Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά φοράω την S7_Aosp_Style_lite_Onirama 12_05_16

η οποία έχει με ταπ στην πάνω δεξιά γωνία κλείδωμα οθόνης.

Αυτό γίνεται να το περάσω σε άλλη ρομ με κάποιο τρόπο.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχε δωσει ο Ακιςς ενα ζιπακι αλλα αρκετα παλιοτερα (6 μηνες ή παραπανω) που εκανε αυτη τη δουλεια και σε αλλες ρομ εκτος της δικης του. Οχι σε ολες ομως.

Στην pro του ακη υπαρχει παντως. Μου εχει χαλασει το power button και απο κει κλειδωνω αποκλειστικα. Παρακαλαω μην τυχει και κλεισει το τηλ μεχρι να ερθει το ανταλλακτικο...

Κατέβασε το παρακάτω zip, αποσυμπίεσε και εγκατάστησε το apk. Εμφανίζεται στις ρυθμίσεις νέα επιλογή "Custom settings", δε δουλεύει με όλες τις rom όμως.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64899&d=1453500781

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Onirama Rom Aosp Style 15-12-16

Faster - Stronger - Multi-face Rom (Συνδυασμος Aosp - Ux - Snote-Air command apps )

15590438_614584398713709_3403908673982216233_n.jpg?oh=45758463e3f47ab62ee5d1f49566bd46&oe=58B12B2E

Πριν φλασαρουμε κανουμε ολα τα απαραιτητα Wipe.

Πριν φλασαρουμε το ρομ μεσο recovery φλασαρουμε την παρακατω εφαρμογη για καθαρισμο https://mega.nz/#!nBRkzYAT!ITDpdUUokog5i-jnqfIkCXcEft7na064TqCaCTA5ul4

Οχι μετα το φλασαρισμα επαναφορες μπακαπ που περιεχουν αρχεια συστηματος προηγουμενου ρομ.

Μετα την εγκατασταση του ρομ παμε superuser και απενεργοποιουμε ολες τις επιλογες εκτος απο την πρωτη.

Πηγαινουμε επιλογες προγραμματιστη και τα 3 animation τα βαζουμε τιμη 0,5.Απαραιτητα για να ενεργοποιηθουν τα tweaks μετα απο reboot.

Πηγαινουμε recovery και φλασαρουμε το παρακατω μοντεμ. https://mega.nz/#!LIxUQbIB!0Q9HuXs8_IYGG5rnUaRopPZZx7ZbxC5GsGyd2uSvd68

Προτεινεται γραμματοσειρα Tahoma.

Για καλυτερη λειτουργικοτητα συστηματος "μη" πειραζετε τα animation του Nova και "μη" αλλαζετε το λευκο Background του μενου των εφαρμογων.

Reboot!

Τωρα ειστε μοδατοι και πολυχρωμοι ετοιμοι για τις γιορτες :food::hunter::p :shock::mobile::chair::shoot::D

Συντομο Rom Info 15-12-16 :

"Modded lib files απο Note 7 Rom και RessurectionRemix Rom

"update system animation 6.0.1 Marshmallow (Mix Note-7 6.0.1 Rom -RessurectionRemix 6.0.1 Rom )

"Zram Τιμη 0 απο default

"Optimize System Καθε 4-5 Reboot .

"More Faster connection Google servers,Αμεσα Update Βαζοντας για πρωτη φορα το  Gmail ,
Εαν δειχνει οτι κολαει για πρωτη φορα το google-play δεν ειναι fc απλα εχει αστραπιαιο update και κατεβαινει η επομενη ενημερωση του .

"Google play(2x Faster Download speed) Google play service

"Διαρκεις ενημερωση εφαρμογων συστηματος εφοσον ειναι ενεργοποιημενος ο συγχρονισμος.

"Tweaked Deadline Internal - External SD Schedulers faster read-write

"Tweaks for Games χωρις Lag

"update dalvik vm Heapstartsize πριν 8m τωρα 16m

"update dalvik vm heapgrowthlimit πριν 64m τωρα 150m

"update dalvik vm heapsize πριν 250m τωρα 261m

"update dalvik vm heapminfree πριν 512m τωρα 2m

"Resolv.conf (Greece)

"add extreme Nova launcher Τυπικη Λειτουργια / Ευκολη Λειτουργια (Tweaked)

"update modded aosp style camera και (γρηγορη αποτυπωση)

"add Aosp Style Keyboard

update framework files ,framework.res ,Framework jar ,service.

"Fixed Gps (Μεγαλη ακριβεια απο Default)

"Fixed power Save Mode(Aνενεργο απο Default)

"Fixed Settings (Εκφωνηση ειδοποιησης Τωρα ενεργα Tab)

"Αυξηση χρωματικης αποδοσης και λευκου κατα 20% Αισθηση καινουργιας οθονης

"Performance "GPU"

"Γρηγοροτερη φορτιση οταν πεσει κατω απο το 5%

"update 3g video call for ever

"update internet connection πλεον χωρις πτωσεις και διακοπες.

"update air-command

"update gps eur

"update wifi

"update system sounds αυξηση εντασης 3x

"update host

"update settings kernel 4.3.9

"add full studio photo editor-video κοψε-ραψε βιντεο

"and faster reboot+bootanimation με ηχο 

"add 500+γραμματοσειρες (προτεινω Tahoma)

"Add DNS ( Open-Dns Default )

"Add New SketchBook

"new wallpapers

"new sounds

Add more . . . . .

Edited by s_wind

Δεν φλασαρε κανεις ακομα να πει πρωτες εντυπωσεις ;;;;

Εγώ. Μια χαρά φαίνεται γρήγορη και δουλεύει υποδειγματικά μέχρι στιγμής. Το μόνο προσωπικό θέμα είναι ότι έχω μάθει στον ΤW και θα την προτιμούσα . Τίποτα αλλο.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

Και γω μεχρι πριν δουλευα παντα Tw.Ομως 4 μερες που το εχω μια και γω την φλασαρα πρωτος αυτο που εχω να πω ειναι το εξης:Το χρησιμοποιω το Note καθαρα επαγγελματικα ολη μερα.Καθε φορα που το βγαζω απο τη τσεπη δουλευει παντα σφαιρα και πολυ γρηγορα δεν με καθυστερει καθολου κατι που αλλες φορες με αλλα ρομ δεν συμβαινει τουλαχιστον σε μενα ποτε γιατι ειναι και φορτωμενο.Τον δε Νοβα τον εχω φερει στα μετρα μου μια και εχει παρα πολλες παραμετροποιησεις.

@s_wind.

Ειχα ζητησει απο τον ακιςς να βαλει και το quick note απο τα νοτε4/5, που δινει τη δυνατοτητα υπενθυμισης στα σημειωματα, και τη δυνατοτητα κυλισης στα screenshots. Αλλα δεν τα εβαλε. Μηπως σ αυτη τη ρομ βαλατε εστω ενα απο τα δυο?

Αλλιως δεν με βλεπω να φλασαρω καθως εχω βολευτει ΑΠΟΛΥΤΩΣ (που λεει κι ο Βενιζελος) με την νοτε προ2 του ακιςς.

Παιδιά, υπάρχει λινκ για να κατεβάσουμε το ρομ; Γιατί δεν το βρίσκω;

Redmi Note 5

Αν γίνεται να μου στείλετε και εμένα το λινκ της rom αν και με του akiss είμαι ικανοποιημένος στο full. Θα την φλασαρω να δω και εγώ :)

Οσοι στειλατε pm και οσοι δεν πηρατε ακομα λινκ το απογευμα θα σας το στειλω για να δουμε λιγο την καινουρια εκδοση Nova 5.0 τι αλλαγες εχει να μπουν καποια tweaks πανω σαυτη να δουμε ποσο σταθερη ειναι και θα σταλει το λινκ με την καινουργια:D

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@s_wind δώσε και ρυθμίσεις για τον agni αν μπορείς

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

Ειναι ρυθμισμενος απο κει και περα μπορει να τις αλλαξει ο καθενας οπως νομιζει.

Ποιο καλό παιδί που πέρασε το νέο rom θα ανεβάσει screenshots;

Redmi Note 5

@s_wind

Θα έχουμε νέο λινκ ή να βάλω την παλιά;

Καλημερες!Βαλε αυτο που ανεβηκε Αχιλλεα δηλαδη το χθεσινο.Δεν ειναι σταθερος ο καινουργιος nova.Ολα κομπλε:D

Oσοι αναφερουν error 24, τους συμβαινει σε μεμονωμενες εφαρμογες, δεν διαβασα καπου για μια παρομοια με τη δικη σου περιπτωση. Νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα software και θα σου προτεινα να κατεβασεις μεσω sammobile kai να περασεις μεσω odin την πιο προσφατη 4.4.2 ρομ που θα βρεις στο site.

Μην τρομαξεις, ειναι πανευκολο. Υπαρχουν απειρα αναλυτικα βιντεο στο δικτυο που σε καθοδηγουν βημα βημα.Μιας και το factory reset δεν κανει τιποτε αλλο απ το να ξαναπερναει την ιδια ρομ που ειχες και πριν, στην αρχικη της μορφη.

Δυστηχως δεν προλαβα να κανω αυτα που μου προτεινες.

Σημερα το πρωι ξυπνησα με μαυρη οθονη σε sleep που δεν " ξυπναγε".

Κλασικα εβγαλα μπαταρια ....τιποτα κολλαγε στο logo startup.

Εβαλα εβγαλα μπαταρια ισα με 20 φορες τιποτα. Αντιλαμβανομαι οτι ειναι ασχημα τα πραγματα και παω για factory reset ξανα.

Το βγαζω και γεμιζει η οθονη δεκαδες μηνυματα σε κοκκινα , ολο failures και cant do that , cant load that , εχασα το λογαριασμο. Στο τελος ομως εβγαλε την οθονη και πατησα factory reset.

Ζητησε επιβεβαιωση για user date delete και εκτοτε εσβησε και δεν ξανανοιγει με τιποτα. Ουτε safe mode , ουτε factory reset menu τιποτα.

Τελειωσε λετε ?

Εάν δεν μπαίνει σε Download Mode για να περάσεις ρομ με Odin, τότε μάλλον τα πράγματα είναι χλωμά και δυσοίωνα

download mode εννοεις το ιδιο μενου για factory reset ?

power button + volume up + home button ?

power button + volume down + home button

Redmi Note 5

Ουτε με το volume up combination ουτε με το volume down combination ανταποκρινεται.

Εδειχνε να ειναι software προβλημα απο τα errors που εβγαζε κατα δεκαδες .

Να παω στο service λετε ? Τι προβλημα να ειναι ? Εκτος απο μητρικη δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο...

Υποψιν δοκιμασα 3 διαφορετικες μπαταριες , με καρτα και χωρις καρτα μεσα.....νομιζω οτι εκανα καθε δυνατο συνδυασμο.

Ουτε με το volume up combination ουτε με το volume down combination ανταποκρινεται.

Εδειχνε να ειναι software προβλημα απο τα errors που εβγαζε κατα δεκαδες .

Να παω στο service λετε ? Τι προβλημα να ειναι ? Εκτος απο μητρικη δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο...

Υποψιν δοκιμασα 3 διαφορετικες μπαταριες , με καρτα και χωρις καρτα μεσα.....νομιζω οτι εκανα καθε δυνατο συνδυασμο.

Πατας και τα τρια ταυτοχρονα ? Η ενα-ενα ? Φιλε μου πατα και τα τρια ταυτοχρονα δηλαδη το 1)πανω μερος του ηχου , 2)το κουμπι που αναβει και 3)το κεντρικο χωρις να τα αφηνεις καθολου . Μολις δειξει το Samsung 7100 μετρα 3 δευτερολεπτα παρε τα δαχτυλα απο τα τρια κουμπια και αστο να μπει στο recovery .Μολις το κανει ποσταρε ξανα και θα λαβεις απαντηση .

Edited by s_wind