alexclone Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 απλα οτι γραφω πο πανω. εκανα wipe μεσω twrp στις μνημες cache και dalvik. το κινητο δεν εκανε κλησεις και ολες οι αλλες λειτουργιες ηταν κανονικες. το ΙΜΕΙ ειναι πλεον διαφορετικο απο αυτο που γραφει στην πισω μερια. ειναι 0049...και παει λεγοντας. εχω το original efs σε αρχειο αλλα πηγα να το φλασαρω μεσω flasify και μαλλον εκανα βλακεια. το κινητο πλεον μπαινει μονο σε download mode. εχω κατεβασει την stock και θα δοκιμασω με odhin και βλεπουμε... efs backup μεσω twrp ειχες κανει? πρεπει να το φλασαρεις απο κει παλι... τωρα βεβαια δεν ξερω τι εχει γινει...φλασαρε και την στοκ ρομ και οπωσδηποτε μοντεμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το set dns τι ακριβώς κάνει? Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 καλησπερα να ρωτησω σε επιστροφη που κανω σε 4.1.2 μεσω odin μου σταματαει η διαδικασια και εμφανιζει στο κινητο το μυνημα sw rev.invaild magic stringν ξερει καποιος τι σημαινει και πως διορθωνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 καλησπερα να ρωτησω σε επιστροφη που κανω σε 4.1.2 μεσω odin μου σταματαει η διαδικασια και εμφανιζει στο κινητο το μυνημα sw rev.invaild magic stringν ξερει καποιος τι σημαινει και πως διορθωνεται? αν εχεις περασει 4.3 και πανω εχει αλλο bootloader και δεν μπορεις να κανεις downgrade σε 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 αν εχεις περασει 4.3 και πανω εχει αλλο bootloader και δεν μπορεις να κανεις downgrade σε 4.1.2 και ομως ειχα κανει downgrade ποιο παλια σε 4.1.2 4-5 φορες και ειχε γινει κανονικα μεσω με αυτης της ρομ N7100XXDMG1_N7100ODDDMG1_INU_Prerooted.τωρα μαλον εγραψε o KNOX?και δεν με αφηνει?παντος στο odin φορτωνει κανονικα boot,cache,radio,modem και βγαζει FAIL οταν παει να φορτωσει το system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 ειχες κανει με custom?τωρα προσπαθεις να περασεις official?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Με την παραπανω που ανεφερα ειχα επιστεψει σε 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Kαλημέρα παίδες. Πως γίνεται να μου διαβάζει στικάκια NTFS? Έχω τη ρομ της υπογραφής που έχει Agni kernel Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Kαλημέρα παίδες. Πως γίνεται να μου διαβάζει στικάκια NTFS? Έχω τη ρομ της υπογραφής που έχει Agni kernel Ευχαριστώ καλησπερα εγω σκληρο δισκο usb3 & usb στικακια τα διαβαζω μεσω της εφαρμογης stickmount https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δεν μου δουλεύει ούτε αυτό. Ξαναλέω πως δεν έχω πρόβλημα με Fat , Fat32 , ExFAT Μόνο NTFS δεν βλέπει...:( Ή δεν το υποστηρίζει ο κέρνελ ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δεν μου δουλεύει ούτε αυτό. Ξαναλέω πως δεν έχω πρόβλημα με Fat , Fat32 , ExFAT Μόνο NTFS δεν βλέπει...:( Ή δεν το υποστηρίζει ο κέρνελ ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι...:confused: usb otg helper. Κάνε mount, θα σου βγάλει σφάλμα, αλλά θα τον διαβάσεις με ένα πρόγραμμα explorer πχ es. Εγώ διαβάζω 2 δίσκους ntfs, 1.5 και 3GB χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Τίποτα και μ' αυτό... Με es το ψάχνω αλλά δεν... Πιστεύω ότι είναι θέμα κερνελ:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Με την παραπανω που ανεφερα ειχα επιστεψει σε 4.1.2 Βαλτην με το mobile odin pro.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Βαλτην με το mobile odin pro.:) σε ευχαρηστω την περασα με τον τροπο που αναφερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Τίποτα και μ' αυτό... Με es το ψάχνω αλλά δεν... Πιστεύω ότι είναι θέμα κερνελ:confused: Πολύ σωστά. Αν δεν υποστηρίζει ntfs format ο kernel, όλες τις εφαρμογές του κόσμου να εγκαταστήσεις δεν θα το δεις ποτέ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Σωστός ο Λάζαρος. Ξαναρωτάω λοιπόν τους ειδικούς... Με αυτή τη ρομ και αυτόν τον κέρνελ που φαίνεται στο screenshot μπορώ να διαβάσω NTFS? Mήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο Agni Control? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) http://s5.postimg.org/j7gc66nlz/Screenshot_2015_12_18_10_30_43.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Δεν μου δουλεύει ούτε αυτό.Ξαναλέω πως δεν έχω πρόβλημα με Fat , Fat32 , ExFAT Μόνο NTFS δεν βλέπει...:(Ή δεν το υποστηρίζει ο κέρνελ ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι...:confused: δοκίμασε αυτή, φαίνεται συμβατή με τον κερνελ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter αν και σχόλιο μέσα στο xda site του κερνελ αναφέρει Yeah it supports otg, make sure your pen drive is not in ntfs format Edited December 18, 2015 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 δοκίμασε αυτή, φαίνεται συμβατή με τον κερνελ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter αν και σχόλιο μέσα στο xda site του κερνελ αναφέρει Yeah it supports otg, make sure your pen drive is not in ntfs format Αυτήν είχα και μου έκανε κόλπα (τη μία δούλευε την άλλη όχι) Δεν πειράζει θα το παρατήσω το θέμα , θα ζήσουμε και χωρίς αυτό :D Ευχαριστώ πολύ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλησπέρα σας, μπορείτε να πείτε τις εντυπώσεις σας για την ρομ που ανέβασε ο Άκης; Άκη βρήκα στο φόρουμ του bytheway από τις 21/11 ότι υπάρχει μια double face με N5 στοιχεία αλλά δεν υπάρχει λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλησπέρα σας, μπορείτε να πείτε τις εντυπώσεις σας για την ρομ που ανέβασε ο Άκης; Άκη βρήκα στο φόρουμ του bytheway από τις 21/11 ότι υπάρχει μια double face με N5 στοιχεία αλλά δεν υπάρχει λινκ. Υπομονή μέχρι να ανεβάσει την καινούρια που ετοιμάζει. Αξίζει τον κόπο! Κάθε rom που ανεβάζει είναι καλύτερη απ' την προηγούμενη! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός, αλλά akiss μπορείς να πεις περίπου ποτέ μπορεί να είναι έτοιμη η ρομ; Φοράω την double face από τον Μάρτιο αλλά με έχει πιάσει αυτές τις μέρες, μια τρελά να το πω, να φλασαρω κάτι καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Φλάσαρε αυτή που ανέβασε πριν από 20 μέρες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6428377#post6428377 Μιά χαρά είναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 akiss καλησπερα.σε ζαλησα ρε φιλε.μια διευκρίνηση:dalvik σε v=n,o=v,m=y η dalvik.vm.dexopt-flags=m=y,v=n,o=a,u=n ?? το 2ο ειναι απο την df και αυτο εχω τωρα.εσυ τι λες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 akiss καλησπερα.σε ζαλησα ρε φιλε.μια διευκρίνηση:dalvik σε v=n,o=v,m=y η dalvik.vm.dexopt-flags=m=y,v=n,o=a,u=n ?? το 2ο ειναι απο την df και αυτο εχω τωρα.εσυ τι λες?? Στο build.prop κατεβαινεις τερμα κατω... 8-9 γραμμες πιο πανω ειναι η γραμμη dalvik.vm.dexopt-flags Σβηνεις οτο εχει μετα το =, και βαζεις οτο λεει ο ακης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μολις φλασαρα την τελευταια του Ακη..ημουν με eclipse v3..Ευχαριστουμε Ακη! Εχει να πεσει στησιμο!Καλες γιορτες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts