gesamfunai Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 τωρα μολις παιρνω την 8.1 κανονικη στο ativ s τι εννοεις? ηρθε Update? :rotfl: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 και εμένα μάλλον μου έρχεται γιατί αργεί πάρα πολύ να κάνει αναζήτηση του update... οπότε επιβεβαιώνω και εγώ με csc AUT... !\ Άκυρο... όχι μάλλον... μου έρχεται... κάνω τώρα λήψη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 τωρα μολις παιρνω την 8.1 κανονικη στο ativ s 8.10.14147.180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osfp1990 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Απο τα παρακάτω CSC σε πιο έχω περισσότερες πιθανότητες να παρω γρηγορότερα την επίσημη 8.1 στο ativ και γενικά πιο CSC περνει πιο γρήγορα αναβαθμίσεις απο αυτα: ATO, BTU, DBT, ITV, XEF, XEO Ρωτάω γιατι σε αλλο topic διαβασα πως κάποιοι με ativ πήραν την επίσημη σήμερα. Το csc που έχω τώρα είναι BTU αλλα δε μου έχει έρθει κατι, αξίζει να το αλλάξω σε κάποιο απο τα παραπάνω που μου βγαζει και διαθέσιμα το diagnostic tool για να πάρω πιο γρηγορα την επίσημη? Edited August 4, 2014 by osfp1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Η 8.10.14147.80 δεν είναι η official 8.1 με το firmware της Samsung, αλλά το update 1 που πήραν όλες οι developer preview συσκευές σήμερα σε όλον τον κόσμο. Οπότε υπομονή ακόμα για την official 8.1 rom. Edited August 4, 2014 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osfp1990 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Α μάλιστα, γιατι ο φίλος ανέφερε για "κανονική" 8.1 και μπερδευτήκαμε λίγο. Αλλο ενα απο τα αχρηστα update της dp δηλαδη, οχι ευχαριστω προτιμω να μεινω με τα 8 και οταν με το καλο ερθει η επισημη το βλεπουμε. Edited August 4, 2014 by osfp1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Oσοι εχουμε preview θα μας ερθει κανονικα η επισημη ή θα πρεπει να το επιστρεψουμε σε 8?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osfp1990 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Oσοι εχουμε preview θα μας ερθει κανονικα η επισημη ή θα πρεπει να το επιστρεψουμε σε 8?? Μαλον το δευτερο διαφορετικα περιμενετε μέχρι να διορθωθεί ο bitlocker τουλαχιστον απο όσα έχω διαβάσει εδώ. Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη δεν ειμαι και τόσο καλά πληροφορημένος με αυτό διοτι μιας και έχω τα 8 δε με έχει απασχολήσει το θέμα. Edited August 4, 2014 by osfp1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Oσοι εχουμε preview θα μας ερθει κανονικα η επισημη ή θα πρεπει να το επιστρεψουμε σε 8?? Μόλις διορθωθεί το θέμα με τον bitlocker, θα "ξεπαγωσει" τις επίσημες αναβαθμίσεις στο κανάλι της developer preview η ms και θα πάρουμε κανονικά την επίσημη rom στο ativ s. Είναι θέμα χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 παιδια πηρε ενα update χθες και τωρα γραφει 8.0.10517.150 που βρισκομαι τωρα? :wacko: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 παιδια πηρε ενα update χθες και τωρα γραφει 8.0.10517.150 που βρισκομαι τωρα? :wacko: 8.0 Αν κάποια στιγμή δεις αναβάθμιση για 8.10.xxxx.xxx σημαίνει ότι είναι η 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αν δεν κανω λάθος αυτή είναι η gdr3 της 8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αν δεν κάνω λάθος αυτή που πήρες είναι η gdr3. Την οποία έχω την εντύπωση ότι πολλοί την έχουν απ το Φεβρουάριο περίπου .και εγώ σε ένα ativ που έχω εδώ δεν έχει έρθει ακόμα η gdr3 . Η επόμενη θα είναι 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αν δεν κάνω λάθος αυτή που πήρες είναι η gdr3. Την οποία έχω την εντύπωση ότι πολλοί την έχουν απ το Φεβρουάριο περίπου .και εγώ σε ένα ativ που έχω εδώ δεν έχει έρθει ακόμα η gdr3 . Η επόμενη θα είναι 8.1 μαλιστα! νωρις ηρθε δηλαδη η τελευταια 8! πολυ καλα! ευχαριστω παιδια! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osfp1990 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Παιδιά αν καθυστερεί σε κάποιους να έρθει ακόμη και η gdr3 για 8 και δε θέλετε να περιμένετε μπορείτε να αλλάξετε CSC code απο το diagnostic tool ή να φλασαρετε τη συσκευή αλλάζοντας πάλι το code σε πιο ακραία περίπτωση. Edited August 5, 2014 by osfp1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους , απο μπαταρία πώς είστε ? αναφέρομαι κατά βάση σε αυτούς που είναι σε wp 8.1 update 1 εμένα με δυσκολία βγάζει μια μέρα με data + wifi ανοιχτά. Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους , απο μπαταρία πώς είστε ? αναφέρομαι κατά βάση σε αυτούς που είναι σε wp 8.1 update 1 εμένα με δυσκολία βγάζει μια μέρα με data + wifi ανοιχτά. Όχι εγώ στην ίδια έκδοση με εσένα βγάζω άνετα μιάμιση ημέρα. Ίσως και 2 ημέρες με λίγη χρήση. Δες μήπως κάποια εφαρμογή ή κάποιος συγχρονισμός email σου έχει "κολλήσει" στο παρασκήνιο. Αν δεν φταίει κάτι από αυτά, κάνε ένα backup από τις ρυθμίσεις και τράβηξε του μια επαναφορά ρυθμίσεων και δεδομένων και μετά επαναφερε το backup σου. Αν ούτε αυτό αποφέρει αποτέλεσμα, ίσως είσαι για νέα μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα κι απο μένα.Απο το πρωί προσπαθω να βάλω το update αλλα μου κάνει νερά. Έχω την developer preview και μου βγάζει ειδοποιηση για update,το κατεβαζει, ξεκινά εγκατάσταση αλλα μετά το restart μου βγάζει μήνυμα λάθους και αναφέρει ότι δεν έγινε η εγκατάσταση και να δοκιμάσω ξανά. Βέβαια μου έστρωσε ένα χοντρό ζήτημα που είχα με το wifi.Μάλλον κατά την ανεκπλήρωτη εγκατάσταση πρόλαβε να μου σβήσει την cache κι έτσι τωρα μπαίνει στο ίντερνετ μέσω του ρουτερ μου γιατί πριν μου έλεγε "χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ". Με το update όμως δεν το'χω καταφέρει. Δοκίμασα να το γυρίσω στα αγγλικά μήπως πάρει την ενημέρωση, αλλα τα ίδια. Γνώμες; Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Μιάμιση μέρα,απίστευτο μου φαίνεται. Χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για τη μπαταρία? Πιο πολύ για στατιστικά, μιας και το ποσοστό % υπάρχει πλέον στο action center. Για τον φίλο από πάνω που δεν ολοκληρώνεται το update, έχεις ελεύθερο χώρο στο κινητό? Κανένα soft reset έκανες και μετά να ξανά δοκίμασες να κανεις update?? Edited August 6, 2014 by salida Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Για τον φίλο από πάνω που δεν ολοκληρώνεται το update, έχεις ελεύθερο χώρο στο κινητό? Κανένα soft reset έκανες και μετά να ξανά δοκίμασες να κανεις update?? Έχω άφθονο χώρο στο κινητό. Soft reset δεν έκανα, θα το δοκιμάσω, αν και πιστεύω ότι δεν είναι από αυτό. Ερώτηση...τι region χρησιμοποιείτε εσείς; Θυμάμαι ότι κατά το update σε 8.1 είχε πει κάποιος να το αλλάξουμε σε κάποιο ξένο(δεν θυμάμαι ποιο συγκεκριμένα) για να μας έρθει το update καθώς στο ελληνικό δεν έρχονταν. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εγώ έχω region US για να έχω την Cortana. Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ερώτηση...τι region χρησιμοποιείτε εσείς; Θυμάμαι ότι κατά το update σε 8.1 είχε πει κάποιος να το αλλάξουμε σε κάποιο ξένο(δεν θυμάμαι ποιο συγκεκριμένα) για να μας έρθει το update καθώς στο ελληνικό δεν έρχονταν. CSC: ATO ή AUT έρχονται πιο γρήγορα τα update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 CSC: ATO ή AUT Ναι...μπράβο αυτό πρέπει να ήταν ΑΤΟ. Σου είναι εύκολο να μου θυμίσεις το συνδυασμό πλήκτρων που το αλλάζουμε; Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ναι...μπράβο αυτό πρέπει να ήταν ΑΤΟ. Σου είναι εύκολο να μου θυμίσεις το συνδυασμό πλήκτρων που το αλλάζουμε; Να θυμίσω ότι με αυτό τον τρόπο κάνει hard reset η συσκευή. Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Να θυμίσω ότι με αυτό τον τρόπο κάνει hard reset η συσκευή. Δεν πειράζει, του χρειάζεται...πάλι δεν με συνδέει στο ρούτερ. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts