ThanosR92 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εμενα θα μου απαντησει κανεις αν ειναι να βαλουμε αυτο εδω? :p:p:p AOSP έκδοση Android 4.4.1 KitKat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Σχετικα με την μπαταρια αν εισαι busy τυπος θα σε αφηνει στην μεση,ειναι παρα πολυ μικρη για τις αναγκες μου προσωπικα και ευθυνεται για παρα πολλα προβληματα στην διαρκεια της ημερας μου με το να τελειωνει,για να βλεπεις το facebook στην καφετερια και να απολαμβανεις τον φρεντο στο αραλικι ειναι μια χαρα,επισης χαμηλης ποιοτητας το gps.αλλη προδοσια μεσα στην ημερα μου.Οι απαιτησεις ειναι τεραστιες και το smartphone απλα δεν μπορει να ακολουθησει.Ξαναλεω στα χερια του νεοελληνα που του αρεσει να το δειχνει στην καφετερια ειναι υπεραρκετο! Edited April 14, 2014 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δεν μπορεί να ακολουθήσει το Ζ? Αυτό με την μπαταρία είναι καθαρά θέμα χρήστη. Με την ίδια χρήση ο αδερφός μου με το i5 μένει από μπαταρία και εγώ έχω τουλάχιστον ακόμα 20-25%...Ο νεοέλληνας που πουλαει μουρι στην καφετέρια είναι iphone και κάτι Samsung... Εσύ το έβγαλες μάπα το κινητό ότι κάνει μόνο για φιγούρα..Είσαι λάθος. Εμένα με φουλ χρήση μου βγάζει χαλαρά την μέρα και έχω ακόμα λίγο μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Σχετικα με την μπαταρια αν εισαι busy τυπος θα σε αφηνει στην μεση,ειναι παρα πολυ μικρη για τις αναγκες μου προσωπικα και ευθυνεται για παρα πολλα προβληματα στην διαρκεια της ημερας μου με το να τελειωνει,για να βλεπεις το facebook στην καφετερια και να απολαμβανεις τον φρεντο στο αραλικι ειναι μια χαρα,επισης χαμηλης ποιοτητας το gps.αλλη προδοσια μεσα στην ημερα μου.Οι απαιτησεις ειναι τεραστιες και το smartphone απλα δεν μπορει να ακολουθησει.Ξαναλεω στα χερια του νεοελληνα που του αρεσει να το δειχνει στην καφετερια ειναι υπεραρκετο! Δεν προορίζεται για μένα η συσκευή αλλά για την μικρή αδερφή μιας φίλης μου. Σήμερα την ρώτησα και μου είπε οτι το θέλει για facebook, twitter και φωτογραφίες. Γι αυτά που κάνουν ολα τα κορίτσια στην ηλικία των 19-20 δηλαδή. Οπότε της έδωσα το πράσινο φως για την συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δεν θα αντιμετωπισει κανένα πρόβλημα με την συσκευή το κορίτσι. Και καλές φωτογραφίες βγάζει και δεν "κολλωνει " αν το ζορισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλησπερα στην παρεα!Εχω ενα θεματακι απο την μερα που ρουταρα.Παω να γραψω μηνυμα και μου λεει μηνυμα 70 χαρακτηρων!Οταν ομως παω να γραψω greeklish μου λεει μηνυμα 160 χαρακτηρων..Τι παιζει?:baby: Παράθεση Samsung Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλησπερα στην παρεα!Εχω ενα θεματακι απο την μερα που ρουταρα.Παω να γραψω μηνυμα και μου λεει μηνυμα 70 χαρακτηρων!Οταν ομως παω να γραψω greeklish μου λεει μηνυμα 160 χαρακτηρων..