν είναι σωστό να μετράμε από το 100% γιατί πάντα η μπαταρία έχει λίγο παραπάνω "ζουμί" και παραμένει στο 100% για παραπάνω ώρα. Το ίδιο συμβαίνει και κατά τη φόρτιση που ενώ η μπαταρία φτάνει στο 100%, η συσκευή συνεχίζει τη φόρτιση για αρκετά λεπτά.

Φιλικά, Κώστας

Πόσο διάστημα μέσα στη μία ώρα ήταν ανοιχτή η οθόνη; Αν σου πήγε απ' το 99% στο 98% με 1 ώρα συνεχούς χρήσης της οθόνης τότε μπράβο στο Note II και στη μπαταρία του, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχεις οθόνη ανοιχτή για 1 ώρα και να πέσει μόνο 1%... Ακόμα και τη μισή απ τη 1 ώρα να ήταν ανοιχτή η οθόνη θα είχαμε αυτονομία με ανοιχτή οθόνη για 50 ώρες, ενώ στην πράξη με το ζόρι βγάζουμε 8-9 ώρες με ανοιχτή οθόνη... :confused:

Γενικά δεν είναι σωστό να μετράμε από το 100% γιατί πάντα η μπαταρία έχει λίγο παραπάνω "ζουμί" και παραμένει στο 100% για παραπάνω ώρα. Το ίδιο συμβαίνει και κατά τη φόρτιση που ενώ η μπαταρία φτάνει στο 100%, η συσκευή συνεχίζει τη φόρτιση για αρκετά λεπτά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μέτρησα ακριβώς ώρες με οθόνη κλπ., αλλά από τη μέχρι τώρα εμπιερία και αίσθησή μου από την 4.1.2 που είχα διαπιστώσει κάποιο drain, πλέον νομίζω ότι αυτό διορθώθηκε! να δούμε και τους υπόλοιπους που πέρασνα τις αναβαθμίσεις αν έχουν παρατηρήσει αύξηση της αυτονομίας..

Τάσος

Μετά το 100% και όταν γίνει πράσινο πρέπει να το αφήνουμε κι αλλο;

Εγώ παρατηρω πάντως πως από το 100% το 1% το ψάξω σε 10 λεπτά χρήσης ανοιχτής οθόνης από εκεί και πέρα καθε 6-7 λεπτά πέφτει.

Θοδωρής

Μετά το 100% και όταν γίνει πράσινο πρέπει να το αφήνουμε κι αλλο;

Εγώ παρατηρω πάντως πως από το 100% το 1% το ψάξω σε 10 λεπτά χρήσης ανοιχτής οθόνης από εκεί και πέρα καθε 6-7 λεπτά πέφτει.

Όταν το LED ειδοποιήσεων γίνει πράσινο μπορείς να αποσυνδέσεις τη συσκευή απ' τον φορτιστή, αλλά και να την αφήσεις συνδεδεμένη δεν νομίζω πως προκαλεί κάποιο πρόβλημα. Απλά έτσι θα έχεις τη συσκευή σου έτοιμη στο 100% για όταν θέλεις να φύγεις απ' το σπίτι. Αυτό άλλωστε κάνουμε όλοι όταν συνδέουμε τη συσκευή στον φορτιστή πριν πάμε για ύπνο. Απ' τις 8 ώρες οι 6 είναι με τη συσκευή στο 100% και το LED στο πράσινο.

Η συμπεριφορά της μπαταρίας που περιγράφεις μου φαίνεται φυσιολογική.

Edit: Πάλι βγήκαμε off-topic...

Φιλικά, Κώστας

Όλους μας εξυπηρετεί να αφήνουμε τον φορτιστή καρφωμένο στην πρίζα όλο το 24ωρο. Όταν δεν είναι επάνω το κιν ούτε ζεσταίνεται ούτε θορύβους κάνει ούτε τίποτα. Μήπως έχει ασφαλιστική δικλείδα ώστε όταν δεν είναι επάνω το κινητό να είναι σε κατάσταση off;;;

Γενικότερα, κάνει κακό στον φορτιστή να είναι συνεχώς στην πριζα;;; ...η κατανάλωση, αν υπάρχει, να υποθέσω ότι είναι αμελητέα;;;

Όλους μας εξυπηρετεί να αφήνουμε τον φορτιστή καρφωμένο στην πρίζα όλο το 24ωρο. Όταν δεν είναι επάνω το κιν ούτε ζεσταίνεται ούτε θορύβους κάνει ούτε τίποτα. Μήπως έχει ασφαλιστική δικλείδα ώστε όταν δεν είναι επάνω το κινητό να είναι σε κατάσταση off;;;

Γενικότερα, κάνει κακό στον φορτιστή να είναι συνεχώς στην πριζα;;; ...η κατανάλωση, αν υπάρχει, να υποθέσω ότι είναι αμελητέα;;;

Δεν πειράζει καθόλου να μένει ο φορτιστής συνεχώς στην πρίζα. Η συσκευή θα ζητήσει όσο ρεύμα θελήσει, όποτε το θελήσει. Όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως το ρεύμα που θα ζητήσει η συσκευή είναι πολύ μικρό (ανάλογα και με το τι τρέχεις) και δεν ενοχλεί καθόλου ούτε τη μπαταρία ούτε τον φορτιστή.

Αν ο φορτιστής ειναι στην πρίζα αλλά δεν είναι συνδεμένος με τη συσκευή τοτε δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα. Εγώ δεν τον αποσυνδέω πότε από την πρίζα.

Φιλικά, Κώστας

Και εγώ έτσι κάνω. Πάντα στην μπριζα ο φορτιστής και το χρησιμοποιούμε οπότε θέλουμε. Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω δει κατι περίεργο.
Θοδωρής

Δείτε πως φαίνεται όταν μια εφαρμογή είναι ενεργοβόρα.

Το G Tasks το άνοιξα μόνο για να περάσω ένα γεγονός. Παρέμεινε αδικαιολόγητα για μεγάλο χρονικό διάστημα ενεργό και κατανάλωσε πολύ περισσότερη ενέργεια από το Tapatalk που το χρησιμοποιώ από το πρωί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά νομίζω ότι έχω drain battery Δείτε στην πρώτη φώτο γιατί η συλλογή είναι τόσο ψηλά ενώ δεν μπαίνω στην συλλογή;

Και στην άλλη στην κορυφή το com.Google....κτλ τι πρόγραμμα είναι γιατί είναι ψηλά;

Δείτε πως φαίνεται όταν μια εφαρμογή είναι ενεργοβόρα.

Το G Tasks το άνοιξα μόνο για να περάσω ένα γεγονός. Παρέμεινε αδικαιολόγητα για μεγάλο χρονικό διάστημα ενεργό και κατανάλωσε πολύ περισσότερη ενέργεια από το Tapatalk που το χρησιμοποιώ από το πρωί.

te_salat ποια εφαρμογη ειναι αυτη που εχεις για να βλεπεις τι κατασταση της μπαταριας?

επισης ρε παιδια απο πανω στις φωτογραφιες που εχω βαλει ποιο ειναι αυτο το προγραμμα com.google.process.gapps που με τρωει την μπαταρια?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

te_salat ποια εφαρμογη ειναι αυτη που εχεις για να βλεπεις τι κατασταση της μπαταριας?

επισης ρε παιδια απο πανω στις φωτογραφιες που εχω βαλει ποιο ειναι αυτο το προγραμμα com.google.process.gapps που με τρωει την μπαταρια?

System Panel λέγεται.

Ερώτηση.

Αυτές οι δύο συσκευές βγήκαν από τη φόρτιση το πρωί με περίπου μια ώρα διάφορα.

Η πρώτη έχει την 4.1.2 και με καμία ιδιαίτερη χρήση η κατανάλωση της μπαταρίας είναι αυτή,

http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/2013-02-09003419_zps2fc068c9.png

Η δεύτερη συσκευή με 4.1.1 με 9 ώρες σχεδόν να λειτουργεί το ραδιόφωνο με περίπου 1/μιση ώρα περιήγηση με 3g και 5-6 τηλεφωνικές κλήσεις + κάποια SMS η κατανάλωση ήταν αυτή,

http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/2013-02-09003424_zps75ba35f0.png

http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/2013-02-09003437_zpsac369d23.png

Στις συσκευές έχω τις ίδιες εφαρμογές με τη διαφορά στη 2η να έχει καμία 20λιγοτερες...

Γιατί στη πρώτη συσκευή νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά;;.... :(

(καμιά δεν έχει ρουταριστή)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ερώτηση.

Αυτές οι δύο συσκευές βγήκαν από τη φόρτιση το πρωί με περίπου μια ώρα διάφορα.

Η πρώτη έχει την 4.1.2 και με καμία ιδιαίτερη χρήση η κατανάλωση της μπαταρίας είναι αυτή,

Η δεύτερη συσκευή με 4.1.1 με 9 ώρες σχεδόν να λειτουργεί το ραδιόφωνο με περίπου 1/μιση ώρα περιήγηση με 3g και 5-6 τηλεφωνικές κλήσεις + κάποια SMS η κατανάλωση ήταν αυτή,

Στις συσκευές έχω τις ίδιες εφαρμογές με τη διαφορά στη 2η να έχει καμία 20λιγοτερες...

Γιατί στη πρώτη συσκευή νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά;;.... :(

(καμιά δεν έχει ρουταριστή)

Φαντάζομαι η συσκευή με τα 4.1.2 δεν έχει υποστεί wipe ε? Παρόμοια συμπεριφορά είχα κι εγώ αμέσως μόλις έκανα αναβάθμιση σε 4.1.2. Πρόσφατα έκανα wipe data και καπάκι 3 πλήρεις φορτίσεις (σβήσιμο και φόρτιση μέχρι 100%)

Αυτή τη στιγμή η μπαταρία κρατάει 2 μέρες γεμάτες με:

4,5 ώρες οθόνη

1,5 ώρα κλήσεις

2 ώρες browsing

2 push mails

2 mails που κάνουν sync κάθε 4 ώρες

30 λεπτά βίντεο

30 λεπτά χαζολόγημα με την camera.

Η αλήθεια είναι πως τώρα έχω σαφώς λιγότερες εφαρμογές εγκατεστημένες... αλλά αυτές που τρέχουν μόνιμα στο background είναι οι ίδιες που είχα και πριν.

Επίσης διορθώθηκε και το θέμα που είχα με το γνωστό "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί μπλα μπλα μπλα"

Την επόμενη φορά θα ανεβάσω screen shot για του λόγου το αληθές.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Φαντάζομαι η συσκευή με τα 4.1.2 δεν έχει υποστεί wipe ε? Παρόμοια συμπεριφορά είχα κι εγώ αμέσως μόλις έκανα αναβάθμιση σε 4.1.2. Πρόσφατα έκανα wipe data και καπάκι 3 πλήρεις φορτίσεις (σβήσιμο και φόρτιση μέχρι 100%)

Αυτή τη στιγμή η μπαταρία κρατάει 2 μέρες γεμάτες με:

4,5 ώρες οθόνη

1,5 ώρα κλήσεις

2 ώρες browsing

2 push mails

2 mails που κάνουν sync κάθε 4 ώρες

30 λεπτά βίντεο

30 λεπτά χαζολόγημα με την camera.

Η αλήθεια είναι πως τώρα έχω σαφώς λιγότερες εφαρμογές εγκατεστημένες... αλλά αυτές που τρέχουν μόνιμα στο background είναι οι ίδιες που είχα και πριν.

Επίσης διορθώθηκε και το θέμα που είχα με το γνωστό "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί μπλα μπλα μπλα"

Την επόμενη φορά θα ανεβάσω screen shot για του λόγου το αληθές.

Πολύ καλά επίπεδα σε όλα φίλε μου...

Να υποθέσω πως το δουλεύεις πιο πολύ με wifi...

Κάπως έτσι πλέον είμαι και εγώ με την Phoenix...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία