Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει αγορασει κανεις απο kaizer stores? (kaizer.gr) ποσο καιρο ειναι στο χωρο?

Απο εκει εχω παρει το δικο μου εγω...ολα καλα μεχρι στιγμης...:):):)

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, όμως αν θέλετε να πάρετε την επίσημη GDR3 σήμερα, αλλάξτε του το csc σε ATO (Αυστρίας). Θα την βρει κατευθείαν.

Aπλή διαδικασία απο το diagnostics menu.

και πως βλέπουμε ποιο csc έχουμε???

Χθες εκανα μια πατατα και αναγκαστικα να flashαρω ξανα τη rom.Οσοι εχετε προβλημα με τους drivers της samsung για τα windows 8 τσεκαρετε το παρακατω link http://sixcolumns.com/how-to-disable-and-bypass-driver-signature-enforcement-in-windows-8/

και πως βλέπουμε ποιο csc έχουμε???

Ανοίγεις τον dialer και πληκτρολογείς ##634#. Αυτομάτως θα εμφανιστεί το diagnostics menu.

Εκεί θα πατήσεις: *#321647335

...Και θα δεις ποιο CSC έχεις. Εγω ας πούμε είχα DBT (Γερμανίας), το άλλαξα σε ATO, έκανε επανεκκίνηση και Hard reset. Μετά τσέκαρα για updates και τσουπ ήρθε η GDR3.

Χθες εκανα μια πατατα και αναγκαστικα να flashαρω ξανα τη rom.Οσοι εχετε προβλημα με τους drivers της samsung για τα windows 8 τσεκαρετε το παρακατω link http://sixcolumns.com/how-to-disable-and-bypass-driver-signature-enforcement-in-windows-8/

Εγω με 8.1 δεν κατάφερα να το κάνω όταν πριν λίγες μέρες ήθελα να διαγράψω την gdr3 preview και να βάλω την Gdr2. Εν τέλει πήγα σε φιλαράκι με Win Vista και όλα καλά.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ανοίγεις τον dialer και πληκτρολογείς ##634#. Αυτομάτως θα εμφανιστεί το diagnostics menu.

Εκεί θα πατήσεις: *#321647335

...Και θα δεις ποιο CSC έχεις. Εγω ας πούμε είχα DBT (Γερμανίας), το άλλαξα σε ATO, έκανε επανεκκίνηση και Hard reset. Μετά τσέκαρα για updates και τσουπ ήρθε η GDR3.

Προσπαθησα να κανω αυτο που λες, οταν ομως εγινε η αναβαθμιση και μετα απο πολλα hard reset δεν λειτουργουσε το wifi οπως και επισης δεν μπορουσα να συχγρονισω τους λογαριασμους μου email.

Edited by sigmamee

Guest pazios13
Παιδια καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω windows 8.1 και samsung ativ s εδω και τρις μερες δεν βλεπει ο υπολογιστη(tosiba satelite)to τηλεφωνο απο πινακα ελεγχου εψαξα αλλα τιποτα τι να τρεχει Edited by pazios13

Μακαρι γιατι τελευταια διαβαζω πολλα και εδω σε αλλα topic του τυπου οτι ανοιγουν συσκευασιες, οτι δεν ειναι απο ευρωπη, οτι δε τα δεχετε η smartec πολες φορες και διαφορα τετοια και λογω αυτων το σκεφτομε καλα πριν αγορασω απο ''scroutzoμαγαζο''

Προσπαθησα να κανω αυτο που λες, οταν ομως εγινε η αναβαθμιση και μετα απο πολλα hard reset δεν λειτουργουσε το wifi οπως και επισης δεν μπορουσα να συχγρονισω τους λογαριασμους μου email.

Τι να σου πω, είναι η κλασική (θεωρητικά εύκολη) διαδικασία για αλλαγή csc. Aν και πάντα υπάρχει ένα ρίσκο.

Εχει αγορασει κανεις απο kaizer stores? (kaizer.gr) ποσο καιρο ειναι στο χωρο?

Και εγώ από εκεί το πήρα.

--------

Σχετικα με την μπαταρία πάντως, παρατηρώ βελτίωση με την επίσημη gdr3 και δεν είναι placebo effect.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πήρε κανεις gdr3 ενώ είχε την gdr3 preview? Πρέπει να κλείσουμε το να δεχομαστε δοκιμαστικές εκδόσεις μέσα απο το app για developers?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μπορεί να κάνει και κάποιο από τα άλλα. Πάντως για το ΑΤΟ είμαι σίγουρος, είναι το πρώτο που πήρε το Update.

το επιβεβαιώνω και εγώ, μόλις άλλαξα csc σε ato ήρθε και η ενημέρωση :)

Οσοι εχετε τη Preview μην αγχωνεστε η official δεν εχει καμια διαφορα απολυτως.Αν εχετε παντως preview και θελετε να αλλαξετε csc σε ΑΤΟ για να ερθει και η official,σε καμια περιπτωση μη το κανετε μεσω του diagnosis...καλυτερα να ξαναφλασαρετε τη gdr2 με το νεο csc και να κανετε την ενημερωση μια και καλη...η πατατα που αναφερω παραπανω...

Οσοι εχετε τη Preview μην αγχωνεστε η official δεν εχει καμια διαφορα απολυτως.Αν εχετε παντως preview και θελετε να αλλαξετε csc σε ΑΤΟ για να ερθει και η official,σε καμια περιπτωση μη το κανετε μεσω του diagnosis...καλυτερα να ξαναφλασαρετε τη gdr2 με το νεο csc και να κανετε την ενημερωση μια και καλη...η πατατα που αναφερω παραπανω...

Κάτι δεν έκανες σωστά φίλε. Ή απλώς ήσουν πολύ άτυχος. Η διαδικασία από το diagnostics είναι άφοβη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Η samsung rom δεν έχει τπτ παραπάνω; Ούτε κανενα exclusive app?

Αρα εγω με dev preview να μην ασχοληθω (?)

Edited by protsimer

εκανα update σε gdr3 και το προβλημα με τις επανεκκινησεις συνεχιζεται!!!!!τι διαλο φταιει τελικα????τα νευρα μου,θα το σπασω!μηπως να το στειλω για σερβις?

εκανα update σε gdr3 και το προβλημα με τις επανεκκινησεις συνεχιζεται!!!!!τι διαλο φταιει τελικα????τα νευρα μου,θα το σπασω!μηπως να το στειλω για σερβις?

ειπαμε το προβληματικο σημα...βλακεια βεβαια της samsung και δεν θα διορθωθει μαλλον...htc και samsung βγαζουν και "ξεχνανε" τα windows phone

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μα και σημα που εχω παλι τα ιδια κανει!

:wacko::sick:

τι να πω...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

πολλα προβληματα ακουω, τελικα μου φαινετε πως μονο η nokia ειναι ο βασσιλιας στα windows phone, με ενα απλο ψαξιματακι στο Internet αυτο συμπερανα, μαλον παω για lumia γιατι πολλα προβληματα ακουω απ το ativ τελευταια, επανεκινησεις κλπ

πολλα προβληματα ακουω, τελικα μου φαινετε πως μονο η nokia ειναι ο βασσιλιας στα windows phone, με ενα απλο ψαξιματακι στο Internet αυτο συμπερανα, μαλον παω για lumia γιατι πολλα προβληματα ακουω απ το ativ τελευταια, επανεκινησεις κλπ

δεν νομιζω οτι σε hardware ειναι καλυτερα της nokia, εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης και τα HTC και τα Samsung , το προβλημα ειναι η υποστηριξη σε software που απλα εκτος ΝΟΚΙΑ

δεν υπαρχει σε αυτα...

Εγώ το έχω πάνω απο 6 μήνες επανεκκίνηση ποτέ δεν το πάτε για service εγώ θα το είχα σπάσει απο τα νεύρα..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ερώτηση.

Αν αγοράσω το copilot gps για να έχω voice navigation, θα μπορώ να κατεβάζω χάρτες και άλλων χωρών πλην της Ελλάδας, χωρίς επιπλέον χρέωση? Οι χάρτες θα είναι διαθέσιμοι και offline?

Με το Here drive της Nokia τί παίζει? Πληρώνεις, το εγκαθιστάς και έχεις πρόσβαση σε χάρτη οποιασδήποτε χώρας offline?

Ερώτηση.

Αν αγοράσω το copilot gps για να έχω voice navigation, θα μπορώ να κατεβάζω χάρτες και άλλων χωρών πλην της Ελλάδας, χωρίς επιπλέον χρέωση? Οι χάρτες θα είναι διαθέσιμοι και offline?

Με το Here drive της Nokia τί παίζει? Πληρώνεις, το εγκαθιστάς και έχεις πρόσβαση σε χάρτη οποιασδήποτε χώρας offline?

Το copilot βάλτο πρώτα δοκιμαστικά κατεβασε όσους χάρτες θες και αν σε καλυπτει μετά αγόρασε και την φωνητική πλοήγηση, εμένα δεν μου έκανε και απο σχόλια που διάβασα, για ανατολική ευρώπη δεν είναι καλο.

Το here drive ειναι δωρεάν για όλες τις Nokia συσκευες και μπορεις να κατεβάσεις οποιο και οσους χάρτες θες. Για μη Nokia συσκευες επίσης ειναι δωρεαν σε καποιες χώρες(Ελλαδα επι πληρωμη). Αν θες ριξε και μια ματια πως μπορεις να βάλεις εφαρμογες Nokia στο Samsung http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2400715

Το copilot βάλτο πρώτα δοκιμαστικά κατεβασε όσους χάρτες θες και αν σε καλυπτει μετά αγόρασε και την φωνητική πλοήγηση, εμένα δεν μου έκανε και απο σχόλια που διάβασα, για ανατολική ευρώπη δεν είναι καλο.

Το here drive ειναι δωρεάν για όλες τις Nokia συσκευες και μπορεις να κατεβάσεις οποιο και οσους χάρτες θες. Για μη Nokia συσκευες επίσης ειναι δωρεαν σε καποιες χώρες(Ελλαδα επι πληρωμη). Αν θες ριξε και μια ματια πως μπορεις να βάλεις εφαρμογες Nokia στο Samsung http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2400715

Δυο μέρες τώρα παιδεύομαι με το συγκεκριμένο κόλπο αλλά δεν κατάφερα τίποτα... :(