Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για Vodafone GR customization δεν έχει βγει ακόμα. Μόνο για unbranded/generic συσκευές.

Ξέρεις ποτέ με το καλό παίζει να βγει;

Έβαλα και εγώ την 4.3 αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, δεν μπορεί να συνδεθεί στο sony select, έτυχε σε κανένα άλλο;

Ξέρεις ποτέ με το καλό παίζει να βγει;

Κανείς δεν γνωρίζει εκτός της Vodafone. Λογικά δεν θα αργήσει πολύ. Μπορείς πάντα να φλασάρεις το unbranded firmware με το flashtool.

Έβαλα και εγώ την 4.3 αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, δεν μπορεί να συνδεθεί στο sony select, έτυχε σε κανένα άλλο;

Το έχουν παρατηρήσει αρκετοί, προσωπικά είναι απ' τα πράγματα που δε χρησιμοποιώ ποτέ. Λογικά θα φτιαχτεί με κάποιο app update.

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Παιδια επειγον! Μου επεσε το τηλεφωνο και παρα τη θηκη σιλικονης, ραγισε το γυαλι της οθονης πανω δεξια. Δε φαινεται καποιο καμενο pixel αλλα στο σημειο του ραγισματος, η οθονη αφης ποτε λειτουργει και ποτε οχι. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να γινει; Απο οτι ξερω η οθονη αφης για να αλλαξει ολη ειναι πανακριβη και δεν συμφερει να το επισκευασεις. Μηπως υπαρχει τροπος να αλλαξει μονο το τζαμακι κ να δουλευει κανονικα οπως πριν σε καθε σημειο; Αν καποιος γνωριζει ας δωσει μια ιδεα για το τι θα μπορουσα να κανω...

Παιδια επειγον! Μου επεσε το τηλεφωνο και παρα τη θηκη σιλικονης, ραγισε το γυαλι της οθονης πανω δεξια. Δε φαινεται καποιο καμενο pixel αλλα στο σημειο του ραγισματος, η οθονη αφης ποτε λειτουργει και ποτε οχι. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να γινει; Απο οτι ξερω η οθονη αφης για να αλλαξει ολη ειναι πανακριβη και δεν συμφερει να το επισκευασεις. Μηπως υπαρχει τροπος να αλλαξει μονο το τζαμακι κ να δουλευει κανονικα οπως πριν σε καθε σημειο; Αν καποιος γνωριζει ας δωσει μια ιδεα για το τι θα μπορουσα να κανω...

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω :X ,πιθανόν να βρεις το digitizer μόνο του αλλά ποιος θα στο αλλάξει ? Και ξέχνα το αδιάβροχο μετά

Ψάξε το στο xda και γενικως ,καλή τύχη

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Τι ειναι το xda; Βρισκω κατι κινεζικα στο ebay με 40-60 δολαρια...

xda-forums. Eκει λογικα θα περιγραφεται η διαδικασια αλλαγης. Αν πιανουν τα χερια σου. Αλλιως παρε τηλεφωνο σε κανα μαγαζακι εδω στην Αθηνα (αν εισαι Αθηναιος) που γενικα κανουν σερβις σε κινητα. Μη εξουσιοδοτημενα φυσικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ειναι το xda; Βρισκω κατι κινεζικα στο ebay με 40-60 δολαρια...

http://forum.xda-developers.com/xperia-z

Το ανάφερα για να δεις τι έχουν κάνει άλλοι κάτοχοι του Ζ με ανάλογα προβλήματα, με πρόλαβε ο Κώστας

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

τι εννοεις? οταν λεμε οτι δινει δυνατοτητα για κατι, εννοουμε για κατι παραπανω. το να εχεις τη δυνατοτητα να μεταφερεις εφαρμογες στην SD υπηρχε απο πριν, αρα ή αυτο που λες δεν ισχυει ή εννοεις κατι αλλο!

Εγω βλεπω οτι ολα τα κινητα μετα την 4.2.2 αρχισαν να καταργουν τη δυνατοτητα μεταφορας εφαρμογων στην SD, απο το ASUS infinity 2 που εχω μεχρι το Ζ1,δε νομιζω να ειναι θεμα της σονυ λοιπον.

Απο εκει και περα, ας μου πει καποιος για την καμερα, πηρε το μενου του Ζ1? θα ειναι πολυ ενδιαφερον, εχει πολλες δυνατοτητες το Ζ1 που αξιζει να τις παρει το Ζ..

Γιατί, με την 4.2.2 μπορούσες να μεταφερεις τις εφαρμογές?? Το προβλημα ειναι της sony αγαπητε, οι άλλες εταιρειες κάνουν ένα βήμα μπροστά και η Sony ένα πίσω και δε χρειάζεται να παθιάζεσαι με καμιά εταιρεία.Τα 16 gb εσωτερικης του γεμίζουν με το καλημέρα σας και η μεταφορα των εφαρμογων στην sd ηταν απαραιτητη. Επίσης, δεύτερο φάουλ που περίμενα ότι θα είχε βελτιωθεί ειναι ο dialer.Η καθυστέρηση στο άνοιγμα του είναι απλά απαράδεκτη.

Edited by truckman

Γιατί, με την 4.2.2 μπορούσες να μεταφερεις τις εφαρμογές?? Το προβλημα ειναι της sony αγαπητε, οι άλλες εταιρειες κάνουν ένα βήμα μπροστά και η Sony ένα πίσω και δε χρειάζεται να παθιάζεσαι με καμιά εταιρεία.Τα 16 gb εσωτερικης του γεμίζουν με το καλημέρα σας και η μεταφορα των εφαρμογων στην sd ηταν απαραιτητη. Επίσης, δεύτερο φάουλ που περίμενα ότι θα είχε βελτιωθεί ειναι ο dialer.Η καθυστέρηση στο άνοιγμα του είναι απλά απαράδεκτη.

εγω στο asus padfone infinity 2 που τρεχει 4.2.2 δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα, ενω στο Τ την εχω με 4.1

θα δω και τα S3 των κολλητων και θα σου πω. ειδικα αν παρουν αναβαθμιση android 4.3 θα μπορω να σου πω και πιο σιγουρα αφου θα ξερω αν πριν γινοταν και τωρα δε γινεται..

δεν παθιαζομαι, προσωπικα εχω 10GB ελευθερα γιατι δε μπουκωνω τα κινητα μου και το Ζ μου πετουσε..απο εκει και περα λεω ο,τι παρατηρω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγω στο asus padfone infinity 2 που τρεχει 4.2.2 δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα, ενω στο Τ την εχω με 4.1

θα δω και τα S3 των κολλητων και θα σου πω. ειδικα αν παρουν αναβαθμιση android 4.3 θα μπορω να σου πω και πιο σιγουρα αφου θα ξερω αν πριν γινοταν και τωρα δε γινεται..

δεν παθιαζομαι, προσωπικα εχω 10GB ελευθερα γιατι δε μπουκωνω τα κινητα μου και το Ζ μου πετουσε..απο εκει και περα λεω ο,τι παρατηρω.

Τσεκάρισε το και θα δεις ότι έτσι είναι τα πράγματα.Εξάλλου συζήτηση κάνουμε και πίστεψε με όλες οι εταιρείες είναι πιάσε τον ένα και βαρα τον άλλο.Εμείς οι καταναλωτές σύσσωμοι πρέπει να τους κραζουμε για τα λάθη και τις παραλήψεις τους, γιατί με τα λεφτά που τους δίνουμε(και χοντρά μάλιστα) πρέπει να έχουμε απαιτήσεις για σωστές συσκευές.

Το πρόβλημα είναι στο Android, στην jelly bean καταργήθηκε η δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Επίσης πότε δεν είχα πρόβλημα με τον dialer εγώ στο z, ούτε στην 4.1 ούτε στην 4.2 αλλά φυσικά ούτε και στην 4.3 που έχω εδώ και δύο τρεις μέρες. Πάρε κάποιο Samsung, πχ s3 να καταλάβεις τι σημαίνει lag στον dialer και να λυθούν οι οποίες απορίες σου. :-)

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Το πρόβλημα είναι στο Android, στην jelly bean καταργήθηκε η δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Επίσης πότε δεν είχα πρόβλημα με τον dialer εγώ στο z, ούτε στην 4.1 ούτε στην 4.2 αλλά φυσικά ούτε και στην 4.3 που έχω εδώ και δύο τρεις μέρες. Πάρε κάποιο Samsung, πχ s3 να καταλάβεις τι σημαίνει lag στον dialer και να λυθούν οι οποίες απορίες σου. :-)

Είσαι λάθος φίλε μου. Στην jb ακριβώς δωθηκε αυτή η δυνατότητα και οσο για τον dialer μάλλον εσυ δεν γνωρίζεις τι σημαίνει lag εκεί. Όλα τα Samsung που αναφέρεις έχουν περασει απο τα χερια μου και τετοιο πραγμα, σαν του z, δεν υφισταται.Σε αυτα κανει μια καθυστερηση ο dialer οταν τον ανοιγεις για πρώτη φορά αλλά μετά ανοίγει ακαριαια. Στο z αντιθετα, ειτε για πρωτη φορα τον ανοιξεις, ειτε για πεντηκοστη αργει.Μη μου λες λοιπον οτι εσυ δεν εχεις θεμα και σου ανοιγει αμεσως γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει, να ειμαστε αντικειμενικοι και να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Πάρε ένα s3, s4, note2-3,που προφανώς δεν έχεις πιάσει, για να λυθούν οι δικές σου απορίες.

Έχω ξαναγράψει ότι το ζετακι είναι πολύ καλό και αξιόλογο κινητο, αλλά λέω τα στραβά του όπως λέω τα στραβά και των άλλων που περνάνε από τα χέρια μου.

Eγω βλεπω 1 sec'' lag την πρωτη φορα που τον ανοιγεις μετα δεν υφιστατε καθολου ,ανοιγει αμεσα οσο για το app2sd νομιζω οτι ο φιλος Toxisity εχει δικιο ,jb no app2sd Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Truckman φιλε μου μην τρελαινεσαι και διαβασε.

http://forums.androidcentral.com/android-4-1-4-2-4-3-jelly-bean/304908-android-4-1-2-install-apps-sd.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω βλεπω 1 sec'' lag την πρωτη φορα που τον ανοιγεις μετα δεν υφιστατε καθολου ,ανοιγει αμεσα οσο για το app2sd νομιζω οτι ο φιλος Toxisity εχει δικιο ,jb no app2sd

Δοκίμασε και κανένα άλλο κινητό να δεις τι εστι αμεσο ανοιγμα και θα καταλάβεις, εκτος αν εχεις διαφορετικο κινητο απο το δικο μου.

Truckman φιλε μου μην τρελαινεσαι και διαβασε.

http://forums.androidcentral.com/android-4-1-4-2-4-3-jelly-bean/304908-android-4-1-2-install-apps-sd.html

Με βλέπεις να τρελαινομαι?? :lol: :lol: στην συγκεκριμένη σελίδα αγαπητε χάνει η μανα το παιδι και το παιδι την ψαχνει.Απ οτι βλεπεις αφορα σχολια χρηστων που κανεις δεν γνωριζει και ολοι ψαχνονται.Σας ξαναλέω στην 4.3 δωθηκε η δυνατοτητα μεταφορας εφαρμογων στην SD ενω πριν γινονταν ειτε μεσω third party εφαρμογων (με τα οποια επακολουθα), ειτε με futures καποιων κατασκευαστων.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στραβωνετε τοσο πολυ, αν ειναι να σας στεναχωρω μερες που ειναι,να σας λεω μονο τα θετικα για να ειστε ευχαριστημενοι.

Τα 5 πρωτα σχολια να διαβαζες θα καταλαβαινες οτι ειναι χαρακτηριστικο που εδωσε η samsung (μπορει και αλλες εταιριες) και ειναι κατι που ειχε καταργηθει απο την ics. Αν τελικα εχεις τοσο πολυ θεμα με τις εφαρμογες ( εχω 170 στη συσκευη και ελευθερα 8gb) μπορεις να κανεις δουλεια με root και link2sd. Αν τελικα δεν σε ικανοποιει σε αυτον τον τομεα, οι αγγελιες για αυτο υπαρχουν. Καλως ή καως δεν γινεται στη συγκεκριμεη συσκευη. Εμενα μετα το xperia x10mini που ειχε κατι mb για εφαρμογες και μετα δεν μου ξαναχρειαστηκε. Εσενα απο,τι βλεπω ειναι ζητημα ζωης και θανατου, οποτε μπορεις να το δωσεις και να παρεις το s4 που δεν εχει lag και εχει και επιλογη για μεταφορα στην sd. ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι απ οτι βλεπω θα αλλαξω γειτονια, δυστυχως. Edited by truckman

Τσεκάρισε το και θα δεις ότι έτσι είναι τα πράγματα.Εξάλλου συζήτηση κάνουμε και πίστεψε με όλες οι εταιρείες είναι πιάσε τον ένα και βαρα τον άλλο.Εμείς οι καταναλωτές σύσσωμοι πρέπει να τους κραζουμε για τα λάθη και τις παραλήψεις τους, γιατί με τα λεφτά που τους δίνουμε(και χοντρά μάλιστα) πρέπει να έχουμε απαιτήσεις για σωστές συσκευές.

Είσαι λάθος φίλε μου. Στην jb ακριβώς δωθηκε αυτή η δυνατότητα και οσο για τον dialer μάλλον εσυ δεν γνωρίζεις τι σημαίνει lag εκεί. Όλα τα Samsung που αναφέρεις έχουν περασει απο τα χερια μου και τετοιο πραγμα, σαν του z, δεν υφισταται.Σε αυτα κανει μια καθυστερηση ο dialer οταν τον ανοιγεις για πρώτη φορά αλλά μετά ανοίγει ακαριαια. Στο z αντιθετα, ειτε για πρωτη φορα τον ανοιξεις, ειτε για πεντηκοστη αργει.Μη μου λες λοιπον οτι εσυ δεν εχεις θεμα και σου ανοιγει αμεσως γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει, να ειμαστε αντικειμενικοι και να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Πάρε ένα s3, s4, note2-3,που προφανώς δεν έχεις πιάσει, για να λυθούν οι δικές σου απορίες.

Έχω ξαναγράψει ότι το ζετακι είναι πολύ καλό και αξιόλογο κινητο, αλλά λέω τα στραβά του όπως λέω τα στραβά και των άλλων που περνάνε από τα χέρια μου.

Ναι απ οτι βλεπω θα αλλαξω γειτονια, δυστυχως.

Φιλε truckman, εγω σου λεω κατι απλο. Ειχα αυτη την επιλογη και απο την 4.2.2 και μετα βλεπω οτι δεν την εχω σε κανενα Σονυ και ουτε στο Asus. αυτο με κανει να σκεφτομαι οτι ειναι μαλλον θεμα ανδροιδ. το αν θελει ο κατασκευαστης να το δωσει και ποσο δυσκολο ή ευκολο ειναι αυτο αφου το ιδιο το ανδροιδ το αποκλειει δεν το γνωριζω.

Τωρα βλεπω το S3 του κολλητου μου με 4.2.2 πανω και δεν τη δινει την επιλογη αυτη!!

Εσυ πως ξερειεις οτι στην 4.3 δοθηκε? εχεις δει ΕΣΥ κανενα S3 με 4.3??? εγω οταν το δω θα σου πω. αλλα και παλι, εφοσον υπηρχε σε ολα τα κινητα και τωρα δεν υπαρχει, πιστευω οτι ειναι θεμα ανδροιδ!

Απο εκει και περα ο καθενας κραζει οπως λες αναλογα με τις απαιτησεις του! αν εσενα δε σε φτανουν τα 10GB ελευθερου χωρου που εχει συνηθως το κινητο ή τα 2 που δινει για εφαρμογες νομιζω (δεν τα εχω γεμισει για να ξερω αν μπορεις να πας και στα υπολοιπα)

τοτε κραξε!

προσωπικα δεν με εχει απασχολησει το θεμα και δεν ειναι το μειζον θεμα, οταν το ανδροιδ εχει τοοοοοσα αλλα προβληματα!

Οταν εχεις ενα λειτουργικο που εξαρτασαι απο τοοοοσες εφαρμογες για να το ευχαριστηθεις και μετα απο καθε update κανεις τον σταυρο σου να λειτουργει σωστα (πχ viber, εγω εξαρτωμαι απο αυτο, ειναι εργαλειο δουλειας τα μηνυματα γιατι εχω οργανωσει πελατες εκει και με τα μισα Updates που παιρνει αντι να βελτιωνεται, δεν λειτουργει!! το ιδιο και αλλες εφαρμογες!) και καθομαστε να παιζουμε την κολοκυθια για κατι που και εμεις το βλεπουμε, νομιζω κατανταει βαρετο. πουλα το και παρε S3/S4..

Εγω προτιμω να μην αγχωθω αν πεσει κανα νερο πανω του, παρα να μου λαγκαρει καθε λεπτο!

Απορω πως βλεπεις το S3 να πεταει, πραγματικα με τις βασικες εφαρμογες μεσα, 20 ημερων κινητο του κολλητου και περισυνο ενος αλλου φιλου, χωρις καμια περιττη εφαρμογη το τονιζω και σερνονται και τα 2!! δεν το συγκρινω με το Ζ αλλα με το Τ το οποιο ειχα και ηταν απειρως πιο γρηγορο! γιατι απλα η σονυ εχει μια μετριοπαθη σταση και δεν αφηνει μπουκωμενη τη ραμ..το κινητο ειναι σφαιρατο, και επειδη αφηνει αρκετη ραμ ελευθερη, ο,τι και να ανοιξεις τρεχει αμεσως και ακαριαια!!

αν θες να σου γραψω βιντεο πολυ ευχαριστως, να δεις lag το S3..το S4 μια φορα το εχω πιασει αλλα ηταν σαν το Ζ σε ταχυτητα αλλα με περισσοτερο lag σε εκκινηση!

τωρα ο dialer απο το Τ και μετα εγω δεν ειχα θεμα. το Ζ πετουσε φυσικα οσο το ειχα (με 1000 κλησεις στο call log) και απορω γιατι το δικο σου λαγκαρει. εαν ειναι ετσι, κατι φταιει, και στο ανδροιδ οοοοολα ειναι πιθανα!

Απο εκει και περα, αλλο να φανατιζομαστε και αλλο να εχουμε προτιμησεις.

εγω προτιμω αυτη τη στιγμη σονυ γιατι το πακετο που δινει με καλυπτει περισσοτερο απο τα υπολοιπα. δεν ειναι το σωστο θεμα για να το αναλυσω, αλλα το να κραζουμε απλα για να κραζουμε ειναι περιττο.

αν απο εκει και περα η μεταφορα δεδομενων στην SD ειναι για σενα το πιο σημαντικο, δωσε το Ζ και παρε αλλο, και μακαρι με την 4.3 να το παρεις σαν επιλογη, γιατι τωρα δεν υπαρχει.

Ασχετο,

Μια ερωτηση ρε παιδες που περιμενω απο οποιον εχει παρει 4.3 στο Ζ.

το μενου της καμερας αλλαξε? πηρατε του Ζ1?

ας πει καποιος,δεν ρωταω τιποτα δυσκολο

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ασχετο,

Μια ερωτηση ρε παιδες που περιμενω απο οποιον εχει παρει 4.3 στο Ζ.

το μενου της καμερας αλλαξε? πηρατε του Ζ1?

ας πει καποιος,δεν ρωταω τιποτα δυσκολο

Αυτό το έχω ρωτήσει και εγώ μία δύο φορές αλλά.......:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το έχω ρωτήσει και εγώ μία δύο φορές αλλά.......:worry:

Ένα xperia L που αναβάθμισα σε 4.2.2, πήρε το UI απο Ζ1. Οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι και το Ζ θα το έχει :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ένα xperia L που αναβάθμισα σε 4.2.2, πήρε το UI απο Ζ1. Οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι και το Ζ θα το έχει :)

Το έδωσε και στην 4.2.2;; Mια χαρά!

Περιμένω root και θα αναβαθμίσω σιγά σιγά (αν μου έχει έρθει η αναβάθμιση)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έδωσε και στην 4.2.2;; Mια χαρά!

Περιμένω root και θα αναβαθμίσω σιγά σιγά (αν μου έχει έρθει η αναβάθμιση)

Δεν βλεπω να γινεται δουλεια με one click root ,προς το παρον μονο κατι τετοιο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2565850

η για ξεκλειδωτους ..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Δηλαδη στην καμερα εχεις τα κινουμενα σχεδια (AR εφε), info eye κτλ που δινει στο Ζ1? τοτε θα τα παρει και το Τ λογικα..

• The title was changed to Sony Xperia Ζ