GTHOM Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Τι εννοεις? ποτε το περνας?? πριν η μετα?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Τι εννοεις? Το περνάμε για ποιον Λόγο, πότε και πώς? Δεν εχω καταλάβει γι'αυτό ρώτησα. :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Εγω ειχα 4.1.2 και οταν περασα 4.3 πρερουτεν δεν ειχα wifi το ρομ μπηκε κανονικα. ρωτησα τον S_wind και μου ειπε οτι δεν τρεχει τιποτα να το περασω μετα αρκει να ειναι με οντιν 09 και οχι 07 βερσιον και ολα κομπλε λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 παιδες εκανα τεστ το ρομ που εφτιαξε ο S_wind και επαθα.Η αγαπημενη μου DN3 πεταει οπως οι παλιες 4.1.2. ........] Από την DN3 που είχα πριν όντως φαίνεται πιο ανάλαφρη..... Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Από την DN3 που είχα πριν όντως φαίνεται πιο ανάλαφρη..... ---Για μεγιστη ταχυτητα---- πηγαινε ριθμισεις νοβα επιφανεια εργασιας - εφε κυλισης βαλε στοιβα καρτων μετα εμφανιση και αισθηση /ταχυτητα κινησης και εφε κινησης εφαρμογης βαλτα και τα δυο ταχυτερα απο φως και επισης πηγαινε στο μενου της συσκευης "γενικα" επιλογες προγραματιστη και απενεργοποιησε τα τρια animation Edited November 27, 2013 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ......... πηγαινε στο μενου της συσκευης "γενικα" επιλογες προγραματιστη και απενεργοποιησε τα τρια animation Καλημέρα, ενεργοποίησα τις επιλογές προγραμματιστή αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει απενεργοποίηση εδώ μέσα..... :confused: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλημέρα, ενεργοποίησα τις επιλογές προγραμματιστή αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει απενεργοποίηση εδώ μέσα..... :confused: αυτα τα 3 στις κλιμακες να ειναι 0 η 0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αυτα τα 3 στις κλιμακες να ειναι 0 η 0.5 Οκ, τα έβαλα όλα στο 0 ευχαριστώ :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 μπορει καποιος να μου πει τα βηματα να περασω το patch γιατι το wifi δεν μου δουλευει αφοτου εγκατεστησα αυτην την ρομ? http://www.bytheway.gr/sho...046#post202046 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 μπορει καποιος να μου πει τα βηματα να περασω το patch γιατι το wifi δεν μου δουλευει αφοτου εγκατεστησα αυτην την ρομ? http://www.bytheway.gr/sho...046#post202046 Πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189539 κατεβασε drivers και Odin. Κατεβασε το παρακατω patch απο δω http://d-h.st/kzP. Εγκατεστησε τους drivers εαν φυσικα δεν ειχες συνδεσε το Note με το καλωδιο , τρεξε το odin και στο tab - bootloader βαλε το patch.tar. Πατα start και μολις σου δειξει οτι εισαι κομπλε βγαλτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Καλησπέρα, μπορώ να βάλω προγράμματα της επιλογής μου στο multi window; Αν ναι πώς γίνεται; Έχω stock rom 412 και root. Το βρήκα τελικά Edited November 28, 2013 by pantelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189539 κατεβασε drivers και Odin. Κατεβασε το παρακατω patch απο δω http://d-h.st/kzP. Εγκατεστησε τους drivers εαν φυσικα δεν ειχες συνδεσε το Note με το καλωδιο , τρεξε το odin και στο tab - bootloader βαλε το patch.tar. Πατα start και μολις σου δειξει οτι εισαι κομπλε βγαλτο. ευχαριστω πολυ! βασικα πρωτου μου στηλεις την απαντηση ειχα προσπαθησει να περασω μονος μου το patch και δεν το εβαλα στην επιλογη bootloader αλλα στην απο κατω,στην επιλογη pda και το περασα ετσι ... εκανα βλακεια?? edit: αφου την δουλεψα την ρομ κανα 2ωρο (αυτην >>> http://www.bytheway.gr/sho...046#post202046 ) γυρναω ευτυχισμενος στην 4.1.2 διοτι εχει καποιες εληψεις στις ρυθμισεις (εννοω δεν ανοιγουν ολες και βγαζει μηνυμα οτι οι ρυθμισεις σταματησαν να λειτουργουν) ας πουμε δεν λειτουργει καθολου στο air gesture η "περιηγηση χωρις επαφη" αυτα προς το παρων,γυρναω στην 4.12 και δοκιμαζουμε κατι νεοτερο και καλυτερο Edited November 28, 2013 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εβαλα σημερα τη ρομ που εφτιαξε ο S_wind και ενω λεω αυτη ειναι τελος βρηκα λιμανι....τελειως ξαφνικα δεν δουλευει το διακοπτακι να ανοιξει το wifi και δεν δουλευει το widget gmail :( τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εβαλα σημερα τη ρομ που εφτιαξε ο S_wind και ενω λεω αυτη ειναι τελος βρηκα λιμανι....τελειως ξαφνικα δεν δουλευει το διακοπτακι να ανοιξει το wifi και δεν δουλευει το widget gmail :( τι κανω? Ξαναφλάσαρε την από πάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) δεν ξερω παιδια αλλα την DN3-ODEX την εχω λιωσει παει σφαιρα και ολα δουλευουν χωρις fc:) Edited November 28, 2013 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ξαναφλάσαρε την από πάνω. χωρις wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 δεν ξερω παιδια αλλα την DN3-ODEX την εχω λιωσει παει σφαιρα και ολα δουλευουν χωρις fc:) Συμφωνω φιλαρακι και επαυξανω,απιστετη ρομ και εχει ως βασικο χαρακτηριστικο την ταχυτητα και τη σταθεροτητα.Αλλα και τη μπαταρια βλεπω πολυ καλα να πηγαινει παρολο το σκισιμο που της κανω κι εγω.Μπραβο σε αυτους που δουλεψαν γι αυτο το αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsv Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 δεν ξερω παιδια αλλα την DN3-ODEX την εχω λιωσει παει σφαιρα και ολα δουλευουν χωρις fc:) Καλησπέρα. Αυτή που έχεις βάλει είναι ίδια με αυτήν? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 Γιατί αυτή γράφει ότι είναι deodexed και όχι odexed. Επίσης αυτή που έβαλες παρέχει και air command? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Στο συγκεκριμενο ρομ εχουν βγει πολλες εφαρμογες χωρις να δημιουργει καποιο θεμα υπηρχε προβλημα γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Για αυτο οποιος εβαζε την μαμισια σερνοτανε.Εχω ομως ακομα καλυτερα νεα. Εδω και δυο ωρες κανω τεστ την νεα εκδοση DN3X που μου εστειλε ο S_wind η οποια περιεχει πλεον ολες τις εφαρμογες απο το Νοτε3 και ρολαρει απιστευτα. Θα ανεβει την κυριακη μου ειπε μια και θα κανει update o Titoo7 απο το xda.Το περιμενουμε με το δακτυλο ετοιμο για φλασαρισμα:lol: Edited November 28, 2013 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Στο συγκεκριμενο ρομ εχουν βγει πολλες εφαρμογες χωρις να δημιουργει καποιο θεμα υπηρχε προβλημα γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Για αυτο οποιος εβαζε την μαμισια σερνοτανε.Εχω ομως ακομα καλυτερα νεα. Εδω και δυο ωρες κανω τεστ την νεα εκδοση DN3X που μου εστειλε ο S_wind η οποια περιεχει πλεον ολες τις εφαρμογες απο το Νοτε3 και ρολαρει απιστευτα. Θα ανεβει την κυριακη μου ειπε μια και θα κανει update o Titoo7 απο το xda.Το περιμενουμε με το δακτυλο ετοιμο για φλασαρισμα:lol: Νομιζω αυτην εχω φλασαρει εγω γιατι δεν ειχα θεμα με wifi και εχει τα παντα απο note 3.Ναι τωρα ειδα και τη φωτο σου,αυτη εχω περασει απο χτες,εχω παθει σοκ,ο browser,παιδια, ουτε ξερει τι κανει,<<πριν>>πατησεις εχει ανοιξει τη σελιδα,δεν το εχω ξαναδει αυτο,επισης φορτωμενο με μπολικο υλικο,διατηρει πολυ χαμηλη ram,το wifi φοβερη εμβελεια καλυψης και σε συνδυασμο με τον nova ειναι φοβερο το αποτελεσμα,οποιος θελει δοκιμαζει και διαπιστωνει μονος του Edited November 29, 2013 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Συμφωνω φιλαρακι και επαυξανω,απιστετη ρομ και εχει ως βασικο χαρακτηριστικο την ταχυτητα και τη σταθεροτητα.Αλλα και τη μπαταρια βλεπω πολυ καλα να πηγαινει παρολο το σκισιμο που της κανω κι εγω.Μπραβο σε αυτους που δουλεψαν γι αυτο το αποτελεσμα Όντως πολυ καλη ρομ, απλα εμενα δεν μου συγχρονιζει τους σελιδοδεικτες. Εσας εγινε κανονικα συγχρονισμος; Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Όντως πολυ καλη ρομ, απλα εμενα δεν μου συγχρονιζει τους σελιδοδεικτες. Εσας εγινε κανονικα συγχρονισμος; Κατευθειαν συγχρονισε εμενα τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Κατευθειαν συγχρονισε εμενα τα παντα Εμενα κολλαει εδω...μαλλον θα δοκιμασω να την ξαναεγκαταστήσω από την αρχη.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 δεν ξερω παιδια αλλα την DN3-ODEX την εχω λιωσει παει σφαιρα και ολα δουλευουν χωρις fc:) την κατεβάζω και εγώ τώρα....αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία εγκατάστασής της???(καθότι παντελώς άσχετος από εγκατάσταση custom rom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Παιδια την v3.1 φλασαρατε η την v3? Edited November 29, 2013 by TakisStam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts