n4src Δημοσιεύτηκε June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2004 Μετροπή nvidia FX5900 σε FX5950 χωρής κόστος! Περισσότερα εν καιρό. Αν βιάζεσαι PM. :cool: Παράθεση Τα κινητά μου ανά τα χρόνια : Orange SPV=>Qtek 7070, Nokia N-GAGE, Orange E200=>Qtek 8080(Ace hellas), Motorola v525, Panasonic X700, Qtek S100, Nokia N71, Nokia N 95, IPhone, Nokia 5800, IPhone 3G, IPhone 3GS, IPhone 4, IPhone 4S, iPad 4G http://www.danasoft.com/sig/hasted.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Πολύ παλιό θέμα και η διαδικασία είναι πανεύκολη. Ψάξτε για "convert 5900 to 5950" στο google και θα βρείτε χιλιάδες sites. Δεν δουλεύει με όλες τις 5900 όμως. Δεν αξίζει τον κόπο πλέον εκτός κι αν έχετε ήδη μία 5900. Η 6800 που παρουσίασε η Nvidia είναι κλάσεις ανώτερη και ακόμα και η χειρότερη της σειράς είναι πολύ ταχύτερη από την 5950 ultra και θα πωλείται σε πολύ πιο λογική τιμή. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n4src Δημ. June 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Το θέμα είναι για όλους εμάς που έχουν 5900 τόρα και θέλουν να τιν κάνουν 5950. Αν αναφέραισε στην 5900ΧΤ είναι πολύ κατότερη της 5950 ultra. Παράθεση Τα κινητά μου ανά τα χρόνια : Orange SPV=>Qtek 7070, Nokia N-GAGE, Orange E200=>Qtek 8080(Ace hellas), Motorola v525, Panasonic X700, Qtek S100, Nokia N71, Nokia N 95, IPhone, Nokia 5800, IPhone 3G, IPhone 3GS, IPhone 4, IPhone 4S, iPad 4G http://www.danasoft.com/sig/hasted.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Το θέμα δεν είναι κανένα από αυτά που λέτε αλλά το γιατί δεν δίνεις κάποιο link και απλώς λες στείλτε μου pm, έτσι κι αλλιώς δεν είναι κατι το παράνομο: Λοιπόν ορίστε: Preparing for the mod Basically this mod entails downloading a 5950u bios and flashing your card with a bios flashing utility. We will demonstrate the method we used. Another option is to use the nvFlash utility and your own bios file. I won't get into using nvFlash as I have not verified the procedure, and in fact I started off trying to use it and had it "error out" on me. The good thing is that this flash mod can be reversed easily if you don't like the results. In case of a "bad flash" you can use a PCI video card to reflash your 5900. I feel this mod is fairly safe, but you first MUST BACKUP AND SAVE YOUR OLD BIOS ON A FLOPPY DISK before you run the flash. You have been warned! Step by step process [step 1] Down clock your system and video card. If you have anything overclock, be sure to clock it back to factory defaults. [step 2] Select and download the correct bios. Almost every manufacturer that produces a 5900 card also makes a 5950u. The most logical choice would be to use the 5950u bios from your card's manufacturer. In our case, we will be using the Leadtek "A380 Ultra" bios. It appears that so far, all cards flashed will accept the Leadtek A380 Ultra bios. [step 3] Unzip the zip file and place the files on a DOS boot disk. In our case the zip file contains a "read me" and 3 files. I unzipped these files to my desktop and renamed the A380U_2978.ROM bios file to A380U.ROM, as this is easier to remember and type later. Now create a DOS boot disk, if you don't have one already. With Windows XP, you simply insert a blank floppy disk in your disk drive, right click and then format. On the format screen there is a box you check to create a DOS boot disk. Once your boot disk is ready, copy your unzipped files to the floppy disk. [step 4] Reboot with the DOS boot disk. Make sure your computer IS NOT overclocked, and reboot with the boot disk in the drive. [step 5] You will soon see the "A:\>" prompt. This is your command line. Type: "WFFLASH.EXE S" with no " " . This will take a minute or two and will back up your original bios. [step 6] Now we will flash the new bios. Type: "WFFLASH.EXE NM A380U.ROM" with no " " . This will also take a minute or two. DO NOT shut down your computer. Wait. You will be greeted by a welcomed "Programming is OK (0)" message. [step 7] Now reboot. If all is well you will be greeted by a colorful "Winfast A380 Ultra VGA Bios......" boot screen. Success!!! If you have any problems, power your system all the way down and reboot. If you have no video, a PCI video card can be used to re-flash and recover your bios using the same procedure. The boot screen will display 128mb of video RAM. The Nvidia drivers will reload and show your card as a 5950 Ultra. You will need Power Strip, Riva Tuner, etc., or the registry hack to gain access to the overclocking panel in the driver. You will see that your clock speeds are 475/475. Happy overclocking. Our results Our results for the BFG FX5900 at the maximum overclock that yielded the best score. The core speed in both cases would go higher, but the drivers slows the core to "protect" it from heat damage. Better cooling could be beneficial. This was on an AMD/KT600 based system. Before: 483 core / 936 memory - 3dMark 03 = 6018 http://service.futuremark.com/compare?2k3=1951809 After: 510 core / 975 memory - 3dMark 03 = 6142 http://service.futuremark.com/compare?2k3=1968231 Και το site: http://www.cluboverclocker.com/guides/5900_Flash_Mod/ Δεν είναι πιο απλό έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Να πω οτι ήταν τίποτα το δύσκολο ρε παιδιά. Ένα απλό BIOS flashing είναι... :o Tόσος ντόρος για το τίποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Σωστά! Νομίζω όλοι έχουμε δει και πολύ πιο hardcore μετατροπές. Ποιός δεν θυμάται στους παλιούς PII που έπρεπε να καλύψεις το pin B21 για να τον overclockάρεις; Ακόμα και στα κινητά, ποιός δε θυμάται τι πατέντα έπρεπε να κάνεις για να ξεκλειδώσεις τις τελευταίες εκδόσεις του 5110 και του 3210; Αυτά είναι hardcore :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Einai epikyndino ayto? H na to kanoume afova? :p :newbie: Exw thn 5900XT na to tolmhsw? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα............. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 πρόβλημα θα υπάρχει αν δεν γίνει το flashάρισμα του bios σωστά (τώρα πόσο μεγάλο θα είναι το πρόβλημα δεν το ξέρω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 An ginei kapoio lathos omos ksereis pos tha epanafereis to palio bios..?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Δεν είναι τόσο δύσκολο απλά κατέβασε αν μπορείς και το γνήσιο bios της κάρτας σου αλλά και αυτό για να το αλλάξεις και προετοίμασε και τα 2 ώστε αν γίνει κάτι λάθος να το διορθώσεις. Προς gkr41 και eLeKtriK EyE όντως ρε παιδιά δεν είναι τιποτα δύσκολο και ο τίτλος hardcore δεν τεριάζει καθόλου ωστόσο ίσως να φανεί χρήσιμο σε μερικά παιδιά που μπορεί να μη το ήξερα όπως ο φίλος bayern7 Aυτό που μου τη σπάει ξέρετε πιο είναι όμως που το παιδί - n4src ανοίγει ένα τοπικ με σκοπό να βοηθήσει κάποιους πετάει μια μπηχτη του στυλ πολύ δύσκολο αλλά εγω το βρήκα ναι είμαι θεός και καταλήγει με το περισσότερα εν καιρό... αφού το άνοιξες το topic βάλε ένα λινκ πες τι θες να πεις και κλείστο ή γράψε αν έχεις χρόνο, για πιο λόγο δηλαδή να αφήσεις το υπονούμενο και να λες αν βιάζεστε στείλτε μου pm? Εγώ δηλαδή πως το βρήκα σε 1 δευτερολεπτό και το πόσταρα? Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και μ'αρέσουν οι ανθρωποι που κάνουν ολοκληρωμένα πράγματα και πάνω από ολα γιατί το γουστάρουν και όχι του στυλ παρακαλέστε και ίσως να σας πω. Φιλικα Αντώνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ctony_a (18 Ιούν. 2004 , 19:56) Δεν είναι τόσο δύσκολο απλά κατέβασε αν μπορείς και το γνήσιο bios της κάρτας σου αλλά και αυτό για να το αλλάξεις και προετοίμασε και τα 2 ώστε αν γίνει κάτι λάθος να το διορθώσεις. Προς gkr41 και eLeKtriK EyE όντως ρε παιδιά δεν είναι τιποτα δύσκολο και ο τίτλος hardcore δεν τεριάζει καθόλου ωστόσο ίσως να φανεί χρήσιμο σε μερικά παιδιά που μπορεί να μη το ήξερα όπως ο φίλος bayern7 Aυτό που μου τη σπάει ξέρετε πιο είναι όμως που το παιδί - n4src ανοίγει ένα τοπικ με σκοπό να βοηθήσει κάποιους πετάει μια μπηχτη του στυλ πολύ δύσκολο αλλά εγω το βρήκα ναι είμαι θεός και καταλήγει με το περισσότερα εν καιρό... αφού το άνοιξες το topic βάλε ένα λινκ πες τι θες να πεις και κλείστο ή γράψε αν έχεις χρόνο, για πιο λόγο δηλαδή να αφήσεις το υπονούμενο και να λες αν βιάζεστε στείλτε μου pm? Εγώ δηλαδή πως το βρήκα σε 1 δευτερολεπτό και το πόσταρα? Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και μ'αρέσουν οι ανθρωποι που κάνουν ολοκληρωμένα πράγματα και πάνω από ολα γιατί το γουστάρουν και όχι του στυλ παρακαλέστε και ίσως να σας πω. Φιλικα Αντώνης Συμφωνώ απολύτως :alien: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (18 Ιούν. 2004 , 16:04) Exw thn 5900XT na to tolmhsw? :o Νομίζω οτι δεν γίνεται στις 5900XT. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n4src Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Signwmi agapite Antwni alla apo oti vlepw ehoume ti idia ilikia! Opote giati me apokaleis paidi? Mipws epeidi eisai pio megalos. Den katalava to sholio sou. Telos Padon. An diavases to thema lei hardware adicts kai ohi hardcore. Kai nai epeidi auto einai ena eleuthero forum. TO KATHE PAIDI MPOREI NA ANIGEI THEMA GIA OTIDIPOTE. Apo pote eisai ipeuthinos gia na to krineis esi auto??. Signwmi gia ton tono mou alla twra pisteuw oti katalaves ti ennow. Oso giati den evalla kamia pliroforia. Isws giati metakomizw apo Londino Ellada kai den ehw hrono gia na kanw ektenei ereuna kai na dwsw ena metafrasmenw odigo. To na kanw copy paste apo ena sitede lei tipote. Giati otan ena paidi anoigi ena thema tote malon ehei kati na pei gia auto. OPOTE KIRIOI IIPPOOMMOONNII. Den vlapti kserete. Opios viazete mporei na psaksei sto google. Telos min prospathite gia anavathmisi tis 5900xt giati einai poli underclocked gia anteksei tin anavathmisi. Euharistw. TO PAIDI FILIKA! Παράθεση Τα κινητά μου ανά τα χρόνια : Orange SPV=>Qtek 7070, Nokia N-GAGE, Orange E200=>Qtek 8080(Ace hellas), Motorola v525, Panasonic X700, Qtek S100, Nokia N71, Nokia N 95, IPhone, Nokia 5800, IPhone 3G, IPhone 3GS, IPhone 4, IPhone 4S, iPad 4G http://www.danasoft.com/sig/hasted.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Κοίτα δεν ξέρω στο London αλλά εδω στη Ellada μπορείς να πεις και ένα 25 παιδι δεν σημαίνει μικρός είναι μια φράση απλώς μην τρελαίνεσαι λοιπόν. Ξέρεις πως λέμε θα πάω με ένα παιδί για καφε τόσο απλό :) Λοιπόν τώρα για το χρόνο οκ καταλαβαίνω ότι δεν έχεις χρόνο και δεν σε κατηγορώ για αυτό απλα έγραψες ένα μυνημα 3ων γραμμων και το μονο που έπρεπε ακόμη να κάνεις ήταν αυτό copy -> paste -> http://www.cluboverclocker.com/guides/5900_Flash_Mod/ Άσε που θα είχες γλυτώσει και αυτή τη γραμμή: Αν βιάζεσαι PM. Είδες που είναι απλό? Τώρα ασφαλώς δεν είμαι εδω για να σε κρίνω και φυσικά μπορείς να ανοίγεις θέμα όποτε θες δεν είμαι mod για να σε κρίνω αυτοί θα αποφασήσουν για τα θέματα που τοποθετεις. Άλλωστε ποτέ δεν έκρινα το οτι άνοιξες θέμα το θεωρώ πάρα πολύ καλό και μάλιστα θα βοηθήσει πολλά παιδιά (βλέπεις χρησιμοποιώ πάλι τον όρο) που ίσως θελήσουν να κάνουν τη διαδικασία της αναβάθμισης. Λοιπόν δεν θέλω να έχω έχθρα με κανένα και αυτό που δεν μου άρεσε είναι που δεν το ολοκλήρωσες το θέμα και το αφήνεις ανοικτό αφήνοντας απλά σχόλια και υπονούμενα Για να μην κάνουμε και άλλα offtopic δεν κρίνω ούτε εσένα ούτε το θέμα σου αλλά απλά προσπάθησα να συμληρώσω αυτό που άφησες μισοτελειωμένο. Αν πιστεύεις ότι σε θίγω ή έιπα κάτι που είναι λάθος τότε νομίζω έχεις τρεις διαδικασίες να μου το πεις -> Με βάζεις blacklist -> Μου δίνεις αρνητικό κάρμα -> ή πιο απλά μου στέλνεις pm και το συζητάμε. Αυτααα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αν συνεχίσετε δημόσια έπεται κλείδωμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n4src Δημ. June 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Ok to thema teleiwnwi edw. Egw eftega kai i kourasi tis metakinisis. Twra me pio katharo mialo skeftika to haraktirismo tou antwni. Kai ehei dikio kai tou zitw signwmi gia auta pou eipa. Alla imoun kourasmenos kai aghomenos. Telos padon auto to thema egeine gia kartes kai ohi gia mahes. :D Opote pisteuw oti de iparhei allo provlima. Akomi antwni thanks gia tin simetohi sou sto thema kai gia to Link pou edwses. Stin apadisi pou akolouthei tha vrite plirofories gia to pws na metatrepsete kartes apo tis megaliteres etairies kathos kai ta aparaitita arheia. Kai apo oti gnwrizw to na flashareis to Bios den einai paranomo alla to oute kai dineis to bios sou se allous. An kanw lathos diorthosteme. :whistle: Παράθεση Τα κινητά μου ανά τα χρόνια : Orange SPV=>Qtek 7070, Nokia N-GAGE, Orange E200=>Qtek 8080(Ace hellas), Motorola v525, Panasonic X700, Qtek S100, Nokia N71, Nokia N 95, IPhone, Nokia 5800, IPhone 3G, IPhone 3GS, IPhone 4, IPhone 4S, iPad 4G http://www.danasoft.com/sig/hasted.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n4src Δημ. June 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Λοιπόν στην Ελλάδα πια και οι οδηγείες στα ελληνικά που σας υποσχέθηκα. Τη χρειάζεστε. {1} Μία άδια δισκέτα. (σημαντικό) {2} Το πρόγραμα "WFFLASH.EXE" καθώς και το "DOS4GW.bat" που θα βρείτε <=>εδώ<=>. {3} Το BIOS της εταιρίας της κάρτας σας. [ASUS] [bFG] [eVGA] [Gainward1] [Leadtek] [MSI] [PNY] [Λοιπές] Καθώς και drivers για 5950! {4} Τώρα απλά δημιουργήστε μια BOOT δησκέτα και τοποθετήστε το "WFFLASH.EXE" και το "DOS4GW.bat" καθώς και το αρχείο BIOS που κατεβάσατε. Κάντε επανεκκίνηση και δώστε την εντολή "WFFLASH.EXE (το όνομα του bios rom που κατεβάσατε).rom S" χωρίς τα " ". πχ. WFFLASH.EXE ASUS5950U.rom S αυτή η εντολή θα σώσει το παλιό σας Bios με όνομα "saveold.rom". Θα σας χρειαστεί αν γίνει διακοπή ρεύματοσ στα 10 δευτερόπτα που χρειάζετε για να γίνει η αναβάθμιση. {5} Τώρα δώστε την εντολή "WFFLASH.EXE (το όνομα του Bios rom) NM" πχ. : WFFLASH.EXE ASUS5950U.ROM NM αυτή η εντολή θα κάνει την αναβάθμιση. στη συνέχεια βγάλτε τη δησκέτα και κάντε επανεκκίνηση. Παράθεση Τα κινητά μου ανά τα χρόνια : Orange SPV=>Qtek 7070, Nokia N-GAGE, Orange E200=>Qtek 8080(Ace hellas), Motorola v525, Panasonic X700, Qtek S100, Nokia N71, Nokia N 95, IPhone, Nokia 5800, IPhone 3G, IPhone 3GS, IPhone 4, IPhone 4S, iPad 4G http://www.danasoft.com/sig/hasted.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 OK λοιπόν όλα καλά. Υπάρχει και ένα customisation για ati απο 9600 σε 9700 και απο 9700 σε 9800 μου φαίνεται και γίνεται απλά με drivers μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site του omega http://www.omegacorner.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Σιγά το πράγμα. Εγώ κατάφερα να κάνω μια FX 5700, 5900. (Αλήθεια) Μην ρωτάτε το τι "μαγικά" έκανα... :) Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 po po ! ma pos ta kanete ola afta re paidia ! Apisteftoi eisaste !!! Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Κι εγώ γύρισα μία TNT2 Ultra σε Χ800. Κανείς δεν το πίστεψε, ούτε κι εγώ ;P Aχβαχ.. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n4src Δημ. June 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 LOL den kserw gia TNT2 se X800! (teleia tha itan). Alla nomizw oti ehw dei apo 5600 se 5700. Kai isws apo 5700 se 5900. Alla mallon psilo hlwmo. Den kserw sigoura vevaia. :happy: Παράθεση Τα κινητά μου ανά τα χρόνια : Orange SPV=>Qtek 7070, Nokia N-GAGE, Orange E200=>Qtek 8080(Ace hellas), Motorola v525, Panasonic X700, Qtek S100, Nokia N71, Nokia N 95, IPhone, Nokia 5800, IPhone 3G, IPhone 3GS, IPhone 4, IPhone 4S, iPad 4G http://www.danasoft.com/sig/hasted.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha (21 Ιούν. 2004 , 22:39) Κι εγώ γύρισα μία TNT2 Ultra σε Χ800. Κανείς δεν το πίστεψε, ούτε κι εγώ ;P Aχβαχ.. Μα αυτά που λέμε εμείς και τα δικά μου link και του φίλου n4src είναι αληθινά. Αυτές οι μετατοπές γίνονται και αυτό οφείλεται γιατί οι κάρτες είναι παρόμοιες με τη μόνη διαφορά οτι οι εταιρίες ati nvidia έχουν επίτηδες κλειδώσει τις κάρτες για να τις πουλάνε σε άλλες κατηγορίες με άλλες τιμές. Κάτι σαν overclock αλλά με softmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ctony_a (22 Ιούν. 2004 , 09:28) Μα αυτά που λέμε εμείς και τα δικά μου link και του φίλου n4src είναι αληθινά. Αυτές οι μετατοπές γίνονται και αυτό οφείλεται γιατί οι κάρτες είναι παρόμοιες με τη μόνη διαφορά οτι οι εταιρίες ati nvidia έχουν επίτηδες κλειδώσει τις κάρτες για να τις πουλάνε σε άλλες κατηγορίες με άλλες τιμές. Κάτι σαν overclock αλλά με softmod Να ξεκαθαρίσω ότι δεν αμφιβάλλω για αυτά τα mods, είτε είναι μέσω άλλου bios, είτε είναι μέσω άλλων drivers (πχ οι omega για τις ATI). Όμως, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, όπως πχ. η αδυναμία μίας κάρτας να δεχθεί περισσότερο ρεύμα (no power connector), τα χαρακτηριστικά των μνημών, οι ικανότητες θερμικής αποβολής. Τα πιο πολλά mods από δαύτα φαίνεται να παίζουν - και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω - όμως παίζουν καταστρατηγώντας παράγοντες που θα φανούν ύπουλα και τυχαία στo μέλλον. Η ουσία του σωστού overclocking (για να γενικεύσω τη λέξη, καλύπτοντας και τέτοια mods) είναι να αυξήσεις τις επιδόσεις, αλλά όχι σε βάρος της σταθερότητας ή/και της υπόστασης του υπολογιστή. Ελπίζω να ξεκαθαρίστηκε τώρα, καλύτερα η κατάσταση. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts