Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τσεκαρε ποιο κερνελ κατεβασες γτ βγαζει 3. Ενα για το Ν7100 ενα για το Ν7105 και ενα για το verizon. Εγω την ειχα πατησει στην αρχη και εβαλα το verizon και επαθα ακριβως το ιδιο.

Σε πςριπτωση που εκανες κι εσυ λαθος εδω ειναι το σωστο.

http://d-h.st/2sG

Ξαναδοκιμασε το να δεις.

Επισης προς ολους επειδη συνεργαζομαι με τον saber το επομενο θα εχει triangle support γτ του το ζητησα....

Για το θεμα συχνητητων καποιος ειχε προβλημα γτ το setcpu του την κολλαγε και καθαριζοντας τα δεδομενα της εφαρμογης ηρθε.

Επισης το νου σας εαν ερχεστε απο το redpill καθως αφηνει μεσα στο res folder ενα αρχειο τροποποιησης(configuration)

Μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος για το τελευταιο κομματι του post? Πρεπει να κανουμε κατι? Ευχαριστω...

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως ξαναπερασα τη rom χωρίς full wipe, έχοντας απεγκαταστησει το set cpu από πριν και δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα 1920.

Μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος για το τελευταιο κομματι του post? Πρεπει να κανουμε κατι? Ευχαριστω...

Σε ποιο κομματι ακριβως?

Εγώ πάντως ξαναπερασα τη rom χωρίς full wipe, έχοντας απεγκαταστησει το set cpu από πριν και δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα 1920.

Μα ναι....σαν default ειναι το 1.9 απλα εχω διαπιστωσει οτι το setcpu κανει λιγακι πατατουλα για καποιο λογο παροτι πολυ καλη εφαρμογη.

Αν βαλεις το trickstermod μπορεις να σεταρεις να ειναι σε οποιοα συχνοτητα θες.

Επισης οτι συχνοτητα σεταρεις σε οποια απο τις 2 εφαρμογες και αν βαλεις απλα βεβαιωσου οτι τσεκαρεις το σεταρισμα κατα την εκκινηση κοινως set on boot αλλιως το σεταρεις και στην επανεκκινηση θα το χανει

Mobile Phone Technician & android development

Εμένα συνεχίζει να μην κλειδώνει ότι και να κάνω. Παραθέτω screenshots και εννοείται ότι έκανα reset το cpu spy αφού κλείδωσα στα 1600 και τικαρα και το set on boot.

[ATTACH]33712[/ATTACH][ATTACH]33713[/ATTACH]

Φιλε sotmax, επειδη δεν μπορω να κανω παραθεση το σχολιο σου... μιλαω γι αυτο που ειπες για τον redpill που αφηνει ενα αρχειο μεσα στο συστημα.. μπορεις να δωσεις fullpath? Και τι κανουμε, το σβηνουμε αυτο το αρχειο να φανταστω αφου δεν μας χρησιμευει καπου, ετσι??

Εμένα συνεχίζει να μην κλειδώνει ότι και να κάνω. Παραθέτω screenshots και εννοείται ότι έκανα reset το cpu spy αφού κλείδωσα στα 1600 και τικαρα και το set on boot.

[ATTACH]33712[/ATTACH][ATTACH]33713[/ATTACH]

Κανε reset το counter και ξανα δες το φιλε μου.

Καμια φορα χρειαζεται χρονο το cpu spy για να το διαβασει...

Φιλε sotmax, επειδη δεν μπορω να κανω παραθεση το σχολιο σου... μιλαω γι αυτο που ειπες για τον redpill που αφηνει ενα αρχειο μεσα στο συστημα.. μπορεις να δωσεις fullpath? Και τι κανουμε, το σβηνουμε αυτο το αρχειο να φανταστω αφου δεν μας χρησιμευει καπου, ετσι??

Δεν μπορει να σβηστει ο φακελος καθως ειναι μερος του συστηματος. Απλα πρεπει να πατησετε την επιλογη default settings πρινα αλλαξετε κερνελ.

Θα κατσω να γραψω ενα συγκεκριμενο σκριπτακι για να το αφαιρειτε με ενα φλασακι η θα ζητησω απο τον pongster αν εχει κανενα να μου στειλει....βασικα ενα cleaner...

Δεν μπορει να σβηστει ο φακελος καθως ειναι μερος του συστηματος. Απλα πρεπει να πατησετε την επιλογη default settings πρινα αλλαξετε κερνελ.

Θα κατσω να γραψω ενα συγκεκριμενο σκριπτακι για να το αφαιρειτε με ενα φλασακι η θα ζητησω απο τον pongster αν εχει κανενα να μου στειλει....βασικα ενα cleaner...

Για ένα αρχείο είπες μέσα σε ένα φάκελο.

Αν είναι όντως έτσι, τότε σβήνεται πανεύκολα.

Αρκεί να πεις το όνομα του αρχείου. :)

Παιδιά υπάρχει κανένας με saber που να έχει καταφέρει να μην χρησιμοποιούνται συχνότητες μεγαλύτερες από τα 1600 MHz; Αν ναι βάλτε ένα screenshot από cpu spy.
Κώστας

Παιδιά υπάρχει κανένας με saber που να έχει καταφέρει να μην χρησιμοποιούνται συχνότητες μεγαλύτερες από τα 1600 MHz; Αν ναι βάλτε ένα screenshot από cpu spy.

Φιλε εγω το εχω στα 1920mhz, δεν ξερω αν καθεται στα 1600, παντως εχω βαλεο στα settings τις δικες σου ρυθμισεις που ειχες ποσταρει στην σελ.199 τοτε που χρησιμοποιουσες perseus, και οφειλω να ομολογησω οτι σκοτωνει ετσι... εκτος αν εχεις πειραματιστει με αλλες ρυθμισεις πλεον... :D:D:D

Στα 1400...βασικα σε οποια θες.....

Δοκιμασε το tricstermod....

[ATTACH]33719[/ATTACH]

Πανω κάτω με αυτές τις ρυθμίσεις ειμαι και εγώ ακομα. Νομίζω βγάζουν τον καλύτερο εαυτό της συσκευής.
Κώστας

Καλησπέρα σας.

Εδώ και λίγες μέρες έχω το note2.

Το έδωσα σε κάποιον κ μου πέρασε αυτά που δείχνει η φώτο. Καλά είναι;

[ATTACH]33725[/ATTACH]

Επίσης θέλω να ρωτήσω, υπάρχει εφαρμογή που να μην κάνει preview τα mail και τα μηνύματα από το what's app; αν κλείσω τις ειδοποιήσεις από την διαχείριση εφαρμογών, τότε δεν βγάζει ούτε το εικονίδιο στην στάτους μπαρ. Εγώ θέλω μόνο το εικονίδιο εκεί. Τίποτα άλλο.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Στα 1400...βασικα σε οποια θες.....

Δοκιμασε το tricstermod....

[ATTACH]33719[/ATTACH]

Αν μπορείς δώσε ένα screen shot με λίγο παραπάνω χρήση. Αυτο που ανέβασες τα έχει όλα μηδενικά. Επιμένω γιατί βλέπω ότι από τη στιγμή που το έγραψα στο xda, άρχισαν να μαζεύονται διάφοροι ομοιοπαθουντες.

Edit: Έχω trickster mod, setcpu, Android tuner, κανένα δεν κατάφερε να κλειδώσει την max cpu εκεί που ζήτησα.

Edited by mindfield
Κώστας

Edit: Έχω trickster mod, setcpu, Android tuner, κανένα δεν κατάφερε να κλειδώσει την max cpu εκεί που ζήτησα.

Παιδιά τώρα έτυχε να διαβάσω τα ποστ.. Επειδή χρησιμοποιώ κι εγώ το trickster mod, με το μόνο τρόπο που κατάφερα να κλειδώσω κάτι μικρο αλλαγές που έκανα είναι να έχω την pro έκδοση και να τικάρω τα παρακάτω..

Τσεκαρε ποιο κερνελ κατεβασες γτ βγαζει 3. Ενα για το Ν7100 ενα για το Ν7105 και ενα για το verizon. Εγω την ειχα πατησει στην αρχη και εβαλα το verizon και επαθα ακριβως το ιδιο.

Στην περιπτωση που εκανες κι εσυ λαθος εδω ειναι το σωστο.

http://d-h.st/2sG

Ξαναδοκιμασε το να δεις.

Επισης προς ολους επειδη συνεργαζομαι με τον saber το επομενο θα εχει triangle support γτ του το ζητησα....

Για το θεμα συχνοτητων καποιος ειχε προβλημα γτ το setcpu του την κολλαγε και καθαριζοντας τα δεδομενα της εφαρμογης ηρθε.

Επισης το νου σας εαν ερχεστε απο το redpill καθως αφηνει μεσα στο res folder ενα αρχειο τροποποιησης(configuration)

Εδω τη πατησες εσυ δεν θα τη παταγα εγω;

Ειχες δικιο αγορινα.Θα δοκιμασω αυριο μολις βρω χρονο το σωστο,ευχαριστω!!

Θα δοκιμασω και τη ρομ σου καποια στιγμη,βασικα ειμαι fan των deodexed και μετα περναω τα mod σας,μονος μου :))

Edit: Εντάξει ο saber με min 1000 και max 1920 είναι ότι καλύτερο εχω δοκιμάσει. .

Εντυπωσιακά γρήγορο. Ολα τα άλλα που είχα δοκιμασει ήταν λιγο πολυ τα ίδια.

Edited by Da_rudakos

Όσοι αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον saberkernel, περιμένουμε update που θα φροντίζει τα ζητήματά μας:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42957742&postcount=211

Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα κανω διαγραφη απο το recovery menu με το Android Revolution HD Super Wipe_Note 2 και μετα παω να περασω την καινουργια omega και ο aroma στο τελος κολαει και δεν κανει reboot.Κανω κατι λαθος?

Αν μπορείς δώσε ένα screen shot με λίγο παραπάνω χρήση. Αυτο που ανέβασες τα έχει όλα μηδενικά. Επιμένω γιατί βλέπω ότι από τη στιγμή που το έγραψα στο xda, άρχισαν να μαζεύονται διάφοροι ομοιοπαθουντες.

Και μονο εχοντας ολους τους ελεκτες μαζι φτανει για να σου κανει την ζημια φιλε μου. Ασε μεσα μονο εναν. Το tricster ειναι καλυτερο απο το setcpu και το tuner ειναι αρκετα βαρυ....

Οτι κανεις σε καποιο εχει αντικτυπο σε καποιο αλλο...εοναι σαν να εχεις πανω απο ενα anti virus στον υπολογιστη σου...

Εδω τη πατησες εσυ δεν θα τη παταγα εγω;

Ειχες δικιο αγορινα.Θα δοκιμασω αυριο μολις βρω χρονο το σωστο,ευχαριστω!!

Θα δοκιμασω και τη ρομ σου καποια στιγμη,βασικα ειμαι fan των deodexed και μετα περναω τα mod σας,μονος μου :))

Edit: Εντάξει ο saber με min 1000 και max 1920 είναι ότι καλύτερο εχω δοκιμάσει. .

Εντυπωσιακά γρήγορο. Ολα τα άλλα που είχα δοκιμασει ήταν λιγο πολυ τα ίδια.

Ανθρωπινο το λαθος ;)

Εχουν περασει ολα απο κοσκινο πριν τα προτεινω....αλλωστε ειναι και αυτα που χρησιμοποιω εγω...και πιστεψε με του πινω το μεδουλι...

Όσοι αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον saberkernel, περιμένουμε update που θα φροντίζει τα ζητήματά μας:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42957742&postcount=211

Ειναι και λιγο θεμα συσκευης...δεν το κανει μαλλον σε ολους...εμενα κλειδωνει κανονικα...

Edited by mindfield

Και μονο εχοντας ολους τους ελεκτες μαζι φτανει για να σου κανει την ζημια φιλε μου. Ασε μεσα μονο εναν. Το tricster ειναι καλυτερο απο το setcpu και το tuner ειναι αρκετα βαρυ....

Οτι κανεις σε καποιο εχει αντικτυπο σε καποιο αλλο...εοναι σαν να εχεις πανω απο ενα anti virus στον υπολογιστη σου...

