Minotavrs Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Τελικά το Xperia z μου, απόθανε :( Κατέληξε από : Sony Xperia Z Sudden Death Έχω την επιλογή να το πάω είτε απευθείας στην Arvato (ως υψηλού επιπέδου service των SONY) , είτε σε SONY Service στην γειτονιά μου όπου αν δεν λυθεί θα σταλεί στην Arvato, αυτά μετά από επικοινωνία με την γραμμή εξυπηρέτησης των SOΝΥ Xperia, είτε ως εναλλακτική λύση σε Γερμανό μιας και αυτός αναλαμβάνει το Service των συσκευών της COSMOTE όπως ήταν και η δικιά μου! Βέβαια μου είπανε ότι και αυτός αν δεν το φτιάξει το στέλνει στο Service της αντιπροσωπείας, δηλ. Arvato. Δεν ξέρω ποια να επιλέξω μιας και αν τελικά φτάσει στην Arvato δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα (https://www.google.gr/search?q=arvato+%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%8D&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a) αρκεί να δει κανείς τις πρώτες αναζητήσεις.... Η συνηθισμένη αιτία απόρριψης εκτός εγγύησης των κινητών είναι η υγρασία :!: Τέλος να αφαιρέσω ή όχι της τζάμι και την μεμβράνη προστασίας της SPIGEN πριν το δώσω για Service ?? Στον γερμανο θα πηγαινα εγω... ναι να την βγαλεις SOS! Καλησπέρα. Έχω το εξής πολύ μεγάλο πρακτικό πρόβλημα. Για τα μηνύματα sms έχω εγκαταστήσει το Go sms pro. Εδώ και 3 μήνες που έχω το τηλέφωνο. Το είχα και στο S παλιά. Όμως..... εδώ στο Ζ καμία σχέση με το S δυστυχώς. Πάμπολλα προβλήματα. Ούτε έξυπνες λέξεις αλλα ηλίθιες προτάσεις, ούτε πρόσθεση νέων λέξεων, ούτε έξυπνο σβήσιμο λαθών και γενικά πολλά προβλήματα. Όπως και όταν βάζω αγγλικά, τις περισσότερες φορές μόλις τελειώνω την λέξη, την μετατρέπει σε... αριθμούς!!!!!!!!! Άλλο ένα νέο πρόηβλημα. Εδώ και 3 μέρες έχω και κάτι ακόμα. Στο ελληνικό πληκτρολόγιο μου έχει βγάλει διάταξη κινητού με βασικό όμως πρώτο πάτημα αριθμητικό ψηφίο. Και εαν δεν έχει την λέξη που του γράφεις, σου βγάζει αριθμούς!!! (οταν το έχω σε Τ9). Τι θα πρέπει να κάνω; Να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω; Με ρυθμίσεις δεν πολυάλλαξε κάτι. Όχι οτι αποκλείω να μην έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις. ΓΕΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ! Εχει κανείς το go sms pro; Τα φώτα σας. Ευχαριστώ πολύ. φιλε μου ψιλομπαχαλο μου ακουγετε ολη η φαση... ξεκινα τις απεγκαταστασεις και βλεπεις/// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Θα πήγαινα στην arvato εγώ. Αρκετούς άσχετους γεμίσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλησπερα! Σκέφτομαι να rootarw το Ζ ενός φίλου... ρωταει αν το ρουταρουμε και κάνει απλα hibernate & freeze με greenify & titanium αντοιστοιχα θα μπορει να δεχεται official updates ? Aν ναι πως ρουταρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλησπερα! Σκέφτομαι να rootarw το Ζ ενός φίλου... ρωταει αν το ρουταρουμε και κάνει απλα hibernate & freeze με greenify & titanium αντοιστοιχα θα μπορει να δεχεται official updates ? Aν ναι πως ρουταρω? Το ρουτ δεν επηρεαζει τα updstes.. Εκτος και αν του περασεις καστομ ρομ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Παιδιά να ρωτήσω στη συσκευή μου όπως και με όλες τις συσκευές μου γενικά ρύθμιζω πάντα χειροκίνητα τη φωτεινότητα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι στη lock screen ενώ πχ το βάλω 100% ή 50%μετά από λίγα δευτερόλεπτα γυρίζει από μόνο του στο χαμηλότερο επίπεδο και πάντα προς τα κάτω!!! Γιατί συμβαίνει αυτό? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω,και μου σπάει τα νεύρα Και να επανέλθει στη φωτεινότητα που το έβαλα πρέπει να μπω στη βασική οθόνη ή να πατήσω το ξεκλείδωμα με το swype πάνω ή κάτω. Συμβαίνει σε κανέναν αυτό το παράδοξο. Δεν το είχα με την 4.1.2 παρά μόνο με την 4.2.2 πού πέρασα την τελευταία εβδομάδα. Να σημειώσω ότι αυτό το κάνει ακόμα και όταν πατάω πχ συνέχεια την οθόνη κατά την εναλλαγή τη μουσικής συλλογής μου χωρίς να το αφήνω καθόλου σε αδράνεια που άντε πες δικαιολογείται τότε! Edited June 27, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγω γιατι δεν εχω λαβει ακομα update στην 4.2.2?. Μπορει να την ανεβασει κανεις την ελληνικη για ξα την εγκαταστησω? Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγω γιατι δεν εχω λαβει ακομα update στην 4.2.2?. Μπορει να την ανεβασει κανεις την ελληνικη για ξα την εγκαταστησω? Δεν εχει βγεί ελληνική ακόμα. Πέρασε την ισπανική ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garyfallos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Δεν είναι το οικονομικό αλλα οι δύσχρηστοι τρόποι πληρωμής. Δεν ξέρω πως να το αγοράσω.:(Φίλε βγάλε μια προπληρωμένη κάρτα (prepaid card)απο κάποια τράπεζα την φορτώνεις με οσα χρήματα θέλεις.υστερα απο το google play πατώντας αγορά η διαδικασία ειναι απλή σύμφωνα με τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 υπάρχει τρόπος να βάλουμε live wallpaper στην lockscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Δεν εχει βγεί ελληνική ακόμα. Πέρασε την ισπανική ;) Είσαι σίγουρος δεν βγήκε ελληνική; Εχθές την πέρασα με το update κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Λοιπόν πήγα να φλασαρω και έπαθα το παρακάτω. Ενώ από το κινητό μπορώ να δω τις photo στο άλμπουμ όταν πάω να τις ψάξω από file manager δεν βρίσκω ούτε τις μισές.. Και όταν συνδέσω με πς τότε αυτό δεν βλέπει καμιά μέσα στους φακέλους! Για την ακρίβεια δεν βλέπω ολόκληρο το φάκελο dcim Καμία ιδέα; Edit :από όσο βλέπω στο ίντερνετ και άλλοι έχουν τέτοιο θέμα. Μήπως αν το πέρναγα με πρόγραμμα μέσω wifi να γινόταν; έχετε κανένα να προτείνετε; το τελευταίο που είχατε πει δει έπιασε. Κάτι λένε είναι θέμα Windows και Android (?) Edited June 27, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ποιό καλό παιδί θα μου ανεβάσει από την .423 το Systemui.apk και το Systemui.odex. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ποιό καλό παιδί θα μου ανεβάσει από την .423 το Systemui.apk και το Systemui.odex. Για κάποιο λόγο το systemui.odex δεν το έχω... https://www.box.com/s/rf6rwq09qeauu7jlxvfq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 ειχα ενα προβλημα τοσο καιρο ( η λειτουργια ημερολογιο σταματησε να δουλευει) Αφου περασα clean install την 4.2.2 παλι το ιδιο ... Ποσο θελει για να μας τρελανει???? Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα κατάφερα να βρω τις φωτο( τις εστειλα σε αλλη συσκευή ) Πάλεψα κανενα 30λεπτο με το Dualrecovery αλλα τελικα δεν τα καταφερα και έβαλα XZRecovery-1.0.apk για να μπορέσω να περασω το μοντ 18 του ήχου. παω να βαλω και τα αλλα στο build prop που ειχαν αναφερθει μερικα ποστ προηγουμενος Edited June 28, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ποιό καλό παιδί θα μου ανεβάσει από την .423 το Systemui.apk και το Systemui.odex. odex https://www.box.com/s/d8160n5tgh94vdb6k799 apk https://www.box.com/s/ziiyzeux4ng0uwhco9kb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καλημέρα σε όλους! Στις ειδοποιήσεις μου βγάζει συνέχεια χωρίς να μπορεί να γίνει εκκαθάριση για νέα ενημέρωση την 10.1.1.Α.1.253 ! Πώς φεύγει αυτό από τις ειδοποιήσεις κ ποτέ θα μου έρθει για την 423 που γράφετε εδώ μέσα?Αν δεν κάνω clean install Πώς μπορώ να την περάσω την 4'2'2 χωρίς να μου έχει έρθει στο κινητό ? Κ να περάσω την 423 από xda η να περιμένω μέχρι να μου έρθει "επίσημη" ειδοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καλημέρα σε όλους! Στις ειδοποιήσεις μου βγάζει συνέχεια χωρίς να μπορεί να γίνει εκκαθάριση για νέα ενημέρωση την 10.1.1.Α.1.253 ! Πώς φεύγει αυτό από τις ειδοποιήσεις κ ποτέ θα μου έρθει για την 423 που γράφετε εδώ μέσα?Αν δεν κάνω clean install Πώς μπορώ να την περάσω την 4'2'2 χωρίς να μου έχει έρθει στο κινητό ? Κ να περάσω την 423 από xda η να περιμένω μέχρι να μου έρθει "επίσημη" ειδοποιηση Καλο ειναι να μας ελεγες το customization number σου (εχω αναφερει το πως 2-3 σελιδες πιο πισω)... BTW Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν κανεις update στην 253 ... καθως μιλαμε για OTA που σημαινει οτι δεν χανεις τιποτα απο οτι εχεις τωρα... ασε που ενδεχεται η .423 να μην σου ερθει ποτε αν δεν περασεις την .253... Και φυσικα εως τωρα .423 μονο με PC companion παιζει... Αρα προχωρα σε αναβαθμιση της .253 αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Αρχικό μήνυμα από lms Καλημέρα σε όλους! Στις ειδοποιήσεις μου βγάζει συνέχεια χωρίς να μπορεί να γίνει εκκαθάριση για νέα ενημέρωση την 10.1.1.Α.1.253 ! Πώς φεύγει αυτό από τις ειδοποιήσεις κ ποτέ θα μου έρθει για την 423 που γράφετε εδώ μέσα?Αν δεν κάνω clean install Πώς μπορώ να την περάσω την 4'2'2 χωρίς να μου έχει έρθει στο κινητό ? Κ να περάσω την 423 από xda η να περιμένω μέχρι να μου έρθει "επίσημη" ειδοποιηση Καλο ειναι να μας ελεγες το customization number σου (εχω αναφερει το πως 2-3 σελιδες πιο πισω)... BTW Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν κανεις update στην 253 ... καθως μιλαμε για OTA που σημαινει οτι δεν χανεις τιποτα απο οτι εχεις τωρα... ασε που ενδεχεται η .423 να μην σου ερθει ποτε αν δεν περασεις την .253... Και φυσικα εως τωρα .423 μονο με PC companion παιζει... Αρα προχωρα σε αναβαθμιση της .253 αμεσα Ευχαριστώ .root για την 253 ?customization number ? Edited June 28, 2013 by lms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ευχαριστώ .root για την 253 ?customization number ?αν το κανεις μεσω ΟΤΑ den xaneiw to root... για το CM δες λιγο πιο πισω πως..πρεπει να μπεις στο system menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 αν το κανεις μεσω ΟΤΑ den xaneiw to root... για το CM δες λιγο πιο πισω πως..πρεπει να μπεις στο system menu Αυτό εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Αυτό εννοείς? yeap... βαση αυτου που βλεπω φορας Vodafone GR 1270-8436 και θα πας σε αυτην 10.1.1.A.1.253 Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 yeap... βαση αυτου που βλεπω φορας Vodafone GR 1270-8436 και θα πας σε αυτην 10.1.1.A.1.253 Greece Να Την κάνω δηλ.ασύρματα. γτ σήμερα το κινητό κολλάει απίστευτα .Δεν ξέρω τον λόγο.Μέχρι χθες ήταν άψογο.Σήμερα το έχω κάνει επανεκκίνηση άπειρες φορές.κ από το 100% στις 7 είναι τώρα στο 39% η μπαταρία.δε μου λες?θα χαθούν κ τα μαύρα θέματα?μπορώ να τα ξαναπεράσει μετά ή δεν κάνουν για την 253 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καποιο καλόπαιδο να μου ανεβασει το SomcNotes.apk της .423 υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καποιο καλόπαιδο να μου ανεβασει το SomcNotes.apk της .423 υπάρχει ? δεν βρήκα somcnotes.apk αλλά semcnotes.apk. δεν ξέρω αν σου κάνει... https://www.box.com/s/od2womhwfpboc9xrfffo https://www.box.com/s/c81ea2byl75d964l61bz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts