DrMobile Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδιά αν ποτέ αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα με τα MP3 tags στον Music Player ή στο Play Music, απλά καθαρίστε την cache του Media Storage app (Settings --> Application manager --> ALL --> Media Storage) και επανεκκινήστε. Η βιβλιοθήκη με τα τραγούδια θα επαναδημιουργηθεί με τα σωστά tags. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα χάσετε τα playlists που ίσως έχετε στον Music Player. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsvag Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Καλε μου Κρητικαρε, τα εκανα ολα αυτα που λες και γινανε ακριβως οπως τα λες, ομως αφου στησω την συσκευη και κανω επανεκινηση μου αλλαζει την κατασταση σε "τροποποιηθηκε".... Εγκατέστησε το xposed Framework απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24267797 ανοιξε το και επέλεξε install και μετα κανε επανεκκίνηση, αφού επανεκινησεις εγκατεστησε το xposed sysscope blaster απο http://www.villainrom.co.uk/forum/index.php?posts/47508 Αφού το εγκαταστησεις κανε επανεκκίνηση και αφού επανεκινησεις πήγαινε και καθαρισε data και cache στην εφαρμογή συστήματος sysscope επίσης τσέκαρε αν εχει τιποτα γράψει στο enterprise sysscope service αν έχει καθαρισε τα και εκει. Αφου καθαρίσεις αυτά πήγαινε πάλι στο xposed Framework και στα modules ενεργοποίησε το xposed sysscope blaster που εγκατέστησες προηγουμενως, κανε επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος Device status normal. Edited April 28, 2013 by vagsvag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Το είχα δοκιμάσει και το δοκίμασα ξανά δεν βρίσκω κάποια επιλογή, μήπως είναι για συγκεκριμένες εφαρμογές αυτό που λες; Βασικά βρήκα μια εφαρμογή GL TO SD και μου έβγαλε λίστα με ορισμένες apps που μπορώ να μεταφέρω και το δοκιμάζω τώρα. Βασικά έψαχνα έναν τρόπο να ενώσω τον εσωτερικό χώρο με την sd card και να φαίνεται ενιαίος. Αυτό γίνεται με customized rom νομίζω. edit: Μπα δεν λέει τελικά η λύση μέσω αυτής της εφαρμογής. κι όμως βρήκα λύση με αυτή την εφαρμογή ( GL TO SD) . μετέφερα αρκετά παιχνίδια τα δεδομένα συμφωνα με την λίστα που μου έβγαλε το πρόγραμμα . μετά δοκίμασα κάποιο βαρύ παιχνίδι όπως το need for speed και μου άνοιξε κανονικά . μπορεί την πρώτη φορά να μην ανοίξει . δοκίμασε να ανοίξεις την εφαρμογή μέσα από το πρόγραμμα πατώντας mount . σώθηκα τώρα το κινητό μου εκεί που είχε σχεδόν φούλ μνήμη τώρα έχω ελεύθερα 5 gb αξίζει δοκίμασε το Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Εγκατέστησε το xposed Framework απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24267797 ανοιξε το και επέλεξε install και μετα κανε επανεκκίνηση, αφού επανεκινησεις εγκατεστησε το xposed sysscope blaster απο http://www.villainrom.co.uk/forum/index.php?posts/47508 Αφού το εγκαταστησεις κανε επανεκκίνηση και αφού επανεκινησεις πήγαινε και καθαρισε data και cache στην εφαρμογή συστήματος sysscope επίσης τσέκαρε αν εχει τιποτα γράψει στο enterprise sysscope service αν έχει καθαρισε τα και εκει. Αφου καθαρίσεις αυτά πήγαινε πάλι στο xposed Framework και στα modules ενεργοποίησε το xposed sysscope blaster που εγκατέστησες προηγουμενως, κανε επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος Device status normal. Θα την εχω υποψιν μου την διαδικασια που περιγραφεις αν και ειχα δοκιμασει την εκαθαριση του "sysScope" και δεν ειχε αποτελεσμα...τελικα βρηκα οτι την κατασταση του τηλ. σε"τροποποιηθηκε "μου την αλλαζε το "Lucky Patcher", το οποιο μολις απεγκατεστησα και εκανα εκαθαριση δεδομενων στην "sysScope 1.1.4" ολα εγιναν "κανονικα".Σε ευχαριστω πολυ παντως!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά στην Phoenix 10 που έβαλα πάνω στις μπάρες ειδοποίησης είχε και ένα ακόμη παράθυρο με επιλογή 2g-3g τώρα δεν υπάρχει και ούτε το έχω βάλει να είναι απενεργοποιημένο Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsvag Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Θα την εχω υποψιν μου την διαδικασια που περιγραφεις αν και ειχα δοκιμασει την εκαθαριση του "sysScope" και δεν ειχε αποτελεσμα...τελικα βρηκα οτι την κατασταση του τηλ. σε"τροποποιηθηκε "μου την αλλαζε το "Lucky Patcher", το οποιο μολις απεγκατεστησα και εκανα εκαθαριση δεδομενων στην "sysScope 1.1.4" ολα εγιναν "κανονικα".Σε ευχαριστω πολυ παντως!!! Σκετη εκκαθάριση του sysscope δεν φέρνει αποτέλεσμα, αυτό που σου περιγράφω δουλεύει 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 την εφαρμογή directory bind που την βρίσκω ? είναι apk ή την περνάω αλλιώς ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 την εφαρμογή directory bind που την βρίσκω ? είναι apk ή την περνάω αλλιώς ? Διάβασε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πλέον υπάρχει και τρόπος flashαρισματος χωρίς custom recovery... :-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250555 Προστέθηκε στο αρχικό μήνυμα. Ευχαριστούμε!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δυστυχώς σε εμένα δεν δουλεύει .Δοκιμάζω από εχθές αλλά δεν μπόρεσα να περάσω κάποιο zip. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δυστυχώς σε εμένα δεν δουλεύει .Δοκιμάζω από εχθές αλλά δεν μπόρεσα να περάσω κάποιο zip. Κοίταξε το Μιχάλη, σ εμενα δουλεύει κανονικα.. Στην ουσία όμως κάνει την ίδια δουλειά με το mobile odin... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisf07 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Για σας παιδιά εχω βρει αυτο εδώ το μοντακι για όσους εχουν βαρεθεί το στρογγυλό εικονίδιο του s pen εγω το δοκιμασα και δουλεύει μια χαρά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2254028 [ATTACH]32084[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ας το πω και εδώ,μια και από ότι είδα υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα που δεν το γνωριζουν.Η καλύτερη βελτιωσει σε Gs3 και νοτε 2 είναι ο Perseus kernel.Καντε μια βόλτα από το νημα του στο XDA και θα δείτε.Εχει μεγάλη βελτιωσει και στα χρώματα ακόμα και στο 3αρι πόσο μάλλον στο Νοτε 2 με την RGB. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisf07 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ας το πω και εδώ,μια και από ότι είδα υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα που δεν το γνωριζουν.Η καλύτερη βελτιωσει σε Gs3 και νοτε 2 είναι ο Perseus kernel.Καντε μια βόλτα από το νημα του στο XDA και θα δείτε.Εχει μεγάλη βελτιωσει και στα χρώματα ακόμα και στο 3αρι πόσο μάλλον στο Νοτε 2 με την RGB. Συμφωνώ απολύτως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ας το πω και εδώ,μια και από ότι είδα υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα που δεν το γνωριζουν.Η καλύτερη βελτιωσει σε Gs3 και νοτε 2 είναι ο Perseus kernel.Καντε μια βόλτα από το νημα του στο XDA και θα δείτε.Εχει μεγάλη βελτιωσει και στα χρώματα ακόμα και στο 3αρι πόσο μάλλον στο Νοτε 2 με την RGB. Να ρωτησω..Θα μπορουσε καποιος να μας πει τι ρυθμισεις μπορουμε να κανουμε μεσω stweaks ωστε να εκμεταλευτουμε πληρως τον περσεα? Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sazistas Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 παιδια ο μονος λογος που μενω με τον redpill kernel ειναι το Ext2Int. Υπάρχει τροπος να το ενεργοποιήσουμε και στον Perseus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Το υποστηρίζει κανονικά και ο Perseus μην σε τρομάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Για ράδιο χρειάζεται ακουστικά ενσύρματα ως κεραία. Από παλαιά ακουστικά έχω κόψει το βύσματακι, το οποίο καρφωνω στο note 2 και ακούω ράδιο από το ηχείο ανοιχτής ακρόασης (χωρίς να σέρνω όλα τα καλώδια καρφωμένα πάνω στη συσκευή). Έχω Bluetooth που παίζει τον ήχο και μουσικής ή βίντεο. Όμως δεν έχω βρει τρόπο να παίζει τον ήχο από το ράδιο (αντί της ανοιχτής ακρόασης) διότι επειδή είναι καρφωμένο το βύσματακι (ως κεραία, άνευ ακουστικών), το αντιλαμβάνεται ως hands-free και του δίνει αυτόματα προτεραιότητα παρακάμπτοντας το Bluetooth (σε αντίθεση με το ηχείο ανοιχτής ακρόασης). Πως θα μπορούσα να δρομολόγησω τον ήχο στο Bluetooth ακόμα και όταν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει hands-free λόγω κομμένου βύσματα (κεραία ραδιουργίας)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Για ράδιο χρειάζεται ακουστικά ενσύρματα ως κεραία. Από παλαιά ακουστικά έχω κόψει το βύσματακι, το οποίο καρφωνω στο note 2 και ακούω ράδιο από το ηχείο ανοιχτής ακρόασης (χωρίς να σέρνω όλα τα καλώδια καρφωμένα πάνω στη συσκευή). Έχω Bluetooth που παίζει τον ήχο και μουσικής ή βίντεο. Όμως δεν έχω βρει τρόπο να παίζει τον ήχο από το ράδιο (αντί της ανοιχτής ακρόασης) διότι επειδή είναι καρφωμένο το βύσματακι (ως κεραία, άνευ ακουστικών), το αντιλαμβάνεται ως hands-free και του δίνει αυτόματα προτεραιότητα παρακάμπτοντας το Bluetooth (σε αντίθεση με το ηχείο ανοιχτής ακρόασης). Πως θα μπορούσα να δρομολόγησω τον ήχο στο Bluetooth ακόμα και όταν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει hands-free λόγω κομμένου βύσματα (κεραία ραδιουργίας)??? ...πολύ-πολύ ωραία ερώτηση, πάντα το είχα απορία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 παιδες πηρα χθες το θηριο 2 οπως σας ειπα.. το ρουταρα και περασα omega με perceus κερνελ.. δειχει να πηγαίνει σφαιρα..! υπαρχει καποιος άλλος συνδυασμός να δοκιμασω? γενικα τι θεωρείται HOT αυτη την στιγμη απο custom roms για το θηρίο μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 παιδες πηρα χθες το θηριο 2 οπως σας ειπα.. το ρουταρα και περασα omega με perceus κερνελ.. δειχει να πηγαίνει σφαιρα..! υπαρχει καποιος άλλος συνδυασμός να δοκιμασω? γενικα τι θεωρείται HOT αυτη την στιγμη απο custom roms για το θηρίο μας... Θα σου προτεινα την amnospherum παλι με περσεα κερνελ..Πολυ γρηγορη πολυ σταθερη πολυ ομορφη..Απο εκει και περα και η phoenix αλλα και η bobcatrom ειναι εξισου καλες.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Θα σου προτεινα την amnospherum παλι με περσεα κερνελ..Πολυ γρηγορη πολυ σταθερη πολυ ομορφη..Απο εκει και περα και η phoenix αλλα και η bobcatrom ειναι εξισου καλες.. thanks... και για την phoenix ακουω πολυ καλα λόγια..! οχι οτι η omega δεν ειναι φοβερη απλα με ξυνει το χερι μου τωρα..:lol: παιδες κατι αλλο σορυ αν ειναι χαζη ερωτηση... mass storage για το κινητο μας δεν υπάρχει?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 παιδες πηρα χθες το θηριο 2 οπως σας ειπα.. το ρουταρα και περασα omega με perceus κερνελ.. δειχει να πηγαίνει σφαιρα..! υπαρχει καποιος άλλος συνδυασμός να δοκιμασω? γενικα τι θεωρείται HOT αυτη την στιγμη απο custom roms για το θηρίο μας... Έλα ρε Freddy και μου έλειψες ρε μπαγάσα. Καλορίζικο το εργαλείο!!!:D Εγώ έχω κάνα μήνα την BobCaTRom με Perseus βεβαίως βεβαίως. :) Να ξέρεις πως όλες πάνω κάτω είναι ίδιες και βασίζονται στην πολύ καλή βάση της Samsung. Διαλέγεις όποια σου αρέσει στο μάτι, αλλά και τίποτα να μην βάλεις πάλι απροβλημάτιστα θα τρέχει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Έλα ρε Freddy και μου έλειψες ρε μπαγάσα. Καλορίζικο το εργαλείο!!!:D Εγώ έχω κάνα μήνα την BobCaTRom με Perseus βεβαίως βεβαίως. :) Να ξέρεις πως όλες πάνω κάτω είναι ίδιες και βασίζονται στην πολύ καλή βάση της Samsung. Διαλέγεις όποια σου αρέσει στο μάτι, αλλά και τίποτα να μην βάλεις πάλι απροβλημάτιστα θα τρέχει! :) ελα χρονια και ζαμάνια...:lol: αστο εχω ζαλιστεί φιλε..! το αφηνω με omega και με Perseus για την ωρα γιατι απλα "πετάει".... στον perseus πρεπει να προσεξω κατι? εννοώ αν χρειαζεται να κανω κατι επιπλεον.. επισης σορυ που ξαναρωταω σαν χαζος mass storage για το pc δεν εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Mass storage όχι. Το απ ενεργοποίησε η Samsung. Στον Perseus μπορείς να παίξεις με το Stweaks και να αλλάξεις ότι θέλεις (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο). Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα (διάβασε στην πρώτη σελίδα του Perseus). Edited May 2, 2013 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts