mikedas Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έστελνα email στη Wacom και θα τους ρώταγα για να ξέρω από πρώτο χέρι τι επιτρέπεται και τι όχι. το έκανα ήδη και στην Noreve και αναμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) το έκανα ήδη και στην Noreve και αναμένω. Την απάντηση της Noreve δεν τη μετράω πολύ, εκτός αν παραθέσουν επίσημα στοιχεία. Αυτό που έχει σημασία είναι η απάντηση της Wacom. Ενημέρωσέ μας όταν σου απαντήσουν. Edit: Παρακάτω παραθέτω απόσπασμα από το αυθεντικό user manual του Samsung Galaxy Note (του I, όχι του II), όπου στη σελίδα 180 αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται θήκες με μαγνητικό κούμπωμα. http://i42.tinypic.com/jgtjte.jpg Edited August 19, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπερα και συγνωμη που γραφω εδω αλλα δεν βρηκα το καταλληλο θεμα ετσι ωστε να γραψω εκει... Υπαρχει θεμα αν εχεις πολυ καιρο στο κινητο σου μια ζελατινα? δημιουργει προβλημα στην οθονη?? Οτι μου το ειπε ενα φιλαρακι και του λεω δεν παιζει κατι τετοιο δεν το εχω διαβασει πουθενα και μου ειπε να ρωτησω εδω και εσας για πιο συγουρα... Ευχαριστω εκτων προτερων Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Κανονικά έπρεπε να το ρωτήσεις στα αξεσουάρ-θήκες κ.λ.π για να σου πουν και κάποια καλή ζελατίνα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τη ζελατίνα, όχι ότι μου το είπε η Samsung, απλά σε όλες τις συσκευές που είχα και για όσο καιρό τις είχα φορούσα ζελατίνες και δεν είχα κάποιο πρόβλημα λόγο ζελατίνας... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπερα και συγνωμη που γραφω εδω αλλα δεν βρηκα το καταλληλο θεμα ετσι ωστε να γραψω εκει... Υπαρχει θεμα αν εχεις πολυ καιρο στο κινητο σου μια ζελατινα? δημιουργει προβλημα στην οθονη?? Οτι μου το ειπε ενα φιλαρακι και του λεω δεν παιζει κατι τετοιο δεν το εχω διαβασει πουθενα και μου ειπε να ρωτησω εδω και εσας για πιο συγουρα... Ευχαριστω εκτων προτερων Φίλε την ίδια ακριβώς κουβέντα είχα και εγώ με ένα φίλο μου προ 6 μήνου περίπου, ο οποίος έχει το note 1. Για να μην σε κουράζω, καταλήξαμε ότι αν κάνεις μεγάλη χρήση της γραφίδας, καλό είναι να την αλλάξεις στο 6μηνο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ στο note 1 είχα την ίδια ζελατινα για 1,5 χρόνο και δεν έπαθε τίποτα. Βέβαια χρησιμοποίησα την γραφίδα ελάχιστα. Στο note 2 όμως, που μου είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα μου, την άλλαξα στο 6μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Να προτείνω κάτι. Επειδή είμαι και εγώ άνθρωπος που ψάχνεται, με προστατευτικές θήκες και screen protectors, το πιο κορυφαίο κορυφαίο απίστευτο και αξεπέραστο προϊόν που έχω δοκιμάσει στο Note 2 είναι το tempered glass. Για το δικό μας κινητό είναι πολύ φτηνό. Μόλις 7 δολάρια. Έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα : Καταρχάς είναι glass, και δεν λυγίζει δε στραβώνει δε τσακίζει στην προσπάθεια σου να το βάλεις. Επίσης μπορείς να παιδεύεσαι με τις ώρες να το φέρεις στα σωστά όρια. Να το καθαρίζεις από κάτω με νερό, αζαξ, οινόπνευμα, μπορεί να γεμίσει χνούδια και οτιδήποτε άλλο, με μια κολλητική ταινία όμως (Εγώ το πέρασα με ρόλο που μαζεύει τρίχες) όλα εξαφανίζονται και το glass γίνεται αόρατο. Τέλος, μετά την εγκατάσταση, συνεχίζεις να έχεις την υφή του Gorilla Glass, και την προστασία ενός σκληρού πλαστικού και όχι μιας μεμβράνης. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Να προτείνω κάτι. Επειδή είμαι και εγώ άνθρωπος που ψάχνεται, με προστατευτικές θήκες και screen protectors, το πιο κορυφαίο κορυφαίο απίστευτο και αξεπέραστο προϊόν που έχω δοκιμάσει στο Note 2 είναι το tempered glass. Για το δικό μας κινητό είναι πολύ φτηνό. Μόλις 7 δολάρια. Έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα : Καταρχάς είναι glass, και δεν λυγίζει δε στραβώνει δε τσακίζει στην προσπάθεια σου να το βάλεις. Επίσης μπορείς να παιδεύεσαι με τις ώρες να το φέρεις στα σωστά όρια. Να το καθαρίζεις από κάτω με νερό, αζαξ, οινόπνευμα, μπορεί να γεμίσει χνούδια και οτιδήποτε άλλο, με μια κολλητική ταινία όμως (Εγώ το πέρασα με ρόλο που μαζεύει τρίχες) όλα εξαφανίζονται και το glass γίνεται αόρατο. Τέλος, μετά την εγκατάσταση, συνεχίζεις να έχεις την υφή του Gorilla Glass, και την προστασία ενός σκληρού πλαστικού και όχι μιας μεμβράνης. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Σου είναι εύκολο να ποστάρεις ένα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σου είναι εύκολο να ποστάρεις ένα link? Πήγαινε στο eBay και γράψε Note 2 tempered glass. Είναι τα auctions που έχουν τιμή 9.99 ή 6.99 και δείχνουν ένα γυαλί. Από την εφαρμογή eBay δεν μπορώ να πάρω λινκ. Αλλά είναι εύκολο να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Να προτείνω κάτι. Επειδή είμαι και εγώ άνθρωπος που ψάχνεται, με προστατευτικές θήκες και screen protectors, το πιο κορυφαίο κορυφαίο απίστευτο και αξεπέραστο προϊόν που έχω δοκιμάσει στο Note 2 είναι το tempered glass. Για το δικό μας κινητό είναι πολύ φτηνό. Μόλις 7 δολάρια. Έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα : Καταρχάς είναι glass, και δεν λυγίζει δε στραβώνει δε τσακίζει στην προσπάθεια σου να το βάλεις. Επίσης μπορείς να παιδεύεσαι με τις ώρες να το φέρεις στα σωστά όρια. Να το καθαρίζεις από κάτω με νερό, αζαξ, οινόπνευμα, μπορεί να γεμίσει χνούδια και οτιδήποτε άλλο, με μια κολλητική ταινία όμως (Εγώ το πέρασα με ρόλο που μαζεύει τρίχες) όλα εξαφανίζονται και το glass γίνεται αόρατο. Τέλος, μετά την εγκατάσταση, συνεχίζεις να έχεις την υφή του Gorilla Glass, και την προστασία ενός σκληρού πλαστικού και όχι μιας μεμβράνης. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Δεν κατάλαβα πως εφαρμόζεται (κολλάει) στην οθόνη του κινητού καθώς και αν μετά μπορεί να αφαιρεθεί. Επίσης, εκτός ebay σε μαγαζί internet πωλείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Παρελαβα σημερα αυτη τη λευκη pouch θηκη για το νοτελι της γυναικας μου http://www.issentiel.us/galaxy-note-2-leather-case-grained-white-classic-collection.html Οτι και να πω ειναι λιγο,κορυφαια ποιοτητα κατασκευης,χλιδατη εμφανιση και αψογες διαστασεις,πραγμα που σπανια βρισκεις,ειδικα για το note2,σε τετοιου ειδους θηκες. Η συσκευασια,ολα τα λεφτα... http://db.tt/tVLlOw4D και το πιο ωραιο,μου την εφερε το πρωι κουριερ!!! Λιγο ακριβουτσικη (31,30 ευρωπουλα-δεν χρεωνουν μεταφορικα),αλλα χαλαλι τους,αξιζει.Για οποιον ενδιαφερεται για τετοιου ειδους θηκες,υπαρχει και σε αλλα χρωματα και την συνιστω ανεπφυλακτα :wink: Edited August 20, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παρελαβα σημερα αυτη τη λευκη pouch θηκη για το νοτελι της γυναικας μου http://www.issentiel.us/galaxy-note-2-leather-case-grained-white-classic-collection.html Οτι και να πω ειναι λιγο,κορυφαια ποιοτητα κατασκευης,χλιδατη εμφανιση και αψογες διαστασεις,πραγμα που σπανια βρισκεις,ειδικα για το note2,σε τετοιου ειδους θηκες. Η συσκευασια,ολα τα λεφτα... https://www.dropbox.com/s/e96c4sdqssk6c1j/boitefourreau2_20_7_28.jpg και το πιο ωραιο,μου την εφερε το πρωι κουριερ!!! Λιγο ακριβουτσικη (31,30 ευρωπουλα-δεν χρεωνουν μεταφορικα),αλλα χαλαλι τους,αξιζει.Για οποιον ενδιαφερεται για τετοιου ειδους θηκες,υπαρχει και σε αλλα χρωματα και την συνιστω ανεπφυλακτα :wink: όντως φαίνεται πολύ καλή. Κρίμα που δεν έχουν στο στυλ πορτοφόλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Δεν κατάλαβα πως εφαρμόζεται (κολλάει) στην οθόνη του κινητού καθώς και αν μετά μπορεί να αφαιρεθεί. Επίσης, εκτός ebay σε μαγαζί internet πωλείται; Κολλάει όπως ακριβώς εφαρμόζει και η ζελατίνα. Και ναι μετά αν θες βγαίνει πολύ εύκολα. Την τραβάς με το νύχι από μια γωνιά. Σε ελληνικό μαγαζί δεν έχω ψάξει. Γενικά δεν αγοράζω αξεσουάρ του κινητού από Ελλάδα. Μόνο από eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Και στο αμαζον τις βρηκα http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=N7100%20tempered%20glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τελικά παράγγειλα την Spigen http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2-cases/galaxy-note-2-case-snap.html Παρόλο που θα ήθελα την Noreve φοβήθηκα το μαγνητικό κούμπωμα. Ούτε η Wacom ούτε η Noreve μου απάντησαν στο email μου παρόλο που και οι δυό μου έστειλαν επιβεβαίωση ότι το έλαβαν. Θυσίασα το στήριγμα για την ευκολία κουμπώνω ξεκουμπώνω και ελπίζω να μην το μετανοιώσω. Περισσότερα όταν την παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Δεν είχα προσέξει ότι η Noreve είχε μαγνητικό κούμπωμα. Από τη στιγμή που είχε καλά έκανες και διάλεξες τη Spigen. Περιμένουμε εντυπώσεις! Από το κατάστημά τους την παρήγγειλες? Πόσο βγήκε με τα μεταφορικά? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 42€ από ebay.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 DrMobile, ήμουν ο πρώτος που ανακάλυψε και ενθουσιάστηκε με την leicke manna, δυστυχώς είναι και ο πρώτος που ανακάλυψα το ευαίσθητο σημείο της. Είμαι σίγουρος πάντως ότι δεν την έχω καλομεταχειριστει όσο αρκετοί από εδώ μέσα, χωρίς όμως να την έχω παιδεψει κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 DrMobile, ήμουν ο πρώτος που ανακάλυψε και ενθουσιάστηκε με την leicke manna, δυστυχώς είναι και ο πρώτος που ανακάλυψα το ευαίσθητο σημείο της. Είμαι σίγουρος πάντως ότι δεν την έχω καλομεταχειριστει όσο αρκετοί από εδώ μέσα, χωρίς όμως να την έχω παιδεψει κιολας. Damn it! Η δική μου κρατάει γερά ακόμα, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Είναι το σημείο που καταπονείται περισσότερο. Πάντως μόλις τώρα κοίταξα τη δική μου και δεν έχει το παραμικρό. Μήπως τη ζόρισες; Στην τελική αγοράζεις άλλη μία, δεν είναι και πολύ ακριβή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Damn it! Η δική μου κρατάει γερά ακόμα, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Είναι το σημείο που καταπονείται περισσότερο. Πάντως μόλις τώρα κοίταξα τη δική μου και δεν έχει το παραμικρό. Μήπως τη ζόρισες; Στην τελική αγοράζεις άλλη μία, δεν είναι και πολύ ακριβή. Επειδή είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος ...μέχρι το 2015 θα χρειαστώ σίγουρα 1-2 manna ακόμα ;-) ΥΓ: Πριν καιρό, πήγε να μου πέσει και το συγκράτησα από το καπάκι. Φαίνεται χωρίστηκε και το εμφάνισε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Επειδή είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος ...μέχρι το 2015 θα χρειαστώ σίγουρα 1-2 manna ακόμα ;-) ΥΓ: Πριν καιρό, πήγε να μου πέσει και το συγκράτησα από το καπάκι. Φαίνεται χωρίστηκε και το εμφάνισε τώρα. Εμ γιαυτό σου χάλασε. Αμέσως να κατηγορήσεις τη Manna! Εσύ φταις! Πλάκα κάνω, πάρε μια άλλη, φτηνές είναι. Αφού σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μια δεύτερη να την έχω γιατί προβλέπω να κρατάω το Νοτέλι II για πολύ καιρό ακόμα... Edited August 21, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Μου ηρθε κι εμενα η manna σημερα και θελω να κανω μια ερωτηση στα παιδια που την εχουν καιρο:εχετε παρατηρησει απο το συχνο διπλωμα του flip,να παρουσιαστουν σπασιματα, κοψιματα κλπ στο σημειο διπλωματος? Να πω παντως οτι ειναι πολυ ομορφη θηκη :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Μου ηρθε κι εμενα η manna σημερα και θελω να κανω μια ερωτηση στα παιδια που την εχουν καιρο:εχετε παρατηρησει απο το συχνο διπλωμα του flip,να παρουσιαστουν σπασιματα, κοψιματα κλπ στο σημειο διπλωματος? Να πω παντως οτι ειναι πολυ ομορφη θηκη :) Σ' εμένα όχι, δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι με καθημερινή σκληρή χρήση με δίπλωμα του flip μέρους στις φωνητικές κλήσεις. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Απ' την άλλη αν διαβάσεις μερικά μηνύματα πιο πάνω ο φίλος ilpara μας λέει ότι του σκίστηκε... Πάντως πιστεύω πως με τη στοιχειώδη προσοχή δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Σ' εμένα όχι, δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι με καθημερινή σκληρή χρήση με δίπλωμα του flip μέρους στις φωνητικές κλήσεις. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Απ' την άλλη αν διαβάσεις μερικά μηνύματα πιο πάνω ο φίλος ilpara μας λέει ότι του σκίστηκε... Πάντως πιστεύω πως με τη στοιχειώδη προσοχή δεν θα έχεις θέμα. Ετσι πιστευω κι εγω, οτι με καποια προσοχη δεν θα εχει προβλημα αλλα ηθελα να ακουσω και την δικη σας αποψη που την εχετε αρκετο καιρο.Σε ευχαριστω Κωστα :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Από τις υπερπροστατευτικες θήκες τι είναι πιο ποιοτικό : Ballistic, Otterbox Commuter ή UAG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Εχετε να προτείνετε καμιά βολική θήκη για το Ν2; Εχω μία σαν την παρακάτω αλλά δεν με πολύ-βολεύει... http://digitop.gr/images/samsung%20galaxy%20note%202%20n7100%20leather%20case.jpg Edited August 24, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts