freddaras Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Κερδίζεις άλλες τόσο. Cm έχω από την πρώτη μέρα. Καλημέρα.. Τι είναι αυτό που κερδίζεις σε σχέση με στοκ κατάσταση και τι είναι αυτό που χάνεις..; Πάντα μιλάμε για το note2 έτσι; Και όχι γενικά για cm10. Γιατί ξέρω πχ στο πρώτο θηρίο μια συσκευή με cm10 απογειώνεται. Το θέμα είναι τι κερδίσεις στο note2 το οποίο είναι τούμπανο έτσι και αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Ψαχνω ψαχνω ρε παιδια στους XDA για καποια Rom με καποια features που ενδιαφερουν απο S4 .. Εχει παρει κατι το ματι κανενος ? εκτος απο Hawkish Rom! Edited July 27, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Δεν υπαρχει λογος στο note2 να βαλεις cm rom και να χασεις τοσες λειτουργιες που εχεις μεσα.... ετσι κ αλλιως η μαμα ρομ ειναι πολυ καλα υλοποιημενη στο note κ τρεχει αρκετα καλα Συμφωνω απολυτα ομως:thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Κερδίζεις άλλες τόσο. Cm έχω από την πρώτη μέρα. Αν ξερεις να ρυθμισεις τις συχνοτητες, οπως στην σελ. 199 σε αυτο το νημα που εχει παραθεσει ο midfield καποιες ρυθμισεις, θα δεις οτι στην ουσια δεν κερδιζεις τιποτα, γιατι εχεις εκπληκτικο smoothness και με samsung based roms... και εχεις ολες τις λειτουργιες του note2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Αν ξερεις να ρυθμισεις τις συχνοτητες, οπως στην σελ. 199 σε αυτο το νημα που εχει παραθεσει ο midfield καποιες ρυθμισεις, θα δεις οτι στην ουσια δεν κερδιζεις τιποτα, γιατι εχεις εκπληκτικο smoothness και με samsung based roms... και εχεις ολες τις λειτουργιες του note2... Πάντως εγω αν και δεν ξέρω. Με βοήθησε ο Σταύρος και έβαλα την sotmax. Στην ουσία ιδια με την στοκ. Το θέμα είναι οτι εχω πάθει πλάκα με κάποιες ευκολίες οπως ολες τις εφαρμογές στο multiwindow και τα toggles. Αλλα ακομα δεν εχω βρει. Stefano μιας και είσαι ειδήμων στις custom πες την γνώμη σου γιαυτό που αναφέρω. Μέχρι τώρα ειμαι υπερευχαριστημενος + μπαταρία επίπεδα πάνω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Πάντως εγω αν και δεν ξέρω. Με βοήθησε ο Σταύρος και έβαλα την sotmax. Στην ουσία ιδια με την στοκ. Το θέμα είναι οτι εχω πάθει πλάκα με κάποιες ευκολίες οπως ολες τις εφαρμογές στο multiwindow και τα toggles. Αλλα ακομα δεν εχω βρει. Stefano μιας και είσαι ειδήμων στις custom πες την γνώμη σου γιαυτό που αναφέρω. Μέχρι τώρα ειμαι υπερευχαριστημενος + μπαταρία επίπεδα πάνω Τι ειμαι, ειδημων? Γιατι ρε συ, ασχολουμαι λιγο πολυ οπως ολοι, δεν ειμαι ειδημων... κατσε εκει που εισαι, η sotmax ειναι μια χαρα.... εβαλες το simplistic, ενταξει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Τι ειμαι, ειδημων? Γιατι ρε συ, ασχολουμαι λιγο πολυ οπως ολοι, δεν ειμαι ειδημων... κατσε εκει που εισαι, η sotmax ειναι μια χαρα.... εβαλες το simplistic, ενταξει??? Σε πειράζω ρε συ. Για πλάκα το λεω. Το έβαλα και αυτο και εχω πάθει πλάκα απλα επειδή ψάχνομαι και στο xda και αλλου δεν ξέρω τι αλλο να κοιτάξω. Αλλά mods ή κατι τέτοιο. Ευτυχώς που με άντεξε και ο Σταύρος (να τα λεμε) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Σε πειράζω ρε συ. Για πλάκα το λεω. Το έβαλα και αυτο και εχω πάθει πλάκα απλα επειδή ψάχνομαι και στο xda και αλλου δεν ξέρω τι αλλο να κοιτάξω. Αλλά mods ή κατι τέτοιο. Ευτυχώς που με άντεξε και ο Σταύρος (να τα λεμε) Ο,τι θες μπες μεσα στο νημα του note2 στο xda και ριξε μια ματια... απο εκει κ περα εδω μεσα στο νημα android γενικες εφαρμογες ΙΙ εδω μεσα θα βρεις εφαρμογες για το θηριο που σε ενφλδιαφερουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Σε πειράζω ρε συ. Για πλάκα το λεω. Το έβαλα και αυτο και εχω πάθει πλάκα απλα επειδή ψάχνομαι και στο xda και αλλου δεν ξέρω τι αλλο να κοιτάξω. Αλλά mods ή κατι τέτοιο. Ευτυχώς που με άντεξε και ο Σταύρος (να τα λεμε) Πάει φιλαράκι κάηκες κι εσύ... :p Έχει πολύ πράμα να βάλεις στο εργαλείο, δεν μιλάω για ταχύτητες κ.λ.π, για θέματα λέω η διάφορα μοντάκια ώστε να γίνει πιο όμορφο και πιο εύχρηστο το κινητό... Σιγά σιγά θα γίνουν όλα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Πάει φιλαράκι κάηκες κι εσύ... :p Έχει πολύ πράμα να βάλεις στο εργαλείο, δεν μιλάω για ταχύτητες κ.λ.π, για θέματα λέω η διάφορα μοντάκια ώστε να γίνει πιο όμορφο και πιο εύχρηστο το κινητό... Σιγά σιγά θα γίνουν όλα... Άστα να πάνε. Στείλε μια ρε συ κανένα σωστό άρθρο να διαβάσω μην κοιτάζω αλλα και μπερδευτω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Άστα να πάνε. Στείλε μια ρε συ κανένα σωστό άρθρο να διαβάσω μην κοιτάζω αλλα και μπερδευτω Εδω θα κοιτάξεις για roms: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1794 Και εδώ για mods & themes: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1796 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εδω θα κοιτάξεις για roms: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1794 Και εδώ για mods & themes: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1796 Ευχαριστώ Σταύρο. Θα το κοιτάξω. Τα mods πως τα βάζουμε; μέσω recovery; Αν είναι και χαλάω το θέμα με τις ερωτήσεις στείλε ένα πμ αν μπορείς Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ευχαριστώ Σταύρο. Θα το κοιτάξω. Τα mods πως τα βάζουμε; μέσω recovery; Αν είναι και χαλάω το θέμα με τις ερωτήσεις στείλε ένα πμ αν μπορείς Ακριβως φιλε μου τα φλασαρουμε με τον ιδιο τροπο μεσω recovery mode..Παντα θα κοιτας τις οδηγιες! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ακριβως φιλε μου τα φλασαρουμε με τον ιδιο τροπο μεσω recovery mode..Παντα θα κοιτας τις οδηγιες! Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πολλές ερωτήσεις κάνω είναι και τέτοιες ημέρες που δεν εχω όρεξη για διάβασμα:p πρέπει να γίνει και αυτό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπερα (τι καλησπερα..καλημερα επρεπε να πω). Χτες βραδυ μου εκαναν δωρο ενα NOTE II το οποιο μου το εφεραν απο το Dubai. Πολλες εφαρμογες δεν δουλευαν, οπως το "screen home" για παραδειγμα. Προσπαθησα να το κανω root συμφωνα με τις οδηγιες που διαβασα, αλλα δεν μου εβγαινε σε download mode. Ετσι...μαλλον εκανα χοντρη βλακεια και πατησα το clear eMMC.... Τωρα, εχω χασει εφαρμογες οπως το "Google Play Store app", μου αναγνωριζει τον παροχεα δικτυου αλλα δεν μπορω να παρω τηλεφωνο, κλπ...κλπ. Εκανα μεγαλη βλακεια? Διορθωνεται αυτο και πως? Υπαρχει τροπος εαν διορθωνεται να το κανω εγω, ή πρεπει να το παω σε καταστημα? Ευχαριστω πολυ. Βασιλης. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2114495 Το καλυτερο που μορεις να κανεις ειναι να βαλεις το philz recovery μεσω οντον και να φλασαρεις μια custom. Θα πατησουν ολα κανονικοτατα. Μονο να ειναι Ν7100. Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πολλές ερωτήσεις κάνω είναι και τέτοιες ημέρες που δεν εχω όρεξη για διάβασμα:p πρέπει να γίνει και αυτό Απλά αν βρεις κάποιο μοντάκι που σ ενδιαφέρει ρώτα εδώ αν ταιριάζει στην ρομ που φοράς (αν δεν έχεις χρόνο να διαβάσεις το thread από το μοντ..) αλλιώς ρισκάρεις και ότι και να γίνει έχεις το backup.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Απλά αν βρεις κάποιο μοντάκι που σ ενδιαφέρει ρώτα εδώ αν ταιριάζει στην ρομ που φοράς (αν δεν έχεις χρόνο να διαβάσεις το thread από το μοντ..) αλλιώς ρισκάρεις και ότι και να γίνει έχεις το backup.. Ok αν είναι κάτι που θέλετε να προσθέσετε ή κάποια συμβουλή δώστε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ρε παιδια ειχα τη moon rom (απιστευτη) και ειχε ενα mod που εδειχνε επανω την ταχυτητα που κατεβαζε δεδομενα το κινητο οταν ηταν internet. Πως λεγεται αυτο το mod να το περασω σε μια αλλη ρομ π εβαλα? Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Ρε παιδια ειχα τη moon rom (απιστευτη) και ειχε ενα mod που εδειχνε επανω την ταχυτητα που κατεβαζε δεδομενα το κινητο οταν ηταν internet. Πως λεγεται αυτο το mod να το περασω σε μια αλλη ρομ π εβαλα? Thanks!!! Επειδή ασχολήθηκα με αυτό το mod, θα σου πρότεινα αυτή την εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις... Έχει και pro έκδοση που αλλάζεις τα χρώματα... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite Edited July 29, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Thanks! Κανει τη δουλεια που θελω τελεια.... Το αλλο mod με ειχε σωσει.. Κατι π ειχα μου κατεβαζε με 500 δεδομενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καποια ρομ stock rooted deodexed που να αναγνωριζει ελληνικο χειρογραφο εχετε να μου προτεινετε; τη θελει ο κουμπαρος μου για το νοτελι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AN7 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Στο xda είχα βρει μια συλλογή με stock roms pre rooted και deodexed (νομίζω)αλλα δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα του thread για να το ξανα βρω. Ψαξτο λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καποια ρομ stock rooted deodexed που να αναγνωριζει ελληνικο χειρογραφο εχετε να μου προτεινετε; τη θελει ο κουμπαρος μου για το νοτελι του Δοκίμασε Sotmax η Revolution HD, είναι εντελώς στοκ.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Guys επειδη θα χαθώ στα ποστς, ποιο είναι το σωστό τοπικ με τις εφαρμογές που μπορώ με ασφάλεια να απεγκαταστήσω, απο xda; Μην δω κανένα άκυρο και τα κάνω χάλια στο τηλέφωνο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Guys επειδη θα χαθώ στα ποστς, ποιο είναι το σωστό τοπικ με τις εφαρμογές που μπορώ με ασφάλεια να απεγκαταστήσω, απο xda; Μην δω κανένα άκυρο και τα κάνω χάλια στο τηλέφωνο Η ρομ που φοράς ήδη δεν έχει μέσα τις άχρηστες εφαρμογές... Εκτός αν έβαλες μαμά ρομ.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts