Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσεξε τι γράφουν γιατί αυτό μοιάζει με αυτά που μου έλεγε ότι γράφουν οι ιταλοί:D

Γι αυτο δεν πιστευω κανεναν και αυτο που ειπα το επιβεβειωσα ο ιδιος αλλα οχι εν κινησει αλλα σε σταθερο σημειο και με τελειο σημα.

4ωρες + οθονη.

Θα ανεβασω screenshots

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γι αυτο δεν πιστευω κανεναν και αυτο που ειπα το επιβεβειωσα ο ιδιος αλλα οχι εν κινησει αλλα σε σταθερο σημειο και με τελειο σημα.

4ωρες + οθονη.

Θα ανεβασω screenshots

Δηλαδή αν έχει μικρότερη αυτονομία με WiFi απότι με lte πόσες ώρες οθονη θα βγάλει 3:45, 4?

Δεν είναι λίγο?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δηλαδή αν έχει μικρότερη αυτονομία με WiFi απότι με lte πόσες ώρες οθονη θα βγάλει 3:45, 4?

Δεν είναι λίγο?

λιγο σε σχεση με τι;

Με το Νοτε ναι...ειναι λιγο.

οχι σε LTE βεβαια...γιατι δεν εχω ιδεα πως συμπεριφερεται το Νοτε LTE

Με τα Ν4,GS3LTE,One,iPhone5, μαλλον ειναι μια χαρα για να μην πω πολυ καλα.

μην ξεχνας οτι αυτα τα κινητα δεν βγαζουν κανενα πανω απο 5 ωρες...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

λιγο σε σχεση με τι;

Με το Νοτε ναι...ειναι λιγο.

οχι σε LTE βεβαια...γιατι δεν εχω ιδεα πως συμπεριφερεται το Νοτε LTE

Με τα Ν4,GS3LTE,One,iPhone5, μαλλον ειναι μια χαρα για να μην πω πολυ καλα.

μην ξεχνας οτι αυτα τα κινητα δεν βγαζουν κανενα πανω απο 5 ωρες...

Μια χαρά είναι για LTE και 3g θα έλεγα. Το λίγο το είπα γιατί έγραψες ότι βγάζει περισσότερο απ' ότι με WiFi όποτε αν βγάζει λιγότερες από 4+ώρες σε WiFi, εκεί όντως είναι λίγο.

Είσαι σίγουρος γι αυτό? Δεν γίνεται να έχει μικρότερη αυτονομία με WiFi.

Λογικά αν πάει με LTE 4, με WiFi θα πηγαίνει άνετα 5,5-6 ώρες. Δηλάδή οσο το Siii.

Καθόλου άσχημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια χαρά είναι για LTE και 3g θα έλεγα. Το λίγο το είπα γιατί έγραψες ότι βγάζει περισσότερο απ' ότι με WiFi όποτε αν βγάζει λιγότερες από 4+ώρες σε WiFi, εκεί όντως είναι λίγο.

Είσαι σίγουρος γι αυτό? Δεν γίνεται να έχει μικρότερη αυτονομία με WiFi.

Λογικά αν πάει με LTE 4, με WiFi θα πηγαίνει άνετα 5,5-6 ώρες. Δηλάδή οσο το Siii.

Καθόλου άσχημα.

ωπα! μιλησα μονο για LTE!!!

δεν ξερω...να εχουν υποψην οσοι το εχουν σε λιγο ετοιμαζεται upgrade

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ε ναι ηταν λιγο παραλογο να κραταει λιγοτερο με wifi.:p

Χαιρομαι που ενω αργει να βγαλει μεγαλες αναβαθμισεις, παντα δινει πολλες για minor bug fixes. Ηδη βγηκε μια μικρη για το Τ αυτες τις μερες πριν παει στην 4.1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θετικα τα οσα ακουω μεχρι τωρα το μονο που φοβαμαι ειναι η αυτονομια οποτε περιμενω να δω κριτικες.Πλεον για μενα το που μετραει στις high end συσκευες ειναι η αυτονομια στα specs ολες πανω κατω το ιδιο προσφερουν σε ενα μεσο χρηστη.Αλλα οταν βλεπω οτι το Z εχει μπαταρια 2300mah ενω το huawei ascend D2 η το lg optimus G pro με τα ιδια specs πανω κατω εχουν 3000 και 3100 αντιστοιχα με προβληματιζει..και ναι οκ ξερω οτι το μεγεθος δεν μετραει αλλα οσο να ναι παιζει ρολο!!ειδικα για το ascend D2 ακουγουνται τα καλυτερα για την αυτονομια του..

Καλημέρα. Εμένα εχθές μετά την πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 3 ώρες οθόνη με λίγα τηλέφωνα αρκετό browsing και σκάλισμα θα δούμε πως θα πάει σε 3-4 φορτίσεις πάντως το καλό είναι ότι η κατανάλωση που έχει στην αναμονή είναι μηδενική επίσης παρατήρησα ότι το WiFi του είναι πιο αδύναμο σε σχέση με του note 2
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Με την οθόνη και την απόδοση χρωμάτων που λέτε, δεν έχει μέσα κάποιο εργαλείο ρύθμισης χρωμάτων? Θυμάμαι ότι είχε κάτι όταν το παρουσίαζαν.. Πάντως για αυτούς που κάνουν molding σίγουρα θα βρουν κάτι στο xda (αν όχι τώρα σε 2-3 εβδομάδες σίγουρα). Θα μου άρεσε λευκό αν ήταν και εμπρός λευκό :(

Σχετικά με την μπαταρία να και οι 5 ωριτσες :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38801243

Edited by efthimis31

Σχετικά με την γωνία θέασης: Δηλαδή αν το κινητό είναι σε γωνία 45 μοίρες δεν βλέπεις την οθόνη?Ρωτάω γιατί οδηγώ μηχανή και το τοποθετώ σε μία βάση που όμως έχει αρκετή γωνία.:blink:

Επανερχομαι το wifi του ειναι αδυνατο και αν δεν εχει καλη επαφη χανεται τωρα στο θεμα φωτογραφιας επειδη ειμαι λιγο αρρωστος δεν μπορεσα να παρω φωτογραφιες εξωτερικες στο μπολκονι μου που κανα μια δοκιμη ηταν τελεια το βραδυ τωρα σε λιγο φως με την αυτοματη ρυθμιση μετρια οπως και με hdr οταν εβαλα ομως iso400 βγηκαν πεντακαθαρες τωρα για βιντεο σε χαμηλο φωτισμο(φως tv) ηταν χαλια με πολλη κοκωδεις εικονα παντως και οσοι το εχουν δει τους ενθουσιασει η ομορφια και η κατασκευη και πιστευω οτι παιρνοντας και το καταλληλο προστατευτικο για μπρο; και πισω να εξαλειψω και το φαινομενο των αποτυματων που ειναι λιγο σπαστικο

Επανερχομαι το wifi του ειναι αδυνατο και αν δεν εχει καλη επαφη χανεται τωρα στο θεμα φωτογραφιας επειδη ειμαι λιγο αρρωστος δεν μπορεσα να παρω φωτογραφιες εξωτερικες στο μπολκονι μου που κανα μια δοκιμη ηταν τελεια το βραδυ τωρα σε λιγο φως με την αυτοματη ρυθμιση μετρια οπως και με hdr οταν εβαλα ομως iso400 βγηκαν πεντακαθαρες τωρα για βιντεο σε χαμηλο φωτισμο(φως tv) ηταν χαλια με πολλη κοκωδεις εικονα παντως και οσοι το εχουν δει τους ενθουσιασει η ομορφια και η κατασκευη και πιστευω οτι παιρνοντας και το καταλληλο προστατευτικο για μπρο; και πισω να εξαλειψω και το φαινομενο των αποτυματων που ειναι λιγο σπαστικο

Έχει βγει κανένα τέτοιο προστατευτικό αδερφέ????

Σκέφτομαι να το παραγγείλω το τηλέφωνο σήμερα αύριο και ήθελα να ξέρω τι παίζει από screan protector end case...

Αν έχεις κάτι στείλε λινγκ...

Ευχαριστώ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έχει βγει κανένα τέτοιο προστατευτικό αδερφέ????

Σκέφτομαι να το παραγγείλω το τηλέφωνο σήμερα αύριο και ήθελα να ξέρω τι παίζει από screan protector end case...

Αν έχεις κάτι στείλε λινγκ...

Ευχαριστώ...

Λοιπον απο http://www.spigen.com πρωτα ειναι το glass βγαινει σε λιγο καιρο το9εχω δει το ιδιο προιον στο iphone ειναι ολα τα λεφτα αλλα υπαρχει και για μπρος και πισω το ultra clear γενικα τα προστατευτικα και η θηκες τις εταιριας ειναι ανωτερες το εχω χρησιμοποιησει συχνα και εγω και πολλοι φιλοι μου

Λοιπον απο http://www.spigen.com πρωτα ειναι το glass βγαινει σε λιγο καιρο το9εχω δει το ιδιο προιον στο iphone ειναι ολα τα λεφτα αλλα υπαρχει και για μπρος και πισω το ultra clear γενικα τα προστατευτικα και η θηκες τις εταιριας ειναι ανωτερες το εχω χρησιμοποιησει συχνα και εγω και πολλοι φιλοι μου

Πολύ ωραία...

Και η θήκη αυτή μου αρέσει πολύ...

http://www.spigen.com/cell-phone/other/sony-xperia-z-skin-guard.html

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παντως ολα τα review που ειδα σημερα το θαβουν οσοναφορα την καμερα και το ηχειο/μικροφωνο στις κλησεις.οσοι το εχουν ειναι οντως τοσο χαλια?

Οριστε και ενας απο τους επικριτες του

Παιδιά το γυαλί που έχει το τηλέφωνο είναι Dragontrail glass OR Gorilla Glass?
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

κατοχος κι εγω απο σημερα μεχρι τωρα ολα μια χαρα.

εκτος απο την συνδεση 3g (δεδομενα) ξερετε αν πρεπει να κανουμε καπια ρυθμηση για να δουλευει το 3g ;

ευχαριστω.

εκτος απο την συνδεση 3g (δεδομενα) ξερετε αν πρεπει να κανουμε καπια ρυθμηση για να δουλευει το 3g ;

ευχαριστω.

Μενου>ρυθμισεις>xperia>ρυθμισεις internet και κατεβαινουν αυτοματα

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ευχαριστω.

δες εδώ αγαπητέ.

καλομίλητο στα παιδιά που το πήραν! Αλλά πείτε μας βρε παίδες, τι παίζει με την οθόνη σε εξωτερικούς παράγοντες; Κάτω από τον ήλιο. Και με χαμηλή φωτεινότητα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

αδελφε σ ευχαριστω πολυ.

ολα οκ!!!!!

δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω ψαχνουμε απο αυτα που εχει το κινητο και παει η λασπη συνεφο ;

παιδια το κινητο ειναι μια χαρα. λιγο ακριβο αλλα ποιοτητα κατασκευης super !!!!!!

εμενα η οθονη του μ αρεσει παρα πολυ οπως και αυτα που λεει οτι κανει τα κανει και με το παραπανω.

αυτα τα λιγα.......

Edited by gabroulis1970

Το είδα σήμερα ζωντανό στο public. Η οθόνη δεν είναι όπως λέγεται. Έβαλα βίντεο, το γύρισα από δω, το γύρισα από εκεί, μια χαρά έδειχνε. Μου φάνηκε βέβαια λίγο να πάσχει σε τέρμα φωτεινότητα (δεν μου έβγαζε τα μάτια), αλλά αυτό θα μας το πουν καλύτερα αυτοί που το πήραν. Οι τάπες για τις υποδοχές είναι αρκετά σαφείς και εύκολες στη χρήση (τις φοβόμουν). Η αίσθηση στο χέρι δεν είναι τόσο θετική όσο περίμενα, αφού οι γωνίες σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι μεγάλο. Το βάρος του δεν συμβαδίζει με το μέγεθος (σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι) δίνοντας μία "πλαστική" αίσθηση. Η αίσθηση αυτή δεν επιβεβαιώνεται από την ποιότητα, αφού φαίνεται γερό, στιβαρό και όχι φτηνιάρικο. Lag στη φωτογραφική που "κατήγγειλαν" σε βίντεο στο ίντερνετ δεν είδα. Αυτά έπιασα στα 5 λεπτά επαφής...
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

ΥΓ.καποιος να ανοιξει το επισημο αλλιως το κανω εγω.

Αυτό είναι το επίσημο οπότε δεν χρειάζεται να ανοιχτεί άλλο. Αφού πλέον το έχει αποκτήσει κόσμος εστιάστε στο κινητό και στα προβλήματά του και ας αφήσουμε στην άκρη λίγο πιο γενικές κουβέντες. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αυτό είναι το επίσημο οπότε δεν χρειάζεται να ανοιχτεί άλλο. Αφού πλέον το έχει αποκτήσει κόσμος εστιάστε στο κινητό και στα προβλήματά του και ας αφήσουμε στην άκρη λίγο πιο γενικές κουβέντες. :)

Καλο θα ηταν να αφαιρεθει το ...

..(Yuga και Odin) tabletphone

αν συμφωνεις

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Δεν έχει σημασία αν συμφωνώ εγώ όταν το ζητάει ο κόσμος! ;)

Έφυγε και έμεινε μόνο το Ζ και ZL.

Συνεχίζουμε ήρεμα, όμορφα, συνετά!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το ειδα και εγω στο Πλαισιο.

Τα χρωματα μου αρεσαν,αλλα δεν εχουν την οξυτητα του Xperia S,το μεγεθως οχι ιδιαιτερα,η notification bar δεν κατεβαινε απο τη lock screen(δεν ξερω για ποιο λογω)

Τα Sony τα εχω συνηθισει και δεν μου εκανε κατι εντυπωση ειναι η αληθεια.:p

Συνολικα αδιαφορο το συγκεκριμενο κινητο.

Παμε παρακατω.

@zxr:Το tabletphone δεν νομιζω οτι ειναι χρησιμο να μεινει,ασε που σαν εκφραση δεν στεκει και πολυ.

Μπορεις να προσθεσεις το Xperia μπροστα απο το Z/ZL

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Sony Xperia Ζ