Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιες έχω κατεβασμένες αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω κάπου 1gb. Ελπίζω ο δημιουργός να μην έχει πρόβλημα να το κάνω. Έχω μια από 04/01/2016, 06/01/2016 lite και 16/01/2016

Ούτε την 6.1.16 βρίσκω, έχουν αφαιρεθεί όλα?

D.F.N5 STYLE Onirama 04-01-16

https://mega.nz/#!CQJmCDSK!JVo8ufSdSOR-R5kUpza7l7pMcaw1u2LFrmeeeWGzn18

D.F.N5 STYLE Onirama Lite 06-01-16

https://mega.nz/#!icBxTBZD!lYgZxUanSC6VHkk9nXlolatHxpw2Q6PQhlCsEHvJ300

D.F.Lite (M) Onirama 16-01-16

https://mega.nz/#!aNhHwAKb!UY_U6IJ2seIXTSujoVDbhWahXIqLbIBSXUO5HBYdl8c

apps N5 style

https://mega.nz/#!3dQDXAYb!cDFSpvI7tEHxRKej9_FzFRgh2VP3r-JoqaazVjfBA7k

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Μηπως ομως τις κατεβασε για καποιο λογο το παιδι? Εννοω οτι μηπως θα επρεπε να τον ρωτησεις πριν ανεβασεις τα λινκς?

Ειδικα η 06.01.16 κατα τη γνωμη μου ειναι αψογη. Αλλα αναρωτιεμαι για ποιο λογο τις κατεβασε ολες.

Μηπως ομως τις κατεβασε για καποιο λογο το παιδι? Εννοω οτι μηπως θα επρεπε να τον ρωτησεις πριν ανεβασεις τα λινκς?

Ειδικα η 06.01.16 κατα τη γνωμη μου ειναι αψογη. Αλλα αναρωτιεμαι για ποιο λογο τις κατεβασε ολες.

Κάθε φορά που αναβάζει καινούρια rom ο akiss, σβήνει το link της προηγούμενης. Τα links ήταν δημόσια για πολύ καιρό και δε βλέπω τον λόγο να μην επιθυμεί να κατεβάσει κάποιος μια παλιότερη rom του, απεναντίας παιδεύεται για να προσφέρει αφιλοκερδώς, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να πειράζει μόνο το δικό του κινητό και να μην τον ζαλίζουμε. Στο παρελθόν πάντως έχουν ξανανεβεί links προηγούμενων εκδόσεων

Redmi Note 5

Τον ακιςς τον εμαθα απο τη ρομ 06.01.16. Οταν δεν μου εκατσε καλα με το πρωτο φλασαρισμα, κατεβασα μια προηγουμενη ρομ του, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ, οπως και αλλων αρκετα προηγουμενων ρομ του.

Προφανως αν ηθελε να τις αποσυρει τελειως θα τις κατεβαζε και απο το μεγκα. Γι αυτο γραφω οτι μου φαινεται περιεργο οτι κατεβασε μονο τα λινκς, ειδικα για μια ρομ που ειναι αψογη.

Τον ακιςς τον εμαθα απο τη ρομ 06.01.16. Οταν δεν μου εκατσε καλα με το πρωτο φλασαρισμα, κατεβασα μια προηγουμενη ρομ του, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ, οπως και αλλων αρκετα προηγουμενων ρομ του.

Προφανως αν ηθελε να τις αποσυρει τελειως θα τις κατεβαζε και απο το μεγκα. Γι αυτο γραφω οτι μου φαινεται περιεργο οτι κατεβασε μονο τα λινκς, ειδικα για μια ρομ που ειναι αψογη.

Αγαπητέ fioravanti, δε διαχειριζόμαστε τίποτα απόρρητα κρατικά μυστικά! Ας μη γεμίζουμε το φόρουμ με ανούσιους διαλόγους, όταν τα δει ο Άκης θα μάθουμε αν παρανόμησα! :)

Redmi Note 5

Δυο ολόκληρες μέρες ησυχία????Κατι δεν παει καλα σε αυτο το νήμα...

Έτσι γίνεται όταν προαναγγέλλει update ο Άκης... Νεκρική σιγή και αγωνία! :lol:

Redmi Note 5

Αγαπητέ fioravanti, δε διαχειριζόμαστε τίποτα απόρρητα κρατικά μυστικά! Ας μη γεμίζουμε το φόρουμ με ανούσιους διαλόγους, όταν τα δει ο Άκης θα μάθουμε αν παρανόμησα! :)

Ισα ισα που καλα εκανες και ανεβασες το λινκ της ισως καλυτερης ρομ για νοτε2. Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι παρανομησες??? Και ποιο νομο εξαλλου??? Το παραξενο οπως εγραψα ειναι οτι κατεβασε τα λινκ απο τις ρομ, τελεία.

Akiss καλησπέρα. Update της 16/1 είδα στο bytheway.gr. Κατεβάζουμε κανονικά γιατί πιο πάνω αναφέρεται Update stopped; ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Ναι κατεβαζεις 26/01 . Σταματω για καμια 10αρια μερες λογο υποχρεωσεων :)

Κατεβασα και γω!

Το βραδυ θα φλασαρω να δω τι εχεις κανει...χαχα

Γεια σου ρε ακη!

Καλες δουλειες καλα ξεμπερδεματα και εδω ειμαστε παλι :)

Έχω την 06.01.2016. Το μόνο που μου λείπει είναι μια καθυστέρηση κάποιων δευτερολέπτων κατά την αποστολή sms που με βοήθησε αρκετές φορές που κάτι μου "ξέφευγε". Και μη βιαστεί κανείς να μου γράψει να τα διαβάζω καλύτερα πριν τα στείλω. Τα διαβάζω, αλλά, πιστέψτε με, όλο και κάτι προλαβαίνεις με αυτήν την καθυστέρηση.

Κάποια λύση?

Παίδες, ας μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται άλλα να έχω γράψει στο μήνυμα και άλλα να βλέπω στην παράθεση (όχι πως με ενοχλεί, απλά για να καταλάβω πώς γίνεται) ? Πάντως λύση δεν έχω βρει. Edited by nikos965
S.P.

Παίδες, ας μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται άλλα να έχω γράψει στο μήνυμα και άλλα να βλέπω στην παράθεση (όχι πως με ενοχλεί, απλά για να καταλάβω πώς γίνεται) ? Πάντως λύση δεν έχω βρει.

Συγγνώμη για τη μικρή.... παρέμβαση, γίνεται αφού στην παράθεση μπορείς να κόψεις η να αλλάξεις το επισυναπτόμενο κείμενο αρκεί να κρατήσεις το αρχικό και το τελικό τμήμα με τα ""καγκελάκια " [.............] όπως και να γράψεις κάτι επιπλέον...Τελικά έχεις βρει λύση στο SMS delay?

Τελικά μετά από πολύ κόπο και περιπέτειες κατάφερα και επισκεύασα το Note μου (μου είχε πέσει τον Οκτώβρη και είχε σπάσει η LCD).

Η rom που είχε όταν έπεσε ήταν η Eclipce V4 by Akiss. Ακούω προτάσεις πια rom του Akiss να φλασάρω.

Εντυπώσεις από την τελευταία που ανέβασε (26-1-2016).

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Συγγνώμη για τη μικρή.... παρέμβαση, γίνεται αφού στην παράθεση μπορείς να κόψεις η να αλλάξεις το επισυναπτόμενο κείμενο αρκεί να κρατήσεις το αρχικό και το τελικό τμήμα με τα ""καγκελάκια " [.............] όπως και να γράψεις κάτι επιπλέον...Τελικά έχεις βρει λύση στο SMS delay?

Το είχα στην προηγούμενη rom του dr. Ketan και δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές με είχε "σώσει". Το ψάχνω από τότε που έβαλα τη rom του akkis (καταπληκτική ομολογώ) αλλά δεν έχω βγάλει άκρη γιατί θέλω να κρατήσω τη stock εφαρμογή για μηνύματα. Υπάρχουν όμως, αν θέλεις, άλλες εφαρμογές (ξεφεύγεις απ' τη stock) οι οποίες σου δίνουν αυτήν τη δυνατότητα. Δεν τις θυμάμαι τώρα αλλά αν θέλεις μπορώ να κοιτάξω και να σου πω.

S.P.

Η rom που είχε όταν έπεσε ήταν η Eclipce V4 by Akiss. Ακούω προτάσεις πια rom του Akiss να φλασάρω.

Εντυπώσεις από την τελευταία που ανέβασε (26-1-2016).

Απο ολες που εχει ανεβασει μεσα στο 2016, ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη. Σωστο χρωμα στα toggles, s finder, πιο ομαλη κυλιση στο tapatalk.

Το μονο bug στη δικη μου συσκευη ειναι οτι μου κρασαρει το hancom word απο την σουιτα hancom office. Απ οτι ειδα αυτο συμβαινει ομως και στις υπολοιπες ρομ του ακιςς (αυτες που ανεβασε μεσα στο 2016).

Εχει καποιος αλλος το ιδιο bug, ή δεν εχω κανει εγω κατι καλα?

Σε ολα τα υπολοιπα η ρομ ειναι εκνευριστικα απροβληματιστη και γρηγορη/ομαλη.

εγω παιδια αυτο που μου ελειπε δηλαδη ενα σκοτεινο θεμα στις κατασπρες rom το ελυσα φλασαροντας ενα zip απο eclipce rom ,που ειναι σε carbon χρωμα για οποιον ενδιαφερει μπορει να το βρει εδω ειναι το v2 σε carbon και το v6 στο κλασικο ασπρο http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/themes-apps/themes-mods-note2-eclipse-rom-t3160427/page68