Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημεραααα!!!!

μολις την φλασαρα!:D:D

στηνω το κινητο και επιστρεφω με εντυπωσεις ;)

Ευχαριστούμε, Άκη! Τη φλάσαρα, πολύ καλή φαίνεται!

Ημερολόγιο παλιού στυλ μπορούμε να βάλουμε (να φαίνονται δεξιά σε tabs έτος, μήνες κτλ);

Edited by ilmas

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

καλημεραααα!!!!

μολις την φλασαρα!:D:D

στηνω το κινητο και επιστρεφω με εντυπωσεις ;)

Που να παω να κρυφτω απο αυτα που θα ακουσω:lol:

Ευχαριστούμε, Άκη! Τη φλάσαρα, πολύ καλή φαίνεται!

Ημερολόγιο παλιού στυλ μπορούμε να βάλουμε (να φαίνονται δεξιά σε tabs έτος, μήνες κτλ);

Στο συγκεκριμενο ρομ ειναι συνδεδεμενες ολες οι εφαρμογες μεταξυ τους χωρις bug στους συγχρονισμους.Το ημερολογιο δουλευει καλα χωρις προβληματα εσυ βρε παιδι μου για ποιο ημερολογιο μιλας?

Edit:Ξεχασα να ρυθμισω τον κερνελ οποτε πατε και βαζετε...scheduler int sd "deadline" και ext sd "sio" LMK aggresive, read ahead 3072 και 256 LZ4 OFF,και dunamic filesync 1.2 βαζετε on.reboot.Εαν σας κανουν τυχον παγωματα οι ρυθμισεις του agni κανετε wipe cache και advanced wipe .

Που να παω να κρυφτω απο αυτα που θα ακουσω:lol:

Στο συγκεκριμενο ρομ ειναι συνδεδεμενες ολες οι εφαρμογες μεταξυ τους χωρις bug στους συγχρονισμους.Το ημερολογιο δουλευει καλα χωρις προβληματα εσυ βρε παιδι μου για ποιο ημερολογιο μιλας?

Edit:Ξεχασα να ρυθμισω τον κερνελ οποτε πατε και βαζετε...scheduler int sd "deadline" και ext sd "sio" LMK aggresive, read ahead 3072 και 256 LZ4 OFF,και dunamic filesync 1.2 βαζετε on.reboot.Εαν σας κανουν τυχον παγωματα οι ρυθμισεις του agni κανετε wipe cache και advanced wipe .

καλα παει μεχρι στιγμης η ρομ!!!

εκανα και τις ρυθμισεις...και βλεπουμε :D:D

Το ημερολογιο δουλευει καλα χωρις προβληματα εσυ βρε παιδι μου για ποιο ημερολογιο μιλας?

Μια χαρά δουλεύουν όλα. Ημερολόγιο λέω από τις παλιότερες rom που είχαν στο πλάι tabs με έτος, μήνα κτλ, αλλά είναι λεπτομέρεια. Έβαλα το apk του παλιού s planner και όλα οκ!

http://ptgmedia.pearsoncmg.com/images/chap6_9780789752765/elementLinks/06fig27.jpg

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Τέλεια η ρομ μέχρι στιγμής μόνο το side sync δεν μου δουλεύει αλλά δεν μου δούλευε και πριν. ίσως επειδή ειμαι σε mac

Λοιπόν... την πέρασα και εγώ , έκανα και το restore μου (ΜΟΝΟ τα data) την καθάρισα από τα χαζοκοινωνικά δίκτυα :D , έσβησα και διάφορα άλλα που δεν χρειάζομαι και πάει πολύ καλά...

Πιό γρήγορα από την eclipse του Άκη που είχα βάλει πριν μερικές μέρες...

Άκη... :respect:

Στην internal 3072?

και στην external 256?

Καλά το κατάλαβα?:confused:

Έχεις ακόμα εγγύηση?:blink:

Δεν είναι θέμα εγγύησης. Αν σου χαλάσει κάτι άλλο και το πας στο σέρβις για να πληρώσεις την βλάβη σου αλλάζουν και την μητρική με το έτσι θέλω. Την οποία την πληρώνεις κανονικά. Τουλάχιστον αυτό έχει αναφερθεί από αρκετούς.

Same Sh..t , Different Day

Αυτό όντως ισχύει. Το πήγα για αλλαγή USB και μου λέγανε για τον Knox και ότι πρέπει να αλλαχτεί και η μητρική.... Το πήρα, τους χαιρέτησα και το έφτιαξα μόνος μου.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Την καλύτερη δουλειά έκανες...

Άκου αλλαγή μητρικής... έλεος...:lol:

Edited by tsiv

Αυτό όντως ισχύει. Το πήγα για αλλαγή USB και μου λέγανε για τον Knox και ότι πρέπει να αλλαχτεί και η μητρική.... Το πήρα, τους χαιρέτησα και το έφτιαξα μόνος μου.

επειδη ετυχε και σε μενα αυτο στην σμαρτεκ τους ειπα πως θελω το κινητο μου να μεινει οπως ειναι και να μου αλλαξουν μονο το ανταλλακτικο που τους ειχα υποδειξει υπευθυνη μου.απο το τηλεφωνο που μιλησα μαζι τους το δεχτηκαν, αλλο αν τελικα δεν το πηγα για να αλλαχτει το ηχειο αφου μετα απο λιγο εφτιαξε μονο του.παντως επειση απο μονος μου το ανεφερα στην αρχη για νοξ η κοπελα μου το ειπε πως πρεπει να αλλαχτει μιτρικη....

Καλημερα φορουμιτες....Κυριακη σημερα ωραια μερα!:DΣημερα Θα τροποποιηθει το μεγαλυτερο σε μεγεθος ρομ που εχουμε βαλει ποτε στο Note.Ποιο πληρες απο ποτε.θα περιεχει τα παντα θα εχει ολες τις ιδιοτητες των ρομ που εχουμε φλασαρει κατα καιρους με ολες τις social media και google apps εφαρμογες.Μια εκδοση για το Note κλεινοντας τρια χρονια ζωης .:D Edited by akiss_

Kαλημέρα Άκη:)

Στην internal 3072?

και στην external 256?

Καλά το κατάλαβα?:confused:

Άκη μου κολλαει και έχω πολλά lags...πέρασα και τον τελευταίο agni το εχω και σε o/c @1704...

Ελπίζω αυτη που θα βγάλεις τώρα να σου κάτσει καλύτερα

Κωστη το ρομ εαν κανεις τα wipe δεν κολαει.Για βαλε governor luzactiveq mod και τα 2 scheduler deadline(και τα δυο) κανε reboot και πες εαν παει καλυτερα.

Edited by akiss_

Όντως δεν κολλάει καθόλου , έκανα τα wipe ρύθμισα τον κερνελ όπως είπε ο Άκης και είναι άψογη.

Δεν έχω lag και πάει πιό γρήγορα από την eclipse GR... :D

Έχω την τελευταία ρομ του Άκη.

Γίνεται να κάνω το backround των settings μαύρο?

....+1....

+2 :p

στο προγραμμα set dns πως περναμε δικες μας IP? Πως ξερουμε ποιο κομβο να διαλεξουμε που να ειναι και κοντα μας?

Μιας και εχω χασει τις τελευταιες εξελιξεις υπαρχει καποια lollipop rom με touchwiz?

οχι.μεχρι 4.4.4 σε tw

το κινητο με τη ρομ του dr ketan αρχισε να κανει προβληματα να χανονται εφαρμογες κλπ (ειχα ξαναγραψει) με συμβουλεψαν τα παιδια εδω να κανω απο recovery wipe και dalvik cashe και αν δεν εφτιαχνε να ξαναφλασαρα τη ρομ. τα εκανα κ πλεον μου εβγαζε μην uids on the system are inconsistent you need to wipe your data partition . Δε μπορουσα να μπω στο μενου (μαυρη οθονη) εψαξα στο γουγλη κ βρηκα απο xda οδηγο οπου με twrp απο advanced και fix permissions λυνοταν. Οταν το εκανα εβγαλε fail και μια σειρα απο cashe αρχεια που δεν σβηνονταν. manual otan phga me file manager να τα σβησω το ιδιο. Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω γιατι μαλλον το τουβλιασα (κ δεν παιζει κ μαρουλι για να αντικατασταθει ο μπαρμπα νοτης)