Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα... Από note 2 custom ποιες είναι τώρα οι καλύτερες; επίσης από Cm έχουμε εξέλιξη η οχι.. Έχω το κινητό του ξαδέρφακι μου το οποίο είναι παλιό και σέρνεται.. Και θα ήθελα να το κάνω να πάρει λίγο τα πάνω του... Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2-3 σελιδες πισω θα βρεις την τελευταια του akisswind. Οχι επειδη ειναι δικια μας, αλλα ειναι μακραν η καλυτερη. 4.4.4 based βεβαια αλλα μην κοιτας νουμερα εκδοσης, κοιτα μονο πως τρεχει.

Edit: Φαντασου εγω εχω του ιδιου αλλα 3 εκδοσεις πισω, και τρεχει πιο αμεσα απο τη στοκ ΜΜ του νοτε4.

Edited by fioravanti90

2-3 σελιδες πισω θα βρεις την τελευταια του akisswind. Οχι επειδη ειναι δικια μας, αλλα ειναι μακραν η καλυτερη. 4.4.4 based βεβαια αλλα μην κοιτας νουμερα εκδοσης, κοιτα μονο πως τρεχει.

Edit: Φαντασου εγω εχω του ιδιου αλλα 3 εκδοσεις πισω, και τρεχει πιο αμεσα απο τη στοκ ΜΜ του νοτε4.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ..θα την κατεβασω ...

απο cm νουγκατ κτλ υπαρχει καμια εξελιξη η οχι ?

Για μένα δεν αξίζει γιατί του κόβεις τα πόδια και τα χέρια του Νοτε.

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Για μένα δεν αξίζει γιατί του κόβεις τα πόδια και τα χέρια του Νοτε.

ρε συ εχει ομως προγραμματα οπως πχ το kodi που σε αυτη την εκδοση του android δεν υποστηριζονται πλεον ... (4.4.4)

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Δεν μπορω να μπω με τον παραδοσιακο τροπο (συνδυασμος 3 πληκτρων ουτε σε download mode ουτε στο recovery). To τηλεφωνο μου μου εχει κολλησει στο logo της samsung και κανει συνεχως loop. Οταν βγαζω την μπαταρια και μετα παω να μπω ειτε σε download ειτε σε recovery δεν γινεται τιποτα (δηλαδη παλι κανει loop το logo).

εχεις κανεις να προτεινει καμια ιδεα για το τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις;

Νομίζω ότι θα χρειαστείς την λύση του USB jig.

Ψάξε το λίγο στη Γκουγκλ.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Το δοκιμασα και μπαινω σε download mode αλλα πανω αριστερα δεν μου γραφει κανενα στοιχειο για την συσκευή μου. Προσπαθησα να βαλω με odin μια νεα rom αλλα δεν τα καταφερα.

Μάλλον φίλε μου η συσκευή τελείωσε.

Δεν γνωρίζω κάποιον άλλο τρόπο.

Sent from my Amstrad CPC 6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ναι οκ αλλα να θυμασαι οτι οταν αλλαζουμε εκδοση ρομ πχ.απο 4.4.2 σε 4.4.4 κανουμε τα παντα φορματ ετσι ωστε να παραμεινει μονο ο bootloader και το modem.Μετα φλασαρουμε.Εαν δεν τα κανουμε θα μενουν παντα σκουπιδια.Επισης οχι επαναφορες μπακαπ πχ.απο 4.4.2 σε 4.4.4 γιατι περιεχουν αλλα αρχεια συστηματος με απoτελεσμα να γεμισεις fc διακοπες εφαρμογων , παγωματα κτλ.

Καλησπέρα.

Μια ερώτηση κι από εμένα.

Έκανα wipe τα πάντα από το custom TWRP και εκμεταλλεύτηκα την δυνατότητα του recovery για πολλαπλά install zip στην σειρά (τα βάζει σε queue) οπότε εγκατέστησα τα παρακάτω zip από τα links που έχεις στις προηγούμενες σελίδες :

ECLIPSE-v9-Mod-By-Onirama-05-05-17

Modem_ N7100NEUFND1_h3g_CWM

Onirama_Gps_v5_Final

Orange keyboard Onirama

Update hosts-dns-conf

Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι τα zip εγκαταστάθηκαν σωστά, εκτός από την ROM και το keyboard που προφανώς μπήκαν σωστά (γιατί αυτό φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού)

Υπάρχουν σημεία που μπορώ να τσεκάρω τις εκδόσεις των αρχείων από τα άλλα 3 zip (modem, GPS, DNS) ώστε να δω ότι μπήκαν οι εκδόσεις που έπρεπε να μπουν ;

Περισσότερο με ενδιαφέρει το modem μια που βλέπω στην κατάληξη CWM, ενώ εγώ χρησιμοποιώ TWRP (πολύ καλύτερο μου φαίνεται) και σκέφτηκα μήπως παίζει ρόλο.

thanks!

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Modem: πας ρυθμισεις/πληροφοριες συσκευης/εκδοση βασικου φασματος και βλεπεις .

DNS:Πας στο μενου και βρισκεις την εφαρμογη Set-Dns πατας μπαινεις και βλεπεις Αυτο που μπηκε Η βαζεις οτι θες απο τα ετοιμα η και custom δικο σου.

Hosts: Με τον root-explorer πας system/etc/hosts εαν ειναι Mb οκ .Απο μαμα ειναι σχεδον μηδενικο.Εαν θες να πατησεις να το δεις κρατας πατημενο και κανεις open with/text viewer περιμενεις λιγη ωρα να ανοιξει γιατι ειναι πολλα.

Gps: Με τον root-explorer Πας system/etc/gps.conf πατας μπαινεις και βλεπεις.Απο κατω gps.xml πατας μπαινεις και βλεπεις.

Για το modem μου βγάζει:

Ν7100ΝEUFND1

Παίζει καλά με Wind ;

Στο set DNS μου είχε πρώτη επιλογή Google DNS με

DNS1 8.8.8.8

DNS2 8.8.4.4

Το αρχείο hosts είναι 2.27MB

Από τα 2 αρχεία gps δεν κατάλαβα τίποτα.

Το πρώτο ξεκινάει πάντως με ελληνικες διευθύνσεις (από gr.)

BTW, δεν βρίσκω την ταχύτητα δικτύου που έβλεπα πάνω στο status bar.

Επίσης έχει phone call recording ;

thanks!

Για το modem μου βγάζει:

Ν7100ΝEUFND1

Παίζει καλά με Wind ;

Στο set DNS μου είχε πρώτη επιλογή Google DNS με

DNS1 8.8.8.8

DNS2 8.8.4.4

Το αρχείο hosts είναι 2.27MB

Από τα 2 αρχεία gps δεν κατάλαβα τίποτα.

Το πρώτο ξεκινάει πάντως με ελληνικες διευθύνσεις (από gr.)

BTW, δεν βρίσκω την ταχύτητα δικτύου που έβλεπα πάνω στο status bar.

Επίσης έχει ;

thanks!

Modem: Ναι καλα παιζει με ολα τα δικτυα αν και ποιο ενεργοβορο.

DNS:Ναι δειχνει ως πρωτη επιλογη της google αυτα που ειδες.πηγαινε πανω αριστερα διπλα απο το icon πατα να βγει το μενου.Στην συνεχεια πατα open-dns και μετα πατα apply.Το open-dns δινει ποιο γρηγορο ανοιγμα σελιδων.Εφοσον το πατησες θα δεις οτι εγινε

Active -Dns στο κεντρικο μενου της εφαρμογης.

Host:Ναι ειναι οκ.

Gps:Εφοσον δεν γνωριζεις τις εντολες και ειδες Ελληνικες διευθυνσεις ειναι οκ γιατι απο μαμα ποτε δεν εχει Ελληνικα.

Ταχυτητα δικτυου:Εαν εννοεις τα παρακατω που γραφω πας ρυθμισεις/custom settings και επιλεγεις display-speed

phone call recording:Την ωρα που πληκτρολογεις αριθμο και πατας να κανεις κληση θα σου βγει εξτρα-μενου .Κατω αριστερα πατας εγγραφη.

Edited by s_wind

Όλα σωστά και πολύ καλά όπως τα λες.

Υπάρχει δυνατότητα auto recording των phone calls για εισερχόμενα και εξερχόμενα ;

Thanks!

Υπάρχει δυνατότητα auto recording των phone calls για εισερχόμενα και εξερχόμενα ;

Thanks!

Για auto δεν ξερω εαν υπαρχει κατι στο google-play.Στο ρομ σε καθε κληση πατας και ξεκινα .

Thanks!

εγω χρησιμοποιουσα το callx .

αλλα με bt handsfree δεν ακουγα ποτε τον εαυτο μου στην εγγραφη. δεν ξερω αν φταιει το bt ή το προγραμμα.

Συντομα...:ninja:

Γινεται να βαλεις και τον νεο samsung stock internet browser?

Edited by fioravanti90

Γινεται να βαλεις και τον νεο samsung stock internet browser?

Εχουμε μερικα θεματακια εκει.Κατι αλλο καλουλι καλυτερο και γλυστραει πολυ παντα σε σχεση με τον παλιο στοκ browser του Note2-----> https://mega.nz/#!7BQkEKKa!ByFXBK13ezZgMWRQVdg5MGjXmNDFLctTIB3EIztj-34

Edited by s_wind

Οντως πολυ καλος. Ευχαριστω, αλλη μια φορα

Edit: Εχει και ρυθμιση ποσο % θα ζουμαρει στο double-tap!! ΠΑΡΑ πολυ χρησιμο.

Edited by fioravanti90

Από ποιό μοντέλο το τσίμπησες αυτό?

Που να θυμαμαι στο χαος των σκληρων δισκων που εχω:lol:

Mini-Update 10-06 για ρομ 05-05

Update ril (μερος του μοντεμ)

Update framework2.jar

Update telephony-common.jar

Update systemui (ποιο εντονη γραμματοσειρα)

Παρατηρησεις:

Καλυτερο σημα κυριως εν κινησει

Καλυτερο Ιντερνετ ποιο σταθερο HSDPA

Καλυτερο bt

Link------> https://mega.nz/#!yUg2QCoA!sY6a0tXcbMt53aGhJMugm3qs0ciz7zZBmK2kixnRDHY

Αυτο ηταν το νεο που μας ειπες προηγουμενα? Ή μαγειρευεις και ολοκαινουργια ρομ?

Να ξερω για να φλασαρω μια και καλη, μιας και η νοτε προ2 εχει αρχισει να βαραινει καπως.

Αυτο ηταν το νεο που μας ειπες προηγουμενα? Ή μαγειρευεις και ολοκαινουργια ρομ?

Να ξερω για να φλασαρω μια και καλη, μιας και η νοτε προ2 εχει αρχισει να βαραινει καπως.

Και μενα η dark παραβαρυνε μετα 7 μηνες. Καιρος για φλασαρισμα...