Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωρισα κι εγω σημερα τον Νικο απο το Αιγαλεω (βασικα ολη μου η οικογενεια αφου δεν πηγα μονος!:p).

Να τον ευχαριστησω και απο εδω μεσα για την αψογη συμπεριφορα του και για τον επαγγελματισμο του.

Ψωνισα μια φλιπ θηκη της Kalaideng σε μαυρο χρωμα. Βασικα πηγα να δω την αυθεντικη φλιπ και την θηκη της Rock που γινεται και σταντ. Η αυθεντικη τελεια, αψογη εφαρμογη, γαματη, αλλα μηδεν προστασια πλην της οθονης. Η αλλη πολυ καλη εφαρμογη και βολικη αν θελεις σταντ, αλλα προσθετε ενα 30-40% στο παχος της συσκευης, παρολα αυτα ειχε καλη ποιοτητα κατασκευης. Αυτη που πηρα τελικα ειχε πισω καπακι (πολυκαρβονικο νομιζω μου ειπε ο Νικος) που καλυπτει γωνιες και τα πλαινα και αφηνει ελευθερα πανω και κατω στο bezel, μεση λυση και πιο βολικη απο την bugatti που αγορασα εξαρχης σε στυλ pouch. Φυσικα η bugatti εχει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης και αψογο δερμα, αλλα ειναι λιγο αβολη γιατι εισαι συνεχεια βαλε-βγαλε...

Ποια 32αρα καρτα να παρω? Κατα προτιμηση class10.και μια θηκη pouche?για νοτε2. Edited by kabalos_1971

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

γεια σας και χρόνια πολλά!!πήγα σήμερα και πήρα από το Νίκο της Nilkin το back cover- έχει και screen protector μέσα- και μου έκοψε και τη sim...εξαιρετικό παιδί και πολύ καλές τιμές!!συστήνεται ανεπιφύλακτα!!

Υπαρχει λινκ να γνωρισουμε τον Νικο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Είναι ακριβή, ναι, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δεν πρόκειται ποτέ να βγάλεις τη συσκευή από μέσα της. Η γνώμη μου είναι ότι δεν θα χρειαστείς screen protector γιατί η οθόνη θα προστατεύεται μόνιμα όπου κι αν έχεις τη συσκευή (τσέπη, γραφείο κτλ.). Θα μπορείς να μιλάς με κλειστή τη θήκη (τέρμα τα λαδώματα και ο ιδρώτας απ' το αφτί στην οθόνη) και όταν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι το μπροστινό μέρος της θήκης (το καπάκι) θα σε βοηθάει να κρατάς τη συσκευή σε ένα ύψος απ' το στήθος σου για να βλέπεις άνετα videos, να σερφάρεις, να διαβάζεις κτλ.

Αγόρασέ την άφοβα, την έχω εδώ και 20 μέρες και είναι μακράν η καλύτερη θήκη που είχα ποτέ στη ζωή μου.

Τελικα φιλε DrMobile την πηρα την neo vintage, απο του Νικου. Παραγγελια Δευτερα 15:30 2 μερες αργια και εχτες 9:30 να ο courrier της Acs με το πακετακι (να ενημερωσω οτι ειμαι απο νησι).

Επι του θεματος τωρα, ειχες απολυτο δικιο,η θηκη ειναι καταπληκτική (χαλαλη τα λεφτα της), πολυ καλη προστασια (ισως εκτος απο την πανω δεξια γωνια), πολυ καλο κρατημα στο χερι, ωραια αισθηση αφης, δεν προσθετη πολυ ογκο και ειναι και κυριλε. Σ' ευχαριστω που με προετρεψες να την παρω και σιγουρα δεν προκειται να την βγαλω ποτε απο την συσκευη μου.

Οσο για το screen protector δεν ηθελα να ρισκαρω και πηρα τα VMax που εχει ο Νικος (το ultra clear) με παιδεψε η τοποθετηση γιατι το εκανα πρωτη φορα και μετα απο μερικες προσπαθειες τα καταφερα. Φαινονται οι δακτυλιες οταν ειναι σβηστη η οθονη (αλλα ουτως αλλιως θα φαινοντουσαν και χωρις το screen protector) αλλα δεν χανω καθολου απο την ποιοτητα των χρωματων της HD οθοναρας μας!!!

Υπαρχει λινκ να γνωρισουμε τον Νικο?

http://www.extreme-mobile.gr/shop/products

Sorry για το συνεχομενο ποστ, προσπαθησα να το διαγραψω αλλα δεν γινεται.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Τελικα φιλε DrMobile την πηρα την neo vintage, απο του Νικου. Παραγγελια Δευτερα 15:30 2 μερες αργια και εχτες 9:30 να ο courrier της Acs με το πακετακι (να ενημερωσω οτι ειμαι απο νησι).

Επι του θεματος τωρα, ειχες απολυτο δικιο,η θηκη ειναι καταπληκτική (χαλαλη τα λεφτα της), πολυ καλη προστασια (ισως εκτος απο την πανω δεξια γωνια), πολυ καλο κρατημα στο χερι, ωραια αισθηση αφης, δεν προσθετη πολυ ογκο και ειναι και κυριλε. Σ' ευχαριστω που με προετρεψες να την παρω και σιγουρα δεν προκειται να την βγαλω ποτε απο την συσκευη μου.

Οσο για το screen protector δεν ηθελα να ρισκαρω και πηρα τα VMax που εχει ο Νικος (το ultra clear) με παιδεψε η τοποθετηση γιατι το εκανα πρωτη φορα και μετα απο μερικες προσπαθειες τα καταφερα. Φαινονται οι δακτυλιες οταν ειναι σβηστη η οθονη (αλλα ουτως αλλιως θα φαινοντουσαν και χωρις το screen protector) αλλα δεν χανω καθολου απο την ποιοτητα των χρωματων της HD οθοναρας μας!!!

Χαίρομαι που σ' αρέσει κι εσένα! Το σύνολο Note II + 64 GB microSD + Zenus Neo Vintage είναι για μένα το απόλυτο φορητό υπερμηχάνημα και δεν ξέρω αν και πότε θα νιώσω την ανάγκη να το αλλάξω. Ίσως όταν βγει το Note III αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα θέλω να το αποχωριστώ. Τις υπόλοιπες συσκευές απλά τις προσπερνάω. Δεν διαβάζω καν τις ειδήσεις στο myPhone. Αν δεν έχει μέσα τη λέξη Note μου είναι αδιάφορο. Μόνο αν/όταν κάποιος μας δώσει 5,5+" AMOLED με πενάκι και 3000+ mAh μπαταρία ίσως να συγκινηθώ.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/categories/Cases.aspx?sfilter=manf%3aKalaideng

Καλησπέρα αγόρασα την παραπάνω θήκη, δεν μου άρεσε, Συγκεκριμενα δεν κουμπώνει σωστά. .. δεν εφαρμόζει με τίποτα! !! Λες και είναι ελαττωματική. . Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; ;

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/categories/Cases.aspx?sfilter=manf%3aKalaideng

Καλησπέρα αγόρασα την παραπάνω θήκη, δεν μου άρεσε, Συγκεκριμενα δεν κουμπώνει σωστά. .. δεν εφαρμόζει με τίποτα! !! Λες και είναι ελαττωματική. . Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; ;

Ποιά απ όλες ? Βγαζει πολλές στο link που εδωσες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Χαίρομαι που σ' αρέσει κι εσένα! Το σύνολο Note II + 64 GB microSD + Zenus Neo Vintage είναι για μένα το απόλυτο φορητό υπερμηχάνημα και δεν ξέρω αν και πότε θα νιώσω την ανάγκη να το αλλάξω. Ίσως όταν βγει το Note III αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα θέλω να το αποχωριστώ. Τις υπόλοιπες συσκευές απλά τις προσπερνάω. Δεν διαβάζω καν τις ειδήσεις στο myPhone. Αν δεν έχει μέσα τη λέξη Note μου είναι αδιάφορο. Μόνο αν/όταν κάποιος μας δώσει 5,5+" AMOLED με πενάκι και 3000+ mAh μπαταρία ίσως να συγκινηθώ.

Και εγω το ιδιο συνολο εχω (Note II ασπρο + 64αρα sandisk καρτα + Neo Vintage) νομιζω οτι ειναι ο τελειος συνδιασμος. Μεγαλυτερη οθονη δεν νομιζω να με εξυπηρετηση, ειδη η 5.5 ειναι υπεραρκετες.....

Ποιά απ όλες ? Βγαζει πολλές στο link που εδωσες.

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Case-Kalaideng-Bei-for-Galaxy-Note-2-Black.aspx

Συγγνώμη, αυτή

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Εγώ προσανατολίζομαι σε αυτή εδώ. Δείχνει αρκετά καλή. Την έχει κάποιος; Ευχαριστώ

http://www.mobilefun.co.uk/36726-Slimline-Carbon-Fibre-Style-Flip-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-2-Reviews.htm#reviews

Επειδη το βραδυ το βαζω για φορτιση και δεν θελω να ειναι συνεχεια στο ρευμα ενω εχει φορτιστει, πηρα ενα χρονοδιακπτη ηλεκτονικο

http://www.ebw.gr/el/Product/37173/%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A8%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1-%CE%95%CE%92%CE%94-TS-ED1-SHA

Η σελιδα ειναι τυχαια, δεν το πηρα απο εκει , ηθελα να σας το δειξω , το προγραμματιζω να λειτουργησει 2.5 ωρες και μετα να μην στελνει ρευμα στο φορτιστη . Ετσι η μπαταρια φορτιζεται απλα τελεια. Τι λετε ? Καλο ?

Edited by jimmys

Επειδη το βραδυ το βαζω για φορτιση και δεν θελω να ειναι συνεχεια στο ρευμα ενω εχει φορτιστει, πηρα ενα χρονοδιακπτη ηλεκτονικο

http://www.ebw.gr/el/Product/37173/%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A8%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1-%CE%95%CE%92%CE%94-TS-ED1-SHA

Η σελιδα ειναι τυχαια, ηθελα να σας το δειξω , το προγραμματιζω να λειτουργησει 2.5 ωρες και μετα να μην στελνει ρευμα στο κινητο. Ετσι η μπαταρια φορτιζεται απλα τελεια. Τι λετε ? Καλο ?

Νομίζω ότι είναι περιττό γιατί η ίδια η συσκευή είναι προγραμματισμένη ώστε να διακόπτει τη φόρτιση όταν η μπαταρία φτάσει στο 100%

Νομίζω ότι είναι περιττό γιατί η ίδια η συσκευή είναι προγραμματισμένη ώστε να διακόπτει τη φόρτιση όταν η μπαταρία φτάσει στο 100%

Κοιτα, με το φορτιστη τον δικο του οταν φορτισει κλεινει , ομως οταν πεσει η μπαταρια, φορτιζεται παλι και δεν την αφηνει να εκφορτιστει κανονικα, να χασει την ενεργεια της κανονικα. Ειναι λες και πεφτει στο 90% και το φορτιζεις παλι μεχρι το 100%, σταματα να φορτιζεται , πεφτει παλι στο 90 % και παλι τα ιδια. Το τραβηξα λιγο με την εκφορτιση επιτιδες μονο και μονο για παραδειγμα. Με το τροπο που ειπα, μια φτανι στο 100% και τελος. Οτι πρεπει για ιδανικη φορτιση.

Η σελιδα ειναι τυχαια, δεν το πηρα απο εκει , ηθελα να σας το δειξω , το προγραμματιζω να λειτουργησει 2.5 ωρες και μετα να μην στελνει ρευμα στο φορτιστη . Ετσι η μπαταρια φορτιζεται απλα τελεια. Τι λετε ? Καλο ?

@jimmys: Όπως τα λέει ο syd77. Μόλις ο χρονοδιακόπτης κλείσει, η συσκευή θα αδειάσει λίγο τη μπαταρία μέχρι να ξυπνήσεις και έτσι δεν θα είναι τελείως στο μέγιστο το πρωί. Όλες οι σύγχρονες συσκευές έχουν φορτιστές που σταματάνε την ισχυρή φόρτιση μόλις η μπαταρία φτάσει στο 100% και μετά εφαρμόζουν τη λεγόμενη φόρτιση συντήρησης (trickle charging). Αυτό φαίνεται εύκολα αν παρατηρήσεις τη θερμοκρασία του φορτιστή. Κατά την ισχυρή φόρτιση (μπαταρία < 100%) θα είναι ζεστός γιατί δίνει μεγάλο ρεύμα και κατά τη φόρτιση συντήρησης (μπαταρία = 100%) θα είναι κρύος σαν να μη δουλεύει καθόλου γιατί δίνει μόλις μερικά mA ρεύμα κατά μέσο όρο.

Βέβαια ο χρονοδιακόπτης που έβαλες δεν του κάνει κάποιο κακό, απλά είναι ίσως κάτι περιττό που κατά τη γνώμη μου δεν βοηθάει σε κάτι.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Απλα ειμαι λιγο υπερβολικος, το καταλαβαινω χιχιχιχι :lol:

Κι εγώ έτσι είμαι. Αν σε κάνει να νιώθεις ότι έτσι προσέχεις καλύτερα το νοτέλι σου καλά κάνεις και το έχεις. Κακό δεν θα του κάνει, οπότε όλα OK. :p

Φιλικά, Κώστας

Σήμερα ήρθαν και τα αξεσουάρ από το extreme-mobile. Να το πω κι εγώ ότι οι εντυπώσεις μου είναι άριστες από το παιδί που το έχει. Τον πήρα τηλέφωνο (αφού είχα κάνει την παραγγελία) για να μάθω αν θα έφευγε την ίδια μέρα (την έκανα ξημερώματα Πέμπτης και ήθελα να φύγει Πέμπτη μήπως προλάβαινα να την είχα σήμερα) και μου είπε πως θα την στείλει, όπως και έγινε, οπότε ευτυχώς σήμερα παρέλαβα. Εξυπηρετικότατος.

Πήρα την original pouch της Samsung (που φαίνεται καλή ποιοτικά και μαλακή) και μια polycarbonate της Nillkin. Αυτό που φοβάμαι με τις θήκες αυτές είναι μήπως επειδή είναι σκληρές στις άκρες κάνουν κανένα σημάδι στο bezel που μου φαίνεται ευαίσθητο. Αν έχεις κάποιος καιρό κάτι αντίστοιχο στο Note ας πει γνώμη..:)

Να πω ότι αρχικα είχα παραγγείλει της Rock αλλά συζητώντας με τον Νίκο μου είπε πως ίσως είναι λίγο πιο μαλακή σαν υλικό της Nillkin και μου έστειλε αυτή.

Είναι πάντως πολύ όμορφη, καλής ποιότητας και η σαγρέ υφή πίσω σου δίνει ωραία αίσθηση.

Και τα screen protectors που σας είχα ρωτήσει, επιβεβαιώνω κι εγώ ότι είναι πολύ καλά και σχεδόν...αόρατα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έψαξα στις τελευταίες σελίδες αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά. Έχει αλλάξει κανείς την μπαταρία του note 2? Κοιτούσα σήμερα μερικές στο eBay και είδα για παράδειγμα ότι κάποιες έγιναν 4000 mah στο ίδιο μέγεθος. Αντέχουν καθόλου η είναι μαϊμουδιές;

Οσον αφορα για OTG πρεπει να παρω γνησιο? Δηλαδη βγαζει η samsung συγκεκριμενο για το τηλεφωνο μας η παιρνω οποιο να ναι?

Οσον αφορα για OTG πρεπει να παρω γνησιο? Δηλαδη βγαζει η samsung συγκεκριμενο για το τηλεφωνο μας η παιρνω οποιο να ναι?

Εγώ δοκίμασα ένα μετατροπέα που είχα πάρει από κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών και χρησιμοποιούσα στο n900, αλλά δεν το αναγνώρισε.

Ωστόσο, νομίζω ότι κάποιοι έχουν χρησιμοποιήσει αντίστοιχά καλώδια με επιτυχία. Οπότε αν είναι να αγοράσεις πάρε το αυθεντικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εγώ το πήρα από εδώ

Εγώ δοκίμασα ένα μετατροπέα που είχα πάρει από κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών και χρησιμοποιούσα στο n900, αλλά δεν το αναγνώρισε.

Ωστόσο, νομίζω ότι κάποιοι έχουν χρησιμοποιήσει αντίστοιχά καλώδια με επιτυχία. Οπότε αν είναι να αγοράσεις πάρε το αυθεντικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εγώ το πήρα από εδώ

Πολυ ακριβο φιλε μου. Γιατι τοση διαφορα?

Πραγγειλα ενα με 1.27 ευρω απο ebay και θα δω αν μας κανει και σας ενημερωνω.

Εγώ το πήρα από εδώ

Κι εγώ αυτό έχω αγοράσει. Γενικώς προτιμώ τα γνήσια αξεσουάρ και πόσο μάλλον για ένα τόσο καλό τηλέφωνο. Το πιο ακριβό το πληρώνεις μια φορά.. Το φτηνό πολλές φορές το πληρώνεις περισσότερες.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μια απο τις δουλειες του φορουμ ειναι να κερδιζουμε απο την εμπειρια των αλλων, ετσι θα σας πω οταν ερθει, αν κανει μηπως γλυτωσουν καποιοι φιλοι χρηματα, τουλαχιστον απο αυτο που θα δοκιμασω εγω.

Φιλικα παντα.

Edited by jimmys

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά