Selespeed Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Gmail Account!! Παρτε κοσμε.... :O :D ;) ........................................................................ ........................................................................ ;) :D :D ;) :p Πήρα, πήρα... :D Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Αν δεν έχεις όρεξη να στέλνεις μια-μια 319 προσκλήσεις, μπορείς να τις δώσεις σε αυτό το site http://b10m.swal.org/cgi-bin/gmail_invites.cgi και όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει προσκλήσεις από εκεί! Έχει ήδη 30.000+ διαθέσιμες προσκλήσεις!!!Ξεφορτωθηκα και εγω 100 προσκλησης πολυ καλο το site αυτο ο καθενας τωρα μπορει να αποκτησει gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 "Ξούταρα" και εγώ 100 προσκλήσεις στο http://b10m.swal.org/cgi-bin/gmail_invites.cgi και για την ώρα υπάρχουν γύρω στις 45.000 προσκλήσεις διαθέσιμες από το συγκεκριμένο site... οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος παραπονεμένος! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. November 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 παρατήρησε κανένας οτι έπεσε ο ρυθμός με τον οποίο αυξανόταν το storage? από 4ΜΒ/μέρα τώρα είναι 300kb/μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 παρατήρησε κανένας οτι έπεσε ο ρυθμός με τον οποίο αυξανόταν το storage? από 4ΜΒ/μέρα τώρα είναι 300kb/μέρα... Nomizw file mou einai logiko!!!! H Gmail profanos eixe e3arxhs sxediasei na ftasei ta 3GB(mallwn) kai apla to krataei oso periswtero mporei apo to na sou dwsei mpam 3GB.... den 3erw an eixes dei to login ths gmail thn prwtaprilia, alla tote etrexan ta kb san diaoloi!!!!an den to eixes dei pata se ayto to link! Apla alla3e thn wra sto pc sou meta3ei 8am kai 2pm stis 1/3/2005 kai 8a to deis.... Twra apla to kanei siga-siga gia na kanei "kati"....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Kai egw exw 19 prosklisis gia na apoktisi kapios/a gmail me 2,5GB...+v (sin apiro na 8imi8o kai ta ma8imatika..xaxax) opios 8eli stelni to mail toy se PM Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Παιδια εχω 100 προσκλισεις, αμα εχει μεινει κανας καμενος χωρις ας μου στειλει πμ για να του ωσω καμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 παιδια γεια χαρα και εγω θελω εναν λογαριασμο αν ειναι ευκολο...πειτε μου απλα τι χρειαζεστε απο εμενα...thanx Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 παιδια γεια χαρα και εγω θελω εναν λογαριασμο αν ειναι ευκολο...πειτε μου απλα τι χρειαζεστε απο εμενα...thanx To mail sou! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 sanigiokatzos@yahoo.gr Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 sanigiokatzos@yahoo.gr Για τσέκαρε το mail σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 ευχαριστω harryal...και για να ελεγχω τα mail απο το outlook τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 ευχαριστω harryal...και για να ελεγχω τα mail απο το outlook τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω? http://mail.google.com/support/?ctx=%67mail&hl=en http://mail.google.com/support/bin/search.py?query=outlook&Action.Search=Search&type=f&lr=lang_en&ctx=en%3Asearchbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoski Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 giorgoski@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 giorgoski@hotmail.com Invite sent to giorgoski. Tsekare kai to junk folder. Mporei na to esteile ekei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 paidia na emeine kai tpt gia mas nick_aster@yahoo.com thanx in advance Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 paidia na emeine kai tpt gia mas nick_aster@yahoo.com thanx in advance Invite sent to nick_aster. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Όποιος θέλει Invite για το GMAIL...Ας στείλει στο kormos13@yahoo.gr (Η ας στείλει εδώ το E-mail του ή ας μου στείλει pm):up: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Οποιος Θελει Invite για το GMAIL Ας στειλει στο kormos13@yahoo.gr (Η ας στείλει εδώ το E-mail του):up: tariqrjaff@yahoo.com parakalw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 tariqrjaff@yahoo.com parakalw Invite sent to tariqrjaff. :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakis4 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Εχω και εγω καμια 100 invite... οποιος θελει pm me:) Παράθεση http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Καλησπερα σας...Παιδια ειστε οκ ολοι για το gmail Thank s:happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να γράφετε τα μαιλ σας φάτσα κάρτα, κινδυνεύετε από spam! Καλό είναι να γίνεται μέσω προσωπικού μηνύματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παιδιά το Gmail είναι το ποιο μούφα E-mail που υπάρχει... Δεν μπορούσα να στείλω ούτε εικόνες ούτε και αρχεία .zip. ούτε τίποτα! :mad: Μόνο κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παιδιά το Gmail είναι το ποιο μούφα E-mail που υπάρχει... Δεν μπορούσα να στείλω ούτε εικόνες ούτε και αρχεία .zip. ούτε τίποτα! :mad: Μόνο κείμενο. Καλησπέρα...Δεν ξέρω πως και γιατί έχεις αυτό το πρόβλημα???Αλλά εγώ μπορώ να στείλω κανονικά αρχεία zip και εικόνες. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts