Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε θα μπω ξανά σε αντιπαράθεση μαζί σου φίλε μου, την άποψη μου την ξέρεις ήδη. Δικιά μου άποψη το λέω ξανά είναι ότι είναι καθαρά δικό σου το φταίξιμο. Τώρα όσον αφορά τα περιστατικά που αναφέρεις, θα σου πω κι εγώ το εξής, όσα περιστατικά και να γράψεις 10,20,30 Ε μέσα σε πέντε εκατομμύρια συσκευές συν, θα υπάρχουν και μερικές προβληματικές οθόνες. Οπότε συνδυασμός ελαττωματικής οθόνης και παράγοντα τύχη έτυχε να πέσει σε εσένα. Θεωρούμε πολύ καλός στην οδήγηση μηχανής, κάποτε όμως έπεσα πολύ άσχημα και τράκαρα τη μηχανή μου αξίας 25.000 ευρώ, όταν με ρωτούσαν τι έγινε, στην αρχή ντρεπόμουν να πω ότι έκανα εγώ μ@λ@κια, μετά όμως κατάλαβα ότι δεν με έπαιρνε, ο νοών νοείτω.

Ξερεις ποιο ειναι το περιεργο μαζι σου..?

Κανεις δεν θελει να μπαινει σε αντιπαραθεση μαζι σου,και δεν το ειχα και ουτε το εχω σκοπο να το κανω τωρα!Παρολο αυτα εσυ συνεχιζεις με τον ιδιο τονο.

Δεν πειραζει ομως!!Καλη καρδια!

Ενημερωνω τον κοσμο για το καλο του,για να μην θρυνησουμε και αλλους (ατυχους)

Δηλ μονο τα καλα πρεπει να γραφουμε?

Οπως ειδες δεν ειμαι ο μονος (ΑΤΥΧΟΣ) η Μ@Λ@Κ@Σ οπως αστοχα χρησιμοποιησες σαν παραδειγμα!

Σε πληροφορω οτι δεν ντρεπομαι καθολου και εμενα με περνει με τις μπαντες να λεω την αληθεια και χρησιμοποιω επιχειρηματα και γραπτες αποδειξεις!

Edited by elias26
Ολα είναι δρόμος!

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το θέμα κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι το κατά πόσο είναι δεν είναι ανθεκτική η οθόνη του Ζ. Είναι στο κατά πόσο σέβεται τον καταναλωτή η Σονυ(μέσω του service της). Ελλατωματικά κομμάτια πάντα θα υπαρχουν σε όλες τις συσκευές και σε όλες τις μάρκες. Αυτό δεν καθιστά ένα μοντέλο σκάρτο.

Εάν η Σονυ ακολουθούσε μία αξιοπρεπή after sales πολιτική, αυτές οι διαμάχες δεν θα υπήρχαν, οι πωλήσεις της θα ανέβαιναν κι άλλο μαζί με την <χαμένη > αίγλη της. Για να γίνω πιο συγκεκριμενος:Αν απαντούσε κάποιος στα e mail του Ηλία και του κάθε Ηλία, αν δεχόταν το service να το ελέγξει το κινητό πριν βγάλει το πόρισμα (όποιο κι αν ήταν αυτό αρκεί να το αιτιολογουσε), η εταιρεία δεν θα έχανε έναν πελατη. Για 30 ευρώ και πολλές φορές ακόμη πιο λίγα η Σονυ χάνει πελάτες και κακοφημιζεται σαν εταιρεία. Ας ρίξουν οι Ιάπωνες μια ματιά στην after sale πολιτική της Lenovo. Στο πώς κατάφερε να κρατήσει την απαιτητική πελατεία της IBM και να την πολλαπλασιάσει...

Υ. Γ, Επειδή ξέρω πως όπου να ναι θα εμφανιστεί ο ZXR θα ήθελα να τον ρωτήσω :πώς θα αισθανθεί που σε λίγο θα <γίνει > και μοντέλο κινητό της Σονυ. Το Ζ το ZL σε λίγο το ZR όπου να ναι έρχεται η σειρά σου :D

Ξερεις ποιο ειναι το περιεργο μαζι σου..?

Κανεις δεν θελει να μπαινει σε αντιπαραθεση μαζι σου,και δεν το ειχα και ουτε το εχω σκοπο να το κανω τωρα!Παρολο αυτα εσυ συνεχιζεις με τον ιδιο τονο.

Δεν πειραζει ομως!!Καλη καρδια!

Ενημερωνω τον κοσμο για το καλο του,για να μην θρυνησουμε και αλλους (ατυχους)

Δηλ μονο τα καλα πρεπει να γραφουμε?

Οπως ειδες δεν ειμαι ο μονος (ΑΤΥΧΟΣ) η Μ@Λ@Κ@Σ οπως αστοχα χρησιμοποιησες σαν παραδειγμα!

Σε πληροφορω οτι δεν ντρεπομαι καθολου και εμενα με περνει με τις μπαντες να λεω την αληθεια και χρησιμοποιω επιχειρηματα και γραπτες αποδειξεις!

Φιλε μου Ηλία προτείνω να το λήξουμε κάπου εδώ, γιατί όσο εσύ θα συνεχίζεις να γράφεις μόνο για τα μειονεκτήματα μιας συσκευής που κατά μεγάλο ποσοστό, όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εσένα είναι ευχαριστημένοι, τόσο και εγώ θα σου απαντάω με τα δικά μου φτωχά επιχειρήματα. Μιας και εσύ έχεις αποδείξεις από όλο τον κόσμο, εγώ έχω μόνο τις δικές μου εμπειρίες.

Και δεν σε χαρακτήρισα Μ@Λ@Κ@, είπα για εμένα, ΕΜΕΝΑ χαρακτήρισα.

Εσυ καλά κάνεις και δυσφημείς μια εταιρία που δεν ανταποκρίθηκε στα δίκαια προβλήματα σου, καλά κάνεις και βρίσκεις μόνο μειονεκτήματα τα οποία φροντίζεις με κάθε τρόπο να τα διατυμπανίζεις σε κάθε ευκαιρία, αλλά συγχώρεσε με, εμένα δεν θα με βρεις σύμφωνω σε αυτό. Εγώ έχω πάρει μια συσκευή που με εξυπηρετεί, που είναι εργαλείο που δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με αυτή, και θα την υπερασπίζομαι κάθε τρόπο.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδιά έβαλα τα ακουστικά του iphone4 ενός φίλου μου για να δω αν παίζει το volume control. Διαπίστωσα ότι τελικά παίζει το start - stop . Υπάρχει τρόπος να δουλέψουν ακουστικά με volume control στο xperia ?
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Φιλε μου Ηλία προτείνω να το λήξουμε κάπου εδώ, γιατί όσο εσύ θα συνεχίζεις να γράφεις μόνο για τα μειονεκτηματα μιας συσκευής που κατά μεγάλο ποσοστό, όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εσένα είναι ευχαριστημένοι, τόσο και εγώ θα σου απαντάω με τα δικά μου φτωχά επιχειρήματα. Μιας και εσύ έχεις αποδείξεις από όλο τον κόσμο, εγώ έχω μόνο τις δικές μου.

Και δεν σε χαρακτήρισα Μ@Λ@Κ@, είπα για εμένα, ΕΜΕΝΑ χαρακτήρισα.

Εσυ καλά κάνεις και δυσφημείς μια εταιρία που δεν ανταποκρίθηκε στα δίκαια προβλήματα σου, καλά κάνεις και βρίσκεις μόνο μειονεκτήματα τα οποία φροντίζεις με κάθε τρόπο να τα διατυμπανίζεις σε κάθε ευκαιρία, αλλά συγχώρεσε με, εμένα δεν θα με βρεις σύμφωνω σε αυτό. Εγώ έχω πάρει μια συσκευή που με εξυπηρετεί, που είναι εργαλείο που δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με αυτή, και θα την υπερασπίζομαι κάθε τρόπο.

ΕΙΣΑΙ πολυ ωραιος!!

Παμε λοιπον παρακατω να αναλυσουμε και να ακουσω την γνωμη σου για τα υπολοιπα ΚΑΛΑ χαρακτηριστικα του τηλεφωνου.

Αυτην την στιγμη το εχω στα χερια μου και ανοιχτο.

Απο πισω αριστερα πανω εχει ανεβασει θερμοκρασια....Δεν ισχυει στο δικο σου?

Το εβγαλα απο την φορτιση το πρωι στις 9¨00 και τωρα εχει 18% ,με μονη χρηση email,και browsing.

(με wifi)

Το 3G-LTE ΤΟ εχω κλειστο και ειναι μονιμα στο 2G,το θεωρεις λογικο?

Τα χρωματα φαινονται ξεπλυμενα...Αυτο δεν το λεω εγω (προσωπικα δεν με πειραζει).Αλλα δεν ειναι λιγο ασχημο?

Το οτι το ηχειο του βρισκεται σε λαθος θεση και κυριοτερα ειναι τρομερα αδυναμο δεν σε ενοχλει?

(μην μου πεις να το κανω root και να περασω το προγραμματακι.Το εχω κανει και ακομα μου φαινετε αδυναμο.Πολλες φορες δεν το ακουω το τηλεφωνο να χτυπαει,και για να σε προλαβω.Τα αυτακια μου λειτουργουν πληρως!! :)

Ολα είναι δρόμος!

Αρκεί να είναι συμβατά με Android.

Πονεμένη ιστορία τα ακουστικά για smartphones με Android, ιδιαίτερα τα υψηλής ποιότητας. Όταν η σονυ σου πουλάει 200 ευρώ μοντέλο το οποίο δεν είναι 100% συμβατό με τα xperia(και είναι για i phone) πάρε και κατάλαβε.

ΕΙΣΑΙ πολυ ωραιος!!

Παμε λοιπον παρακατω να αναλυσουμε και να ακουσω την γνωμη σου για τα υπολοιπα ΚΑΛΑ χαρακτηριστικα του τηλεφωνου.

Αυτην την στιγμη το εχω στα χερια μου και ανοιχτο.

Απο πισω αριστερα πανω εχει ανεβασει θερμοκρασια....Δεν ισχυει στο δικο σου?

Το εβγαλα απο την φορτιση το πρωι στις 9¨00 και τωρα εχει 18% ,με μονη χρηση email,και browsing.

(με wifi)

Το 3G-LTE ΤΟ εχω κλειστο και ειναι μονιμα στο 2G,το θεωρεις λογικο?

Τα χρωματα φαινονται ξεπλυμενα...Αυτο δεν το λεω εγω (προσωπικα δεν με πειραζει).Αλλα δεν ειναι λιγο ασχημο?

Το οτι το ηχειο του βρισκεται σε λαθος θεση και κυριοτερα ειναι τρομερα αδυναμο δεν σε ενοχλει?

(μην μου πεις να το κανω root και να περασω το προγραμματακι.Το εχω κανει και ακομα μου φαινετε αδυναμο.Πολλες φορες δεν το ακουω το τηλεφωνο να χτυπαει,και για να σε προλαβω.Τα αυτακια μου λειτουργουν πληρως!! :)

Συγνώμη Ηλία και περιμένεις τώρα να σε πάρουν στα σοβαρά αυτοί που σε διαβάζουν, κάνοντας μου τέτοιες ερωτήσεις; Θα μπω όμως στον κόπο να σου απαντήσω μια φορά ακόμα, αν και δείχνεις την εμπάθεια που έχεις για την συγκεκριμένη συσκευή.

Για την θερμοκρασία που λες, είναι εντελώς φυσιολογικό το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές.

Μερικές σελίδες πιο πίσω έχω φώτο με το πόσο κρατάει η μπαταρία μου, συγκεκριμένα σήμερα έκλεισε από μόνο του μετά μια ημέρα και 23 ώρες λειτουργίας σχεδόν μόνιμα ανοιχτή η οθόνη και πολλές ώρες Ίντερνετ.

Εγώ το έχω μόνιμα στο 3g γυρισμένο.

Τα χρώματα είναι φυσιολογικά, αυτα που βλέπει το μάτι. Αν ήθελες έντονα χρώματα ας έπαιρνες Samsung με οθόνη amoleed.

Το Ηχείο εμένα με βολεύει μια χαρά μιας και το έχω επάνω στο dock οπότε είναι η τέλεια θέση για να ακούγεται ικανοποιητικά.

Περνάς το mod του ήχου και εχεις τον ηχο που αρμόζει σε ένα τέτοιου επιπέδου τηλ.

Ελπίζω να σε κάλυψα με τις φτωχές από επιχειρήματα απαντήσεις μου.

Edited by duc

Μόλις μου έβγαλε το Bridge for Mac την αναβάθμιση σε 10.1.1 και την περνάω. Μάλλον δεν θα έχει και καμιά σπουδαία αλλαγή. Θα δω.

Συγνώμη Ηλία και περιμένεις τώρα να σε πάρουν στα σοβαρά αυτοί που σε διαβάζουν, κάνοντας μου τέτοιες ερωτήσεις; Θα μπω όμως στον κόπο να σου απαντήσω μια φορά ακόμα, αν και δείχνεις την εμπάθεια που έχεις για την συγκεκριμένη συσκευή.

Για την θερμοκρασία που λες, είναι εντελώς φυσιολογικό το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές.

Μερικές σελίδες πιο πίσω έχω φώτο με το πόσο κρατάει η μπαταρία μου, συγκεκριμένα σήμερα έκλεισε από μόνο του μετά μια ημέρα και 23 ώρες λειτουργίας σχεδόν μόνιμα ανοιχτή η οθόνη και πολλές ώρες Ίντερνετ.

Εγώ το έχω μόνιμα στο 3g γυρισμένο.

Τα χρώματα είναι φυσιολογικά, αυτα που βλέπει το μάτι. Αν ήθελες έντονα χρώματα ας έπαιρνες Samsung με οθόνη amoleed.

Το Ηχείο εμένα με βολεύει μια χαρά μιας και το έχω επάνω στο dock οπότε είναι η τέλεια θέση για να ακούγεται ικανοποιητικά.

Περνάς το mod του ήχου και εχεις τον ηχο που αρμόζει σε ένα τέτοιου επιπέδου τηλ.

Ελπίζω να σε κάλυψα με τις φτωχές από επιχειρήματα απαντήσεις μου.

ωραια λοιπον..Εφοσων ειναι φυσιολογικο να ανεβαζει θερμοκρασια λες και ειναι suzuki fREEWIND ελαιοψυκτο να εχει οθονη με ξεπλυμενα χρωματα,με οθονη φτιαγμενη απο dragontail (μαλλον απο σαυρα ειναι το δικο μου) το μαυρο να ειναι γκρι και το ηχειο Yoshimura αταποτη προσφορα απο xda-developers τοτε εχουμε παρει το καλυτερο τηλεφωνο που κυκλοφορει.

Case closed..

Χperia Z μονοδρομος.

Ολα είναι δρόμος!

ωραια λοιπον..Εφοσων ειναι φυσιολογικο να ανεβαζει θερμοκρασια λες και ειναι suzuki fREEWIND ελαιοψυκτο να εχει οθονη με ξεπλυμενα χρωματα,με οθονη φτιαγμενη απο dragontail (μαλλον απο σαυρα ειναι το δικο μου) το μαυρο να ειναι γκρι και το ηχειο Yoshimura αταποτη προσφορα απο xda-developers τοτε εχουμε παρει το καλυτερο τηλεφωνο που κυκλοφορει.

Case closed..

Χperia Z μονοδρομος.

:D:lol::lol::lol:Έγραψες Ηλία, έκανες το καλύτερο κλείσιμο, που να δεις και το δικο μου Ducati τι θερμοκρασίες ανεβάζει. Να τα λέμε καμιά φορά, εσυ θα συνεχίζεις να λες τα αρνητικά και εγώ θα ανταπαντώ προσδοκώντας να έχω μόνο θετικές εντυπώσεις.

Μόλις την πέρασα !!

Εχτές δεν μου έβγαζε καμία και σήμερα μου έβγαλε την τελευταία που κυκλοφόρησε εχτές !!

Πιθανόν λόγω των αλλαγών στους Server γι' αυτό να μην μου τις έβγαζε εχτές ....

Και με το PC Companion, χωρίς να χρειαστώ να τρέξω πάλι το SEUS.

Edited by Magnum

Την έχω πάρεση από τις 12 το μεσημέρι. :lol:
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Όσοι περάσατε την .235, σας ήρθε OTA ή μέσω PC Companion?

Επίσης, το root απ' την .434 διατηρείται;

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

:D:lol::lol::lol:Έγραψες Ηλία, έκανες το καλύτερο κλείσιμο, που να δεις και το δικο μου Ducati τι θερμοκρασίες ανεβάζει. Να τα λέμε καμιά φορά, εσυ θα συνεχίζεις να λες τα αρνητικά και εγώ θα ανταπαντώ προσδοκώντας να έχω μόνο θετικές εντυπώσεις.

Δεν έχει αξία παιδιά να μαλώνουμε για κινητά και να χαλάμε τις καρδιές μας. Παρακολουθώ το θέμα καιρό τώρα για να λάβω μέσα από τις δικές σας προσωπικές γνώμες και εμπειρίες, μια "γεύση" για το κινητό αυτό. Το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο είναι πολύ μεγάλο ατού για μένα. Το κοιτάω σε αντιδιαστολή με τα υπόλοιπα κορυφαία κινητά της εποχής και θεωρώ τον τελείως τετραγωνισμένο και επίπεδο σχεδιασμό του ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Τα χρώματα και οι γωνίες θέασης της οθόνης μια χαρά μου φαίνονται όταν τη βλέπεις χωρίς άμεση σύγκριση και ειδικά με οθονες amoled που ποτέ δεν είχα, το μόνο που χρειάζεται να έχει και μετράει είναι υψηλή φωτεινότητα για έξω με ήλιο. Το ζέσταμα που αναφέρεις φίλε Ηλία είναι αμελητέο. Πόσο ζεσταίνετε δηλαδή; Άμα είναι κάτω από 45 βαθμούς ο επεξεργαστής δεν το θεωρώ πρόβλημα, είναι φυσιολογικό να διαχέεται η θερμότητα και να τη νιώθεις αφού έχουν πλέον λεπτύνει σε υπερβολικό βαθμό τα κινητά. Έχω περάσει από 4X με Tegra3, όπου και εκεί κάποιοι παραπονιούνταν για τη θερμότητα αλλά εγώ την έβρισκα απολύτως νορμάλ, δεν ξεπέρασε ποτέ τους 47 βαθμούς, μετρημένο με GSAM Battery Monitor. Στην τελική ακόμα και το Xperia X1 που χρησιμοποιώ τώρα, ζεσταίνεται με πολύωρη χρήση wifi ή με GBA emulator όταν παίζω. Και έχει επεξεργαστή 600mhz!!! Αυτό όμως που με ενδιαφέρει πιο πολύ, είναι να έχω τη βεβαιότητα πως άμα περπατάω και έχω το Xperia Z στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού πως δεν θα σπάσει στα καλά καθούμενα. Άμα πάω να κάτσω εννοείται πως θα το βγάλω προηγουμένως ούτε θα κάνω καμμιά απότομη κίνηση με αυτό στην τσέπη εννοείται. Το άλλο σημαντικό είναι η μπαταρία. Πόσο αντέχει σε εσάς με οθόνη ανοικτή; Για μέτρο σύγκρισης, δίνω πως το Optimus 4X, κρατούσε γενικά, 3,5 ώρες με οθόνη ανοικτή ημερησίως, με χρήση wifi, 3g.

Δεν έχει αξία παιδιά να μαλώνουμε για κινητά και να χαλάμε τις καρδιές μας. Παρακολουθώ το θέμα καιρό τώρα για να λάβω μέσα από τις δικές σας προσωπικές γνώμες και εμπειρίες, μια "γεύση" για το κινητό αυτό. Το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο είναι πολύ μεγάλο ατού για μένα. Το κοιτάω σε αντιδιαστολή με τα υπόλοιπα κορυφαία κινητά της εποχής και θεωρώ τον τελείως τετραγωνισμένο και επίπεδο σχεδιασμό του ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Τα χρώματα και οι γωνίες θέασης της οθόνης μια χαρά μου φαίνονται όταν τη βλέπεις χωρίς άμεση σύγκριση και ειδικά με οθονες amoled που ποτέ δεν είχα, το μόνο που χρειάζεται να έχει και μετράει είναι υψηλή φωτεινότητα για έξω με ήλιο. Το ζέσταμα που αναφέρεις φίλε Ηλία είναι αμελητέο. Πόσο ζεσταίνετε δηλαδή; Άμα είναι κάτω από 45 βαθμούς ο επεξεργαστής δεν το θεωρώ πρόβλημα, είναι φυσιολογικό να διαχέεται η θερμότητα και να τη νιώθεις αφού έχουν πλέον λεπτύνει σε υπερβολικό βαθμό τα κινητά. Έχω περάσει από 4X με Tegra3, όπου και εκεί κάποιοι παραπονιούνταν για τη θερμότητα αλλά εγώ την έβρισκα απολύτως νορμάλ, δεν ξεπέρασε ποτέ τους 47 βαθμούς, μετρημένο με GSAM Battery Monitor. Στην τελική ακόμα και το Xperia X1 που χρησιμοποιώ τώρα, ζεσταίνεται με πολύωρη χρήση wifi ή με GBA emulator όταν παίζω. Και έχει επεξεργαστή 600mhz!!! Αυτό όμως που με ενδιαφέρει πιο πολύ, είναι να έχω τη βεβαιότητα πως άμα περπατάω και έχω το Xperia Z στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού πως δεν θα σπάσει στα καλά καθούμενα. Άμα πάω να κάτσω εννοείται πως θα το βγάλω προηγουμένως ούτε θα κάνω καμμιά απότομη κίνηση με αυτό στην τσέπη εννοείται. Το άλλο σημαντικό είναι η μπαταρία. Πόσο αντέχει σε εσάς με οθόνη ανοικτή; Για μέτρο σύγκρισης, δίνω πως το Optimus 4X, κρατούσε γενικά, 3,5 ώρες με οθόνη ανοικτή ημερησίως, με χρήση wifi, 3g.

σαφως και δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε για αντικειμενα!!!Προς θεου!

Για την θερμοκρασια ισως να ειναι λογικο οπως λες και εσυ,μπορει να μου φαινετε εμενα οτι παραζεσταινετε!!

Επισης για τα χρωματα ειναι και πως καθονται στο ματι του καθενος για αυτο και δεν το αναλυω περισσοτερο!

Μπαταρια σιγουρα κραταει περισσοτερο απο 3,5 ωρες αλλα για να δικαιολογησω και λιγο την καταναλωση ,μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα 5 ιντσο τηλεφωνο,σαφως και η ενεργεια που καταναλωνεται ειναι μεγαλη!

Για την οθονη οτι ειχα να πω το ειπα.Θελει προσοχη μεγαλη στις τσεπες...Ισως η sony εαν ειχε χρησιμοποιησει το gorilla class3 να μην ηταν τοσο ευαισθητο.

Επισης μην ξεχναμε οτι 5 ιντσες εχουν μικροτερη αντισταση λογω επιφανειας ..Στις τσεπες ειναι λιγο εξω απο το στοιχειο τους!

Απαραιτητο αξεσουαρ μαζι με το κινητο ειναι μια βαλιτσα DELSEY!!

Edited by elias26
Ολα είναι δρόμος!

Μην ξεχνάτε παιδιά ότι το καλοκαίρι ανεβάζουν όλες οι συσκευές θερμοκρασίες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

απαραιτητο αξεσουαρ μαζι με το κινητο ειναι μια βαλιτσα DELSEY!!

:lol::lol:

Εγώ από τότε που έπαθες εσύ αυτή τη ζημιά, το στέλνω με αυτοκίνητο εκεί που παω. Ποτέ ξανά μαζί μου ή επάνω μου το κινητό.

Όσον αφορά το πόσο κρατάει ανοικτή η οθόνη, πάλι κάπου πιο πίσω είχα γράψει ότι το είχα ανοιχτό περίπου τέσσερις ώρες συνεχόμενης εργασίας στο ίντερνετ και μου είχε ξοδέψει το 50%. Πάντως γενικά έχει πολλή καλή αυτονομία σε σχέση με τις πρώτες φορτίσεις.

Edited by duc

:lol::lol:

Εγώ από τότε που έπαθες εσύ αυτή τη ζημιά, το στέλνω με αυτοκίνητο εκεί που παω. Ποτέ ξανά μαζί μου ή επάνω μου το κινητό.

Όσον αφορά το πόσο κρατάει ανοικτή η οθόνη, πάλι κάπου πιο πίσω είχα γράψει ότι το είχα ανοιχτό περίπου τέσσερις ώρες συνεχόμενης εργασίας στο ίντερνετ και μου είχε ξοδέψει το 50%. Πάντως γενικά έχει πολλή καλή αυτονομία σε σχέση με τις πρώτες φορτίσεις.

xaxaxaxa kaloooooo!!!

Λυσε μου μια απορια τωρα...

Το τηλ ηταν ρουτ,τωρα που περασε το καινουργιο filmware 253 ,σταματησε να δουλευει το nfc.

Προσπαθω να το ενεργοποιησω και δεν με αφηνει...Εννοειτε πως το root δεν υφισταται πλεον ..Κανω επανεκκινηση ,μου γραφει το υλικο nfc αναβαθμιζεται και τελειωνει με fail κωδικος 0006

Ολα είναι δρόμος!

xaxaxaxa kaloooooo!!!

Λυσε μου μια απορια τωρα...

Το τηλ ηταν ρουτ,τωρα που περασε το καινουργιο filmware 253 ,σταματησε να δουλευει το nfc.

Προσπαθω να το ενεργοποιησω και δεν με αφηνει...Εννοειτε πως το root δεν υφισταται πλεον ..Κανω επανεκκινηση ,μου γραφει το υλικο nfc αναβαθμιζεται και τελειωνει με fail κωδικος 0006

Τελικά αυτό με το NFC έχει γίνει σήριαλ, αντί να το φτιάχνουν, σε κάθε έκδοση καταφέρνουν και το Χαλάνε. Εννοείται ότι πάει το root το έχασες Ηλία, για Εμένα Καλύτερα να περιμένετε όπως θα κάνω κι εγώ μέχρι να βγει root για την συγκεκριμένη έκδοση ή μπορεί να περιμένω να πω απευθείας στην 4.2.2.

Τώρα ξανά με το NFC, έχω googlarei το προβλημα σου αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Περίμενε Μερικές μέρες,λογικά κάτιθθα βρουν για να το φτιάξουν,αν δεν κάνουν καμιά αναβάθμιση ξανά μέσα από τους xda.

Αλλά νομίζω ήδη έχει βγει και η 259;

Γράψε λάθος, ακόμα στην 253 είναι η αναβάθμιση.

Edited by duc

Τελικά αυτό με το NFC έχει γίνει σήριαλ, αντί να το φτιάχνουν, σε κάθε έκδοση καταφέρνουν και το Χαλάνε. Εννοείται ότι πάει το root το έχασες Ηλία, για Εμένα Καλύτερα να περιμένετε όπως θα κάνω κι εγώ μέχρι να βγει root για την συγκεκριμένη έκδοση ή μπορεί να περιμένω να πω απευθείας στην 4.2.2.

Τώρα ξανά με το NFC, έχω googlarei το προβλημα σου αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Περίμενε Μερικές μέρες,λογικά κάτιθθα βρουν για να το φτιάξουν,αν δεν κάνουν καμιά αναβάθμιση ξανά μέσα από τους xda.

Αλλά νομίζω ήδη έχει βγει και η 259;

Γμτ...

Οχι οτι το χρειαζομαι αλλα εβγαλα να NFC tags για να πειραματιστω και εκπληκτος ειδα οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω το NFC.

259?

Παω για ποτακι,δεν θα κατσω να σκασω κιολας!!!

Καληνυχτα!!!

Ολα είναι δρόμος!

Λοιπόν παιδιά , πούλησα σήμερα το s3 μου και αύριο παραγγέλνω τη Ζετάρα.. Απο birdphone ειναι της vodafone branded.

Θα μπορώ να περάσω μια μαμά ρομ μη branded και να παίρνω τις αναβαθμίσεις κανονικά;;

Μπόρω να αγοράσω και απο άλλα μαγαζιά αλλα το birdphone , θεωρω το πιο αξιοπιστο :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Λοιπόν παιδιά , πούλησα σήμερα το s3 μου και αύριο παραγγέλνω τη Ζετάρα.. Απο birdphone ειναι της vodafone branded.

Θα μπορώ να περάσω μια μαμά ρομ μη branded και να παίρνω τις αναβαθμίσεις κανονικά;;

Μπόρω να αγοράσω και απο άλλα μαγαζιά αλλα το birdphone , θεωρω το πιο αξιοπιστο :)

Καλορίζικο φίλε Δημήτρη, καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Φυσικά και μπορείς να περάσεις μια άλλη Rom, σου προτείνω λοιπόν να πας εδώ στην παράγραφο 18,να κατεβάσεις την επίσημη Ελληνική που έχει ανεβάσει ο Minotavrs και είναι καθαρή.

Και με το flashtool πολύ εύκολα να την περάσεις, και να την στήσεις από την αρχή.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