Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν το τελευταίο update δεν είχα τέτοιο θέμα αν και είχα πάλι την dp

Ναι το πιστευω, απλα τιποτα δεν εινα σταθερο και σιγουρο με τη dp, σιγουρα θα υπαρχουν προβληματα κι αν οχι θα υπαρξουν ειτε με update ειτε χωρις και ειναι απολυτα λογικο, δεν ειναι η κανονικη 8.1.

Εμενα για παραδειγμα η συσκευη μου ηταν στη κυριολεξια αχρηστη οταν ειχα την 8.1, εκανα downgrade και σωθηκα, σαν καινουρια τωρα.

Μια προσωπικη συμβουλη μακρια απο dp οσοι εχουν ativ και το καλυτερο θα ηταν να κανεις ενα downgrade για να μην σου παρουσιασει κανενα πιο σοβαρο προβλημα στο μελλον γιατι πριν το 2015 δεν προκειτε να τη παρουμε την 8.1 εμεις με ativ.

Edited by giorgosmc

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά,

πήρα ένα μεταχειρισμένο ATiv S.

Έχει κανείς την εφαρμογή data sense (έλεγχος δεδομένων);

Δεν τη βλέπω στο δικό μου αν και νομίζω θα έπρεπε να υπάρχει.

Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Γεια σας παιδιά,

πήρα ένα μεταχειρισμένο ATiv S.

Έχει κανείς την εφαρμογή data sense (έλεγχος δεδομένων);

Δεν τη βλέπω στο δικό μου αν και νομίζω θα έπρεπε να υπάρχει.

Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Ποια έκδοση Windows έχει? Κάνε συνεχόμενα updates μεχρι να δεις στις εφαρμογές ''έλεγχος δεδομένων¨ αν έχεις Ελληνικό μενού ή ''data sense'' αν έχεις Αγγλικό.

Ωραία, το CSC του δικού μου είναι EUR αλλά δεν έχει επιλογή για ATO. έχει για AUT, αυτή παίρνει γρήγορα τις αναβαθμίσεις; την GDR3 την έχει πάρει;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ωραία, το CSC του δικού μου είναι EUR αλλά δεν έχει επιλογή για ATO. έχει για AUT, αυτή παίρνει γρήγορα τις αναβαθμίσεις; την GDR3 την έχει πάρει;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Μέχρι πριν ένα μήνα που δοκίμασα ,όχι,δεν έχει πάρει την gdr3 και τώρα που την φλασαρα με data sense, δεν βρίσκει ούτε τα 8.1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ iStewie.

Οπότε μένω με την EUR Και περιμένω (μάταια; ).

Εκτός κι αν ξέρετε άλλο CSC εκτός του ATO που να έχει πάρει τουλάχιστον GDR3!

Ευχαριστώ iStewie.

Οπότε μένω με την EUR Και περιμένω (μάταια; ).

Εκτός κι αν ξέρετε άλλο CSC εκτός του ATO που να έχει πάρει τουλάχιστον GDR3!

δεν έχει αναφερθεί κανένα άλλο, πάντως ούτε με ato ούτε με eur έβρισκε την gdr3. αν θες, ακολούθησε τον οδηγό μου (οδηγοί -> windows phone) και φλάσαρε την gdr3 με το csc της επιλογής σου κ με το data sense.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον το ξεχνάω κι αυτό γιατί και στο σταθερό και στο φορητό έχω 8.1 64bit :/

Απ' ό,τι φαίνεται, για 8.1 μόνο με lumia...

Να'σαι καλά ρε iStewie και συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!

Μάλλον το ξεχνάω κι αυτό γιατί και στο σταθερό και στο φορητό έχω 8.1 64bit :/

Απ' ό,τι φαίνεται, για 8.1 μόνο με lumia...

Να'σαι καλά ρε iStewie και συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!

Προς το παρόν ξεχνάς 8.1 στο ativ, μόνο την τριτη ενημέρωση των 8.