Τι παιζει?:baby: εχεις παρει το κινητο απο σκρουτζομαγαζο ή απο εξωτερικο και δεν υποστηριζει 160χαρακτηρες.. Πριν κανεις οτιδηποτε δες τις ρυθμισεις αν ειναι ενεργοποιημενη η περιορ.υποστη.χαρακτηρων. καπως ετσι το λεει.. αν οχι, απλα κατεβαζεις το handcent sms και μετα το handcent sms greek και χρησιμοποιεις αυτο για ΣΜΣ, καταργωντας την μαμα εφαρμογη.. Αλλη λυση ειναι να περασεις ελληνικη ρομ ή ευρωπαικη που να υποστηριζει ελληνικα (αυτο εχω κανει εγω), και πλεον εισαι κομπλε..αναβαθμιζεις κανονικα και δεν χανεται, ενω δεν χρειαζεσαι αλλη εφαρμογη.. Μην το κανεις αν βαριεσαι, δεν αλλαζει και τιποτα..εγω το εκανα γιατι ειχα σκοπο να κανω ρεσετ το κινητο οποτε θα το εστηνα απο την αρχη ετσι και αλλιως. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δεν ειχα σκοπο να βγαλω μαπα το κινητο μια και εγω αυτο χρησιμοποιω,,μεχρι να το αλλαξω με κατι σουπερ δυνατο,,,,μιλησα πολυ συγκεκριμενα και τονισα ,σε εμενα προσωπικα!!ζω στο εξωτερικο και η χρηση εδω δεν εχει καμμια σχεση με την ελλαδα,,με το κινητο πληρωνω την βενζινη μου, το κινητο σκαναρει η υπαλληλος στο τραινο,απο το κινητο γινονται ολες οι παραγγελιες μου,το κινητο πληρωνει τραπεζα και βγαζει μετρητα στο μηχανημα,,στο σουπερ μαρκετ,και οτι μπορεις να φανταστεις κατα την διαρκεια της ημερας μου γιαυτο ειπα για την καφετερια ειναι μια χαρα,για τον σκοπο που το χρειαζεται η πιτσιρικα ειναι μια χαρα,για εμενα τουλαχιστον 3ραμ και μεγαλη μπαταρια και επεξεργαστη για να μην κολλανε οι εφαρμογες οταν τις χειριζομαι ταυτοχρονα,κατι που συμβαινει τωρα κατα κορον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Samsung Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δεν ειχα σκοπο να βγαλω μαπα το κινητο μια και εγω αυτο χρησιμοποιω,,μεχρι να το αλλαξω με κατι σουπερ δυνατο,,,,μιλησα πολυ συγκεκριμενα και τονισα ,σε εμενα προσωπικα!!ζω στο εξωτερικο και η χρηση εδω δεν εχει καμμια σχεση με την ελλαδα,,με το κινητο πληρωνω την βενζινη μου, το κινητο σκαναρει η υπαλληλος στο τραινο,απο το κινητο γινονται ολες οι παραγγελιες μου,το κινητο πληρωνει τραπεζα και βγαζει μετρητα στο μηχανημα,,στο σουπερ μαρκετ,και οτι μπορεις να φανταστεις κατα την διαρκεια της ημερας μου γιαυτο ειπα για την καφετερια ειναι μια χαρα,για τον σκοπο που το χρειαζεται η πιτσιρικα ειναι μια χαρα,για εμενα τουλαχιστον 3ραμ και μεγαλη μπαταρια και επεξεργαστη για να μην κολλανε οι εφαρμογες οταν τις χειριζομαι ταυτοχρονα,κατι που συμβαινει τωρα κατα κορον! το ειχα, και εχω και το Ζ1..Επισης ειχα και το asus infinity 2 Που εχει ιδια specs ακριβως αλλα μικροτερη μπαταρια (εχει ιδια με το Ζ1compact). Το Ζ ειναι κινηταρα για την τιμη του, οπως και να το δεις..Σιγουρα δεν αντεχει πολλη χρηση η μπαταρια του, αλλα δεν θεωρω οτι πεφτει τοσο ευκολα.. λιγο εξυπνα να το χρησιμοποιεις, πχ αυτοματο φωτεινοτητα και κατω απο τη μεση, stamina ανοιχτο απο το 100%, λιγο ψηλα να ξεκιναει η εξοικονομηση, πχ πανω απο 25% για να βγαλεις την υπολοιπη μερα..και ειναι κομπλε.. Σαν ταχυτητα, με ο,τι κανει ενα κοριτσακι αυτης της ηλικιας (selfies photos ολη μερα) δε θα εχει θεμα... Σιγουρα τα αλλα κινητα που σου ανεφερα ειναι τρομερα στην ταχυτητα, αλλα το Ζ ειναι πολυ δυνατο και η αναγκη για Ζ1 πχ ως προς την δυναμη ειναι υπερβολικη αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες.. Το Ζ1 βεβαια εχει τρομερη μπαταρια και αξιζει, και θα το προτεινα κυριως για αυτο, και το compact ακομα περισσοτερο που εχει και οθοναρα.. η αδερφη μου εχει το iphonr 5s και το φορτιζει τουλαχιστον 2 φορες την μερα. δουλευει στα εμιρατα, ολη μερα και το λιωνει μονο με emails..fb κτλ ειναι αγνωστα..οποτε καταλαβαινεις τι θα παθει η μικρη με ενα τετοιο.. Το Ζ λοιπον αξιζει, οπως και το S4 με την τιμη που εχει τωρα και ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων για το τι θα παρεις. εγω πχ προτιμω αδιαβροχο και design απο sony..(δεν μπαινω και σε αλλες λεπτομεριες που θα αιτιολογουσαν την μη αποκτηση S4,γιατι θα σου βρω και για το Ζ. απλα αξιζει το Ζ στα λεφτα του) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δεν ειχα σκοπο να βγαλω μαπα το κινητο μια και εγω αυτο χρησιμοποιω,,μεχρι να το αλλαξω με κατι σουπερ δυνατο,,,,μιλησα πολυ συγκεκριμενα και τονισα ,σε εμενα προσωπικα!!ζω στο εξωτερικο και η χρηση εδω δεν εχει καμμια σχεση με την ελλαδα,,με το κινητο πληρωνω την βενζινη μου, το κινητο σκαναρει η υπαλληλος στο τραινο,απο το κινητο γινονται ολες οι παραγγελιες μου,το κινητο πληρωνει τραπεζα και βγαζει μετρητα στο μηχανημα,,στο σουπερ μαρκετ,και οτι μπορεις να φανταστεις κατα την διαρκεια της ημερας μου γιαυτο ειπα για την καφετερια ειναι μια χαρα,για τον σκοπο που το χρειαζεται η πιτσιρικα ειναι μια χαρα,για εμενα τουλαχιστον 3ραμ και μεγαλη μπαταρια και επεξεργαστη για να μην κολλανε οι εφαρμογες οταν τις χειριζομαι ταυτοχρονα,κατι που συμβαινει τωρα κατα κορον! Από τα λεγόμενά σου έτσι μου φάνηκε...Σορρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Τοτε το λαθος ειναι δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δλδ ότι έκανε η χαζή η πρώην μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα σας, πως πάμε ? Δύο ανακοινώσεις για το Ζ! Θα ήθελα την άποψη σας! http://www.xperiablog.net/2014/04/16/new-firmware-10-4-c-0-808-certified-for-north-american-xperia-z-c66x6/ http://www.xperiablog.net/2014/04/16/sony-pegs-android-4-4-2-kitkat-for-xperia-z-zl-zr-and-tablet-z-for-may-2014/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα σας, πως πάμε ? Δύο ανακοινώσεις για το Ζ! Θα ήθελα την άποψη σας! http://www.xperiablog.net/2014/04/16/new-firmware-10-4-c-0-808-certified-for-north-american-xperia-z-c66x6/ http://www.xperiablog.net/2014/04/16/sony-pegs-android-4-4-2-kitkat-for-xperia-z-zl-zr-and-tablet-z-for-may-2014/ Τι θες να σου πουμε; :p Εγω εχω δει 4.1-4.2-4.3 και τωρα 4.4 και πανω απο 5 bug fixes updates.. Ειμαι υπερευχαριστημενος. Μετα την kitkat θα κλεισει ο κυκλος αναβαθμισεων αυτης της εξαιρετικης συσκευης. Και το επομενο μου κινητο θα ειναι σιγουρα ναυαρχιδα Sony. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλώς σας βρήκα τζιμάνια. Εδώ και δυο μέρες έχω κάνει τη μετάβαση από το Xperia S στη Ζέτα και πραγματικά δεν το αφήνω στιγμή. Θα σας παρακολουθώ για ό,τι νέο. :) Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλώς σας βρήκα τζιμάνια. Εδώ και δυο μέρες έχω κάνει τη μετάβαση από το Xperia S στη Ζέτα και πραγματικά δεν το αφήνω στιγμή. Θα σας παρακολουθώ για ό,τι νέο. :) Καλώς ήρθες στην παρέα φίλε μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Τι θες να σου πουμε; :p Εγω εχω δει 4.1-4.2-4.3 και τωρα 4.4 και πανω απο 5 bug fixes updates.. Ειμαι υπερευχαριστημενος. Μετα την kitkat θα κλεισει ο κυκλος αναβαθμισεων αυτης της εξαιρετικης συσκευης. Και το επομενο μου κινητο θα ειναι σιγουρα ναυαρχιδα Sony. +1000 και από μένα. Τρομερά ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 καλησπέρα φίλοι μου!!! έβαλα στο κινητό πάνω 80 εφαρμογές και δεν κρασαρει καθόλου!!!! ήθελα να ήξερα πόσες μπορεί να πάρει το άτιμο???? δεν είμαι root ακόμα και που είδα τα στατιστικά δουλεύει μόνο το 40% της μνήμη ram!!!! αν άλλαζα κινητό, θα το άλλαζα μόνο για καλύτερη κάμερα π.χ.( Ζ1 Ζ2) και για τον ήχο!!!! Πιστεύω ότι τα 2g ram ειναι υπέρ αρκετά!!!! υπάρχει κανείς που να το τέντωσε παραπάνω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 καλησπέρα φίλοι μου!!! έβαλα στο κινητό πάνω 80 εφαρμογές και δεν κρασαρει καθόλου!!!! ήθελα να ήξερα πόσες μπορεί να πάρει το άτιμο????....... υπάρχει κανείς που να το τέντωσε παραπάνω????? Εγώ σίγουρα πάντως, έχω πάνω από 500 περασμένες μέσα στο κινητό και πάει σφαίρα...έχω συνέχεια πάνω από 500 mb ελεύθερη Ram. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εγώ σίγουρα πάντως, έχω πάνω από 500 περασμένες μέσα στο κινητό και πάει σφαίρα...έχω συνέχεια πάνω από 500 mb ελεύθερη Ram. Τι είπες τώρα!!!! με κούφανες!!!! είσαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Τι είπες τώρα!!!! με κούφανες!!!! είσαι root? Φυσικά και είμαι root, δε μασάει τίποτα η Ζέτα!!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 κοιτούσα στο ίντερνετ πόσες rom έχουν βγάλει για Ζ και δεν βρήκα πολλές σε σχέση με τα galaxy s3,s4.... έχουν μπορεί και τις διπλάσιες??? τι έγινε δεν ασχολούνται η development με το Ζ? όπως επίσης δεν βρήκα και root για 4.3 (10.4.1.B.0.101)!!!! διάβαζα τις προηγούμενες αναρτήσεις και λέτε ότι 4.4 θα ειναι τελευταία που θα πάρει!!!! γιατί βρε παιδιά μετα το Ζ η sony έβγαλε άλλα 5 κινητά και δεν πρόκειται να βγάλει άλλο μέχρι τον Ιουνίου που θα βγει καινούργια έκδοση!!! δηλαδή ποια θα αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση???? εγώ πάντως πιστεύω πως μια ακόμα έκδοση θα πάρει??? πιστεύω πως θα ειναι και κάλο για την sony να υποστηρίξει μια συσκευή και μια σειρά(Ζ) που την ανέβασε!!!! εσείς τι λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 κοιτούσα στο ίντερνετ πόσες rom έχουν βγάλει για Ζ και δεν βρήκα πολλές σε σχέση με τα galaxy s3,s4.... έχουν μπορεί και τις διπλάσιες??? τι έγινε δεν ασχολούνται η development με το Ζ? όπως επίσης δεν βρήκα και root για 4.3 (10.4.1.B.0.101)!!!! διάβαζα τις προηγούμενες αναρτήσεις και λέτε ότι 4.4 θα ειναι τελευταία που θα πάρει!!!! γιατί βρε παιδιά μετα το Ζ η sony έβγαλε άλλα 5 κινητά και δεν πρόκειται να βγάλει άλλο μέχρι τον Ιουνίου που θα βγει καινούργια έκδοση!!! δηλαδή ποια θα αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση???? εγώ πάντως πιστεύω πως μια ακόμα έκδοση θα πάρει??? πιστεύω πως θα ειναι και κάλο για την sony να υποστηρίξει μια συσκευή και μια σειρά(Ζ) που την ανέβασε!!!! εσείς τι λέτε??? Καλησπέρα και από εμένα. Έχω το Ζ εδώ και 5 περίπου μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα πριν το Samsung galaxy nexus και πίστευα ότι θα ήμουν συνέχεια στο πλευρό των nexus, λόγω των πρώτων αναβαθμίσεων που παίρνουν και του pure android. Όμως με πείραξε λίγο το ότι η Google το άφησε έξω από την 4.4 για λόγους καθαρά εμπορικούς, ώστε να προωθήσει το Nexus 5. Γι’ αυτό φίλε paul29 πιστεύω ότι αυτή θα είναι η τελευταία αναβάθμιση του Ζ. Μακάρι να πάρει και άλλη, αλλά πιστεύω πως η Sony, όπως και όλες οι μεγάλες εταιρείες, προκειμένου να προωθήσουν τις νέες τους συσκευές, έχουν έναν κύκλο αναβαθμίσεων για την κάθε συσκευή. Η Google π.χ. σταματάει να υποστηρίζει την κάθε συσκευή της, μόλις κλίσει 18 μήνες ζωής, αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 κοιτούσα στο ίντερνετ πόσες rom έχουν βγάλει για Ζ και δεν βρήκα πολλές σε σχέση με τα galaxy s3,s4.... έχουν μπορεί και τις διπλάσιες??? τι έγινε δεν ασχολούνται η development με το Ζ? όπως επίσης δεν βρήκα και root για 4.3 (10.4.1.B.0.101)!!!! διάβαζα τις προηγούμενες αναρτήσεις και λέτε ότι 4.4 θα ειναι τελευταία που θα πάρει!!!! γιατί βρε παιδιά μετα το Ζ η sony έβγαλε άλλα 5 κινητά και δεν πρόκειται να βγάλει άλλο μέχρι τον Ιουνίου που θα βγει καινούργια έκδοση!!! δηλαδή ποια θα αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση???? εγώ πάντως πιστεύω πως μια ακόμα έκδοση θα πάρει??? πιστεύω πως θα ειναι και κάλο για την sony να υποστηρίξει μια συσκευή και μια σειρά(Ζ) που την ανέβασε!!!! εσείς τι λέτε??? Τα S3 και S4 εχουν περισσοτερες ROM γιατι η Samsung βγαζει μια ναυαρχιδα το χρονο ενω η Sony 2. Και φυσικα επειδη εμπορικα ειναι πολυ πιο επιτυχημενη η σειρα S. Οσον αφορα στην 4.4, υποθεσεις και εκτιμησεις κανουμε. Πανω απο ολα να δωσει μια σταθερη 4.4 γιατι στο Ζ1/Ζ1c και ΖU ειχε μερικα μικροbugακια τα οποια φαινεται οτι διορθωσε με το επομενο bugfix. Εμενα δεν με νοιαζει. Η 4.3 ειναι εξαιρετικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts