philipBRAZIL Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 86% η μπαταρία απο χθές το πρωί στις 11!!!!! Ναί, επιτέλους τεράστια βελτίωση. Σαν θαύμα το βλέπω. Σε κανένα άλλο κινητό δεν μου έχει ξανασυμβεί. Να ξεκινάει η χρήση με άθλια αυτονομία και μετά απο 2-3 μέρες τόσο μεγάλη θετική διαφορά!!!! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Τελικά είναι γεγονός ότι θα βγει τηλ σαν το Ζ αλλά θα έχει και camera button? Εγω ειχα αναφερει οτι ισως βγει κινητο που θα μοιαζει με το ZL που εχει camera button. Αλλα θα εχει διαφορετικα σπεκς. HD οθονη και λιγοτερες ιντσες, 8αρα καμερα. Θα ειναι ας πουμε η mid range συσκευη της sony. Θα παρουσιαστει σε λιγες μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγώ στην αρχή με το που το άνοιξα είχε ελεύθερη RAM 1.5,τώρα που το δουλεύω έχει πέσει και στο 1.3. Αλλά δεν έχω περάσει ούτε μια εφαρμογή πέραν από τις μαμά. Θαναση 1,2 με ολες τις εφαρμογες περασμενες απο το S + και καποιες αλλες Σας ευχαριστώ και τους δυο! Άλλη μια ερώτηση έχω: ποια είναι η "καθαρή" ανάλυση οθόνης? Θεωρητικά είναι 1920χ1080 μαζί με τα on screen button, η καθαρή οθόνη χωρίς αυτά πόσο είναι? Ρωτάω γιατί Θέλω να βάλω το igo σε έναν φίλο. Ευχαριστώ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα έχω το σ3 και το σκέφτομαι να πάρω το z απλά λέω να περιμένω να δω αν βάλει προβλήματα και να πέσει η τιμή αξίζει λέτε η αλλαγή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγω ειχα αναφερει οτι ισως βγει κινητο που θα μοιαζει με το ZL που εχει camera button. Αλλα θα εχει διαφορετικα σπεκς. HD οθονη και λιγοτερες ιντσες, 8αρα καμερα. Θα ειναι ας πουμε η mid range συσκευη της sony. Θα παρουσιαστει σε λιγες μερες Ααα κρίμα και νομιζα ότι θα έβγαινε πιο εξελιγμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos8 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Άλλη μια ερώτηση έχω: ποια είναι η "καθαρή" ανάλυση οθόνης? Θεωρητικά είναι 1920χ1080 μαζί με τα on screen button, η καθαρή οθόνη χωρίς αυτά πόσο είναι? Ρωτάω γιατί Θέλω να βάλω το igo σε έναν φίλο. Ευχαριστώ! 4,9 αν δεν κάνω λάθος. Καλησπέρα έχω το σ3 και το σκέφτομαι να πάρω το z απλά λέω να περιμένω να δω αν βάλει προβλήματα και να πέσει η τιμή αξίζει λέτε η αλλαγή ? Πήγαινε στο S4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα έχω το σ3 και το σκέφτομαι να πάρω το z απλά λέω να περιμένω να δω αν βάλει προβλήματα και να πέσει η τιμή αξίζει λέτε η αλλαγή ? 4,9 αν δεν κάνω λάθος. Πήγαινε στο S4... Ναι πηγαινε στο S4 ..δεν θα το καταλαβει κανεις απο τους γυρω σου ..ουτε εσυ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ναι πηγαινε στο S4 ..δεν θα το καταλαβει κανεις απο τους γυρω σου ..ουτε εσυ Ήθελα να σχολιάσω και εγώ Νίκο, αλλά δεν θέλω να δείξω πόσο φαν της Sony, και πόσο μάλλον του Z είμαι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ήθελα να σχολιάσω και εγώ Νίκο, αλλά δεν θέλω να δείξω πόσο φαν της Sony, και πόσο μάλλον του Z είμαι. Στο φορουμ το σωστο ειμαστε ..δεν παμε στα αλλα να τρολαρουμε τουλαχιστον ..γενικα μιλαω Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 4,9 αν δεν κάνω λάθος. Φίλε μου διάβασε πάλι την ερώτηση μου από κάτω.... Άλλη μια ερώτηση έχω: ποια είναι η "καθαρή" ανάλυση οθόνης? Θεωρητικά είναι 1920χ1080 μαζί με τα on screen button, η καθαρή οθόνη χωρίς αυτά πόσο είναι? Ρωτάω γιατί Θέλω να βάλω το igo σε έναν φίλο. Ευχαριστώ! Ρωτάω για "καθαρή" ανάλυση οθόνης, δεν ρωτάω για μέγεθος οθόνης. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 ενδιαφέρομαι για το κινητό. έχω μερικές ερωτήσεις, όταν ακουμπάς την οθόνη έχεις αίσθηση ότι πιέζετε, κάτι σαν πάνελ και όχι γυαλί? ξέρω ότι δεν έχει gorilla glass! επίσης πόσο μεγάλο είναι? δεν το έχω δει ακόμα από κοντά, αλλά ένας λόγος που έδωσα το note 2 ήταν ο όγκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 ενδιαφέρομαι για το κινητό. έχω μερικές ερωτήσεις, όταν ακουμπάς την οθόνη έχεις αίσθηση ότι πιέζετε, κάτι σαν πάνελ και όχι γυαλί? ξέρω ότι δεν έχει gorilla glass! επίσης πόσο μεγάλο είναι? δεν το έχω δει ακόμα από κοντά, αλλά ένας λόγος που έδωσα το note 2 ήταν ο όγκος. ειναι μεγαλο αν δεν το δεις δεν μπορουμε να σου εξηγησουμε... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 ενδιαφέρομαι για το κινητό. έχω μερικές ερωτήσεις, όταν ακουμπάς την οθόνη έχεις αίσθηση ότι πιέζετε, κάτι σαν πάνελ και όχι γυαλί? ξέρω ότι δεν έχει gorilla glass! επίσης πόσο μεγάλο είναι? δεν το έχω δει ακόμα από κοντά, αλλά ένας λόγος που έδωσα το note 2 ήταν ο όγκος. Note2 δεν είναι πάντως. Ούτε σε αίσθηση τατς λόγω μάλλον digitizer ούτε σε μέγεθος Χθες ήμουν σε μεγάλο κατάστημα κινητής πάλι και τα είχα δίπλα δίπλα με το δικό μου noteli. Το Ζ είναι μεγαλύτερο απ το s3 αλλά το κακό είναι ότι δείχνει και μεγαλύτερο απ ότι είναι πραγματικά. Όσο για οθόνη δυστυχώς τρώνε χώρο τα on screen buttons και βγαίνει περίπου όσο του S3 που είναι σαφώς μικρότερο. Καμία σχέση με το γίγαντα το note. Επίσης επειδή το σκεφτόμουν για τώρα που ανοίγει ο καιρός για καλοκαίρι πάλι με απογοήτευσε το ήχος του, δεν έχει δυνατό μεγάφωνο και εχω δει δοκιμάσει 4 κινητά διαφορετικά. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Σα-μσου-να δεν ειναι επ'ουδενι , ..ουτε θα γινει ..το γιγαντα νοτε 2 κρατα το γερα ..μι το ρισκαρης Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) ενδιαφέρομαι για το κινητό. έχω μερικές ερωτήσεις, όταν ακουμπάς την οθόνη έχεις αίσθηση ότι πιέζετε, κάτι σαν πάνελ και όχι γυαλί? ξέρω ότι δεν έχει gorilla glass! επίσης πόσο μεγάλο είναι? δεν το έχω δει ακόμα από κοντά, αλλά ένας λόγος που έδωσα το note 2 ήταν ο όγκος. Μια χαρά είναι το τηλ. Τέλος, ότι να ναι λέμε εδώ . Και τέλος για να μη το ζαλίζουμε, το τηλ αυτό δεν ανήκει στην κατηγορία των Smartfone, αλλά στα λεγόμενα Fablet. Κάτι δηλαδή μεταξύ Smartfone και Tablet. Edited March 16, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εμένα δεν μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Μια χαρά είναι το μέγεθος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ξερει καποιος να μου πει το sar που εχει το κινητο σε us και eu? http://www.youtube.com/watch?v=slngeQtyTlg&feature=youtube_gdata_player Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ξερει καποιος να μου πει το sar που εχει το κινητο σε us και eu? SAR US 1.05 W/kg (head) 0.56 W/kg (body) SAR EU 0.48 W/kg (head) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια….ξερουμε αν το Xperia Z θα πωληται στην Ελλαδα σε μωβ χρωμα??καλα τα σπαει μιλαμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 ενδιαφέρομαι για το κινητό. έχω μερικές ερωτήσεις, όταν ακουμπάς την οθόνη έχεις αίσθηση ότι πιέζετε, κάτι σαν πάνελ και όχι γυαλί? ξέρω ότι δεν έχει gorilla glass! επίσης πόσο μεγάλο είναι? δεν το έχω δει ακόμα από κοντά, αλλά ένας λόγος που έδωσα το note 2 ήταν ο όγκος. Σαν s3 τετραγωνισμενο θα το έλεγα εγώ. Έτσι μου φάνηκε με μια σύγκριση Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλησπέρα. 49 ώρες και έχω ακόμη 58% μπαταρία!!!!!! ΤΈΛΕΙΑ!!!!!!:happy: Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAMERSPIROS_1972 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλησπέρα. 49 ώρες και έχω ακόμη 58% μπαταρία!!!!!! ΤΈΛΕΙΑ!!!!!!:happy: Σε flight mode το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλημέρα σας!!!!! Απο χθές το μεσημέρι ειμαι κάτοχος του Ζ όπως σας εχω πει λόγο της αντοχής του μου ειναι βολικό στην δουλειά μου και αυτο ειναι που με έκανε να το πάρω!!!! Αν και περιμενα να βγει το SG4 για να συγκρίνω δεν με ενθουσίασε , αν και Bechmark το δειχνούν ποιο πάνω εγω προτιμώ ενα κινήτο που να αντέχει στο χρόνο!!! Δεν εχω πολλά να σας πω ακόμα με λεπτομέρια αλλα σαν πρώτη εντίπωση ειναι ενα τέλειο εργαλείο δουλείας ειναι το pc το tablet και το κινητό όλλα σε ενα μαραφέτι ,λιγο με δυσκόλεψε το μεγεθός του, με το που το πιανείς στο χέρι σου, νοιώθεις λίγο άβολα στην άρχη αλλα σίγα σίγα συνηθίζετε (το ίδιο έπαθα και με το S οταν το πρωτοέπιασα αλλα μετα απο ενα χρόνο το έβλεπα μικρό!!!! Το μενού του ειναι πολύ λεπτόμερες αφου να φανταστητε το εχω απο χθες και ακόμα δεν κατάφερα να το φέρω στα μέτρα μου( αν το συγκρίνω με το Χperia S που το ειχα θα χάσετε την μπάλα, σαν να κρατατε αλλη μάρκα στο χέρι σας. Οταν το στρόσω θα σας ενημερόσω με περισσότερα στοίχεια!!!! Οτι θέλεται μπορείται να με ρωτήσετε!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Σε flight mode το έχεις; Εγώ πάντως με το που το πήρα, έβαλα καρτούλα δικτύου μέσα, ήταν ήδη φορτισμένη η μπαταρία στο 60% ενεργοποίησα όλες τις λειτουργίες για εξοικονόμηση ενέργειας και μόνο με μερικά μην και κάνα δυο κλήσεις με πήγε η μπαταρία τρεις ημέρες και 14 ώρες. Χθες το έβαλα περίπου 12 ώρες στην πρίζα, και από εχθές χωρίς καμία λειτουργεία εξοικονόμησης ενέργειας είναι ανοιχτό 18 ώρες και έχει πέσει 10%,χωρίς καμία κλήση και με κάνα δυο μην. Πάντως με σκληρή χρήση δλδ ίντερνετ συνέχεια και οθόνη ανοιχτή, δεν βλέπω να κρατάει πάνω από 24ωρο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδιά την μπαταρία δεν την τεστάρουν με κλειστή την συσκευή και ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση. Οι τωρινές εκδόσεις android έχουν λύσει το θέμα της υπερκατανάλωσης με την συσκευή σε sleep mode από την εποχή του gingerbread. Μια σωστή δοκιμή είναι να κάτσετε σήμερα που είναι αργία και μετά από πλήρη φόρτιση και έχοντας τα πάντα ανοικτά (3g, συγχρονισμούς, κλπ) όπως αρμόζει σ ένα smartphone, να κάνετε διάφορες εργασίες χρονομετρωντας. Δηλαδή μια ώρα browsing, μια ώρα προβολή ταινίας, τραβήξτε 20 φωτο και ένα πεντάλεπτο βίντεο, περιηγηθείτε καμία ώρα στο Flipboard και γενικά κάντε αυτά που κάνετε συνήθως σημειώνοντας τον χρόνο. Αν δεν μπορείτε να το πάτε στο 3%, προσπαθειστε τουλάχιστον μέχρι το 50% και δείτε μετά το αποτέλεσμα. Πόσες ώρες είχατε με ανοικτή οθόνη κλπ. Το να βγάζει κάποιος 3 μέρες με 10% χρήση οθόνης δεν λέει απολύτως τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts