stauros2653 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 μια και μαλλον εμεις οι δυο ειμαστε πρωτομαγιατικα εδω,προσπαθησες να απεγκαταστησεις και να τις εγκαταστησεις παλι? ισως ετσι να ξαναδουλεψουν. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt27 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 3 φορές σε 2 μέρες έχω στησει το τηλ από την αρχή με όλα τα full wipe και τίποτα.ενώ τις φωτο από κάμερα τις αποθηκεύει οτιδήποτε προσπαθώ να κατεβάσω μέσα από εφαρμογή δεν το κάνει.σε κάποιες λέει cannot save in sd card σε άλλες unable to create folder in sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 μηπως να αντεγραφες τα αρχεια απο την καρτα σε καποιο pc,να εκανες διαμορφωση την καρτα και να τα ξαναπερνουσες τα αρχεια,γιατι σαν να μην διαβαζει την καρτα σου το τηλ.μου δειχνει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt27 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Το έκανα.....ερώτηση αν ξέρεις στην διαμόρφωση fat η ntfs επιλέγουμε;με fat το έκανα και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 κανε μεσα απο το τηλ.επιλεγει αυτο αυτοματα,αλλα και στο pc κανε αυτο που προτεινει (windows 7) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt27 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Σταυρό τα έκανα όλα και ακόμα τίποτα.Ελπίζω να μην είναι θέμα της sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Το έκανα.....ερώτηση αν ξέρεις στην διαμόρφωση fat η ntfs επιλέγουμε;με fat το έκανα και τίποτα νομιζω οτι θελει ntfs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλημέρα παιδιά..με δύο λόγια η καλύτερη custom αυτή την στιγμή για το θηρίο 2 ποιά είναι;...Θέλω να την βάλω σε ένα φίλο μου να στρώσει το κινητό του και να μην ασχοληθεί ξανά για αρκετό καιρό Επίσης η ίδια ερώτηση πάει και για κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εγώ λέω dr.ketan μαζί με agni kernel που εκεί έχει πολλές ρυθμίσεις και o/c ασφαλή στα 1.8ghz αν το θέλει βέβαια, επίσης πολλούς governor για διάφορα Προφίλ απόδοσης Έχεις λινκ αν σου είναι εύκολο; Επίσης μια ρομ πιο πάνω από ένα ελληνικό site τι λέει είναι καλή;(Γιατί και για εκείνη ακούω πολύ καλά λόγια)... Επίσης όλες αυτές βασίζονται σε lolli ή σε κιτ κατ...; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις έχω να ασχοληθώ χρόνια με το θηρίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Έχεις λινκ αν σου είναι εύκολο; Επίσης μια ρομ πιο πάνω από ένα ελληνικό site τι λέει είναι καλή;(Γιατί και για εκείνη ακούω πολύ καλά λόγια)... Επίσης όλες αυτές βασίζονται σε lolli ή σε κιτ κατ...; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις έχω να ασχοληθώ χρόνια με το θηρίο... υποψιν εχε αυτα1)δρκεταν πολυ καλη πολυ παραμετροποιησημη σταθερη 2) η ελληνικη που ειδες και που εχω αυτην την στιγμη ειναι οσο πιο κοντα στην stable εκδοση γρηγορη με λιγες αλλαγες στο firmware (διαβασε στο σαιτhttp://www.bytheway.gr/showthread.php?t=80639 )γινεται πρωτη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Προσωπικά δεν μου άρεσε η ρομ του φίλου που αναφέρεσαι...η dr.ketan μετατρέπει την συσκευή σε note3 και είναι βασισμένη στην 4.4.2 kernel: http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=12221 Rom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472270 Είμαστε και στο fb :) φιλε θα περασω και απο το fb μια βολτα για το θεμα!:) υποψιν εχε αυτα1)δρκεταν πολυ καλη πολυ παραμετροποιησημη σταθερη 2) η ελληνικη που ειδες και που εχω αυτην την στιγμη ειναι οσο πιο κοντα στην stable εκδοση γρηγορη με λιγες αλλαγες στο firmware (διαβασε στο σαιτhttp://www.bytheway.gr/showthread.php?t=80639 )γινεται πρωτη. ευχαριστω φιλε και σενα για τις απαντησεις! θα τα δω ολα και θα αποφασισω ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Χαχα....ρε φρενταρα εννοούσα ότι Είμαστε φίλοι και στο fb :D Ο freddy dyfre δεν είσαι? ναι ρε χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: ...τωρα το επιασα χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 akkis_ κανε κατι γιατι απο σαμσουνγκ μερια ασχημα νεα.http://www.gsmarena.com/no_lollipop_update_for_the_samsung_galaxy_note_ii-news-12141.php Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 βλεπω το ιδιο παιχνιδι με ανακοινωσεις οπως στο S3 και στο τελος αδειο καλαθι:( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 βλεπω το ιδιο παιχνιδι με ανακοινωσεις οπως στο S3 και στο τελος αδειο καλαθι:( το s3 ηταν γνωστο οτι δεν θα παρει απο την αρχη.τη φημη την ξεκινησε ενας τυπος.το s3 δεν μπορει να σηκωσει lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 εννοουσα για kit-kat 4.4.x Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 στην ρομ του drketan η εφαρμογη sms στην εμφανιση και στις ρυθμισεις της εφαρμογης παντα,εχει αγκλικα και οχι ελληνικα,πως το αλλαζω? δεν εννοω ρυθμισεις πληκτρολογιου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μια λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι με Xposed Framework να βάλεις το App settings και να αλλάξεις στην εφαρμογή το locale. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ποτέ μου δεν είχε αγγλικά, πάντα Ελληνικά μου έχει οσες φορές και να την φλασαρα... κατι δεν επελεξα στο αρομα γιαυτο γινεται,αλλα τι? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Καλησπερα!!εχει δουλεψει κανενας τη rom nemesis note 4 v3.3??? Edited May 27, 2015 by nikos1125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπερα!!εχει δουλεψει κανενας τη rom nemesis note 4 v3.3??? Ναι εγώ μέχρι στιγμής άψογη Αλλά την έχω λίγες μέρες. Μόνο ο tw με χαλάει έτσι όπως τον έχει. Έβαλα Νόβα και ησύχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ναι εγώ μέχρι στιγμής άψογη Αλλά την έχω λίγες μέρες. Μόνο ο tw με χαλάει έτσι όπως τον έχει. Έβαλα Νόβα και ησύχασα ποιον kernel εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ποιον kernel εχεις? Agni 4.3.9 δεν προχώρησα σε αναβάθμιση του Γιατί διάβασα ότι είχανε κάτι θεματάκια οι επόμενες εκδόσεις.Τώρα Δεν ξέρω αν διορθώθηκαν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Agni 4.3.9 δεν προχώρησα σε αναβάθμιση του Γιατί διάβασα ότι είχανε κάτι θεματάκια οι επόμενες εκδόσεις.Τώρα Δεν ξέρω αν διορθώθηκαν πλέον. ευχαριστω για τις απαντησεις. θα την δοκιμασω κι εγω!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημέρα και εγώ αυτήν έχω τώρα περασμένη. Πολύ ωραία είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts