philipBRAZIL Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παντως, αν εξαιρεσουμε την υπερβολικη φωτεινοτητα σε μερικες φωτο, η καμερα του S δε ειναι και ασχημη. :rolleyes: Phlip σε auto τις εβγαλες ή σε κανονικη λειτουργια; Κανονική και στις 2 και χωρίς HDR στο Ζ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Κανονική και στις 2 και χωρίς HDR στο Ζ. Φαντάσου! Κι εγώ νομιζα οτι ειχε HDR. Το S βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες, το έχω δοκιμάσει από την κοπέλα μου αλλά έχει θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Αρχίζει να με προβληματίζει το δικο μου. Και το ειδε και ο dimitrissa και ειπε το ιδιο για την μπαταρία οτι ειναι χάλια. θα ανεβάσω αναλυτικά σε λίγο Edited March 13, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Στην παλαια βουλη μιλαμε για τρομερη διαφορα στη φωτεινοτητα.:confused: Η αριστερή όμως δεν θεωρείται καλή φωτογραφία γιατί είναι υπέρ φωτισμένη, δεν υπάρχει χρώμα στον ουρανό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 οι φωτοφραφίες του Ζ είναι πααααρα πολύ καλές ή είναι η ιδέα μου? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλως σας βρηκα και στην "μερια" του Ζ!!! Τελικα το πηρα και εγω το "μπαΖο":happy: Το Τ,πηγε στην γυναικα,και σπρωξαμε το S(κριμα,αλλα...) Δεν μου λετε,με τις θερμοκρασιες τι παιζει?Σημερα το εβαλα να κανει ενημερωση στα αλμπουμ(σε 600 κομματια),και αρχισε να ζεσταινεται αρκετα,η θερμοκρασια μπαταριας εφτασε τους 40βαθμους....και οταν μιλαω στο τηλεφωνο για αρκετη ωρα(10-15 λεπτα)νομιζω οτι ψιλοζεσταινει... Οχι οτι μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα,αλλα ετσι πρεπει να ειναι? Κατα τα αλλα,τι να πω!!!!πρεπει να το ζησεις!!! Ελπιζω μονο η κυραSony,να καθηστερησει την επομενη "ναυαρχιδα",γιατι καθε 6 μηνες το ιδιο βιολι...... Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ:happy::happy: Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Η αριστερή όμως δεν θεωρείται καλή φωτογραφία γιατί είναι υπέρ φωτισμένη, δεν υπάρχει χρώμα στον ουρανό. Ισχυει. Μεγαλη διαφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ισχυει. Μεγαλη διαφορα. Σ αυτές τις περιπτώσεις ενεργοποιούμε το hdr και παίρνουμε πολύ καλό αποτέλεσμα και στις δύο περιοχές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δεν μου λετε,με τις θερμοκρασιες τι παιζει?Σημερα το εβαλα να κανει ενημερωση στα αλμπουμ(σε 600 κομματια),και αρχισε να ζεσταινεται αρκετα,η θερμοκρασια μπαταριας εφτασε τους 40βαθμους....και οταν μιλαω στο τηλεφωνο για αρκετη ωρα(10-15 λεπτα)νομιζω οτι ψιλοζεσταινει... Το ίδιο θέμα είχα και εγώ μην ανησυχείς πάντως δεν θα σου αφήσει "χρόνους" είναι φυσιολογικό! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά απορία για να το στείλω πίσω στο expansys τι κάνω και που στέλνω; στέλνω μαιλ; παίρνω τηλέφωνο; που ταχυδρομω; Τελειώνουν οι 15 μέρες και εδώ όπως λέει και ο dimitrissa κάτι δεν πάει καλά (αν και βλέπω ότι 40 λεπτά Walkman έχουν ίδια κατανάλωση με 30λεπτα οθόνη) Επίσης βλέπω το mediaserver καίει πολύ Πάρε αυριο τηλ στο expansys.gr έχουν τηλ κανονικά,θα σου δωσουν το email όπου θα κάνεις μια περιγραφή του προβλήματος κα ότι θέλεις να το επιστρέψεις. Θα σου στείλουν email με οδηγίες να το στείλεις και λογικά αφου το παραλάβουν και το εξετάσουν θα σου στείλουν email με 2 επιλογές είτε αντικατάσταση είτε επιστροφή χρημάτων και επιλέγεις αντίστοιχα τους απαντάς και περιμένεις ανάλογα τι επιλέξεις. Εγώ επέλεξα επιστροφή χρημάτων πέρσι με το One X και η όλη διαδικασία ένα 20ημερο κράτησε,που μου εκανε επανεκκινήσεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Τελειώνουν οι 15 μέρες και εδώ όπως λέει και ο dimitrissa κάτι δεν πάει καλά (αν και βλέπω ότι 40 λεπτά Walkman έχουν ίδια κατανάλωση με 30λεπτα οθόνη) 40% τώρα μπαταρία. 4ώρες και 39λεπτά με μπαταρία. οθόνη , 1ώρα και 40 λεπτά (38% κατανάλωση) Mediaserver 38 λεπτά λέει 16% (τι είναι αυτό οεο ? ) Μουσική με walkman 40λεπτά (11% κατανάλωση) Τηλέφωνα και SMS περίπου από 15λεπτά το καθένα Φωτεινότητα 40% ΜΟΝΙΜΑ σε 3g με ανοιχτό όλη την ώρα 3g mobile data (facebook και net) Πως το κόβεται ? [το είχε αγοράσει άλλος και το πήρα απο αυτον. Δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα με το DOA ? να μου πουν τιποτα του τυπου << Α κατι εκανε ο αλλος ! >>] το φορτώνω με το φορτιστή που είχε. δεν έβαλα άλλον Edited March 13, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και μια σύγκριση με note2 και Pureview 808 στο ποστ #69 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2172712&page=7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 @basillraf, Εγω λεω οτι ανησυχεις αδικα ,χαλαρωσε ,κλεισε το λιγο ,ανοιξε το παλι και κανε οτι εκανες πριν το παρεις ,μην στεκεσαι απο πανω του να δεις τι κανει καθε λεπτο .. Φιλικα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές αλλά από βίντεο τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και μια σύγκριση με note2 και Pureview 808 στο ποστ #69 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2172712&page=7 μεχρι στιγμης βλεπω οτι βγαζει πολυ ωραίες φωτο το Ζ... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά είναι γεγονός το ότι διαθέτει και υπέρυθρες και μπορεί να κάνει χρήση τηλεκοντρόλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά είναι γεγονός το ότι διαθέτει και υπέρυθρες και μπορεί να κάνει χρήση τηλεκοντρόλ? Το ZL διαθετει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Παιδιά είναι γεγονός το ότι διαθέτει και υπέρυθρες και μπορεί να κάνει χρήση τηλεκοντρόλ? Και το S & το Neo V & το δικο σου ειναι τηλεκοντρολ ,μεσαιο πληκτρο >εφαρμογες>media remote κτλ κτλ.. Edited March 13, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Speaker Test Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Speaker Test Εντάξει με το ζόρι έφτασε τα 78 Είναι Το πιό αδύνατο απο όλα, αλλά Δεν Λέει Τίποτα,όλα Είναι θέμα Λειτουργικού, Εγώ έχω το Neo V με Custom Rom,έχω την Ultimate HD 3.0.2. Οσο λοιπόν το είχα Με την 2.0.3 Το Ηχείο του ήταν Πολύ χάλια,με το που πέρασα όμως την καινούρια ως δια μαγείας λύθηκε το Πρόβλημα, Οπότε αφού Είναι μάλλον θέμα λειτουργικού να Περιμένουμε Μήπως με Κάποιο Update το διορθώσουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Σ αυτές τις περιπτώσεις ενεργοποιούμε το hdr και παίρνουμε πολύ καλό αποτέλεσμα και στις δύο περιοχές.Μα άχρωμο ουρανό είχε το S. Δεν χρειάστηκε το hdr για να έχει καλό αποτέλεσμα το Ζ. Παιδιά είναι γεγονός το ότι διαθέτει και υπέρυθρες και μπορεί να κάνει χρήση τηλεκοντρόλ? Ναί. Ήδη το έχω συνδέσει με μια LG 3d. Την βλέπει κανονικότατα!!! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παίδες νομίζω ότι ο φίλος αναφέρεται σε ir. Δηλαδή σε υπέρυθρες που πιάνουν σε όλες τις συσκευές με υπέρυθρες και όχι σε smart tv ή χρησιμοποιώντας dlna. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ΚΑλησπερα και εγω απο εκει το πηρα πριν 10 ημερες τσεκαρισε αν εχει καποια στοιχεια απο vodafone εμενα ηταν γερμανιας και ειχε καποια apps tis voda στο λειτουργικο τα οποια δεν φευγουν!! μονο με root. Τελικά ήταν unbrandend το τηλ δεν είχε τίποτα μέσα από κάποιο πάροχο....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και γω κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος... Προσοχή όμως γιατί οι μεμβράνες που έχει απο την SONY γρατσουνιούνται εύκολα... Ήδη το δίκο μου στο πίσω μέρος την έκανε την πρωτη του γρατσουνίτσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Και γω κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος... Προσοχή όμως γιατί οι μεμβράνες που έχει απο την SONY γρατσουνιούνται εύκολα... Ήδη το δίκο μου στο πίσω μέρος την έκανε την πρωτη του γρατσουνίτσα... Το μόνο που φοβάμαι.... Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts