gtsia Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Mην με φατε που δεν ειμαι απο Πελλοπονησο απλα σε 2-3 βδομαδες σκεφτομαι να παω διακοπες κανοντας τον γυρο της Πελλοπονησου και ηθελα να μου προτεινετε καποια μερη !!Ευχαριστω! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (22 Ιούν. 2004 , 22:39) Mην με φατε που δεν ειμαι απο Πελλοπονησο απλα σε 2-3 βδομαδες σκεφτομαι να παω διακοπες κανοντας τον γυρο της Πελλοπονησου και ηθελα να μου προτεινετε καποια μερη !!Ευχαριστω! Ηλεία θα πας Λιμνοθάλασσα κοτυχίου για ψάρεμα :p Κάστρο κυλλήνης, Λουτρά κυλλήνης (Για μένα η καλύτερη παραλία στην Ελλάδα από όσες έχω δει), Κατάκολο για καφέ (γκλαμουριά :p ), Πύργος Ηλεία για ψώνια, Αρχαία Ήλιδα, Αρχαία Ολυμπία, Κάστρο χλεμουτσίου και νότια Ηλεία για κάμπινγκ. Σου τα είπα από βόρεια προς τα νότια. :D Έχουμε και τραίνο---> ο πολιτισμός είναι παρών στην Ηλεία :p Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι. Για τους άλλους νομούς θα χαρούν να σε ενημερώσουν οι υπόλοιποι φαντάζομαι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (22 Ιούν. 2004 , 22:39) Mην με φατε που δεν ειμαι απο Πελλοπονησο απλα σε 2-3 βδομαδες σκεφτομαι να παω διακοπες κανοντας τον γυρο της Πελλοπονησου και ηθελα να μου προτεινετε καποια μερη !!Ευχαριστω! Οπωσδήποτε πρέπει να δεις 3 κομωπόλεις: Ναύπλιο, Γύθειο και Πύλο (όλε!) Πολύ ωραίες και οι 3. Όσον αφορά την Πύλο να κάτσεις να δεις ηλιοβασίλεμα από την είσοδο, όπως στρίβεις για να δεις το λιμάνι. Όλα τα λεφτά!!! Επίσης το κάστρο της Πύλου αξίζει πολύ αλλά και το ανάκτορο του Νέστορα που βρίσκεται κοντά. Τέλος, αν βρεθείς πρωί στην Πύλο και η θάλασσα είναι λάδι, μπες με μια λάντζα (βάρκα) στο λιμάνι και ζήτα από το βαρκάρη να σου δείξει τα πλοία που βούλιαξαν στη ναυμαχία του Ναυαρίνου. Δυστυχώς δε θα είμαι κάτω να σε ξεναγήσω. Επίσης να πας οπωσδήποτε στο σπήλαιο του Διρού στη βορειοδυτική Μάνη. Το καλύτερο της Ελλάδας και από τα κορυφαία στον κόσμο (αλλά με αλμυρή είσοδο). Επίσης οπωσδήποτε να κάνεις τη διαδρομή Καλαμάτα-Γύθειο από τον Ταϋγετο, αλλά και να περιπλανηθείς λίγο στα βουνά της Αρκαδίας. Κορυφαίες τοποθεσίες και οι 2. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 lewton epeidh eimai misos githiaths, epiterpse mou na sou pw pws exeis fovero dikio s'afta pou les kai prepei ontos na pas kai na deis to spilaio tou dirou... einai tromero... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Lakwnia 4 ever!!!!!!! oleeeeeeee Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Εγώ Αργολίδα-Κρανίδι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Όλα ωραία και καλά παιδία, αλλά τόσες μέρες δεν έχετε προσέξει τον τίτλο του thread που είναι λάθος; Πελοπόννησος είναι το σωστό κι όχι Πελοπόνησσος . Εντάξει ο vampyre δικαιολογείται να μην το ξέρει, αλλά κι εσείς ρε; ΝΤΡΟΠΗ σας! :p :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Σας ευχαριστω παιδια!!Οταν παω θα σας πω εντυπωσεις!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_panos Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Και εγω ψηφιζω Κορινθια και μαλιστα ορεινη Κορινθια.. Ειναι καταπληκτικο το ολο τοπιο εκει.. Αν και ολη η Πελοπονvησος εχει μια ξεχωριστη ομορφια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Λοιπόν..Από 2 μέχρι 7 Ιουλίου θα είμαι σε ένα χωρίο κοντά στην Ακράτα.Μπορείται να μου προτείνεται καμιά καλή(όταν λέω καλή εννοώ καλή να αξίζει το ταξίδι)παραλία?Ευχαριστώ.. PS.Αν παω και δεν θα μου αρέσουν θα υπάρξουν κυρώσεις :p Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxouli Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Ταραψούπολη Uber Alles. Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Λακωνία (οχι επειδή κατάγομαι από εκεί) είναι από τα καλύτερα μέρη για διακοπές και όχι μόνο. Εκεί βρίσκομαι όλο τον Αύγουστο κάθε χρόνο και κάθε φορά ανακαλύπτω όλο και περισσότερες ομορφιές. Δεν περιγράφεται αυτό με τίποτα. Μια βόλτα θα σας πείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Ως βερος Πελοποννησιος θα πω Πυργος(Κρεστενα) και Σπαρτη RULEZZZ. εγτω θα λιαζομαι στη ΖΑΧΑΡΩ!!!(παρα θυν αλος για οσους ξερουνε) Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Arkadia teleia! Thalassa, paraliares, bouna, prasino, xioni! Ola se ena teleio paketo! Tripolh!!!! Einai h mhtera mou apo dw kai exw erthei twra diakopes! Osoi den exete erthei arkadia, xanete! :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maxouli (25 Ιούν. 2004 , 15:23) Ταραψούπολη Uber Alles. Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Λακωνία (οχι επειδή κατάγομαι από εκεί) είναι από τα καλύτερα μέρη για διακοπές και όχι μόνο. Εκεί βρίσκομαι όλο τον Αύγουστο κάθε χρόνο και κάθε φορά ανακαλύπτω όλο και περισσότερες ομορφιές. Δεν περιγράφεται αυτό με τίποτα. Μια βόλτα θα σας πείσει. Tαραψούπολη; Δήμος Κροκεών δηλαδή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 ela re apo tis krokees eisai? Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxouli Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Δήμος Κροκεών πάνω από όλα. Εγώ είμαι από Βασιλάκι, αλλά το στέκι μου είναι εκεί. Δεν υπάρχει πιο φανταστικό μέρος για χαλάρωση. Ιδιαίτερα στο Μειδίαμα. Θα μπορούσα να φάω όλα τα καλοκαίρια μου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Έλα ρε τρελέ! Δήμος Φάριδος here! :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Magkes eimai apo allou alla pali lakwnas! :) Dhmos Voiwn gia osous kseroun :) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxouli Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Ελα ρε ηρωϊκό Ξηροκάμπι! (Και γύρω χωριά). Εκεί έρχομαι όταν κάνει 50 βαθμούς. (Γιατι στην πλατεία έχει 20). Απίστευτα μέρη, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα γιατί όλα έχουν την ομορφιά αναλλοίωτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Τελικά είμαστε πολλοί εδώ!!!!!! SugarTown, Ζαχάρω :-) Ωραίος ο πατριώτης!!!!! Πύργος εδώ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Aν και είμαι από Αθήνα, το Ξυλόκαστρο είναι το δεύτερο σπίτι μου. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Χε,χε,χε ώραιο thread για να παινέψουμε το "σπίτι" μας!:) Μεσσηνία rulez και συγκεκριμένα Καλαμάτα !Mαγευτικές παραλίες όπως είπε ο φίλος takis_voskos πιο πάνω και είναι από τις λίγες πόλεις που συνδυάζει βουνό και θάλασσα μέσα σε 15 λεπτά! :) Άντε σειρά τώρα μετά το "Hλειακό" meeting [ωραία έκφραση :p (καμία σχέση με το ηλιακό σύστημα)] έχει το Μεσσηνιακό meeting! Ελάτε εσείς και σας κερνάω εγώ! :rolleyes: ^ ......(κουβέντα να γίνεται) :p a re patrioth argisa alla se brika kalamata re k ksero psomi :cool: :cool: :cool: asxeto edo meneis monima? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Aθέτησες την υπόσχεσή σου για meeting Βασίλη! :X Και δεν κατέβηκα καθόλου Καλαμάτα αυτό το καλοκαίρι,ντροπή..! Πάμε για το επόμενο :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Επιτέλους ένα θέμα στα μέτρα μου! ΤΡΙΠΟΛΗ CITY FOREVER!!! {Πατρίδα σ'αγαπώ και ας είμαι μακριά σου!! :cry: :cry: } ΖΑΧΑΡΩ {Αγαπημένο μου χωριό θα σε επισκευτώ το καλοκαίρι για τις διακοπές μου!! :D } ΆΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ {Η δεύτερη μας Τρίπολη} ΝΑΥΠΛΙΟ {Ευτυχώς που γεμίζεις τα σαβ/κα μας με διασκέδαση!! :lol: } ΚΟΡΙΝΘΟΣ {Σε ευχαριστούμε για το bungy και για την λίμνη του ΦΕΝΕΟΥ!! ΠΑΤΡΑ {Πατρινό καρναβάλι για πάντα!!!!} Αυτά... θέλω πολλά μέρη να σας πω αλλά θα ξενυχτήσουμε... :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 (edited) Apo oles tis poleis ths Peloponnhsoy h Sparth mou aresei perissotero. Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts