Thanasisss Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Διάβασα οτι σε κάποια μοντέλα HTC 8X που ειναι αγορασμένα απο σκρουτζομαγαζα, υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά στις συσκευές επειδη δεν έχουν περασμένο το multilanguage. Στο ativ s γράφετε κανονικά στα Ελληνικά όσοι αγοράσατε απο σκρουτζομάγαζο; και εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με Ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikoss Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ούτε εγώ. Και έχει κανονικότατη διετή εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Eκανα αλλαγη απο Αντροιντ σε WP8 και εχω ενθουσιαστει αρκετα... Παει μπαλα το κινητο παντου δεν κολαει πουθενα ειναι σμουθ πολυ.Εφαρμογες που χρειαζομαι τις εχει ολες.Μερικα θεματα με εφαρμογες βρηκα λυση τελικα και ολα καλα.Τωρα αυτο που λενε οτι ειναι φτωχο το μαρκετ κτλ δεν το ξερω και δεν ξερω τι εφαρμογες θελει ο καθενας.Π.χ φιλος μου Αιφονακιας εχει 30 φακελους με εφαρμογες και ο καθε φακελος εχει απο 50 εφαρμογες μεσα που ουτε ξερει τι ειναι η καθεμια...:lol::lol::lol: Λιγες εφαρμογες και καλες. Καμερα πολυ καλη κατα την γνωμη μου γιατι τραβαω φωτογραφιες Μπαταριαραααααααααααααααααααααααααααα δεν ξερω για εσας αλλα απο τις 6 το πρωι,μουσικη στο δρομο για τη δουλεια,ταυτοχρονα παιζω και σουντοκου,ΦΒ,να διαβασω και κανα 2-3 φορουμ που παρακολουθω καθημερινα.μετα στη δουλεια ανοιχτο το wi-fi μεχρι το σχολασμα με ΦΒ κανα mail & w.app και τελος παλι μουσικη και παιχνιδι μεχρι το σπιτι...μολις γυρισα σπιτι ειχα 43% ΜΠΑΤΑΡΙΑ !!!!!!!!!! Με λιγα λογια ανετοτατα μερα ναουμε...!!! Μολις το πηρα ειμασταν για καφε με 2 φιλους ο ενας με Iphone 5 και ο αλλος με Iphone 4s Ασχοληθηκαμε κανα μισαωρο με τα κινητα σε χρηση ιντερνετ φορτωση βιντεο κτλ...δεν ξερω πως αλλα ανοιγα τα παντα πρωτος... Mετα το μισαωρο χρησης και των 3 κινητων εγω ειχα καταναλωση 7% μπαταρια και το Μηλαρακια καμια 30% :lol::lol Φωτογραφιες λιγο καλυτερες το 5αρι στα χρωματα πιστευω αλλα σε χαμηλο φωτισμο καλυτερες το Samsung Ολα αυτα με μονο 184 ευρω αγορα του κινητου απο Σκρουτζομαγαζο...:lol::lol::lol: Αυτα απο εμενα προς το παρον ευχαριστημενος πολυ απο το Samsung Ativ S και τα Windows Phone και ας μου λεγανε οτι θα το μετανοιωσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Eκανα αλλαγη απο Αντροιντ σε WP8 και εχω ενθουσιαστει αρκετα... Παει μπαλα το κινητο παντου δεν κολαει πουθενα ειναι σμουθ πολυ.Εφαρμογες που χρειαζομαι τις εχει ολες.Μερικα θεματα με εφαρμογες βρηκα λυση τελικα και ολα καλα.Τωρα αυτο που λενε οτι ειναι φτωχο το μαρκετ κτλ δεν το ξερω και δεν ξερω τι εφαρμογες θελει ο καθενας.Π.χ φιλος μου Αιφονακιας εχει 30 φακελους με εφαρμογες και ο καθε φακελος εχει απο 50 εφαρμογες μεσα που ουτε ξερει τι ειναι η καθεμια...:lol::lol::lol: Λιγες εφαρμογες και καλες. Καμερα πολυ καλη κατα την γνωμη μου γιατι τραβαω φωτογραφιες Μπαταριαραααααααααααααααααααααααααααα δεν ξερω για εσας αλλα απο τις 6 το πρωι,μουσικη στο δρομο για τη δουλεια,ταυτοχρονα παιζω και σουντοκου,ΦΒ,να διαβασω και κανα 2-3 φορουμ που παρακολουθω καθημερινα.μετα στη δουλεια ανοιχτο το wi-fi μεχρι το σχολασμα με ΦΒ κανα mail & w.app και τελος παλι μουσικη και παιχνιδι μεχρι το σπιτι...μολις γυρισα σπιτι ειχα 43% ΜΠΑΤΑΡΙΑ !!!!!!!!!! Με λιγα λογια ανετοτατα μερα ναουμε...!!! Μολις το πηρα ειμασταν για καφε με 2 φιλους ο ενας με Iphone 5 και ο αλλος με Iphone 4s Ασχοληθηκαμε κανα μισαωρο με τα κινητα σε χρηση ιντερνετ φορτωση βιντεο κτλ...δεν ξερω πως αλλα ανοιγα τα παντα πρωτος... Mετα το μισαωρο χρησης και των 3 κινητων εγω ειχα καταναλωση 7% μπαταρια και το Μηλαρακια καμια 30% :lol::lol Φωτογραφιες λιγο καλυτερες το 5αρι στα χρωματα πιστευω αλλα σε χαμηλο φωτισμο καλυτερες το Samsung Ολα αυτα με μονο 184 ευρω αγορα του κινητου απο Σκρουτζομαγαζο...:lol::lol::lol: Αυτα απο εμενα προς το παρον ευχαριστημενος πολυ απο το Samsung Ativ S και τα Windows Phone και ας μου λεγανε οτι θα το μετανοιωσω.... το κινητό είναι τρελο value for money,αλλά το λειτουργικό θέλει πολύ δουλειά και πολλές εφαρμογές πολύ χειρότερες από ios και Android (όπως το tapatalk πού γράφω και κρασαρει συχνά). Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 H πορεια θα δειξει... Παντως οπως το ειπες τρελο value for money!!! ΥΓ.Απο τις 6 το πρωι που το πηρα απο την πριζα ειμαι στο 80% μπαταρια με χρηση μουσικη κατεβασμα εφαρμογων ΦΒ και ιντερνετ... :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά μπορεί να μοιράσει ιντερνετ απο wifi μέσω tethering; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά μπορεί να μοιράσει ιντερνετ απο wifi μέσω tethering; ναι ...κανονικα! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Βασικα το πήρα πιο πολύ δοκιμαστικά σαν εισαγωγή στα WP και με έχει καλύψει με το παραπάνω όσον αφορά τις δικες μου αναγκες.Η μπαταρία σκυλί,η κάμερα για μένα είναι αξιοπρεπής και η γενικη χρήση νερό.Οσον αφορά τον file explorer που αναφέρουν όλοι δεν μου λείπει τοοοοοσο πολύ.Πιο πολύ θα ήθελα ας πούμε καλύτερη διαχείριση των επαφών με πολλαπλή επιλογή,μεταφορά σε sim,κ.λ.π.Προχθες βρηκα και εφαρμογή burst mode για την cam και ειμαι κομπλέ τώρα. Α ξέχασα να αναφέρω την πολύ καλή οθόνη. Edited October 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Στον ηλιο πως ειναι η οθονη;;φαινεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 γεια σε ολους. μολις παρελαβα το κινητο και ειμαι ενθουσιασμενος. μια απορια.στο κουμπι αναζητησης που αναβει κατω δεξια μπορω να αλλαξω το bing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 μια απορια.στο κουμπι αναζητησης που αναβει κατω δεξια μπορω να αλλαξω το bing? Οχι φιλε μου δεν αλλαζει. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Βασικα το πήρα πιο πολύ δοκιμαστικά σαν εισαγωγή στα WP και με έχει καλύψει με το παραπάνω όσον αφορά τις δικες μου αναγκες.Η μπαταρία σκυλί,η κάμερα για μένα είναι αξιοπρεπής και η γενικη χρήση νερό.Οσον αφορά τον file explorer που αναφέρουν όλοι δεν μου λείπει τοοοοοσο πολύ.Πιο πολύ θα ήθελα ας πούμε καλύτερη διαχείριση των επαφών με πολλαπλή επιλογή,μεταφορά σε sim,κ.λ.π.Προχθες βρηκα και εφαρμογή burst mode για την cam και ειμαι κομπλέ τώρα. Α ξέχασα να αναφέρω την πολύ καλή οθόνη. πως λέγεται η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδια αυτο που λετε για το μενου εφαρμογων οτι οταν ξεπερασεις εναν αριθμο τα κανει αλφαβητικα οκ...εχω μονο 9 εφαρμογες κατεβασει...ειναι πολυ λιγες πιστευω για να το κανει αυτο το κινητο... Επισης τις εικονες που εχω σε μερικες επαφες μολις τις καρφιτσωνω αρχικη ις δειχνει κανονικα και μετα απο καμια ωρα θολωνουν και μενουν ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 για να βαλω ηχο κλησης απο τα τραγουδια που εχω στην καρτα μου πως μπορω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εχει κανενας προβλημα με reboot στο κινητο? Εκανε μονο του σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) για να βαλω ηχο κλησης απο τα τραγουδια που εχω στην καρτα μου πως μπορω? βάζεις τα τραγούδια που θέλεις μέσα στο φακελο notifications .το φακελο μπορείς να τον δεις αν συνδέσεις το κινητό με το PC. Εχει κανενας προβλημα με reboot στο κινητο? Εκανε μονο του σημερα sorry για το δεύτερο συνεχόμενο post αλλά η υπέροχη εφαρμογή του tapatalk για wp δεν έχει multiquote.. Και μένα καμιά φορά το κάνει. Αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Edited October 2, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Να σαι καλα...δεν νομιζω να ειναι τπτ ανυσηχητικο και να παει ακλαφτο? Χαχαχαχαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Να σαι καλα...δεν νομιζω να ειναι τπτ ανυσηχητικο και να παει ακλαφτο? Χαχαχαχαχχαχα καποια εφαρμογη φταιει για τις εππανεκκινησεις. και μενα το εκανε στην αρχη αλλα μολις τις εβγαλα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Η αλήθεια είναι ότι πολλές εφαρμογές είναι προχειρογραμμενες.οι devs ακομα δεν ασχολούνται σοβαρά με το λειτουργικό. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis69 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μου το έκανε και εμένα από την 2η μέρα και μάλιστα αρκετές φορές την ίδια μέρα, μάλλον σε 'μένα το πρόβλημα ήταν το Weather Flow χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά μόλις το έβγαλα εδώ 3 εβομάδες δουλεύει άψογα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ενταξει αφου το κανει και σε αλλους οκ...ανχωθηκα μηπως πηρα πατατα...αμα συνεχισει θα ψαξω εφαρμογες μια μια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouko Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ρε παιδιά δεξια στη λίστα με τα προγράμματα έχει,βγαλει ευρετήριο α,β,γ πάνω απο,κάθε πρόγραμμα ξέρει κανεις πως φευγει να γινει πάλι μια απλή λίστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ρε παιδιά δεξια στη λίστα με τα προγράμματα έχει,βγαλει ευρετήριο α,β,γ πάνω απο,κάθε πρόγραμμα ξέρει κανεις πως φευγει να γινει πάλι μια απλή λίστα; Ένα ακόμη κόλλημα της ms.......εκεί που λες τι ωραίο κινητό και τι απλό λειτουργικό έρχεται η ms για να σου σπάσει τα νεύρα. Δυστυχώς δεν γίνεται να αλλάξει. Είναι αδιανόητο για τόσο καιρό εξέλιξης να μην έχουν λύσει τόσο απλά ζητήματα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Oντως τελειως τραγικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Παιδια καλημερα.το παρηγγειλα κι εγω και δευτερα θα το εχω.(πρωην κατοχος s4 και πιο πριν lg4x) .σε αυτη την τιμη με αυτη την οθοναρα samoled και αυτη την ποιοτητα και specs δεν υπαρχει.να δουλεψουμε και λογο τα windows.. Simply arresistible!!! Edited October 4, 2013 by Billeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts