nikos1125 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ακη ποιο modem προτεινεις και dns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Θα την δωσεις δηλαδη να την τεσταρουμε? :p Εμ τι να την κανω κορνιζα στον τοιχο:lol:Οχι σημερα αυριο θα την ανεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εμ τι να την κανω κορνιζα στον τοιχο:lol:Οχι σημερα αυριο θα την ανεβασω. Παλι σε μπελαδες μας βαζεις δηλαδη... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) ακη ποιο modem προτεινεις και dns μισο ρε Νικο γιατι εχεις σκασει μαυτο και σε εγραψα την αλλη φορα αθελα μου θα σου πω λοιπον τι θα κανεις. Πηγαινε εδω https://www.grc.com/files/DNSBench.exe τρεξε την εφαρμογη στο pc σου πατα το tab (nameservers) και μετα το tab ran benchmark. Θα σου δειξει εκει που βρισκεσαι ποια ειναι τα ποιο γρηγορα dns:) Edited December 8, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 μισο ρε Νικο γιατι εχεις σκασει μαυτο και σε εγραψα την αλλη φορα αθελα μου θα σου πω λοιπον τι θα κανεις. Πηγαινε εδω https://www.grc.com/files/DNSBench.exe τρεξε την εφαρμογη στο pc σου πατα το tab (nameservers) και μετα το tab ran benchmark. Θα σου δειξει εκει που βρισκεσαι ποια ειναι τα ποιο γρηγορα dns:) εισαι ωραιος.ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 εισαι ωραιος.ευχαριστω!! Εαν θες μετα να εχεις ποιο γρηγορο HSDPA θα πας με τον root explorer στο build.prop και θα αλλαξεις την τιμη της dalvik σε v=n,o=v,m=y μετα reboot-recovery και κανε andvanced wipe cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλημέρα ,έχω μείνει σε μια παλιά 4.3 Phoenix ,επειδή δε μπορώ να ζήσω χωρίς το text wrap στους browser . Υπήρξε ποτέ κάποια εξέλιξη στο θέμα, η απλά συμβιβάστηκε ο κόσμος και ξεχάστηκε ; Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Να κανω μια ερωτηση παιδιά . χθες περασα ξανα την ρομ του κεταν καμια 3 4 φορες γιατι δε μου αρεσαν τα εξτρα του.σημερα ειδα οτι ξέχασα να περάσω τον καιρο το μειλ και καποια αλλα.πειραζει αν την ξαναπερασω η ειναι καλο να αφηνω το κινητο να ξεκουραστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Να κανω μια ερωτηση παιδιά . χθες περασα ξανα την ρομ του κεταν καμια 3 4 φορες γιατι δε μου αρεσαν τα εξτρα του.σημερα ειδα οτι ξέχασα να περάσω τον καιρο το μειλ και καποια αλλα.πειραζει αν την ξαναπερασω η ειναι καλο να αφηνω το κινητο να ξεκουραστεί; Με μια ζεστή κουβέρτα γιατί έπεσε η θερμοκρασία! Φυσικά πλάκα κάνω δεν έχει ανάγκη ρώτα μερικούς εδώ που φλασαρουν 3 ρομ την ημέρα! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Με μια ζεστή κουβέρτα γιατί έπεσε η θερμοκρασία! Φυσικά πλάκα κάνω δεν έχει ανάγκη ρώτα μερικούς εδώ που φλασαρουν 3 ρομ την ημέρα! !! Χαχαχαχα! Σωστός!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Με κούρασε το lag στα app....(το ξέρω έγινα γεροπαραξενος) και ελλείψει γρήγορης tw rom αντάξια μιας AOSP ξαναεπεστρεψα στην resurrection remix... Εισαι παραξενος :p:p Ενα νεξους θες εσυ χαχα Εγω με την πειραγμενη eclipse του ακη ειμαι μια χαρα μπορω να πω!!! Περιμενω και την νεα Ν5 γιατι εχω κατι μερες να φλασαρω και εχουν μουδιασει τα χερια μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Εισαι παραξενος :p:p Ενα νεξους θες εσυ χαχα Εγω με την πειραγμενη eclipse του ακη ειμαι μια χαρα μπορω να πω!!! Περιμενω και την νεα Ν5 γιατι εχω κατι μερες να φλασαρω και εχουν μουδιασει τα χερια μου :p Έρχεται cm13 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Εβαλα πριν μερες και γω aosp ...ενταξει αυτα δεν ειναι ρομια βρε παιδια και στις τριτες εφαρμογες εχουν lag. Edited December 9, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Είναι αυτή που δεν άνοιγε το wifi σε κάποιους από εμάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Στην αρχη δεν ανοιγε καθολου το σημα στις aosp Τα χουν φτιαξει πλεον ολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δεν έχω βρει ακόμη bug στην ρομ Και στα 2 νοτε αυτην εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Επειδή το κινητό για 'μένα είναι εργαλείο που σημαίνει ότι δεν μπορώ να πειραματίζομαι πολύ (το έκανα root πριν κλείσει εικοσιτεράωρο στην κατοχή μου και αφού "έπαιξα " αρκετά κατέληξα για 1.5 χρόνο με τη rom του Στράτου και μετά μέχρι και σήμερα με την πολύ καλή και σταθερή του δόκτωρα) θα ήθελα αν μπορεί και έχει διάθεση κάποιος φίλος από το forum να μου απαντήσει στα παρακάτω: 1)το πενάκι δουλεύει κανονικά και σε τι διαφέρει από του dr. 2) το ραδιόφωνο είναι της μαμάς (είδα ότι απαντηθηκε αλλά δεν το κατάλαβα) και 3) ο dr. έχει μια απροβλημάτιστη εφαρμογή καταγραφής εισερχομένων-εξερχομένων κλήσεων αυτόματα, κάτι που χρειάζομαι οπωσδήποτε. Έχει κάτι ανάλογο και η rom του akkis; Ευχαριστώ. 1) Δουλεύει πολύ καλά 2) Ραδιόφωνο όχι μαμάς 3) Dr.Ketan Utilities Note 4 Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Χάχαχάχα.ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 πω - πω ειστε για δεσιμο :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Χαχαχαχα Ειμαστε ενας και ενας εδω μεσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Χαχαχαχα Ειμαστε ενας και ενας εδω μεσα :p Στο ποστ 7813 ρωταει ο zizu21 εαν πρεπει να αφησει το κινητο να ξεκουραστει ?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Επρεπε να του γραψω οτι εχω φλασαρει 7 ρομς την μια μετα την αλλη...χαχα...θα παιρνε απαντηση αμεσως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpertzi Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Επρεπε να του γραψω οτι εχω φλασαρει 7 ρομς την μια μετα την αλλη...χαχα...θα παιρνε απαντηση αμεσως :p Πάλι καλά που δεν μιλάνε alex. Φαντάσου μετά το 7ο φλασάρισμα στο boot animation να σου έβγαζε υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο; χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Κάποιος μου είχε πει ότι θα ανεβάσει μια παλιά 4.1.2 αλλά μάλλον ξεχάστηκε... Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Eγώ θέλω μία Froyo... Παίζει κάτι?:sick::whistle::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts