Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά θα υπάρξει νέο build, η να φλασαρω το υπάρχον? Απλά προς ενημέρωση χωρίς οιαδήποτε απαίτηση, οι ευχαριστίες είναι δεδομένες. ..

:rolleyes:ναι ανεβαινει σε κανα δυωρο.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά θα υπάρξει νέο build, η να φλασαρω το υπάρχον? Απλά προς ενημέρωση χωρίς οιαδήποτε απαίτηση, οι ευχαριστίες είναι δεδομένες. ..

Ενας λογος που ειμαι περηφανος για το νοτε2 ειναι οτι εχουμε ενα απο τα καλυτερα νηματα στο φορουμ απο αποψης ορθογραφιας και γλωσσικης ακριβειας. Παραδιπλα κυριολεκτικα μου βγαινουν τα ματια.

:rolleyes:ναι ανεβαινει σε κανα δυωρο.

Like!!! :D:D:D

Ωραίο Σαββατοκύριακο θα περάσουμε πάλι! Ευχαριστούμε, Άκη!

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

ερωτηση!!!

εχει δοκιμασει κανεις καμια AOSP ROM ????????

Resurrection remix που έχω δοκιμάσει παλιότερα, δούλευε απροβλημάτιστα. Έχω καιρό όμως να την βάλω. Ρίξε μια ματιά στο νήμα της στο XDA και αποφάσισε.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Resurrection remix που έχω δοκιμάσει παλιότερα, δούλευε απροβλημάτιστα. Έχω καιρό όμως να την βάλω. Ρίξε μια ματιά στο νήμα της στο XDA και αποφάσισε.

Τις επομενες μερες θα φτιαξουμε μια cm 5.0 με air command.

EDIT:

N4 Rom official style

Link -----> https://mega.nz/#!iJ5lQDJA!Ngbey7Hbih2jWmy-_NGIbCsdvxydHczIPsRu-TWkA8g

Edited by akiss_

Aki μια cm στο νοτε πιστευω θα το απογειωσει...ειδικα αν βαλεις το χερακι σου :)

Η εκδοση που ανεβασες τι διαφορες εχει απο την eclipse 5 ???

Ευχαριστούμε για το Σαββατοκύριακο που μας χαρίζεις. Προτείνεις κάποιο modem όπως στην προηγούμενη ή κάποια άλλη ρύθμιση;

Aki μια cm στο νοτε πιστευω θα το απογειωσει...ειδικα αν βαλεις το χερακι σου :)

Η εκδοση που ανεβασες τι διαφορες εχει απο την eclipse 5 ???

Ειναι νεο build και δειχνει μεγαλυτερη σταθεροτητα βεβαια θελει μερες για να δεις πως θα παει.

Φουλ τροποποιημενο με λιγοτερα προβληματα.

Ευχαριστούμε για το Σαββατοκύριακο που μας χαρίζεις. Προτείνεις κάποιο modem όπως στην προηγούμενη ή κάποια άλλη ρύθμιση;

Παντελο εχει modem μεσα αλλα εαν δεν σου κατσει καλα συμφωνα με το δικτυο σου και στην περιοχη που βρισκεσαι στο ποστ 7368 εχω ανεβασει 14 modem για φλασαρισμα.

Επισης με την εφαρμογη dns μπορεις να βαλεις απο την συγκεκριμενη σελιδα για καλυτερη αποδοση dns(ιντερνετ) που ειναι κοντα στην περιοχη σου ---->http://public-dns.tk/nameserver/gr.html

Edited by akiss_

Ενας λογος που ειμαι περηφανος για το νοτε2 ειναι οτι εχουμε ενα απο τα καλυτερα νηματα στο φορουμ απο αποψης ορθογραφιας και γλωσσικης ακριβειας. Παραδιπλα κυριολεκτικα μου βγαινουν τα ματια.

Νάσαι καλά! Όταν πήγαινα στο δημοτικό πριν ...45 χρόνια γινόταν δουλειά. ..

Ειναι νεο build και δειχνει μεγαλυτερη σταθεροτητα βεβαια θελει μερες για να δεις πως θα παει.

Φουλ τροποποιημενο με λιγοτερα προβληματα.

Παντελο εχει modem μεσα αλλα εαν δεν σου κατσει καλα συμφωνα με το δικτυο σου και στην περιοχη που βρισκεσαι στο ποστ 7368 εχω ανεβασει 14 modem για φλασαρισμα.

Επισης με την εφαρμογη dns μπορεις να βαλεις απο την συγκεκριμενη σελιδα για καλυτερη αποδοση dns(ιντερνετ) που ειναι κοντα στην περιοχη σου ---->http://public-dns.tk/nameserver/gr.html

η προηγουμενη double face ηταν παντως οτι πιο καλο και σταθερο ειχα βαλει ποτε στο νοτε!!!!

και απο θεμα μπαταριας τα πηγαινε καλα!

κατεβαζω την νεα εκδοση να δουμε τι καλουδια εχεις αλλαξει :D

Άκη (ή όποιος άλλος γνωρίζει) όταν λέμε dns εννοούμε ίντερνετ από 3G ή και WiFi?

Δηλαδή εγώ που δεν ασχολούμε με 3G πρέπει να ρυθμίσω κάτι στην εφαρμογή dns?

Ευχαριστώ

ακη μηπως μπορεις να μου στειλεις την εφαρμογη dns που ειχες στην df??

ακυρο την εχω backup.

μπορεις να μου προτεινεις modem και dns για αθηνα wind??βαρεθηκα να δοκιμαζω.

Edited by nikos1125

Είμαι εκτός Wi-Fi.... Δοκίμασε κανείς την τελευταία ρομ που ανέβασε ο Άκης?

Την προτεινεις έναντι της eclipse v5? Είναι ταχύτερη και ποιό απροβλημάτιστη?

Περιμενε εσυ Θα ανεβει το βραδυ...:D

Edited by akiss_

Αυτή που ανέβασες χθες?

Δεν λέει?

Επίσης γι' αυτό που ρώτησα πιό πάνω?

Άκη (ή όποιος άλλος γνωρίζει) όταν λέμε dns εννοούμε ίντερνετ από 3G ή και WiFi?

Δηλαδή εγώ που δεν ασχολούμε με 3G πρέπει να ρυθμίσω κάτι στην εφαρμογή dns?

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ για την όποια απάντηση:)

Θα ανεβάσεις και άλλη ?

Ναι σε κανα δυωρο φουλ εκδοση νεοτερου build XXU1AOB1 Με ολες τις εφαρμογες , Ν5 στυλ με πολυ καλο κρατημα της ραμ καλυτερο απο την χθεσινη που δεν τις περιεχει ολες στο system Ειδα ενα βιντεο απο το Note 5 και επηρεαστηκα:ninja: :lol::lol::lol:Μη βαζεις την χθεσινη αυτη που θα ανεβει ειναι καλυτερη αρκετα...

Edited by akiss_

Παιδες ξερω οτι πολλοι νοσταλγειτε οπως μου στειλατε πμ τα παλια ρομ φουλ εφαρμογες φουλ social media, google apps ολα μεσα σε ενα ρομ Νοτε5 στυλ Νοτε4 apps οχι τα ξεροσφυρια ρομακια που βαζουμε συνεχεια...Εχει πεσει πανικος και ομιχλη τωρα :lol::lol::up:https://www.youtube.com/watch?v=eHGeK6-G8dM Edited by akiss_

Υπαρχει τρόπος να φλασαριστουν όλες αυτές οι ρόμ και μετα να γυρίσεις πίσω ανέπαφος στην 4.1.2?Δεν θέλω να γράψει ο counter.
Same Sh..t , Different Day

Εγγύηση πιθανώς τελειώνει σε όλους μας (όσοι τ' αγοράσαμε τελευταίοι). Κάποιον bootloader έπρεπε να μην περάσουμε νομίζω και δεν έγραφε ο μετρητής. Εμένα δεν έχει γράψει ο knox.

Υπαρχει τρόπος να φλασαριστουν όλες αυτές οι ρόμ και μετα να γυρίσεις πίσω ανέπαφος στην 4.1.2?Δεν θέλω να γράψει ο counter.

οχι δεν γινεται.πρεπει να αλλαξεις bootloader οποτε θα γραψει κανονικα.αν εισαι εκτος εγγυησης παντος τι σε πειραζει να γραψει?

Edited by nikos1125