Myoxygen Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εννοώ ότι ενω πριν έβλεπε τον σκληρό δίσκο με τον ανταπτορα τώρα μετα τo reset counter δεν βλέπει τίποτα .ανοίγει και κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 εχω κανει ρουτ με τον πρωτο τροπο stock recovery....ανοιγω το triangle away παταω reset flash counter bootarei επιλεγω να σβυσει το counter me volume up κανει επαννεκινηση αλλα δεν μηδενιζει...μου διαφευγει κατι? εχω γερμανικο με στοκ ρομ.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 εχω κανει ρουτ με τον πρωτο τροπο stock recovery....ανοιγω το triangle away παταω reset flash counter bootarei επιλεγω να σβυσει το counter me volume up κανει επαννεκινηση αλλα δεν μηδενιζει...μου διαφευγει κατι? εχω γερμανικο με στοκ ρομ.. Για ελεγξε να μπεις σε download mode (volume down+home+power) και ελεγξε τι σου γραφει στο binary counter.Σου γραφει 1 ή 0? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 1 γραφει και στην κατασταση συσκευης τροποποιημενη.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Ολά καλά με την Γαλλική αλλά Τώρα τελευταία αργεί υπερβολικά το snote Αμα βάλω την omega λέτε να είναι καλύτερα. Τα ελληνικά πως δουλεύουν στην συγκεκριμένη; αξίζει; Ή να περιμένω το update της Γαλλικής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Πέρασα την omega 6 και το ics like του καλαγκα. Για κάποιο λόγο ο μετρητής της μπαταρίας μένει κολλημένος.. Τα ίδια μου έκανε και στο s3 όταν είχα περάσει αυτό το θέμα. Ξέρει κανείς τι γίνεται λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Πέρασα την omega 6 και το ics like του καλαγκα. Για κάποιο λόγο ο μετρητής της μπαταρίας μένει κολλημένος.. Τα ίδια μου έκανε και στο s3 όταν είχα περάσει αυτό το θέμα. Ξέρει κανείς τι γίνεται λάθος? Εγώ εχω ακριβώς τα ίδια και ο μετρητής δουλεύει μια χαρά. Εικονίδιο μπαταρίας έχω βάλει το στρογγυλό ics kalagas. Μήπως να το ξαναπέρναγες;;: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εγώ εχω ακριβώς τα ίδια και ο μετρητής δουλεύει μια χαρά. Εικονίδιο μπαταρίας έχω βάλει το στρογγυλό ics kalagas. Μήπως να το ξαναπέρναγες;;: 2 φορές είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα (δεν μου άρεσε το στρογγυλό). Anyway, πέρασα του motomoto :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πως να κάνω τον stock browser να δέχεται κι αλλού τύπου αρχεία για download εκτός από apk? Δοκίμασα να κατεβάσω rar και μου βγάζει απέτυχε. Στο note που είχα με ics τικαρα από τον astro file manager μια επιλογή και επέτρεπε όλα τα αρχεία για download αλλά τον έχουν αναβαθμίσει στο μάρκετ και δεν έχουν πια μέσα αυτή την επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πως να κάνω τον stock browser να δέχεται κι αλλού τύπου αρχεία για download εκτός από apk? Δοκίμασα να κατεβάσω rar και μου βγάζει απέτυχε. Στο note που είχα με ics τικαρα από τον astro file manager μια επιλογή και επέτρεπε όλα τα αρχεία για download αλλά τον έχουν αναβαθμίσει στο μάρκετ και δεν έχουν πια μέσα αυτή την επιλογή! Δοκίμασε το download all files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Μετά από 3 εβδομάδες με stock δεν κρατήθηκα άλλο και πέρασα omega 6 μαζί με kalagas mixed theme και multiwindow mod. Όλα πήγαν μια χαρά και το επόμενο βήμα μάλλον είναι να περάσω και τον Perseus. Edited November 4, 2012 by geovas77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) ΔΕ ξερω ρα παιδια τι γινεται αλλα αρχισα να βλεπω κατι μικροlag ειμαι με ωμεγα 6 περασμενη με φουλ wipe redraw στοκν καιρο δεν εχω παραμονο οταν κλεισω απο τη ρομ ολες τις εφαρμογες το οποιο ειναι φυσιολογικο! βλεπω στο σκρολαρισμα σε μαμα tw οταν ας πουμε βγαινω απτο ιντερνετ με το κεντρικο κουμπι οταν παω να κανω γυρω στην αρχικη οθονη την πρωτη φορα βλεπω ενα λαγκαρισμα.! επισης ενω ο καιρος δουλευε μια χαρα και μου εβγαζε μπροστα το κανονικο το πρασινο το εικονιδιο τωρα μου εχει μονο κανα δυο συννεφακια μερα νυχτα με το μισο φεγγαρι και ανανεωση που του κανω μονο θερμοκρασια αλλαζει! οταν βγαζω τις πολλες αρχικες οθονες με τα αχρηστα κατεμε εικονιδια και αφηνω μονο δυο δε λαγκαρει στο σκρολαρισμα! η μπαταρια 1 μερα μου τη βγαζει με κανονικη χρηση προς το παρων! δε ξερω αν θα το ξαναγυρισω σε κανονικο και του ηλια που δοκιμασα την ρομ δεν επαιζε η μουσικη εκανε διακοπη ! βεβαια ο ανθρωπος μου ειπε πως να το διορθωσω ελα ομως που αυτο μου φανηκε βουνο! αα κατι ακομα οταν ανοιγω πολλες εφαρμογες η ρομ φτανει ως 1,60... στα 1,75 gb αρκετα συχνα βλλεπω να τρωει κ το λαγκαρισμα που ειχε στο καντραν με τις κλησεις οπως εκανε στο σ3... ειμαι σιγουρος οτι τα κανει κ σε αλλους αυτα απλα εγω ειμαι γεροπαραξενος απτα 26 και παιδευω ασχημα το εργαλειο.. οποιος θελει ας απαντησει μηπως και βγαλω ακρη! Παιδια οπως εγραψα και παρακατω απο οταν εβαλα την στοκ γαλλικη κ απλως το ρουταρα το κινητο δουλεψε κ παλι τελεια επιτελους!!! Edited November 6, 2012 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν ειναι σιγουρος αν εχει αναρτηθεί Ένα mod που επιτρεπει την δυνατοτηρα χρησης οποιασδηποτε εφαρμογης σε multi-window mode παρουσιαστηκε εχθες στο xda dev. Περισσοτερα εδω : http://www.xda-developers.com/android/add-unlimited-apps-to-the-galaxy-note-2-multi-window-selection/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 ΔΕ ξερω ρα παιδια τι γινεται αλλα αρχισα να βλεπω κατι μικροlag ειμαι με ωμεγα 6 περασμενη με φουλ wipe redraw στοκν καιρο δεν εχω παραμονο οταν κλεισω απο τη ρομ ολες τις εφαρμογες το οποιο ειναι φυσιολογικο! βλεπω στο σκρολαρισμα σε μαμα tw οταν ας πουμε βγαινω απτο ιντερνετ με το κεντρικο κουμπι οταν παω να κανω γυρω στην αρχικη οθονη την πρωτη φορα βλεπω ενα λαγκαρισμα.! επισης ενω ο καιρος δουλευε μια χαρα και μου εβγαζε μπροστα το κανονικο το πρασινο το εικονιδιο τωρα μου εχει μονο κανα δυο συννεφακια μερα νυχτα με το μισο φεγγαρι και ανανεωση που του κανω μονο θερμοκρασια αλλαζει! οταν βγαζω τις πολλες αρχικες οθονες με τα αχρηστα κατεμε εικονιδια και αφηνω μονο δυο δε λαγκαρει στο σκρολαρισμα! η μπαταρια 1 μερα μου τη βγαζει με κανονικη χρηση προς το παρων! δε ξερω αν θα το ξαναγυρισω σε κανονικο και του ηλια που δοκιμασα την ρομ δεν επαιζε η μουσικη εκανε διακοπη ! βεβαια ο ανθρωπος μου ειπε πως να το διορθωσω ελα ομως που αυτο μου φανηκε βουνο! αα κατι ακομα οταν ανοιγω πολλες εφαρμογες η ρομ φτανει ως 1,60... στα 1,75 gb αρκετα συχνα βλλεπω να τρωει κ το λαγκαρισμα που ειχε στο καντραν με τις κλησεις οπως εκανε στο σ3... ειμαι σιγουρος οτι τα κανει κ σε αλλους αυτα απλα εγω ειμαι γεροπαραξενος απτα 26 και παιδευω ασχημα το εργαλειο.. οποιος θελει ας απαντησει μηπως και βγαλω ακρη! Δεν ξερω τι παίζει με τις custom αλλα εγω με την official δεν εχω τετοια προβλήματα. Χθες πέταξα το widget που δείχνει την free ram γιατι δεν μου χρειαζεται. Το Note οπως εχω ξαναπεί οταν δειχνει 150 mb free, εχει 500-600 in active έτοιμα για χρηση. Ο dialer καθυστερεί μονο αν σκοτώσεις ολες τις εφαρμογες. (Καθαρισμός μνήμης). Ποτέ άλλοτε. Εχω Nova υπερφορτομενο και δεν παρατηρώ πουθενα lag. Οσο ειχα TW διαπιστωνα καλύτερο scrolling αλλα προτιμω τον Nova για την παραμετροποιηση και τα gestures. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν ειναι σιγουρος αν εχει αναρτηθεί Ένα mod που επιτρεπει την δυνατοτηρα χρησης οποιασδηποτε εφαρμογης σε multi-window mode παρουσιαστηκε εχθες στο xda dev. Περισσοτερα εδω : http://www.xda-developers.com/android/add-unlimited-apps-to-the-galaxy-note-2-multi-window-selection/ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! Μόλις το έβαλα σε omega 6. Επιτέλους το multiwindow αποκτά ουσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν ξερω τι παίζει με τις custom αλλα εγω με την official δεν εχω τετοια προβλήματα. Χθες πέταξα το widget που δείχνει την free ram γιατι δεν μου χρειαζεται. Το Note οπως εχω ξαναπεί οταν δειχνει 150 mb free, εχει 500-600 in active έτοιμα για χρηση. Ο dialer καθυστερεί μονο αν σκοτώσεις ολες τις εφαρμογες. (Καθαρισμός μνήμης). Ποτέ άλλοτε. Εχω Nova υπερφορτομενο και δεν παρατηρώ πουθενα lag. Οσο ειχα TW διαπιστωνα καλύτερο scrolling αλλα προτιμω τον Nova για την παραμετροποιηση και τα gestures. κωστα σε ευχαριστω για την απαντηση θα κανω οτι μπορω για να το κανω οσο γινεται πιο τελειο γιατι ετσι πρεπει.. :) δεν αντιλεγω σε αυτο που λες για την ρομ αλλα εμενα μονιμα ειναι να εχει 1,60 ρομ επειδη αφηνω επιτηδες ανοιχτα στην αναμονη παιχνιδια κτλ κ σενα ετσι κανει γεμιζει αν αφησεις μεγαλα παιχνιδια η οχι? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) κωστα σε ευχαριστω για την απαντηση θα κανω οτι μπορω για να το κανω οσο γινεται πιο τελειο γιατι ετσι πρεπει.. :) δεν αντιλεγω σε αυτο που λες για την ρομ αλλα εμενα μονιμα ειναι να εχει 1,60 ρομ επειδη αφηνω επιτηδες ανοιχτα στην αναμονη παιχνιδια κτλ κ σενα ετσι κανει γεμιζει αν αφησεις μεγαλα παιχνιδια η οχι? Δεν κοιταω πια την ram. Αλλα φροντιζω η χρηση μου να ειναι φυσιολογικη. Αν σκοπευω να συνεχισω μ ενα παιχνίδι οκ. Αν οχι το κλεινω. Δεν ειναι σιγουρος αν εχει αναρτηθεί Ένα mod που επιτρεπει την δυνατοτηρα χρησης οποιασδηποτε εφαρμογης σε multi-window mode παρουσιαστηκε εχθες στο xda dev. Περισσοτερα εδω : http://www.xda-developers.com/android/add-unlimited-apps-to-the-galaxy-note-2-multi-window-selection/ Ενας λόγος που δεν κανω root ειναι οτι τα περισσοτερα modes αφορουν deodexed roms. Οποτε εκτός απο root θα πρεπει να φλασαρω custom και δεν το θέλω. Βαρέθηκα τοσα χρόνια απο την εποχή των WM να φλασάρω και να διερωτώμαι συνεχώς σε κάθε προβληματάκι μήπως φταίει η ρομ ας φλασαρω κάποια άλλη κλπ. Edited November 5, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν κοιταω πια την ram. Αλλα φροντιζω η χρηση μου να ειναι φυσιολογικη. Αν σκοπευω να συνεχισω μ ενα παιχνίδι οκ. Αν οχι το κλεινω. Ενας λόγος που δεν κανω root ειναι οτι τα περισσοτερα modes αφορουν deodexed roms. Οποτε εκτός απο root θα πρεπει να φλασαρω custom και δεν το θέλω. Βαρέθηκα τοσα χρόνια απο την εποχή των WM να φλασάρω και να διερωτώμαι συνεχώς σε κάθε προβληματάκι μήπως φταίει η ρομ ας φλασαρω κάποια άλλη κλπ. κωστα ο μοναδικος λογος που λεω να ρουταρω και ισως να φλασαρω (για πρωτη φορα μετα απο χρονια δεν εχω αγγιξει τη στοκ κατασταση) μια μαγειρεμενη ρομ, ειναι το sd card mode (η αλλιως η δυνατοτητα να βλεπω τη συσκευη σαν σκληρο). Απιστευτο, αλλα δεν υπαρχει ρυθμιση στη jb για κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 κωστα ο μοναδικος λογος που λεω να ρουταρω και ισως να φλασαρω (για πρωτη φορα μετα απο χρονια δεν εχω αγγιξει τη στοκ κατασταση) μια μαγειρεμενη ρομ, ειναι το sd card mode (η αλλιως η δυνατοτητα να βλεπω τη συσκευη σαν σκληρο). Απιστευτο, αλλα δεν υπαρχει ρυθμιση στη jb για κατι τετοιο... Στο Siii πάντως οι customs και τα modes δεν έλυσαν κανενα απο τα βασικα του προβληματα. Αν ειναι για να περνάω την ωρα μου προτιμώ να χρησιμοποιω την συσκευη μου για ψυχαγωγία. Επειτα διαβαζω διάφορα στην προσπάθεια μηδενισμού του counter. 2 βδομαδες τωρα δεν μου ελειψε τιποτα. Οι περισσοτερες εφαρμογες που θα αφαιρουσα, απενεργοποιουνται και χωρις root. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Στο Siii πάντως οι customs και τα modes δεν έλυσαν κανενα απο τα βασικα του προβληματα. Αν ειναι για να περνάω την ωρα μου προτιμώ να χρησιμοποιω την συσκευη μου για ψυχαγωγία. Επειτα διαβαζω διάφορα στην προσπάθεια μηδενισμού του counter. 2 βδομαδες τωρα δεν μου ελειψε τιποτα. Οι περισσοτερες εφαρμογες που θα αφαιρουσα, απενεργοποιουνται και χωρις root. Συμφωνω, αλλα δεν υπαρχει τροπος να συνδεσεις πχ τη συσκευη σε μια τηλεοραση και να παιξει ταινια με τον ενσωματωμενο player αυτης. Αυτο το πραγμα με εκνευριζει, καθως αραια και που κατεβαζω καμια ταινια απο το rapidmgr στη συσκευη και θελω να τη δω απευθειας. Αυτο δε γινεται με τη jb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Στο Siii πάντως οι customs και τα modes δεν έλυσαν κανενα απο τα βασικα του προβληματα. Αν ειναι για να περνάω την ωρα μου προτιμώ να χρησιμοποιω την συσκευη μου για ψυχαγωγία. Επειτα διαβαζω διάφορα στην προσπάθεια μηδενισμού του counter. 2 βδομαδες τωρα δεν μου ελειψε τιποτα. Οι περισσοτερες εφαρμογες που θα αφαιρουσα, απενεργοποιουνται και χωρις root. Στο s3 η cm10 ηταν αψογη.Το τηλεφωνο δουλευε οπως επρεπε.Καμια σχεση με τη stock.Επισης τα περισσοτερα προβληματα με το μηδενισμο οφειλονται στους χρηστες.Εχω κανει πολλους μηδενισμους στο n2 χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Στο Siii πάντως οι customs και τα modes δεν έλυσαν κανενα απο τα βασικα του προβληματα. Αν ειναι για να περνάω την ωρα μου προτιμώ να χρησιμοποιω την συσκευη μου για ψυχαγωγία. Επειτα διαβαζω διάφορα στην προσπάθεια μηδενισμού του counter. 2 βδομαδες τωρα δεν μου ελειψε τιποτα. Οι περισσοτερες εφαρμογες που θα αφαιρουσα, απενεργοποιουνται και χωρις root. ΣΥΜΦΩΝΩ με τον κωστα 5 μερες εχω το τηελφωνο το ρουταρα αμεσως και αλλαξα ρομ και μου εβγαλε την ψυχη... σημερα το γυρισα σε κανονικη γαλλικη ρομ με οντιν! και μονο το ρουταρα! προς το παρων δουλευει οπως πρεπει θα προσπαθησω και γω να μην ειμαι τοσο παραξενος... και πρεπει να καταλαβω -ουμε οτι ναι μεν ειναι το καλυτερο αλλα δε παυει να ειναι μηχανημα και οπως τα αλλα κινητα και οι υπολογιστες εχουν θεματακια ετσι και η κινηταρα μας αααν κανει ενα λαγκαρισμα η κατι τελος παντων ναμην τρωμε φρικες με το παραμικρο!:D παιδια θελω μια χαρη θελω το 15 toggles για το νοτε2 μας γιατι το εχω για το σ3 αλλα δεν μπορεσα να το γυρισω οπως μου ειπε ενας φιλος! και θελω ακομα το θεμα του moto to μπλε αν μπορειτε βαλτε τα λινκ ευχαριστωωωωωωωωωω Edited November 5, 2012 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Στο s3 η cm10 ηταν αψογη.Το τηλεφωνο δουλευε οπως επρεπε.Καμια σχεση με τη stock.Επισης τα περισσοτερα προβληματα με το μηδενισμο οφειλονται στους χρηστες.Εχω κανει πολλους μηδενισμους στο n2 χωρις κανενα προβλημα Η CM 10 ξεφεύγει εντελώς. Δεν την θρωρω custom. Αλλαζει εντελως την φυσιογνωμία της συσκευής και μεχρι να βγουν οι σταθερες εκδοσεις δεν κανουν για καθημερινη χρήση σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν την συσκευή στην δουλειά τους. Αν δεν κανω λαθος μεχρι τελευταία ειχε προβλημα με το memory leak. Εχουν περιοριστεί πολυ αυτοι που τις χρησιμοποιούν και κυριως αφορουν πλεον συσκευες μεσαίας κατηγοριας και παλαιότερα μοντελα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εχουν περιοριστεί πολυ αυτοι που τις χρησιμοποιούν και κυριως αφορουν πλεον συσκευες μεσαίας κατηγοριας και παλαιότερα μοντελα. Θα συμφωνήσω. Στο note δεν προσφέρει κάτι το aosp, αντιθέτως αφαιρεί πολλές λειτουργίες. Στο sgs ναι! Μετράει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά Καλημέρα έχω βάλει την omega και θέλω έχω στα toggle τον αποκλεισμό. Υπάρχει τρόπος; επίσης θέλω να βάλω το boot της Samsung πως το κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts