Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι θεμα software ,απαραδεκτο που δεν το εφτιαξαν με την 4,3

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Tablet-Z/Can-t-do-Screen-Mirroring-miracast-and-WiFi-connection/m-p/468369/highlight/true#M2062

το λινκ αφορα τo tablet Z που εχει ακριβως το ιδιο θεμα

Αυτό λέω και εγώ ψάχνω απεγνωσμένα να βρω μια λύση που να δουλεύει με την official rom, γιατί δεν θέλω να περάσω custom....με καλύπτει τόσο πολύ η επίσημη. Αλλά δυστυχώς τίποτα.... Έχω στείλει και email στο εξωτερικό στη Sony αλλά πάλι τίποτα,

ίσως στην 4.4

Ηρθεεεε την κατεβαζω τωρα:D

Ελληνικο Ζ εχω

Εάν είναι unbranded,εχει ερθει από την παρασκευη.

sks13 :alien:

Κατέβασα σε apk και εγκατέστησα το infoeye από xda developers... έκανα επανεκκίνηση το κινητό πήγα στις ρυθμίσεις της κάμερας για να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις και εκεί... και τσουπ... infoeye στην κάμερα του Ζ :):)

Μόνο το time shift δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω αλλά ok ας μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. :) BTW δεν είμαι καν ρουτ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2567266

Edit: Ερώτηση... πρέπει κάθε φορά που είναι να τραβήξω φωτογραφία να πηγαίνω πρώτα στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής και να επιλέγω το infoeye? Δεν το κάνει αυτόματα?? Έτσι είναι και στο Ζ1?Μπορεί κάποιος κάτοχος Ζ1 να το επιβεβαιώσει παρακαλώ?

Edited by daltzi

Κατέβασα σε apk και εγκατέστησα το infoeye από xda developers... έκανα επανεκκίνηση το κινητό πήγα στις ρυθμίσεις της κάμερας για να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις και εκεί... και τσουπ... infoeye στην κάμερα του Ζ :):)

Μόνο το time shift δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω αλλά ok ας μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. :) BTW δεν είμαι καν ρουτ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2567266

Edit: Ερώτηση... πρέπει κάθε φορά που είναι να τραβήξω φωτογραφία να πηγαίνω πρώτα στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής και να επιλέγω το infoeye? Δεν το κάνει αυτόματα?? Έτσι είναι και στο Ζ1?Μπορεί κάποιος κάτοχος Ζ1 να το επιβεβαιώσει παρακαλώ?

Που ειναι βρε συ το info eye και δεν το βλεπω.. ειμαι απο tapatalk και μπορει να μην κοιταω καλα αλλα αυτο ειναι για αναβαθμιση και ρουτ στην 4.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που ειναι βρε συ το info eye και δεν το βλεπω.. ειμαι απο tapatalk και μπορει να μην κοιταω καλα αλλα αυτο ειναι για αναβαθμιση και ρουτ στην 4.3

Ναι το ξέρω αλλά εγώ δεν είμαι ρουτ.. είμαι στην 4.3 όμως και το εγκατέστησα χωρίς κανένα πρόβλημα ;) Τώρα βρήκα πιο καινούργια έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577951

Ναι το ξέρω αλλά εγώ δεν είμαι ρουτ.. είμαι στην 4.3 όμως και το εγκατέστησα χωρίς κανένα πρόβλημα ;) Τώρα βρήκα πιο καινούργια έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577951

Μόλις την κατέβασα και την έκανα εγκατάσταση. "Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη" πριν την ολοκλήρωσή της.:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις την κατέβασα και την έκανα εγκατάσταση. "Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη" πριν την ολοκλήρωσή της.:worry:

Για του λόγου το αληθές..

Για του λόγου το αληθές..

Ρε συ.. εχεις την 4.3.

Τι μπουφος που ειμαι. Νομιζα οτι κανει για ολες τις εκδοσεις αλλα ειναι μονο για την 4.3 προφανως..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες καλημέρες και χρόνια πολλά. κανά 2-3 ερωτήσεις. Υποστηρίζεται από custom roms το κινητό μέσω xda? έχει αρκετές για να πειραματιστείς? Αν είναι εύκολο το να κάνεις root το κινητό, και από θέμα μπαταρίας? με ελαφρυά χρήση βγάζει 1 μέρα? Ευχαριστώ

Παίδες καλημέρες και χρόνια πολλά. κανά 2-3 ερωτήσεις. Υποστηρίζεται από custom roms το κινητό μέσω xda? έχει αρκετές για να πειραματιστείς? Αν είναι εύκολο το να κάνεις root το κινητό, και από θέμα μπαταρίας? με ελαφρυά χρήση βγάζει 1 μέρα? Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά.

Ναι σε όλα.

Αλλά γιατί δεν κοιτάς και μόνος σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια ,περασα και εγω μολισ την 4.3,γαλλικη συσκευη,,ενταξει ,δεν εχω λογια το τηλεφωνο εγινε απλα γα..μ..το,τουλαχιστον εμφανισιακα εγινε του 2014,,λειτουργικα δεν ξερω τι αλλαγες παιχτηκαν,αν τις εχει καποιος συγκεντρωμενες σε ενα λινκ η κατι τετοιο ας τις στειλει.

Καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους!!.Απο τι φαινεται δεν θα μου την κανει δωρο την 4.3 πρωτοχρονιατικα η sony:(

it,en γραφει απεξω το κουτι,(θεωρω ιταλια-αγγλια?)αγορασμενο απο kaiser και ακομα τιποτα..

Καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους!!.Απο τι φαινεται δεν θα μου την κανει δωρο την 4.3 πρωτοχρονιατικα η sony:(

it,en γραφει απεξω το κουτι,(θεωρω ιταλια-αγγλια?)αγορασμενο απο kaiser και ακομα τιποτα..

καλημερα και χρονια πολλα και απο εμενα ! ουτε σε ελληνικο - vodafone !!!! κριμα πραγματικα !!!

Καλησπερα παιδια, αυτο το η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη γιατι το βγαζει και πως το ξεπερναμε?

Προσπαθω να βαλω το go sms pro για να στελνω μαζικα σμσ και μονο την free εκδοση μπορω να βαλω (εχω κατεβασει 4 pro)

Επισης τι παιζει με το info eye?

Κανένα benchmark μετά την αναβάθμιση σε 4.3;

Το δικό μου zr δειχνει καλύτερες επιδόσεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364082&page=5

Κανένα benchmark μετά την αναβάθμιση σε 4.3;

Το δικό μου zr δειχνει καλύτερες επιδόσεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364082&page=5

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

μετά την 4.3...

Edited by piterphone68

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Καλη χρονια σε ολους με υγεια!!...

Αντε ρε vodafone:mad::angry: με την 4.3..τελειωνεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλη χρονια !!!! ποτεεεεεεεε ??? @vodafone !!!! ποτεεεεε ???? καποιος να μας πει ???

καλη χρονια !!!! ποτεεεεεεεε ??? @vodafone !!!! ποτεεεεε ???? καποιος να μας πει ???

Γιατι δεν φλασαρεις κάποια άλλη Ευρωπαϊκή ρομ και τέλος ,αλλιώς περίμενε

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ακομα περιμενω και εγω την 4.3...Αγορασμενο απο γερμανια αλλα οταν το ανοιξα καταλαβα και εγω οτι ειναι βοντα.Υπομονη και παλι υπομονη παλικαρια

Ακομα περιμενω και εγω την 4.3...Αγορασμενο απο γερμανια αλλα οταν το ανοιξα καταλαβα και εγω οτι ειναι βοντα.Υπομονη και παλι υπομονη παλικαρια

Για γερμανια,δεν εχει βγει ακομη ουτε για τα unbranded....

sks13 :alien:

Σε εναν συναδελφο στην δουλεια την ειχε κανονικα αυτος.Τωρα αν την περασε αλλιως η ειναι αλλης χωρας κινητο δεν τον ρωτησα βασικα.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