Μα δεν είπα πουθενά ότι τα tuners αυτά τα δοκίμασα ταυτόχρονα. Για την ιστορία πάντως, ο πρώτος tuner που δοκίμασα ήταν ο trickster (όπως προτείνει και dev του saber) και ναι, το πρόβλημα ήταν εκεί. Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει πλέον λόγος να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Ο ίδιος ο dev του saber παραδέχτηκε το πρόβλημα και δήλωσε ότι στο update θα το έχει λύσει... Δεν μου το έκανες πάντως το χατίρι για ένα screenshot με περισσότερο χρόνο λειτουργίας της συσκευής...

BTW όταν θέλουμε να κάνουμε πολλαπλή παράθεση (να απαντήσουμε σε διάφορα σχόλια) για να αποφύγουμε τα πολλαπλά posts μπορούμε να χρησιμοποιούμε το κουμπί (+) κάτω δεξιά στην δημοσίευση που θελουμε να απαντήσουμε.

Κώστας

παιδια καλησπερα

βγηκε η Android Revolution HD 18.0

http://android-revolution-hd.blogspot.gr/p/android-revolution-hd-mirror-site-var.html

edit:συγνωμη ενω το γραφει στην σελιδα του ακομη δεν ανεβηκε :(

edit2:τωρα ανεβηκε :) την κατεβαζω

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Μα δεν είπα πουθενά ότι τα tuners αυτά τα δοκίμασα ταυτόχρονα. Για την ιστορία πάντως, ο πρώτος tuner που δοκίμασα ήταν ο trickster (όπως προτείνει και dev του saber) και ναι, το πρόβλημα ήταν εκεί. Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει πλέον λόγος να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Ο ίδιος ο dev του saber παραδέχτηκε το πρόβλημα και δήλωσε ότι στο update θα το έχει λύσει... Δεν μου το έκανες πάντως το χατίρι για ένα screenshot με περισσότερο χρόνο λειτουργίας της συσκευής...

BTW όταν θέλουμε να κάνουμε πολλαπλή παράθεση (να απαντήσουμε σε διάφορα σχόλια) για να αποφύγουμε τα πολλαπλά posts μπορούμε να χρησιμοποιούμε το κουμπί (+) κάτω δεξιά στην δημοσίευση που θελουμε να απαντήσουμε.

Συμφωνω για το κερνελ. ΑΠλα δεν μου το εκανε καθολου εμενα.

Σχεικα με την παραθεση παροτι δεν πολυ καταλαβα τι εννοεις (εννοωντας ξερω για το +)την εκανα με το tapatalk...

Εχει ειπωθεί ξανα και συμφωνώ οτι στην πλειοψηφία τους οι ρομ τρεχουν το ιδιο στη συσκευή μας. Λοιπόν ο mike έκανε άλλη μια φορά το θαύμα του. Η AR HD v18 ΕΙΝΑΙ πιο γρήγορη απο τις υπόλοιπες. Ακομα και το tapatalk που έχει θεμα στο scrolling εδω μου παει σφαίρα. Μένει κα δούμε την μπαταρία αν και η εμπειρία λεει οτι θα είναι εξαιρετική.

Εχει ειπωθεί ξανα και συμφωνώ οτι στην πλειοψηφία τους οι ρομ τρεχουν το ιδιο στη συσκευή μας. Λοιπόν ο mike έκανε άλλη μια φορά το θαύμα του. Η AR HD v18 ΕΙΝΑΙ πιο γρήγορη απο τις υπόλοιπες. Ακομα και το tapatalk που έχει θεμα στο scrolling εδω μου παει σφαίρα. Μένει κα δούμε την μπαταρία αν και η εμπειρία λεει οτι θα είναι εξαιρετική.

Μάκη έχω την 17 πάνω και θέλω να βάλω την 18...Την περνάω κατευθείαν από πάνω χωρίς καθόλου wipe; Μπορεί κάποιος να μου πει τα σωστά βήματα χωρίς να χάσω το στήσιμο;

Και δεύτερον αν δεν κάθεται καλά έτσι και θέλει full wipe θα περιμένω για καλύτερο update.:)

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

μαγκες υπαρχει κανενα mod (xposed) για να αλλαξω χρωμα και θεση την ωρα στη status bar?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μαγκες υπαρχει κανενα mod (xposed) για να αλλαξω χρωμα και θεση την ωρα στη status bar?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029712

Κάνεις αυτό που θες και πολύ περισσότερα.:)