Jump to content

Πελοπόννησος 4 ever

cmaniac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mην με φατε που δεν ειμαι απο Πελλοπονησο απλα σε 2-3 βδομαδες σκεφτομαι να παω διακοπες κανοντας τον γυρο της Πελλοπονησου και ηθελα να μου προτεινετε καποια μερη !!Ευχαριστω!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (22 Ιούν. 2004 , 22:39)

Mην με φατε που δεν ειμαι απο Πελλοπονησο απλα σε 2-3 βδομαδες σκεφτομαι να παω διακοπες κανοντας τον γυρο της Πελλοπονησου και ηθελα να μου προτεινετε καποια μερη !!Ευχαριστω!

Ηλεία θα πας Λιμνοθάλασσα κοτυχίου για ψάρεμα :p Κάστρο κυλλήνης, Λουτρά κυλλήνης (Για μένα η καλύτερη παραλία στην Ελλάδα από όσες έχω δει), Κατάκολο για καφέ (γκλαμουριά :p ), Πύργος Ηλεία για ψώνια, Αρχαία Ήλιδα, Αρχαία Ολυμπία, Κάστρο χλεμουτσίου και νότια Ηλεία για κάμπινγκ. Σου τα είπα από βόρεια προς τα νότια. :D Έχουμε και τραίνο---> ο πολιτισμός είναι παρών στην Ηλεία :p

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι.

Για τους άλλους νομούς θα χαρούν να σε ενημερώσουν οι υπόλοιποι φαντάζομαι... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (22 Ιούν. 2004 , 22:39)

Οπωσδήποτε πρέπει να δεις 3 κομωπόλεις: Ναύπλιο, Γύθειο και Πύλο (όλε!)

Πολύ ωραίες και οι 3. Όσον αφορά την Πύλο να κάτσεις να δεις ηλιοβασίλεμα από την είσοδο, όπως στρίβεις για να δεις το λιμάνι. Όλα τα λεφτά!!! Επίσης το κάστρο της Πύλου αξίζει πολύ αλλά και το ανάκτορο του Νέστορα που βρίσκεται κοντά. Τέλος, αν βρεθείς πρωί στην Πύλο και η θάλασσα είναι λάδι, μπες με μια λάντζα (βάρκα) στο λιμάνι και ζήτα από το βαρκάρη να σου δείξει τα πλοία που βούλιαξαν στη ναυμαχία του Ναυαρίνου. Δυστυχώς δε θα είμαι κάτω να σε ξεναγήσω.

Επίσης να πας οπωσδήποτε στο σπήλαιο του Διρού στη βορειοδυτική Μάνη. Το καλύτερο της Ελλάδας και από τα κορυφαία στον κόσμο (αλλά με αλμυρή είσοδο).

Επίσης οπωσδήποτε να κάνεις τη διαδρομή Καλαμάτα-Γύθειο από τον Ταϋγετο, αλλά και να περιπλανηθείς λίγο στα βουνά της Αρκαδίας. Κορυφαίες τοποθεσίες και οι 2.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

lewton epeidh eimai misos githiaths, epiterpse mou na sou pw pws exeis fovero dikio s'afta pou les kai prepei ontos na pas kai na deis to spilaio tou dirou... einai tromero...
Watch When You Stray My Friend...

Όλα ωραία και καλά παιδία, αλλά τόσες μέρες δεν έχετε προσέξει τον τίτλο του thread που είναι λάθος;

Πελοπόννησος είναι το σωστό κι όχι Πελοπόνησσος .

Εντάξει ο vampyre δικαιολογείται να μην το ξέρει, αλλά κι εσείς ρε; ΝΤΡΟΠΗ σας! :p :lol:

Σας ευχαριστω παιδια!!Οταν παω θα σας πω εντυπωσεις!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Και εγω ψηφιζω Κορινθια και μαλιστα ορεινη Κορινθια.. Ειναι καταπληκτικο το ολο τοπιο εκει.. Αν και ολη η Πελοπονvησος εχει μια ξεχωριστη ομορφια. :)

Λοιπόν..Από 2 μέχρι 7 Ιουλίου θα είμαι σε ένα χωρίο κοντά στην Ακράτα.Μπορείται να μου προτείνεται καμιά καλή(όταν λέω καλή εννοώ καλή να αξίζει το ταξίδι)παραλία?Ευχαριστώ..

PS.Αν παω και δεν θα μου αρέσουν θα υπάρξουν κυρώσεις :p

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Ταραψούπολη Uber Alles. Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Λακωνία (οχι επειδή κατάγομαι από εκεί) είναι από τα καλύτερα μέρη για διακοπές και όχι μόνο. Εκεί βρίσκομαι όλο τον Αύγουστο κάθε χρόνο και κάθε φορά ανακαλύπτω όλο και περισσότερες ομορφιές. Δεν περιγράφεται αυτό με τίποτα. Μια βόλτα θα σας πείσει.

Ως βερος Πελοποννησιος θα πω Πυργος(Κρεστενα) και Σπαρτη RULEZZZ.

εγτω θα λιαζομαι στη ΖΑΧΑΡΩ!!!(παρα θυν αλος για οσους ξερουνε)

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0)

Arkadia teleia! Thalassa, paraliares, bouna, prasino, xioni! Ola se ena teleio paketo! Tripolh!!!! Einai h mhtera mou apo dw kai exw erthei twra diakopes! Osoi den exete erthei arkadia, xanete! :-p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maxouli (25 Ιούν. 2004 , 15:23)

Ταραψούπολη Uber Alles. Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Λακωνία (οχι επειδή κατάγομαι από εκεί) είναι από τα καλύτερα μέρη για διακοπές και όχι μόνο. Εκεί βρίσκομαι όλο τον Αύγουστο κάθε χρόνο και κάθε φορά ανακαλύπτω όλο και περισσότερες ομορφιές. Δεν περιγράφεται αυτό με τίποτα. Μια βόλτα θα σας πείσει.

Tαραψούπολη; Δήμος Κροκεών δηλαδή;

Δήμος Κροκεών πάνω από όλα. Εγώ είμαι από Βασιλάκι, αλλά το στέκι μου είναι εκεί. Δεν υπάρχει πιο φανταστικό μέρος για χαλάρωση. Ιδιαίτερα στο Μειδίαμα. Θα μπορούσα να φάω όλα τα καλοκαίρια μου εκεί.

Έλα ρε τρελέ! Δήμος Φάριδος here! :up:

Ελα ρε ηρωϊκό Ξηροκάμπι! (Και γύρω χωριά). Εκεί έρχομαι όταν κάνει 50 βαθμούς. (Γιατι στην πλατεία έχει 20). Απίστευτα μέρη, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα γιατί όλα έχουν την ομορφιά αναλλοίωτη.

• 7 months later...
Τελικά είμαστε πολλοί εδώ!!!!!! SugarTown, Ζαχάρω :-)

Ωραίος ο πατριώτης!!!!!

Πύργος εδώ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χε,χε,χε ώραιο thread για να παινέψουμε το "σπίτι" μας!:)

Μεσσηνία rulez και συγκεκριμένα Καλαμάτα !Mαγευτικές παραλίες όπως είπε ο φίλος takis_voskos πιο πάνω και είναι από τις λίγες πόλεις που συνδυάζει βουνό και θάλασσα μέσα σε 15 λεπτά! :)

Άντε σειρά τώρα μετά το "Hλειακό" meeting [ωραία έκφραση :p (καμία σχέση με το ηλιακό σύστημα)] έχει το Μεσσηνιακό meeting!

Ελάτε εσείς και σας κερνάω εγώ! :rolleyes:

^

......(κουβέντα να γίνεται) :p

a re patrioth argisa alla se brika

kalamata re k ksero psomi :cool: :cool: :cool: asxeto edo meneis monima?

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Aθέτησες την υπόσχεσή σου για meeting Βασίλη! :X

Και δεν κατέβηκα καθόλου Καλαμάτα αυτό το καλοκαίρι,ντροπή..! Πάμε για το επόμενο :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Επιτέλους ένα θέμα στα μέτρα μου!

ΤΡΙΠΟΛΗ CITY FOREVER!!!

{Πατρίδα σ'αγαπώ και ας είμαι μακριά σου!! :cry: :cry: }

ΖΑΧΑΡΩ

{Αγαπημένο μου χωριό θα σε επισκευτώ το καλοκαίρι για τις διακοπές μου!! :D }

ΆΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

{Η δεύτερη μας Τρίπολη}

ΝΑΥΠΛΙΟ

{Ευτυχώς που γεμίζεις τα σαβ/κα μας με διασκέδαση!! :lol: }

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

{Σε ευχαριστούμε για το bungy και για την λίμνη του ΦΕΝΕΟΥ!!

ΠΑΤΡΑ

{Πατρινό καρναβάλι για πάντα!!!!}

Αυτά... θέλω πολλά μέρη να σας πω αλλά θα ξενυχτήσουμε... :p

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.