Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεχρι και για την .596 μπορεις. Ειναι η προηγουμενη απο αυτη

Και μπορώ να το ftf αρχείο της. 596;;;

Εάν κάνω unlocked bootloader μετά μπορώ να το ξανά κλειδώσω;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μπορώ να το ftf αρχείο της. 596;;;

Εάν κάνω unlocked bootloader μετά μπορώ να το ξανά κλειδώσω;;

Χανεις μια και καλη την εγγυηση.

Στο xda καπου θα βρεις το ftf και οδηγιες για root.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-existenz-v5-0-0-ultra-edition-10-4-t2349656

Θέλω να περάσω αυτήν την ρομ... Χωρίς να ξεκλειδώσω...πως μπορώ;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει οδηγίες στο 2ο ποστ του θέματος της rom. Στην θέση σου θα περίμενα μερικές μέρες για την kitkat.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Είπαμε κύριοι σε λίγες ημέρες η εβδομάδες θα έχουμε το κιτ κατ κάντε ένα διάλειμμα κάντε ένα κιτ κατ ανοιπομονοι

Καλημέρα!!!! Μετά από 7 ώρες πάνω στο ζετατακι...κατάφερα και έβαλα την ρομπότ...χωρίς βέβαια να χάσω εγγύηση... Εντύπωση ότι είναι ακόμα πιο σφαίρα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου στέλνεις ένα σύνδεσμο γιαυτη τη ρομπότ? Από xda τη βρήκες?

Την ρομ ήθελα να πω!!!

Ορίστε και το link :

https://mega.co.nz/#!gYI2HIjI!IZH75slyaRg-5pFMMQwH1HJ6vL-0pvJnSQdHrcI06oY

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Έχω ένα Xperia Ζ της Τ-Mobile.

Α. Υπάρχει κάποιο link για ελληνικό ftf να το περάσω με το flashtool; Όσα link αναφέρονται στο thread οδηγοί του forum δεν ισχύουν πια.

Β. Αν φλασάρω κάποια άλλη ROM (π.χ. ελληνική) με flashtool θα μπορώ μετά να κάνω update είτε ΟΤΑ ή μέσω PC; Ή θα μπορώ να κάνω update μόνο μέσω flashtool αν κατορθώσω και βρω ένα καινούριο ftf αρχείο;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Καλησπέρα παιδιά!

Μπορούμε να αφήνουμε το "Z" στο dock station για ώρες; Αν ξεχαστεί το βράδυ ας πούμε...

Οι πανεύκολες δαχτυλιές που μένουν στην οθόνη είναι εξαιτίας του εργοστασιακου screen protector;

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλησπέρα παιδιά!

Μπορούμε να αφήνουμε το "Z" στο dock station για ώρες; Αν ξεχαστεί το βράδυ ας πούμε...

Οι πανεύκολες δαχτυλιές που μένουν στην οθόνη είναι εξαιτίας του εργοστασιακου screen protector;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φίλε μου, ναι η δαχτυλιές προέρχονται από το εργοστασιακό screen protector.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλό θα ήταν να έβαζες κάποιο άλλο πάνω απ'το εργοστασιακό. Γρατσουνίζετε εύκολα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Φίλε δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο fingerprint magnet!!

Επίσης με κλειστή οθόνη και μόνο υπό γωνία και φως να πέφτει πάνω, ο προτέκτορ κάνει κάτι σχεδιάκια σαν μικρά τετραγωνάκια.

Στο τσακ είμαι να το βγάλω αλλά φοβάμαι θρύψαλα και screen warranty μετά : p

* Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις!

Όπως καταλάβατε, δεν άντεξα... ένα χρόνο μετά (φυσικά μόνο έτσι μπορώ να πάρω τέτοιες συσκευές. Μετά από κάνα 14μηνο όταν έχει πατώσει η τιμή), επιτέλους απέκτησα το αγαπημένο μου κινητό από την χρονιά που μας πέρασε!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

A! ξέχασα:

Όλα stock και 21,400 points στο Antutu είναι κομπλέ για "Z" ;

: )

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλως ηρθες στην παρεα Bill!!

Τα τετραγωνακια που λες ειναι φυσιολογικα.

Βαλε screen protector απο πανω και θα σαι κυριος του εαυτου σου.

Εντυπωσεις;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά!

έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες οτι το κινητό μου αργεί παααααααρα πολύ να φορτίσει ..

ξέρει κανείς τι γίνεται? ευχαριστώ πολύ !!

Γεια σου Κωνσταντίνε!!

Ώστε τα βλέπεις και εσύ τα τετραγωνάκια!! Ευτυχώς γιατί στην αρχή "τα χρειάστηκα"! (κοινώς τρόμαξα) : p

Φίλε, εγώ λέω να βγάλω και αυτό που έχει και μου λέτε να βάλω και δεύτερο;! Bέβαια δίκιο έχετε, αλλά δεν τα αντέχω τα προστατευτικά. Απλά δεν...

Ε, τι να πω... Το Ζ το έχω δει πολλές φορές σε μαγαζί οπότε ήξερα τι να περιμένω από ομορφιά και αίσθηση στο χέρι. Σχεδόν τέλειο.

Και λέω "σχεδόν"... μόνο και μόνο γιατί το πλαίσιο δεν είναι μεταλλικό όπως στο Ζ1.

Αν αυτό εδώ είναι τέλειο στην υφή, φαντάσου το Ζ1 πως θα είναι. Οκ, η 1080p είναι overkill αλλά όπως και να έχει, είναι εντυπωσιακό το ppi.

Πολύ δυνατό ακουστικό (ευτυχώς γιατί είχα ένα φόβο μιας και το GN ήταν επίσης πολύ δυνατό), το dock station είναι τέλειο.

Το χαρτάκι στο USB είναι ελαφρώς ροζουλί αλλά φαντάζομαι μετά από τόσους μήνες (Αύγουστο το αγόρασε ο φίλος που μου το πούλησε) για πλάκα μπορεί να ροζίσει. Ευτυχώς η συσκευή δεν έχει ούτε αμυχή! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως μερικοί άνθρωποι προσέχουν τόσο καλά τα τηλέφωνά τους. Τους ζηλεύω!

Δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω. Δεν πρόκειται να το ρουτάρω. Περιμένω την 4.4.2 και θα δοκιμάσω για την πλάκα τον N5 launcher κάποια στιμγή. Πολύ ωραίο και το Xperia UI! Το εννοώ, μου αρέσει πολύ.

Το λευκό Ζ έχω. Πολύ όμορφο!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλομιλητο λοιπον αγορινα!! Χαιρομαι που σου αρεσε η επιλογη σου!

Αν βγαλεις την εργοστασιακη ζελατινα θα φυγει και το λογοτυπο της Sony οποτε ξανασκεψου το..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eυχαριστώ!

Ναι το ξέρω για το λογότυπο. Κοίτα, έρχομαι από Νεξους οπότε μου αρέσουν τα stealth looks.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Eυχαριστώ!

Ναι το ξέρω για το λογότυπο. Κοίτα, έρχομαι από Νεξους οπότε μου αρέσουν τα stealth looks.

Τοτε it' your call.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βγάλεις την ζελατίνα, το γυαλί πάλι fingerprint magnet θα είναι. Δεν έχει κάποιο coating για δαχτυλίες. Λύση είναι τα antifingerprint protectors αλλά το καταλαβαίνεις στην οθόνη(σαν ένα πολύ λεπτό στρώμα "πάγου"... κάπως). Προσωπικά προτίμησα ένα invisible αλλά η αίσθηση του antifingeprnt στο χέρι ήταν πολύ καλύτερη.

Το "ροζουλί" μπορεί να σου ακυρώσει την εγγύηση νομίζω. Αν μπορεί να φωρτωθεί η βλάβη στην υγρασία τουλάχιστον.

Καλησπέρα, μιας και αναφέρεστε σε προστασίες οθόνης, θέλω να παραγγείλω από eBay, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγονται. Είναι ένα είδος screen protectors που έχουν κάποια γενική ονομασία που δεν τη θυμάμαι τώρα. Θα πρέπει να ψάξω αρκετά πίσω στο thread, γιατί θυμάμαι ότι έχει αναφερθεί πάλι, γι αυτό εάν κάποιος το ξέρει θα παρακαλούσα να μου το γράψει. Οι ζελατίνες αυτές κάνουν και για άλλες συσκευές και παρέχουν ένα είδος προστασίας από υγρασία. Βέβαια το Ζ μας δεν την έχει ανάγκη, αλλά θέλω κυρίως για το tablet Samsung galaxy tab 3 8.0 και αφού θα μπω στον κόπο να παραγγείλω γι'αυτό, θα πάρω και για το Ζ. Edited by giachtas

Παιδια υπαρχει οδηγος για να περασω αλλα Roms καπου?

Ευχαριστω πολυ

Ότι θες θα βρεις εδώ!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362191

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει παιδιά έχω πάθει πλάκα με το Ζ...

Μου αρέσει πάρα πολύ.

Ευχαριστημενος από την αγορά του. Δύο τρία πραγματάκια με χαλάνε μόνο:

Μέτρια ένταση μουσικής από τα headphones (που να μην είχα και τα senheisser δηλαδή)

Απλά "OK" εμβέλεια του WiFi.

Η πλάτη λόγω του protector πιο πολύ πλαστικο θυμίζει στην αφή παρά γυαλί

Ζορίζομαι με το ένα χέρι αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα, οκ

Θα ήθελα πιο dark μενού, ala vanilla

Αυτά! Όλα τα άλλα είναι άψογα

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• The title was changed to Sony Xperia Ζ