Σ ευχαριστώ για τα Καλά σου λόγια. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανοιξα θεμα για το πρόβλημα με την ελληνικο πληκτρολογιο που δεν μπορεις να προσθεσεις καμια λεξη στο ελληνικο λεξικο που δεν βγαζει πλεον το συμβολο + πριν την λεξη όπως κανει στα αγγλικα και εκανε τοσο καιρο και με τα ελληνικα οσο είμασταν ακομα στα WP8 το πρόβλημα εμφανηστικε με τα 8.1 και θελω να βοηθήσετε με τις εμπειριες μονο δικε σας και να γραψετε και εσεις στο θεμα που ανοιξα και ακολουθοντας το δικο μου ποστ να γραψετε με τον ιδιο τροπο πια εκδοση εχετε και πιο κινητο

http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wpdp-wppersonal/problem-with-both-windows-phone-81-and-on-greek/87e8f224-1aac-44a7-8387-2d29c22b27bc

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Παιδιά φήμες λένε ότι το ativ υπάρχει πιθανότητα να πάρει 8.1 μέσα στην επόμενη 100ετια, δυσκολευομε να το πιστέψω, εσείς τι λέτε?

Δε θελω να φανω απαισιοδοξος αλλα βλεπω πολυ μακρινο ονειρο η σαμμυ να ασχοληθει με την αναβαθμιση του ατιβ σε 8.1.εχει αλλα πραγματα που την ενδιαφερουν τωρα, και σε τελευταια αναλυση γιατι να ασχοληθει με το λογισμικο μια εταιριας η οποια ειναι πια ανταγωνιστης της στο χωρο των κινητων, και πιστευω πω ς ουτε στο μελλον θα ξαναβγάλει κινητο με windows η σαμμυ,

Ισχυει αυτο, για την ακριβεια οχι μονο δε θα ξαναβγει sammy με windows αλλα τα 8.1 δε θα τα παρει ποτε το ativ, πιστευω πως θα επρεπε να φαει απειρες μυνησεις η sammy που επετρεψε να παρουν τα ativ τη developer preview των 8.1 εφοσον η επισημη δε προκειτε να ερθει ποτε στη συγκεκριμενη συσκευη, μεγαλη ασεβεια, δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα αγορασω samsung συσκευη ειτε android ειτε windows, θα επερεπε να ντρεπονται.

Ισχυει αυτο, για την ακριβεια οχι μονο δε θα ξαναβγει sammy με windows αλλα τα 8.1 δε θα τα παρει ποτε το ativ, πιστευω πως θα επρεπε να φαει απειρες μυνησεις η sammy που επετρεψε να παρουν τα ativ τη developer preview των 8.1 εφοσον η επισημη δε προκειτε να ερθει ποτε στη συγκεκριμενη συσκευη, μεγαλη ασεβεια, δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα αγορασω samsung συσκευη ειτε android ειτε windows, θα επερεπε να ντρεπονται.

Μαζί σου φίλε!!!!

εχω την 8,1 dp και εχω την εχω κανονικα στο ativ s .ποιος ειπε οτι δεν θα την παρει??και δευτερο εχει βγαλει η σαμμσουνκ και αλλο windows phone ;) 3 χρονια θα παιρνει ενημερωσεις

Παιδιά μια ερώτηση: Υπάρχει κανένα προηγούμενου τύπου(με τα μεγάλα ακουστικά) hands free συμβατό με το ativ s?

εχω την 8,1 dp και εχω την εχω κανονικα στο ativ s .ποιος ειπε οτι δεν θα την παρει??και δευτερο εχει βγαλει η σαμμσουνκ και αλλο windows phone ;) 3 χρονια θα παιρνει ενημερωσεις

Υπαρχει μια μικρή διαφορά, dp θα παίρνεις συνέχεια, αλλά το λογισμικό της Samsung που αφορά modem (κινητή τηλεφωνια, wi-fi), camera δεν πρόκειται να τα δείς, σταμάτησαν στην 8 και η κάμερα ειναι χάλια.

Υπαρχει μια μικρή διαφορά, dp θα παίρνεις συνέχεια, αλλά το λογισμικό της Samsung που αφορά modem (κινητή τηλεφωνια, wi-fi), camera δεν πρόκειται να τα δείς, σταμάτησαν στην 8 και η κάμερα ειναι χάλια.

Ακριβως αυτο που ειπε ο φιλος και με τη σειρα μου να πω κι εγω πως οσοι περασαν τη dp κατεστρεψαν το κινητο τους στη κυριολεξια, η samsung εχει πολυ πιο σημαντικα πραγματα (τυπου galaxy S5) να ασχοληθει τωρα οποτε 8.1 και ειδικα διορθωσεις προβληματων που προεκυψαν με τη dp καλυτερα ξεχαστε τα μια για παντα, και οσο για οτι το ativ που ειπε ο φιλος πως θα περνει 3 χρονια ενημερωσεις...οκ...πιο πιθανο ειναι να εχει γινει η συντελεια παρα να γινει αυτο, ειναι απλα ανεκδοτο.

Anyway η sammy απλα εκανε αυτο που εχουμε δει να κανουν και αλλες εταιρειες στο παρελθον, εξαπατησε τους πελατες της στο βωμο του χρηματος.

Σορυ που απαγοητευσα καποιους που δεν γνωριζαν πως εχουν τα πραματα αλα παιδια δυστηχως ετσι ειναι, οπως τη πατησατε εσεις ετσι τη πατησα κι εγω απλα τη ψιλιαστικα λιγο νωριτερα τη δουλεια, οσο για τα ativ σας κοιταξτε να δωσετε σε κανα παιδακι, ανιψακι, σας να παιζει και να παρετε καμια σοβαρη συσκευη οπως θα κανω κι εγω και φυσικα οχι windows και οχι samsung ξανα, οι λογοι πολλοι και διαφοροι τους οποιους δε θα αναλυσω εδω.

Edited by giorgosmc

Ακριβως αυτο που ειπε ο φιλος και με τη σειρα μου να πω κι εγω πως οσοι περασαν τη dp κατεστρεψαν το κινητο τους στη κυριολεξια, η samsung εχει πολυ πιο σημαντικα πραγματα (τυπου galaxy S5) να ασχοληθει τωρα οποτε 8.1 και ειδικα διορθωσεις προβληματων που προεκυψαν με τη dp καλυτερα ξεχαστε τα μια για παντα, και οσο για οτι το ativ που ειπε ο φιλος πως θα περνει 3 χρονια ενημερωσεις...οκ...πιο πιθανο ειναι να εχει γινει η συντελεια παρα να γινει αυτο, ειναι απλα ανεκδοτο.

Anyway η sammy απλα εκανε αυτο που εχουμε δει να κανουν και αλλες εταιρειες στο παρελθον, εξαπατησε τους πελατες της στο βωμο του χρηματος.

Σορυ που απαγοητευσα καποιους που δεν γνωριζαν πως εχουν τα πραματα αλα παιδια δυστηχως ετσι ειναι, οπως τη πατησατε εσεις ετσι τη πατησα κι εγω απλα τη ψιλιαστικα λιγο νωριτερα τη δουλεια, οσο για τα ativ σας κοιταξτε να δωσετε σε κανα παιδακι, ανιψακι, σας να παιζει και να παρετε καμια σοβαρη συσκευη οπως θα κανω κι εγω και φυσικα οχι windows και οχι samsung ξανα, οι λογοι πολλοι και διαφοροι τους οποιους δε θα αναλυσω εδω.

και εγω μια απο τα ιδια . απλα ημουν λιγο ποιο τυχερος και προλαβα και το πουλησα και μαλιστα 150€ !!!! σε καποιον που του αρεσε και δεν μπορουσε να το βρει...... ποτε ξανα samsung και φυσικα ποτε wp . πηρα ενα xiaomi mi3w και πραγματι η μερα με την νυχτα.....

Διαβάζω σχετικά με το θέμα ,αν πάρει 8.1 το Ativ...Σήμερα πήρα ένα μεταχειρισμένο το οποίο έχει 8.1 πάνω...(Έκδοση 8.10.12397.895)...Επίσημη ή dp;
Δημήτρης

Καλησπέρα, "νέος" εδώ... Παρακολουθώ καιρό το συγκεκριμένο thread και 1000 ευχαριστώ για τους οδηγούς για το debrand, αλλαγή csc κλπ. :!: , να κάνω μια ερώτηση.

- Έχω το Ativs S εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, η έκδοση που έχω τώρα επάνω είναι η GDR3 λογικά (8.0.10517.150). Πρόσφατα και μετά από αρκετές θυσίες, αγόρασα και το Lumia 1020 με win8.1 περασμένα επάνω καινούριο (έκδοση 8.10.12393.890) αυτή ποια έκδοση είναι? είναι και αυτή dp που λέτε ?

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020