Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την 434 είχε από την αρχή αλλά το πρόβλημα υπάρχει. ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update. Τελικά θα το στείλω αύριο για αντικατάσταση (λόγω των πιξελς εννοείται όχι επειδή το βρήκα ανοιχτό!) Ελπίζω να μη μου το παίξουν τρελοί και μου πουν ότι δε βλέπουν κανένα καμένο...η αλήθεια είναι ότι μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να τα δω από τη τόση μεγάλη πυκνοτητα! Να ρωτήσω όμως τα πίξελς πρέπει να είναι στη σειρά ή οπουδήποτε;

Οπουδηποτε.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την 434 είχε από την αρχή αλλά το πρόβλημα υπάρχει. ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update. Τελικά θα το στείλω αύριο για αντικατάσταση (λόγω των πιξελς εννοείται όχι επειδή το βρήκα ανοιχτό!) Ελπίζω να μη μου το παίξουν τρελοί και μου πουν ότι δε βλέπουν κανένα καμένο...η αλήθεια είναι ότι μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να τα δω από τη τόση μεγάλη πυκνοτητα! Να ρωτήσω όμως τα πίξελς πρέπει να είναι στη σειρά ή οπουδήποτε;

Το ανέφερα πιο πάνω:

Όλο παράπονα είμαστε όποτε η Sony είπε να μη μας αφήσει παραπονεμένους. Καινούριο update το 10.1.D.0.343.

Μου φαίνεται θα γίνουμε τροχονόμοι. Πάντως το δοκίμασα αλλά δεν πιάνει πάντα μερικές φορές ήθελε ξανά και ξανά

Ναι το είπα ότι ίσως χρειάζεται πάνω από δύο φορές να περάσουμε το χέρι πάνω από τον σένσορα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Όλο παράπονα είμαστε όποτε η Sony είπε να μη μας αφήσει παραπονεμένους. Καινούριο update το 10.1.D.0.343.

Σε εμένα δουλεύει πάντως, μπορεί να μην ανοίξει αμέσως με το πέρασμα του χεριού δύο φορές, αλλά δουλεύει. Το είχα και στο Neo V,εκεί δούλευε άψογα.

Εχω ακομα την εκδοση 350.δεν μου βρισκει αλλη εκδοση!κ ota και απο pc..συσκευη απο COSMOTE

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Εχω ακομα την εκδοση 350.δεν μου βρισκει αλλη εκδοση!κ ota και απο pc..συσκευη απο COSMOTE

καλησπερα και το soft power ειναι πολυ καλο και δοκιμασμενο αυτο εχω εγω και απο μπαταρια δεν τρωει τιποτα

Φλάσαρε μια Rom μόνος σου με το flashtool. Στους XDA υπάρχουν ένα σωρό Rom διαθέσιμες στην έκδοση .434

Φυσιολογικά ζεσταίνεται, ακόμα και στο DoD games ζεσταίνεται. Update την έκδοση .434 έκανες; Αν έχεις πρόβλημα με το WiFi ίσως διορθωθεί. Πάντως όπως έχω αναφέρει επανειλημμένως εδώ, εγώ πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα τηλ με σήμα για το WiFi. Δεν είχα κανένα πρόβλημα από την αρχή που το πήρα.

Και κάτι ακόμα, μετά μερικές ημέρες που έχω περάσει τα tweak στο build.prop έχω να πω πως τουλάχιστον στο θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής απλά δεν υπάρχει, από το βράδυ που κλείνει η οθόνη μέχρι το πρωί που ανοίγει ξανά η κατανάλωση είναι μηδενική, Ναι καλά ακούσατε μηδενική. Το αφήνω π.χ στο 50% στις 1:00 το βράδυ και στις 7:00 το πρωί όταν το ανοίγω συνεχίζει να είναι αν όχι στο 50% το πολύ πολύ να έχει πέσει στο 49%.

ποια είναι τα tweak στο build.prop;

κάποιο λίνκ;

Που το ειδες Κωστα ? δεν το βλεπω πουθενα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Που το ειδες Κωστα ? δεν το βλεπω πουθενα

Ανέβασαν ήδη την Rom στους XDA Νίκο. Χθες πρέπει να ξεκίνησε η αναβάθμιση.

Και κάτι που ενδιαφέρει, πάμε για φοβερή υποστήριξη μάγκες.

Εχω το εξής θεματάκι, χρησιμοποιοώ το Ζ με την συσκευή bluetoooth handsfree Sony Ericsson MW600. Όλα πολύ καλά εκτός απο μια μικρή ρύθμιση που έχει να κάνει με τα voice commands. Το ΜW μόλις πατήσεις στιγμιαία το πληκτράκι του "ακουει" τη φωνή σου και παίρνει τηλ.Ελληνικά δεν αναγνωρίζει, μόνο αγγλικά οπότε αφενός δεν μου είναι χρήσιμο, αφετέρου καλεί εντελώς άσχετες επαφές και πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα καλέσει δε θα το πάρω χαμπάρι και θα γίνω ρεζίλι.

Το άτιμο το manual του MW λέει ότι deactivation του voice command γίνεται απενεργοποιώντας την επιλογή απο το κινητό.Έχει κάποιος υπόψη του πως γίνεται αυτό?

Εχω το εξής θεματάκι, χρησιμοποιοώ το Ζ με την συσκευή bluetoooth handsfree Sony Ericsson MW600. Όλα πολύ καλά εκτός απο μια μικρή ρύθμιση που έχει να κάνει με τα voice commands. Το ΜW μόλις πατήσεις στιγμιαία το πληκτράκι του "ακουει" τη φωνή σου και παίρνει τηλ.Ελληνικά δεν αναγνωρίζει, μόνο αγγλικά οπότε αφενός δεν μου είναι χρήσιμο, αφετέρου καλεί εντελώς άσχετες επαφές και πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα καλέσει δε θα το πάρω χαμπάρι και θα γίνω ρεζίλι.

Το άτιμο το manual του MW λέει ότι deactivation του voice command γίνεται απενεργοποιώντας την επιλογή απο το κινητό.Έχει κάποιος υπόψη του πως γίνεται αυτό?

Απενεργοποιησε την εφαρμογη ,φωνητικη κληση voice dialer στο Ζ και δεν θα στο ξανακανει ,να καλει στο ασχετο

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο γιατί έχω ψιλοχαθεί στις επιλογές του μενού και δεν μπορεσα ακόμη να το απενεργοποιήσω το άτιμο:wacko:

Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο γιατί έχω ψιλοχαθεί στις επιλογές του μενού και δεν μπορεσα ακόμη να το απενεργοποιήσω το άτιμο:wacko:

Ρυθμισεις >εφαρμογες>ολες ,καπου στο τελος πρεπει να ειναι και την απενεργοποιεις

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

καλησπερα

σημερα εντελως τυχαια παρατηρησα πως οταν μιλαω στο τηλεφωνο(εννοω με καποιον αλλο συνομιλιτη)

ενω η οθονη ειναι σβησμενη(μαυρη)καποιες φορες αναβε και μετα παλι εσβηνε

γιατι?μπορει να με βοηθησει καποιος?

καλησπερα

σημερα εντελως τυχαια παρατηρησα πως οταν μιλαω στο τηλεφωνο(εννοω με καποιον αλλο συνομιλιτη)

ενω η οθονη ειναι σβησμενη(μαυρη)καποιες φορες αναβε και μετα παλι εσβηνε

γιατι?μπορει να με βοηθησει καποιος?

Μηπως λογω του σενσορα? Οταν το πας κοντα στο αυτο σου (ή αν βαλεις χερι) σβηνει η οθονη για να μην πατησεις καποιο κουμπι καταλαθος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως λογω του σενσορα? Οταν το πας κοντα στο αυτο σου (ή αν βαλεις χερι) σβηνει η οθονη για να μην πατησεις καποιο κουμπι καταλαθος

Ναι αυτό είναι σίγουρα, είναι πολύ ευαίσθητο οπότε αυτό έβλεπες να σβήνει και να ανάβει την οθόνη.

παιδιά για μερικά καμμένα πίξελς είναι σίγουρο ότι θα μου το αντικαταστήσουν ή μπορεί να με βγάλουν τρελό και να πουν ότι δε βλέπουν τίποτα; όχι τίποτα άλλο αλλά μένω επαρχία και θα πρέπει να το στείλω Αθήνα. Λέτε να μου το στείλουν πάλι πίσω και σε χειρότερη κατάσταση απ'ότι είναι;

παιδιά για μερικά καμμένα πίξελς είναι σίγουρο ότι θα μου το αντικαταστήσουν ή μπορεί να με βγάλουν τρελό και να πουν ότι δε βλέπουν τίποτα; όχι τίποτα άλλο αλλά μένω επαρχία και θα πρέπει να το στείλω Αθήνα. Λέτε να μου το στείλουν πάλι πίσω και σε χειρότερη κατάσταση απ'ότι είναι;

Απο δύο και πάνω χρήζει αντικατάστασης, αυτό ισχύει. Σίγουρα είναι μεγάλη ταλαιπωρία αυτό που θα κάνεις, μίλησε μαζί τους πρώτα και να απαιτήσεις αντικατάσταση.

Απο δύο και πάνω χρήζει αντικατάστασης, αυτό ισχύει. Σίγουρα είναι μεγάλη ταλαιπωρία αυτό που θα κάνεις, μίλησε μαζί τους πρώτα και να απαιτήσεις αντικατάσταση.

Το θέμα είναι ότι δε ξέρεις με ποιον να πρωτομιλήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις :p Ο ένας το στέλνει στον άλλον!

Η sony σου λεει μίλα με το κατάστημα και στο κατάστημα σου λένε πως θα το στείλουν στον αντιπρόσωπο...άντε βγάλε άκρη, Νομίζω τα καθυστερούν επίτηδες μέχρι να περάσουν οι 10 πρώτες μέρες και να σου πουν δε μπορούμε να το αντικαταστήσουμε.

ποια είναι τα tweak στο build.prop;

κάποιο λίνκ;

Απορία πώς τα πειράζουμε αυτά; θέλει να περάσουμε ρομ η μπορούμε να πειράξουμε και το stock;

Τελικά η εφαρμογή με το σενσορα στο τρίτο πέρασμα κατά μέσο όρο ανάβει τον οθόνη. Όπως επίσης την ανάβει και σε άκυρες φάσεις πχ το είχα στο τραπέζι στη ταβέρνα και όταν περνούσε το χέρι από πάνω άναβε

Και μια απορία.. Μπορούμε να βγάλουμε τη ρύθμιση από το home εάν το κρατάμε πατημένο και το πάμε προς το κέντρο που μας βγάζει αναζήτηση Google; (launcher xperia z)

Edited by basilisraf
.

Απορία πώς τα πειράζουμε αυτά; θέλει να περάσουμε ρομ η μπορούμε να πειράξουμε και το stock;

Τελικά η εφαρμογή με το σενσορα στο τρίτο πέρασμα κατά μέσο όρο ανάβει τον οθόνη. Όπως επίσης την ανάβει και σε άκυρες φάσεις πχ το είχα στο τραπέζι στη ταβέρνα και όταν περνούσε το χέρι από πάνω άναβε

Και μια απορία.. Μπορούμε να βγάλουμε τη ρύθμιση από το home εάν το κρατάμε πατημένο και το πάμε προς το κέντρο που μας βγάζει αναζήτηση Google; (launcher xperia z)

1.Μα για τη stock μιλάμε, τα περνάς ανοίγοντας το system/build.prop με κάποιον file Manager που υποστηρίζει root, η με τον root explorer η με αυτό. Τα περνάς στο τέλος κάτω από την τελευταία εντολη που έχει.

2. Έχετε δίκιο για το πρόγραμμα, κάνετε λίγο υπομονή έχω βρει κάτι άλλο θα δω αν δουλεύει και θα σας πω.

3.???????:

1.Μα για τη stock μιλάμε, τα περνάς ανοίγοντας το system/build.prop με κάποιον file Manager που υποστηρίζει root, η με τον root explorer η με αυτό. Τα περνάς στο τέλος κάτω από την τελευταία εντολη που έχει.

2. Έχετε δίκιο για το πρόγραμμα, κάνετε λίγο υπομονή έχω βρει κάτι άλλο θα δω αν δουλεύει και θα σας πω.

3.???????:

2. Μπορούμε να το βρούμε από κάπου να το κάνουμε copy paste;

3. Εννοούσα όταν πατάς το σπιτάκι για να σε πάει στο κεντρικό μενού. Αν το κρατήσεις για πάνω από ένα δευτερόλεπτο σου βγάζει το Google search. Γίνεται να το βγάλουμε αυτό;

.

3. Εννοούσα όταν πατάς το σπιτάκι για να σε πάει στο κεντρικό μενού. Αν το κρατήσεις για πάνω από ένα δευτερόλεπτο σου βγάζει το Google search. Γίνεται να το βγάλουμε αυτό;

Μπορώ να σου στείλω εγώ το δικό μου έτοιμο φίλε μου .

Για το άλλο δεν ξέρω να σου απαντήσω, δεν έχω μπει σε τόσο βαθιά νερά ακόμα :lol::lol::lol::lol:

Bαλε τις παρακατω γραμμες στο τελος του δικου σου... build

#BATTERY SAVING TWEAK

pm.sleep_mode=1

#INCREASE THE TIME FOR WIFI SCAN WILL SAVE BATTERY

wifi.supplicant_scan_interval=180

#INCREASE THE SPEED WHILE SWIPING LEFT OR RIGHT IN MENU

ro.max.fling_velocity=12000

ro.min.fling_velocity=8000

#FOR PERFORMANCE OF VIDEO

debug.perfomance.tuning=1

video.accelerate.hw=1

#INCREASE THE FPS WHILE USING MANY STUFFS TOGETHER SO THAT IT WUD BE MORE SMOOTHER

windowsmgr.max_events_per_sec=90

#INCREASE THE CLEARITY OF IMAGES and VIDEOS and SMOOTHER THAN BEFORE

ro.media.enc.jpeg.quality=100

ro.media.dec.jpeg.memcap=8000000

ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000

#THIS WILL INCREASE THE TOUCH PRESSURE ON SCREEN

touch.pressure.scale=0.001

#THIS IS AGAIN FOR MORE BATTERY TWEAKS AND PERFORMANCE

ro.config.hw_power_saving=1

#FASTER BOOTUP

ro.config.hw_quickpoweron=true

persist.sys.shutdown.mode=hibernate