m7ixalis Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 σε κατασταση flight mode υπαρχει τροπος να μεινει ανοιχτο το wifi? Ναι ,μετά που θα το βάλεις σε flight mode πήγαινε ρυθμίσεις και ενεργοποίησε το . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 παιδιά κανένας καλός οδηγός για να εγκαθιστώ προγράμματα στην κάρτα μνήμης του note 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Παιδοα φλασαρα την 17 ομεγα ρομ και μετα γυρισα στην 16 αλλα δν μπορουσα να παρω τηλεφωνο και ειχε χαθει το imei .επειτα γυρισα στην 17 και το imei επανηρθε και μετα μπορουσα να παρω τηλ.ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Ναι ,μετά που θα το βάλεις σε flight mode πήγαινε ρυθμίσεις και ενεργοποίησε το . δεν με αφηνει, εκει ειναι το θεμα... ειμαι με Omega rom Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 δεν με αφηνει, εκει ειναι το θεμα... ειμαι με Omega rom Κατι πρέπει να παίζει με την omega τότε ,γιατί σε εμένα και με stock odex/deodex αλλά και με wanam που είμαι τώρα δεν εχω πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Κατι πρέπει να παίζει με την omega τότε ,γιατί σε εμένα και με stock odex/deodex αλλά και με wanam που είμαι τώρα δεν εχω πρόβλημα . εχεις δικιο, δεν ενεργοποιειται απο την task bar, ενεργοποιειται ομως μεσα απο το μενου του wifi. :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 εχεις δικιο, δεν ενεργοποιειται απο την task bar, ενεργοποιειται ομως μεσα απο το μενου του wifi. :) Και αυτό σου είπε να κανεις αρχικα ο Μιχάλης. Τι να κάνω για αυτά τα wakelocks? Latest Rootbox + latest redpill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Είμαι με cf auto industryroot official γαλλική πως μπορώ μα κανω ενα προσωρινό ανρουτ για να περασω το update μεσω ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Καλημέρα την παρέα, έφτιαξα δύο θέματα για το stock πληκτρολόγιο και λειτουργούν σε odex/deodex Εγκατάσταση από cwm η mobile odin.. Download http://imageshack.us/a/img153/3793/e9zi.png Edited July 2, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλημέρα την παρέα, έφτιαξα δύο θέματα για το stock πληκτρολόγιο και λειτουργούν σε odex/deodex Εγκατάσταση από cwm η mobile odin.. Download http://imageshack.us/a/img153/3793/e9zi.png Πανέμορφο. Εβαλα το μαυρο - μπλε. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 O developer του saberkernel, αφού τον ανανέωσε έκανε ένα μικρό τεστ και διαπίστωσε ότι ο ondemand είναι με διαφορά καλύτερος σε διάρκεια μπαταρίας από τον Pegasusq. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα με ανάλογη ή αντίθετη άποψη;; Συνήθως επιλέγω τον ondemand λόγω του ότι είναι ο βασικός governor των Linux συστημάτων με πολύ development από πίσω, αλλά με το Note 2 έχω κολλήσει στον pegasusq καθαρά και μόνο επειδή τον βλέπω default στην πλειοψηφία των διαθέσιμων Kernels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 O developer του saberkernel, αφού τον ανανέωσε έκανε ένα μικρό τεστ και διαπίστωσε ότι ο ondemand είναι με διαφορά καλύτερος σε διάρκεια μπαταρίας από τον Pegasusq. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα με ανάλογη ή αντίθετη άποψη;; Συνήθως επιλέγω τον ondemand λόγω του ότι είναι ο βασικός governor των Linux συστημάτων με πολύ development από πίσω, αλλά με το Note 2 έχω κολλήσει στον pegasusq καθαρά και μόνο επειδή τον βλέπω default στην πλειοψηφία των διαθέσιμων Kernels. Για λιγο εχω δοκιμασει τον on demand, συνηθως ειμαι με τον pegasus... τα παει κ αυτος τρομερα στο θεμα μπαταριας, κ εχω την εντυπωση οτι τρεχει πιο ανετα το συστημα με τον pegasus.. δεν νομιζω να δεις καποια τρελλη διαφορα στην ηδη υπαρχουσα φοβερη αυτονομια μπαταριας που εχεις με αυτον τον κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Για λιγο εχω δοκιμασει τον on demand, συνηθως ειμαι με τον pegasus... τα παει κ αυτος τρομερα στο θεμα μπαταριας, κ εχω την εντυπωση οτι τρεχει πιο ανετα το συστημα με τον pegasus.. δεν νομιζω να δεις καποια τρελλη διαφορα στην ηδη υπαρχουσα φοβερη αυτονομια μπαταριας που εχεις με αυτον τον κερνελ Ο dev έγραψε πως είχε μια ώρα παραπάνω οθόνης...άρα έχει διαφορά.:) Πάντως ρε παιδιά εγώ με τον προηγούμενο είχα πολύ μεγάλη κατανάλωση... Βέβαια ήταν ότι πιο γρήγορο έχει μπει στο Νοτέλι μου! Σήμερα το πρωί έβαλα τον καινούργιο... Ίδωμεν...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ο dev έγραψε πως είχε μια ώρα παραπάνω οθόνης...άρα έχει διαφορά.:) Πάντως ρε παιδιά εγώ με τον προηγούμενο είχα πολύ μεγάλη κατανάλωση... Βέβαια ήταν ότι πιο γρήγορο έχει μπει στο Νοτέλι μου! Σήμερα το πρωί έβαλα τον καινούργιο... Ίδωμεν...:D Το πως μπορει να βγαλει ο καθενας μια ωρα οθονη παραπανω, ειναι σχετικο... αν στην περιπτωση του ondemand τα ειχε ολα κλειστα ή ηταν η συσκευη μεγαλυτερο χρονικο διαστημα σε αδρανεια απ'οτι με τον pegasus, ισως κ να εβγαλε παραπανω.. αμφιβαλλω οτι μπορει να εχει κανει την ιδια χρηση ακριβως, δεν ειναι ρομποτ, συσκευη ειναι... παντως οντως ειναι σφαιρα με τον saber... ποια εκδοση εβγαλε τωρα φιλε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Οσοι έχετε saber πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για παραμέτρους. Κατεβασα το set cpu αλλα για καποιο λογο μου κόλλησε η ταχύτητα στα 160 mhz και έκανα reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Οσοι έχετε saber πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για παραμέτρους. Κατεβασα το set cpu αλλα για καποιο λογο μου κόλλησε η ταχύτητα στα 160 mhz και έκανα reboot Το trickster mod φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Οσοι έχετε saber πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για παραμέτρους. Κατεβασα το set cpu αλλα για καποιο λογο μου κόλλησε η ταχύτητα στα 160 mhz και έκανα reboot Trickster mod απο τα play store.. http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.bigeyes0x0.trickstermod%26hl%3Del&ei=uPLTUcT-NNH5sgahroBQ&usg=AFQjCNH9rozBoRoDY9v07K5ADQoOtq950w&sig2=K-4sP0r-vwJVSejzEwlFxg Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Το trickster mod φιλε Trickster mod απο τα play store.. http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.bigeyes0x0.trickstermod%26hl%3Del&ei=uPLTUcT-NNH5sgahroBQ&usg=AFQjCNH9rozBoRoDY9v07K5ADQoOtq950w&sig2=K-4sP0r-vwJVSejzEwlFxg Ευχαριστώ παιδιά. Motomoto το themed πληκτρολόγιο που έφτιαξες είναι φοβερό. Εχω και εγώ το dark :) Edited July 3, 2013 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το πως μπορει να βγαλει ο καθενας μια ωρα οθονη παραπανω, ειναι σχετικο... αν στην περιπτωση του ondemand τα ειχε ολα κλειστα ή ηταν η συσκευη μεγαλυτερο χρονικο διαστημα σε αδρανεια απ'οτι με τον pegasus, ισως κ να εβγαλε παραπανω.. αμφιβαλλω οτι μπορει να εχει κανει την ιδια χρηση ακριβως, δεν ειναι ρομποτ, συσκευη ειναι... παντως οντως ειναι σφαιρα με τον saber... ποια εκδοση εβγαλε τωρα φιλε?? Εχθές έβγαλε την 32.2 Φαντάζομαι πως για να το έγραψε ο ίδιος θα το δοκίμασε στις ίδιες συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Εχθές έβγαλε την 32.2 Φαντάζομαι πως για να το έγραψε ο ίδιος θα το δοκίμασε στις ίδιες συνθήκες. Μου φαινεται τρελλη διαφορα απλα με εναν governor.. τεσπα, 32.2 ε? Για να την δοκιμασουμε κ αυτη...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Τι είναι ρε παιδιά οι ώρες; Φυστίκια; Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα και μάλιστα από άτομα που θεωρούνται γνώστες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Παιδοα φλασαρα την 17 ομεγα ρομ και μετα γυρισα στην 16 αλλα δν μπορουσα να παρω τηλεφωνο και ειχε χαθει το imei .επειτα γυρισα στην 17 και το imei επανηρθε και μετα μπορουσα να παρω τηλ.ξερει κανεις γιατι? Αν ειναι ME6 δεν φταιει η ρομ αλλα η samsung. Παρε οπωσδηποτε αντιγραφο του efs για να μην βρεθεις προ εκπληξεως καμια μερα. Βγαλανε καινουργια Αγγλικη με αλλο μοντεμ που λενε πως διορθωνει αυτο το προβλημα. Θα την κατεβασω να την ανοιξω για εναν ελεγχο και θα βγαλω το μοντεμ σε ζιπακι για οποιον το θελει αλλα αυριο η μεθαυριο. Προς το παρον απλα εχετε το νου σας και οποιος δεν εχει παρει αντιγραφο καλο ειναι να το κανει καθως αν γινει κατι και δεν το εχετε η συσκευη παει υπερ πιστεως..... Τι είναι ρε παιδιά οι ώρες; Φυστίκια; Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα και μάλιστα από άτομα που θεωρούνται γνώστες. +1 Εχθές έβγαλε την 32.2 Φαντάζομαι πως για να το έγραψε ο ίδιος θα το δοκίμασε στις ίδιες συνθήκες. Λιγο δυσκολο.....εχει s4 πλεον και τα στελνει σε εμενα και αλλους 3 και τα δοκιμαζουμε. Αν πηρε παλι συσκευη δεν ξερω. Θα τον ρωτησω.... Edited July 3, 2013 by StratosGR Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Λοιπον, μολις περασα την καινουρια του saberkernel... ολη η μαγκια ειναι εδω.. κ μπραβο στον sotmax που το ειχε προτεινει στον dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Εμένα πάντως δεν μηδενισε :[ATTACH]33946[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Εμένα πάντως δεν μηδενισε :[ATTACH]33946[/ATTACH] Νομίζω ξέρω γιατί δεν μηδενισε, θέλει το triangle away 2.90 pro... Είναι οι μόνες διαφορές που βλέπω από το δικό σου screen shot και του Στέφανου πιο πάνω... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts