parafron4 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029712 Κάνεις αυτό που θες και πολύ περισσότερα.:) το εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα...ισως φταιει ενα αλλο mod που εχω βαλει για τη status bar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 το εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα...ισως φταιει ενα αλλο mod που εχω βαλει για τη status bar Τι εννοείς χωρίς αποτέλεσμα; τι ακριβώς σου κάνει; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Τι εννοείς χωρίς αποτέλεσμα; τι ακριβώς σου κάνει; τιποτα απολυτως αυτο ειναι το θεμα....καμια αλλαγη σε οτι και να επιλεξω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 τιποτα απολυτως αυτο ειναι το θεμα....καμια αλλαγη σε οτι και να επιλεξω Να το πάρουμε λίγο απο την αρχή.. Κατέβασες το simplistic framework, το φλασαρες, μετά κατέβασες την εφαρμογή simplistic control και οτι κι αν πειραζες μέσα απο την εφαρμογή δεν άλλαζε κάτι;; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Να το πάρουμε λίγο απο την αρχή.. Κατέβασες το simplistic framework, το φλασαρες, μετά κατέβασες την εφαρμογή simplistic control και οτι κι αν πειραζες μέσα απο την εφαρμογή δεν άλλαζε κάτι;; μπραβο μου...δεν ειχα φλασαρει το framework :wacko: τωρα ολα οκ βεβαια μου τα χαλασε ολα σε σχεση με το πως τα ειχα πριν αλλα θα τα φτιαξω....ευχαριστω πολυ αδερφε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Kαλησπερα Τι λεει η νεα revolution v18? Απο ταχυτητα το φανταζομαι αλλα απο μπαταρια? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλημέρα Χρησιμοποιώ τον nova launcher αγορασμένο, και έχω μια απορία γιατί δεν μπορώ να βάλω το widget του καιρού που έχει ο touchwiz; Επίσης ποιον τρόπο προτείνεται για root; Αυτόν που μπορεί να εγκαταστήσει zip μέσω cwm recovery? Θα ήθελα να πειραματιστω και με custom Rom η Aokp η aosp αν και ξέρω ότι σαν την μαμά δεν υπάρχει άλλη η μήπως υπάρχει; Εσείς θα μου πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 παιδες λεω να πειραματιστω λιγο με στοκ launcher..:) το μονο μου θεμα ειναι αν μπορω να κρατησω μπακ απ τους φακελους που κανω κτλ ωστε καθε φορα που αλλαζω ρομ να μην χρειάζεται να τα στηνω απο την αρχη... γινεται αυτα η τζαμπα παιδεύομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 παιδες λεω να πειραματιστω λιγο με στοκ launcher..:) το μονο μου θεμα ειναι αν μπορω να κρατησω μπακ απ τους φακελους που κανω κτλ ωστε καθε φορα που αλλαζω ρομ να μην χρειάζεται να τα στηνω απο την αρχη... γινεται αυτα η τζαμπα παιδεύομαι... Όλα γίνονται Freddy:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Όλα γίνονται Freddy:) μαλιστα επανέρχονται ετσι? γιατι καμια φορα τις εφαρμογες συστήματος στην επαναφορά τις φοβαμαι...:) οκ παω να τεσταρω λιγο τον στοκ! βρηκα εφαρμογη απο αλλο θεμα εδω που με καλυπτει στα gestures οποτε για πρωτη φορα μετα απο αιωνες θα πειραματιστω με στοκ launcher... για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 μαλιστα επανέρχονται ετσι? γιατι καμια φορα τις εφαρμογες συστήματος στην επαναφορά τις φοβαμαι...:) οκ παω να τεσταρω λιγο τον στοκ! βρηκα εφαρμογη απο αλλο θεμα εδω που με καλυπτει στα gestures οποτε για πρωτη φορα μετα απο αιωνες θα πειραματιστω με στοκ launcher... για να δουμε! Τα μόνα που δεν επανέρχονται είναι τα widgets (καιρού,εορτολόγιο κ.λ.π.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Τα μόνα που δεν επανέρχονται είναι τα widgets (καιρού,εορτολόγιο κ.λ.π.) οκ δεν πειραζει...αρκει κατι να επανέρχεται...:lol: παντως για αυτο παντα οι περισσοτεροι φλας-μανιακς καταλήγουμε παντα στο τελος σε nova.. ειναι ο μονος που ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ τα ΠΑΝΤΑ...τα παντα ομως...μεχρι και το τελευταίο widget.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 οκ δεν πειραζει...αρκει κατι να επανέρχεται...:lol: παντως για αυτο παντα οι περισσοτεροι φλας-μανιακς καταλήγουμε παντα στο τελος σε nova.. ειναι ο μονος που ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ τα ΠΑΝΤΑ...τα παντα ομως...μεχρι και το τελευταίο widget.. Πατρίδα ποια φορας τωρα? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Πατρίδα ποια φορας τωρα? ειμαι με sotemax και adam κερνελ...:) τα λογια περιττά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 ειμαι με sotemax και adam κερνελ...:) τα λογια περιττά...:) Μπαταρία τι λεει με το adam? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μπαταρία τι λεει με το adam? αψογος κερνελ...:) μια μερα (με την δικια μου ΤΡΕΛΗ χρηση) στο χαλαρο:) με ηρεμη χρηση πας και 2 μερες...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 αψογος κερνελ...:) μια μερα (με την δικια μου ΤΡΕΛΗ χρηση) στο χαλαρο:) με ηρεμη χρηση πας και 2 μερες...;) Τον adam με ποια εφαρμογή παίζεις cpu κ.λ.π; Έχει επιλογή για frequency lock; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Τον adam με ποια εφαρμογή παίζεις cpu κ.λ.π; Έχει επιλογή για frequency lock; μοτο φιλε μου δεν τα πειραζω ποτε αυτα..:) παντα βαζω τον κερνελ οπως ειναι και βλεπω!!:) ειχα πριν saber ημουν κομπλε απλα δεν υποστηριζε το triangle away οποτε γυρισα σε adam και περμενω update του saber! παντως και ετσι οπως ειμαι το κινητο χτυπαει ταβανι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 To κακό με τον adam (τουλάχιστον την έκδοση που είχα δοκιμάσει εγώ) είναι ότι δεν έχει προνοήσει να μπορείς να ρυθμίζεις σε ποιες συχνότητες θα ξυπνάνε ή θα κοιμούνται οι πυρήνες. Επομένως για κάποιον που θέλει να κάνει σοβαρό tweak στην CPU, δεν κάνει. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 παδες να ρωτησω κατι αλλο...? δοκιμαζω τον στοκ καιρο και δυσκολεύεται παρα πολυ μεσα στο σπιτι μου να ανανεωθεί οταν το e-weather το κανει με την μια.....! χμμμμμ παιζει κατι εδω και δεν το εχω παρει χαμπαρι? παταω παταω και παλι τιποτα... PS βγηκα τωρα στο μπαλκονι και εκανε ανανέωση με την μια... μεσα στο σπιτι με τα 1000 ζορια.... χμμμμμμμμ εχει ηδη φαει ποδι μονο και μονο για αυτο...απλα ρωταω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Παιδιά Καλησπέρα. Είμαι με sotmax και neak. Ενω ο μετρητής μηδενίζει δεν μπορω να ενεργοποιήσω το all share cast. Θα πρέπει να ξαναπάω σε στοκ? Αν ναι που θα βρω την τελευταία ρομ deodex? Ας ελπίσουμε οτι δεν θα χρειαστεί αλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Παιδιά Καλησπέρα. Είμαι με sotmax και neak. Ενω ο μετρητής μηδενίζει δεν μπορω να ενεργοποιήσω το all share cast. Θα πρέπει να ξαναπάω σε στοκ? Αν ναι που θα βρω την τελευταία ρομ deodex? Ας ελπίσουμε οτι δεν θα χρειαστεί αλλη ρομ. γιατι δεν αλλαζεις κερνελ πριν αλλαξεις αλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Αλλαξα κερνελ.. αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Αλλαξα κερνελ.. αλλά τίποτα. Εδω είναι οι stock deοdex /odex αν θέλεις να περάσεις κάποια . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 παιδια καλησπερα καλο χρυσο το note1 αλλα τωρα τελευταια αλλαζαμε 1-2-3 rom την ημερα για να δουμε κατι καλο.... :) (μπαταρια-ταχυτητα) εδω τωρα με το note2 θα μας πιασει καταθλιψη :) δεν μπορουμε να βρουμε αφορμη να αλλαξουμε rom :) εχω κατεβασει εδω κ 3 μερες την revolution και ολο λεω να την περασω αλλα δεν βρισκω κατι ασχημο στην sotmax και ολο το αναβαλω μουδιασαν τα δακτυλα μας, τι κακο μας βρηκε γμτ :) :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts