Black_Drag0n Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τελικά πήρα το Note 3 Neo. Ποιά θήκη λέτε να πάρω; Είναι αρκετά μεγάλο και δε θέλω να... μεγαλώσει πολύ ακόμη! Απ' την άλλη δε θέλω να πάθει κάτι. Ήταν ένα μεγάλο έξοδο για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τελικά πήρα το Note 3 Neo. Ποιά θήκη λέτε να πάρω; Είναι αρκετά μεγάλο και δε θέλω να... μεγαλώσει πολύ ακόμη! Απ' την άλλη δε θέλω να πάθει κάτι. Ήταν ένα μεγάλο έξοδο για μένα. Ότι θήκη και να πάρεις θα σου μεγαλώσεις αρκετά το κινητό. Οι επώνυμες κάνουν 20-30€. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μάλλον όλες! Αρα για αυθεντικη μπαταρια που παμε?π.χ γερμανος και τετοια η και αυτες ειναι bulk απλα πληρωνουμε ονομα?Ας δωσω και 30 ευρω,αρκει να ειναι αυθεντικη παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Είμαστε off topic (και ευθύνομαι εγώ για αυτό αφού ξεκίνησα όλη τη συζήτηση) οπότε κάποιος moderator θα πρέπει να μετακινήσει τα μηνύματα στο κατάλληλο θέμα για τα αξεσουάρ. Δε νομίζω να υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα συσκευασμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Από μια άλλη οπτική, δεν νομίζω πως είμαστε off topic, γιατί μιλάμε μόνο για αξεσουάρ των Note. Αν το θέμα μετακινηθεί αλλού, μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε για οποιοδήποτε κινητό. Ότι θήκη και να πάρεις θα σου μεγαλώσεις αρκετά το κινητό. Οι επώνυμες κάνουν 20-30€. Και ποιά είναι η ουσιαστική διαφορά με τις επώνυμες, εκτός απ' το ότι είναι επώνυμες; Ποιά η ουσιαστική διαφορά του να πάω σε κάτι άλλο, εκτός από θήκη σιλικόνης; Ως τώρα είχα φθηνά κινητά, δε χρησιμοποιούσα θήκες (λάθος) και δεν ξέρω πόσο προστατεύει μια θήκη σιλικόνης. Πάντως, αν πάω σε κάποια άλλη, δε θα ήθελα να είναι samsung, γιατί νομίζω ότι θα μοιάζει πάλι με το κινητό εμφανισιακά και μου τη δίνει αυτό το ψευτο-κυριλέ στυλ του Note 3. Θέλω κάτι πιο ανέμελο/φοιτητικό. Αλλά εντάξει, πρώτα απ' όλα βάζω την ασφάλεια του κινητού. Ως τώρα δεν το πέρνω μαζί μου έξω, γιατί φοβάμαι μην γρατζουνιστεί απειροελάχιστα το πίσω μέρος :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εδώ μια θήκη σιλικόνης της puro και μετά από 5-6 τούμπες σε πλακάκι, τσιμέντο και άσφαλτο όπου μέχρι και η πένα έφυγε, το κινητό βγήκε αλόβητο. Δυστυχώς οι διατάσεις μεγαλώνουν αρκετά άλλα βελτιώνεται πολύ και το grip. Με μια flip που είχα, δυστυχώς μετά από μια πτώση σε άσφαλτο, έπεσε με το flip ανοιχτό οπότε μου ράγισε στην γωνία το tempered glass που είχα τότε και γθάρθηκε λίγο και το "νίκελ" σε ένα σημείο. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Είμαστε off topic (και ευθύνομαι εγώ για αυτό αφού ξεκίνησα όλη τη συζήτηση) οπότε κάποιος moderator θα πρέπει να μετακινήσει τα μηνύματα στο κατάλληλο θέμα για τα αξεσουάρ. Δε νομίζω να υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα συσκευασμένες. Δηλαδη αυθεντικη μπαταρια για νοτε 2 δεν υπαρχει?? Για να βρω μια πρεπει να ξαναγορασω το τηλεφωνο?? Μονο οι bulk υπαρχουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Εδώ μια θήκη σιλικόνης της puro και μετά από 5-6 τούμπες σε πλακάκι, τσιμέντο και άσφαλτο όπου μέχρι και η πένα έφυγε, το κινητό βγήκε αλόβητο. Δυστυχώς οι διατάσεις μεγαλώνουν αρκετά άλλα βελτιώνεται πολύ και το grip. Με μια flip που είχα, δυστυχώς μετά από μια πτώση σε άσφαλτο, έπεσε με το flip ανοιχτό οπότε μου ράγισε στην γωνία το tempered glass που είχα τότε και γθάρθηκε λίγο και το "νίκελ" σε ένα σημείο. Διαλέγεις και παίρνεις. Οι flip απορρίπτονται, λοιπόν, άρα θήκη σιλικόνης; Υπάρχει κάτι καλύτερο ή δε χρειάζεται; μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει για το neo, έχει 25€ + μεταφορικά από εξωτερικό + χρόνος αναμονής (που δε θα βγάζω το κινητό έξω :X). Γενικά, δε βλέπω να υπάρχουν και πολλές στην Ελλάδα. Edit: Βρήκα αυτές εδώ: Love MEI Aluminum Bumper Frame Love MEI Metal Bumper Frame (αυτή δεν έχει πίσω μέρος; :blink: ) TPU Gel S-Line Ποιά να πάρω;; Edited January 4, 2015 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Νομίζω μια από τις καλύτερες θήκες για να πάρεις είναι η UAG (από ότι έχω διαβάσει... Δεν την έχω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Δηλαδη αυθεντικη μπαταρια για νοτε 2 δεν υπαρχει?? Για να βρω μια πρεπει να ξαναγορασω το τηλεφωνο?? Μονο οι bulk υπαρχουν?? Παιδια μπορει να βοηθησει κανεις που ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδια μπορει να βοηθησει κανεις που ξερει? Για να είσαι σίγουρος για την μπαταρία σου, αγόρασε τη από τη Smartek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Για να είσαι σίγουρος για την μπαταρία σου, αγόρασε τη από τη Smartek. Σωστος...δεν το χα σκεφτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη θηκη της Spigen για το Note II ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παίδες ενδιαφέρομαι για μια θήκη που έχει το μαγνητακι στην πίσω μεριά δηλαδή στην πλάτη του κινητού.δημιουργούνται και σε αυτή την περίπτωση προβλήματα με την οθόνη και το πενάκι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με τις θηκες με μαγνητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μια και δεν μπορούμε να παραγγειλουμε από ebay ξέρει κανείς κάποιο site για παραγγελίες; Από Ελλάδα όσα είδα είναι Φαρμάκη. Για θήκες ενδιαφέρομαι. Είδα από skroutz αλλά και εκεί μαγκεψαν. Όλα τα ανέβασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μια και δεν μπορούμε να παραγγειλουμε από ebay ξέρει κανείς κάποιο site για παραγγελίες; Από Ελλάδα όσα είδα είναι Φαρμάκη. Για θήκες ενδιαφέρομαι. Είδα από skroutz αλλά και εκεί μαγκεψαν. Όλα τα ανέβασαν. Από ό,τι έμαθα,μπορείς και με το PayPal,με κάποιες διαδικασίες που έχουν περιγραφεί και εδώ.Ψάξε και θα το βρεις. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 γεια σας,επειδη στο note2 μου χαλασε η θυρα usb και δεν μου φορτηζει την μπαταρια για να ανοιξει το κινητο,μηπως γνωριζει καποιος απο εσας εαν αγορασω ασυρματη βαση φορτισης Wireless Charging Pad με τον δεκτη στην μπαταρια , θα μου φορτησει η μπαταρια οπως ειναι σβηστο ωστε να μου ανοιξει το κινητο,η αυτοι οι φορτιστες ενεργοποιουνται οταν το κινητο ειναι αναμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Αξεσουάρ Note 20 - Ultra (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτ Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Ringke fusion x camo ... πολύ πολύ καλή και δείχνει να προστατεύει αρκετά καλά τη συσκευή Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Επειδή ήδη έχει φθαρεί το screen protector που ήταν τοποθετημένο πάνω, έχετε κάποια πρόταση δοκιμασμένη; Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Το T-MAX το εχει βαλει καποιος? Εντυπωσεις? https://www.skroutz.gr/s/24438019/T-MAX-UV-Glass-Galaxy-Note-20-Ultra.html?from=account_favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Πήρα την παρακάτω θήκη και πραγματικά με κάλυψε 100%. Αρκετά λεπτή και ιδιαίτερα προστατευτικη. Έχει υπερυψωμένες άκρες ώστε αν πέσει σε επίπεδη επιφάνεια (πχ πλακάκι) να μη πάθει τίποτα η οθόνη. Το ίδιο ισχύει και με τις κάμερες. Πολύ καλή προστασία και αίσθηση. https://www.skroutz.gr/s/24656982/Ringke-Air-S-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-Note-20-Ultra.html Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Πήρα την παρακάτω θήκη και πραγματικά με κάλυψε 100%. Αρκετά λεπτή και ιδιαίτερα προστατευτικη. Έχει υπερυψωμένες άκρες ώστε αν πέσει σε επίπεδη επιφάνεια (πχ πλακάκι) να μη πάθει τίποτα η οθόνη. Το ίδιο ισχύει και με τις κάμερες. Πολύ καλή προστασία και αίσθηση. https://www.skroutz.gr/s/24656982/Ringke-Air-S-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-Note-20-Ultra.html Καλη η ringke air αλλα έχει ενα μειον, οπως πολλες αυτους του ειδους . Στα πλαϊνα μερα κανουν ευκολα flex, με αλλα λογια "παιζουν" και δε σου δινουν την αισθηση του "firm fit up". Ιδια περιπτωση ειναι κι η spigen liquid air πχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Καλη η ringke air αλλα έχει ενα μειον, οπως πολλες αυτους του ειδους . Στα πλαϊνα μερα κανουν ευκολα flex, με αλλα λογια "παιζουν" και δε σου δινουν την αισθηση του "firm fit up". Ιδια περιπτωση ειναι κι η spigen liquid air πχ... Στη συγκεκριμένη δεν παρατήρησα αυτό που λες. Έκατσε μια χαρά στη συσκευή. Την spigen liquid air την είχα στο note 9 αλλά δεν μου έδινε αυτή την προστασία που θέλω για πτώση σε επίπεδες επιφάνειες. Η ringke έχει και στην κάμερα αρκετή προεξοχή με αποτέλεσμα να την προστατεύει πολύ καλά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts