alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Από τι ξέρω δεν πρόκειται να παίξει... Είχαν βρει ένα κόλπο με το xposed που έκρυβε το ροοτ, αλλά δεν παίζει από τι λέγανε... Περίμενε όμως μήπως κάποιος άλλος έχει κάποια καλύτερη ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Την έχω και εγώ έτοιμη στο κινητό, αλλά βαριέμαι υπερβολικά να ξαναστήνω.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αφηστε που συμφωνα με το νομο του Μερφι, μολις περασετε οποιαδηποτε αλλη ρομ και σεταρετε μετα απο παμπολλες ωρες το κινητο οπως πρεπει, θα ξανασκασει μυτη ο ακιςς με νεα ποποφτιαγμενη δικη του ρομ. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αφηστε που συμφωνα με το νομο του Μερφι, μολις περασετε οποιαδηποτε αλλη ρομ και σεταρετε μετα απο παμπολλες ωρες το κινητο οπως πρεπει, θα ξανασκασει μυτη ο ακιςς με νεα ποποφτιαγμενη δικη του ρομ. :):):) Ισχυειιιι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Έβαλα την eclipse v7.Πολύ καλή Μέχρι στιγμής.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το splanner. Μήπως έχει κάνεις το apk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Έβαλα την eclipse v7.Πολύ καλή Μέχρι στιγμής.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το splanner. Μήπως έχει κάνεις το apk; Φτιάχνετε "κλίμα" για να βγάλει ο Άκης το update πιο γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ερωτηση, εβαλα resurrection marshmallow, αλλα μου καταπινει την μπαταρια για πλάκα, για να επιστρεψω σε onirama πρεπει να φλασαρω αλλο bootloader? Γιατι δοκιμασα να επιστρεψω και δεν... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ναι, απ οτι εχω καταλαβει εμπειρικα, η ονιραμα χρησιμοποιει τον bootloader που βρισκει εγκατεστημενο. εγω πρωτα εγκατεστησα μια παλιοτερη ρομ του ακιςς, κι απο πανω περασα κατευθειαν την τελευταια ονιραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 εγω εβαλα την 26.1.2016 του Ακη και δεν ανοιγει το Wifi. Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 εγω εβαλα την 26.1.2016 του Ακη και δεν ανοιγει το Wifi. Καμμια ιδεα? Για δοκιμασε να βαλεις μια πιο παλια του και μετα την καινουρια... Εγω αν και εχω καιρο να ασχοληθω,θα βαζα την eclipse απο το xda και μετα του ακη! Πιστευω θα ναι ολα οκ μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 εγω εβαλα την 26.1.2016 του Ακη και δεν ανοιγει το Wifi. Καμμια ιδεα? Βάλε το zip του agni kernel και θα δουλεύει κανονικά το WiFi. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Σε σχεση με τις ρομς του ακη ολες οι αλλες σερνονται...εχω φλασαρει πολλες και παντα του ακη ειναι πιο σφαιρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Υπαρχει τρόπος να πάω απο 4.1.2 σε 4.3 ή 4.4.2 κι αν δεν μου αρέσει να γυρίσω πίσω στην Ωμεγα ή την ρεβολουσιον που παίζω τώρα?Θελω μια εφαρμογή τράπεζας και δεν δουλεύει στην 4.1.2.Υπαρχει κάποιος τρόπος να την τρέξω εδώ που ειμαι τώρα?με κάποιο emulator ή με καποιον άλλο τροπο τέλος πάντων για να μην αναβαθμισω? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Γεια σας παιδιά και καλό τριήμερο! Έχει ένας φίλος κινητό κινέζικο και έχει εντυπωσιαστεί από το floating multitasking που έχουμε (υπάρχει στο note 4 από ό,τι είδα) με τις rom του akiss. Με ρώτησε λοιπόν αν μπορεί κάπου να βρει το apk να το κάνει εγκατάσταση για να το απολαύσει κι αυτός. Σημειωτέον ότι έχει δοκιμάσει αρκετά απ' το store αλλά κανένα δεν τον ικανοποίησε σαν το δικό μας. Ευχαριστώ! Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Τα floating windows, δεν ειναι καποιο apk, αλλα ενσωματωμενη δυνατοτητα της ρομ, ακριβως οπως στις ρομ των νοτε4, αν εχω καταλαβει σωστα. Γι αυτο αλλωστε και δουλευει τοσο σωστα και ομαλα σε ολες τις εφαρμογες. Αρα αν θελει ο φιλος σου πραγματικο multitasking, πρεπει να ερθει στο νοτε, δεν μπορει να παει το νοτε σ αυτον.:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπερα παιδια. Επειδη δε βρηκα καποιο αντιστοιχο thread για αξεσουαρ οπως υπαρχει σε αλλα κινητα ας ρωτησω εδω.... Υπαρχει καποιο tempered glass που να ειναι αξιολογο για το συγκεκριμενο κινητο? Συνηθως παιρνω nillkin που εχουν μια αλφα ποιοτητα (και ας μην ειναι η μεγιστη) αλλα αποτι βλεπω σεν εχει βγαλει για το Note 2.... Εχετε να με κατευθυνετε σε καποιο αλλο που να ειναι δοκιμασμενο? (και απο ebay δεν εχω θεμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 μπηκα να κατεβασω την 26.1.16 του ακη αλλα ελειπαν τα λινκ. μαλον ερχεται καινουργια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 καλησπερα σημερα ξαφνικα δεν μου ανοιγει στο κινητο το 3g,οταν ανοιγω τα δεδομενα ανοιγει μονο το e.στη λειτουργια δικτυου το εχω στο αυτοματο.ειμαι με τη ρομ του ακη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 μπηκα να κατεβασω την 26.1.16 του ακη αλλα ελειπαν τα λινκ. μαλον ερχεται καινουργια ? Καλημέρα! Κοίταξε το post 8386. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Οσοι εχετε τη ρομ του ακιςς, καντε ενα κοπο να τσεκαρετε την εκδοση των google maps που εχετε. Ενω στο νοτε4 εχω εδω και 2 μερες την εκδοση 9.22.1, στο νοτε2 μου με τη ρομ του ακιςς, εχω ακομα την 9.21 και το playstore δεν μου βγαζει κουμπι αναβαθμισης. Ακομα και με απεγκατασταση/εγκατασταση ξαναμπαινει η 9.21. Βρηκα πλαγιως την 9.22.1 και την εγκατεστησα, αλλα μου φανηκε παραξενο. Οι δυο συσκευες ειναι ολοϊδιες, μονο που το νοτε4 ειναι στοκ 5.1.1 ενω το νοτε2 ρουτ με τη ρομ του ακιςς. Στις 2 εκδοσεις των google maps δεν ειδα καμμια διαφορα εκτος απο τον αριθμο εκδοσης, αλλα μου φανηκε πολυ περιεργο να ειναι πισω το νοτε2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 9.21.0 και σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Οσοι εχετε τη ρομ του ακιςς, καντε ενα κοπο να τσεκαρετε την εκδοση των google maps που εχετε. Ενω στο νοτε4 εχω εδω και 2 μερες την εκδοση 9.22.1, στο νοτε2 μου με τη ρομ του ακιςς, εχω ακομα την 9.21 και το playstore δεν μου βγαζει κουμπι αναβαθμισης. Ακομα και με απεγκατασταση/εγκατασταση ξαναμπαινει η 9.21. Βρηκα πλαγιως την 9.22.1 και την εγκατεστησα, αλλα μου φανηκε παραξενο. Οι δυο συσκευες ειναι ολοϊδιες, μονο που το νοτε4 ειναι στοκ 5.1.1 ενω το νοτε2 ρουτ με τη ρομ του ακιςς. Στις 2 εκδοσεις των google maps δεν ειδα καμμια διαφορα εκτος απο τον αριθμο εκδοσης, αλλα μου φανηκε πολυ περιεργο να ειναι πισω το νοτε2. 9.21.0 κι εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Οι δυο συσκευες ειναι ολοϊδιες, μονο που το νοτε4 ειναι στοκ 5.1.1 ενω το νοτε2 ρουτ με τη ρομ του ακιςς. Στις 2 εκδοσεις των google maps δεν ειδα καμμια διαφορα εκτος απο τον αριθμο εκδοσης, αλλα μου φανηκε πολυ περιεργο να ειναι πισω το νοτε2. Στο μόνο που είναι ίδιες είναι ότι έχουν πενάκι... σε όλα τα άλλα υπάρχει χαοτική διαφορά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Στο μόνο που είναι ίδιες είναι ότι έχουν πενάκι... σε όλα τα άλλα υπάρχει χαοτική διαφορά...;) Ολοϊδιες στις εγκατεστημενες εφαρμογες, στους εγκατεστημςνους λογαριασμους google και στον τροπο στησιματος του λειτουργικου android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts