Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοεις?

ποτε το περνας??

πριν η μετα??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοεις?

Το περνάμε για ποιον Λόγο, πότε και πώς? Δεν εχω καταλάβει γι'αυτό ρώτησα. :)

Θοδωρής

Εγω ειχα 4.1.2 και οταν περασα 4.3 πρερουτεν δεν ειχα wifi το ρομ μπηκε κανονικα. ρωτησα τον S_wind και μου ειπε οτι δεν τρεχει τιποτα να το περασω μετα αρκει να ειναι με οντιν 09 και οχι 07 βερσιον και ολα κομπλε λοιπον.

παιδες εκανα τεστ το ρομ που εφτιαξε ο S_wind και επαθα.Η αγαπημενη μου DN3 πεταει οπως οι παλιες 4.1.2. ........]

Από την DN3 που είχα πριν όντως φαίνεται πιο ανάλαφρη.....

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Από την DN3 που είχα πριν όντως φαίνεται πιο ανάλαφρη.....

---Για μεγιστη ταχυτητα----

πηγαινε ριθμισεις νοβα επιφανεια εργασιας - εφε κυλισης βαλε στοιβα καρτων μετα εμφανιση και αισθηση /ταχυτητα κινησης και εφε κινησης εφαρμογης βαλτα και τα δυο ταχυτερα απο φως και επισης πηγαινε στο μενου της συσκευης "γενικα" επιλογες προγραματιστη και απενεργοποιησε τα τρια animation

Edited by akiss_

......... πηγαινε στο μενου της συσκευης "γενικα" επιλογες προγραματιστη και απενεργοποιησε τα τρια animation

Καλημέρα, ενεργοποίησα τις επιλογές προγραμματιστή αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει απενεργοποίηση εδώ μέσα..... :confused:

Καλημέρα, ενεργοποίησα τις επιλογές προγραμματιστή αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει απενεργοποίηση εδώ μέσα..... :confused:

αυτα τα 3 στις κλιμακες να ειναι 0 η 0.5

αυτα τα 3 στις κλιμακες να ειναι 0 η 0.5

Οκ, τα έβαλα όλα στο 0 ευχαριστώ :)

μπορει καποιος να μου πει τα βηματα να περασω το patch γιατι το wifi δεν μου δουλευει αφοτου εγκατεστησα αυτην την ρομ?

http://www.bytheway.gr/sho...046#post202046

μπορει καποιος να μου πει τα βηματα να περασω το patch γιατι το wifi δεν μου δουλευει αφοτου εγκατεστησα αυτην την ρομ?

http://www.bytheway.gr/sho...046#post202046

Πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189539 κατεβασε drivers και Odin. Κατεβασε το παρακατω patch απο δω http://d-h.st/kzP. Εγκατεστησε τους drivers εαν φυσικα δεν ειχες συνδεσε το Note με το καλωδιο , τρεξε το odin και στο tab - bootloader βαλε το patch.tar. Πατα start και μολις σου δειξει οτι εισαι κομπλε βγαλτο.

Καλησπέρα,

μπορώ να βάλω προγράμματα της επιλογής μου στο multi window; Αν ναι πώς γίνεται;

Έχω stock rom 412 και root.

Το βρήκα τελικά

Edited by pantelos

Πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189539 κατεβασε drivers και Odin. Κατεβασε το παρακατω patch απο δω http://d-h.st/kzP. Εγκατεστησε τους drivers εαν φυσικα δεν ειχες συνδεσε το Note με το καλωδιο , τρεξε το odin και στο tab - bootloader βαλε το patch.tar. Πατα start και μολις σου δειξει οτι εισαι κομπλε βγαλτο.

ευχαριστω πολυ!

βασικα πρωτου μου στηλεις την απαντηση ειχα προσπαθησει να περασω μονος μου το patch και δεν το εβαλα στην επιλογη bootloader αλλα στην απο κατω,στην επιλογη pda και το περασα ετσι ... εκανα βλακεια??

edit: αφου την δουλεψα την ρομ κανα 2ωρο (αυτην >>> http://www.bytheway.gr/sho...046#post202046 ) γυρναω ευτυχισμενος στην 4.1.2 διοτι εχει καποιες εληψεις στις ρυθμισεις (εννοω δεν ανοιγουν ολες και βγαζει μηνυμα οτι οι ρυθμισεις σταματησαν να λειτουργουν) ας πουμε δεν λειτουργει καθολου στο air gesture η "περιηγηση χωρις επαφη" αυτα προς το παρων,γυρναω στην 4.12 και δοκιμαζουμε κατι νεοτερο και καλυτερο

Edited by takisxx

εβαλα σημερα τη ρομ που εφτιαξε ο S_wind

και ενω λεω αυτη ειναι τελος βρηκα λιμανι....τελειως ξαφνικα δεν δουλευει το διακοπτακι να ανοιξει το wifi

και δεν δουλευει το widget gmail :( τι κανω?

εβαλα σημερα τη ρομ που εφτιαξε ο S_wind

και ενω λεω αυτη ειναι τελος βρηκα λιμανι....τελειως ξαφνικα δεν δουλευει το διακοπτακι να ανοιξει το wifi

και δεν δουλευει το widget gmail :( τι κανω?

Ξαναφλάσαρε την από πάνω.

δεν ξερω παιδια αλλα την DN3-ODEX την εχω λιωσει παει σφαιρα και ολα δουλευουν χωρις fc:)

Συμφωνω φιλαρακι και επαυξανω,απιστετη ρομ και εχει ως βασικο χαρακτηριστικο την ταχυτητα και τη σταθεροτητα.Αλλα και τη μπαταρια βλεπω πολυ καλα να πηγαινει παρολο το σκισιμο που της κανω κι εγω.Μπραβο σε αυτους που δουλεψαν γι αυτο το αποτελεσμα

δεν ξερω παιδια αλλα την DN3-ODEX την εχω λιωσει παει σφαιρα και ολα δουλευουν χωρις fc:)

Καλησπέρα. Αυτή που έχεις βάλει είναι ίδια με αυτήν?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016

Γιατί αυτή γράφει ότι είναι deodexed και όχι odexed. Επίσης αυτή που έβαλες παρέχει και air command?

Ευχαριστώ.

Στο συγκεκριμενο ρομ εχουν βγει πολλες εφαρμογες χωρις να δημιουργει καποιο θεμα υπηρχε προβλημα γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Για αυτο οποιος εβαζε την μαμισια σερνοτανε.Εχω ομως ακομα καλυτερα νεα. Εδω και δυο ωρες κανω τεστ την νεα εκδοση DN3X που μου εστειλε ο S_wind η οποια περιεχει πλεον ολες τις εφαρμογες απο το Νοτε3 και ρολαρει απιστευτα.

Θα ανεβει την κυριακη μου ειπε μια και θα κανει update o Titoo7 απο το xda.Το περιμενουμε με το δακτυλο ετοιμο για φλασαρισμα:lol:

Edited by akiss_

Στο συγκεκριμενο ρομ εχουν βγει πολλες εφαρμογες χωρις να δημιουργει καποιο θεμα υπηρχε προβλημα γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Για αυτο οποιος εβαζε την μαμισια σερνοτανε.Εχω ομως ακομα καλυτερα νεα. Εδω και δυο ωρες κανω τεστ την νεα εκδοση DN3X που μου εστειλε ο S_wind η οποια περιεχει πλεον ολες τις εφαρμογες απο το Νοτε3 και ρολαρει απιστευτα.

Θα ανεβει την κυριακη μου ειπε μια και θα κανει update o Titoo7 απο το xda.Το περιμενουμε με το δακτυλο ετοιμο για φλασαρισμα:lol:

Νομιζω αυτην εχω φλασαρει εγω γιατι δεν ειχα θεμα με wifi και εχει τα παντα απο note 3.Ναι τωρα ειδα και τη φωτο σου,αυτη εχω περασει απο χτες,εχω παθει σοκ,ο browser,παιδια, ουτε ξερει τι κανει,<<πριν>>πατησεις εχει ανοιξει τη σελιδα,δεν το εχω ξαναδει αυτο,επισης φορτωμενο με μπολικο υλικο,διατηρει πολυ χαμηλη ram,το wifi φοβερη εμβελεια καλυψης και σε συνδυασμο με τον nova ειναι φοβερο το αποτελεσμα,οποιος θελει δοκιμαζει και διαπιστωνει μονος του

Edited by notarius

Συμφωνω φιλαρακι και επαυξανω,απιστετη ρομ και εχει ως βασικο χαρακτηριστικο την ταχυτητα και τη σταθεροτητα.Αλλα και τη μπαταρια βλεπω πολυ καλα να πηγαινει παρολο το σκισιμο που της κανω κι εγω.Μπραβο σε αυτους που δουλεψαν γι αυτο το αποτελεσμα

Όντως πολυ καλη ρομ, απλα εμενα δεν μου συγχρονιζει τους σελιδοδεικτες. Εσας εγινε κανονικα συγχρονισμος;

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Όντως πολυ καλη ρομ, απλα εμενα δεν μου συγχρονιζει τους σελιδοδεικτες. Εσας εγινε κανονικα συγχρονισμος;

Κατευθειαν συγχρονισε εμενα τα παντα

Κατευθειαν συγχρονισε εμενα τα παντα

Εμενα κολλαει εδω...μαλλον θα δοκιμασω να την ξαναεγκαταστήσω από την αρχη..

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

την κατεβάζω και εγώ τώρα....αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία εγκατάστασής της???(καθότι παντελώς άσχετος από εγκατάσταση custom rom)