Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ με κάλυψες.

Μένω εδώ που είμαι...:D

νομιζω πως ο ακης φτιαχνει και την καινουρια Ν5 :D

Οποτε ετοιμασου...χαχαχα

Εδω ειμαι κανω διαφορα εξαφανιζω τα τελευταια lag του android:lol:ραμ μολις πατησεις το σκουπακι στην κουρτινα γραφει 480r Εβαλα και μηνυμα μολις πεφτει η μπαταρια να σας ρωταει εαν θελετε να ενεργοποιησετε upsm γιατι με ξεζουμισατε:lol:Α...και chrome με ναιτ μοντια τωρα θα διαβαζουμε ομορφα κτλ...

Εδω ειμαι κανω διαφορα εξαφανιζω τα τελευταια lag του android:lol:ραμ μολις πατησεις το σκουπακι στην κουρτινα γραφει 480r Εβαλα και μηνυμα μολις πεφτει η μπαταρια να σας ρωταει εαν θελετε να ενεργοποιησετε upsm γιατι με ξεζουμισατε:lol:Α...και chrome με ναιτ μοντια τωρα θα διαβαζουμε ομορφα κτλ...

Αυτα στην Ν5 ρομ εννοεις ετσι?

εχεις μηπως τον chrome μονο του να ανεβασεις???

Επειδή το κινητό για 'μένα είναι εργαλείο που σημαίνει ότι δεν μπορώ να πειραματίζομαι πολύ (το έκανα root πριν κλείσει εικοσιτεράωρο στην κατοχή μου και αφού "έπαιξα " αρκετά κατέληξα για 1.5 χρόνο με τη rom του Στράτου και μετά μέχρι και σήμερα με την πολύ καλή και σταθερή του δόκτωρα) θα ήθελα αν μπορεί και έχει διάθεση κάποιος φίλος από το forum να μου απαντήσει στα παρακάτω: 1)το πενάκι δουλεύει κανονικά και σε τι διαφέρει από του dr. 2) το ραδιόφωνο είναι της μαμάς (είδα ότι απαντηθηκε αλλά δεν το κατάλαβα) και 3) ο dr. έχει μια απροβλημάτιστη εφαρμογή καταγραφής εισερχομένων-εξερχομένων κλήσεων αυτόματα, κάτι που χρειάζομαι οπωσδήποτε. Έχει κάτι ανάλογο και η rom του akkis; Ευχαριστώ.
S.P.

Αυτα στην Ν5 ρομ εννοεις ετσι?

εχεις μηπως τον chrome μονο του να ανεβασεις???

Ναι αγορι μου free για ολους .Προσοχη ... προοριζεται για Qualcomm hardware αλλα παιζει αρκετα καλα και σε μας.Αντε και καλο ξεκουραστο διαβασμα.http://caf.notphenom.com/

12342542_456450587860425_5447002568523985301_n.jpg?oh=64c1f5f0fbfe608676e996bb419c8cd3&oe=571A1477

Edited by akiss_

Ναι αγορι μου free για ολους .Προσοχη ... προοριζεται για Qualcomm hardware αλλα παιζει αρκετα καλα και σε μας.Αντε και καλο ξεκουραστο διαβασμα.http://caf.notphenom.com/

Άκη αυτός ο Chrome τι διαφορά έχει από αυτόν που έχει στο store?:confused:

Bλέπω διαφορετικό εικονίδιο , διαφορετικό όνομα...

Άκη αυτός ο Chrome τι διαφορά έχει από αυτόν που έχει στο store?:confused:

Bλέπω διαφορετικό εικονίδιο , διαφορετικό όνομα...

οτι λεει :D

CAF—or Code Aurora Forum—is a custom Linux kernel branch made for Qualcomm hardware. By using CAF optimization, we get maximum performance and efficiency in the browser.

------------------------

This browser has a built in night mode to reduce strain on your eyes at the late hours. There is also a power saving mode, so you can view your favorite webpages longer.

------------------------

Ads slow down your web browsing, increase page loading times and have a negative effect on your battery and user experience. That's why we have WebRefiner: a built-in ad-blocker.

θα το δοκιμασω σε λιγακιιιι :p

Μια χαρά δουλεύει, κατάμαυρο τώρα το βράδυ!

Μια χαρά δουλεύει, κατάμαυρο τώρα το βράδυ!

το βαλα κι εγω

κατραμι και παει σφεντονα ολο το προγραμμα !!!!

ρε ακη,αφου το κατεχεις το αθλημα,φτιαξε το κ@λοfacebook να ειναι πιο ελαφρυ...χαχαχα ο καθενας με τον πονο του εδω περα...

μετα απο πολυ καιρο βρηκα παλι την σελιδα με την ομαδα που "μαυριζει" εφαρμογες...νομιζω ομως οτι ειναι παλιες εκδοσεις τους

http://teamblackedout.com/

Edited by alexclone

Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι... όταν βάζω το κινητό να φορτίσει ή το συνδέσω στον υπολογιστή ή κάνω επανεκκίνηση παρατηρώ κάποιες φορές ότι το ποσοστό της μπαταρίας αυξάνεται κατά 3-5%. Για παράδειγμα σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή και από 34% πήγε αμέσως 37%. Προχτές έκανα επανεκκίνηση με 49% και πήγε 53%. Είναι σημάδια ότι η μπαταρία έχει αρχίσει να τα παίζει ή ότι έχει χάσει τη βαθμονόμησή της και θέλει καλιμπράρισμα; Το κινητό το έχω 2 χρόνια και 2 μήνες περίπου. Η μπαταρία έχει ημερομηνία 24/1/2013.

Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι... όταν βάζω το κινητό να φορτίσει ή το συνδέσω στον υπολογιστή ή κάνω επανεκκίνηση παρατηρώ κάποιες φορές ότι το ποσοστό της μπαταρίας αυξάνεται κατά 3-5%. Για παράδειγμα σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή και από 34% πήγε αμέσως 37%. Προχτές έκανα επανεκκίνηση με 49% και πήγε 53%. Είναι σημάδια ότι η μπαταρία έχει αρχίσει να τα παίζει ή ότι έχει χάσει τη βαθμονόμησή της και θέλει καλιμπράρισμα; Το κινητό το έχω 2 χρόνια και 2 μήνες περίπου. Η μπαταρία έχει ημερομηνία 24/1/2013.

μου το χει κανει και μενα...

εχω κανει και καλιμπραρισμα και νομιζω εστρωσε λιγο...μπορει να ναι και θεμα μπαταριας βεβαια...αλλα δεν εχω ασχοληθει να σου πω την αληθεια :)

Το κάνει από την πρώτη μέρα που το αγοράσατε παιδιά απλά δεν το είχατε παρατηρήσει. Μόλις το βγάλεις από τον φορτιστή και χάσει ένα με δύο τις εκατό κάντε επανεκκίνηση και θα πάει πάλι στο εκατό. Τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει από την πρώτη μέρα οπότε δεν είμαι θέμα της μπαταρίας.
Same Sh..t , Different Day

Εμενα που πλησιαζει τα 3 χρονια ζωης, δεν το εκανε στην αρχη. Το κανει τους τελευταιους 3-4 μηνες. Με το που συνδεω το φορτιστη ανεβαινει το ποσοστο της μπαταριας κατα 1-3%. Κατα τα αλλα ομως η αποδοση της κραταει αξιοθαυμαστα καλα (με πληρεις ομως κυκλους φορτισης). Με καστομ ρομ και τυπικη χρηση (χωρις παιχνιδια) βλεπω ακομα 5-6 ωρες sot.

Και μενα το κανει αυτο με την μπαταρια απο την πρωτη στιγμη που το πηρα.Εχει κλεισει 2 χρονια και 1 μηνα.

Αλλα σε μενα αλλο ειναι το θεμα , οτι η μπαταρια απο την μεση και κατω εχει φουσκωσει ελαφρα..φαινεται δλδ οταν την βαζεις και δεν κουμπωσεις το καπακι!Φυσικα εχει αντικτυπο και στην αποδοση της..

Πραγματικα δεν το περιμενα , ουτε στον ηλιο το αφησα ποτε , ουτε σε υγρασια παντα το προσεχα οσο μπορουσα..ασε που την πλειοψηφια των φορτισεων την εκανα με το usb και οχι με την πριζα, θελω να πω οτι δεν την ζοριζα οσο μπορουσα δλδ!

Αυτες στο scroutz (bulk) ειναι ολες μαιμου ε?

Δυστυχώς η αγορά μπαταρίας και δη bulk είναι καθαρά θέμα τύχης.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Αν αγοράσετε μπαταρία από κάποιο επίσημο service θα πάρετε γνήσια.

Απο οπου και να παρετε μπαταρια ΔΕΝ ξερετε απο που ειναι. Γιαυτο παρτε την ποιο φθηνη και ολα ...Λες και εαν θα παρετε απο το service στο χαιδαρι θα σας δειξει το τιμολογιο παραγγελιας και απο που ηρθε και που κατασκευαστηκε.... Edited by akiss_

Ναι όντως.. Αγοράστε από το επίσημο σέρβις για να σας χρεώσουν 15€ παραπάνω επειδή θα είναι μέσα κουτί και όχι bulk δηλαδή σε σακουλάκι.. Ότι θέλει ο καθένας παιδιά αλλά μην κοροιδευομαστε κιόλας.
Same Sh..t , Different Day

Αυτο που ειναι?

Στην νεα Ν5 που φτιαχνεις???

Ναι Αλεξ εντωμεταξυ εχεις ανοιξει καμια 15αρια εφαρμογες εχει χτυπησει κανα 1+γιγα η ραμ και μολις θελησεις να κανεις κλεισιμο εφαρμογων κατεβαινει αρκετα χαμηλα χωρις να ανεβαινει οπως γινοταν πριν λογο (κακου) framework.:)Χαρακτηριστικο δε μετα απο δυο ωρες περιπου χωρις να δουλεψω το νοτε ηταν η ραμ στο ιδιο νουμερο.

Edited by akiss_

Ναι Αλεξ εντωμεταξυ εχεις ανοιξει καμια 15αρια εφαρμογες εχει χτυπησει κανα 1+γιγα η ραμ και μολις θελησεις να κανεις κλεισιμο εφαρμογων κατεβαινει αρκετα χαμηλα χωρις να ανεβαινει οπως γινοταν πριν λογο (κακου) framework.:)

Τελειο το ακουω!

Τι αλλα καλουδια φτιαχνεις???

Τελειο το ακουω!

Τι αλλα καλουδια φτιαχνεις???

Μπα φιλε τιποτα γιατι οποτε ξεκλεβα χρονο ασχοληθηκα με την ραμ ειναι λουκι δεν υπαρχει χειροτερο απο αυτο το κομματι ενος ρομ.:)

Μπα φιλε τιποτα γιατι οποτε ξεκλεβα χρονο ασχοληθηκα με την ραμ ειναι λουκι.:)

Θα την δωσεις δηλαδη να την τεσταρουμε? :p