liogia Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 δυστηχως το παιδι δεν εχει backup.συνηθως αν περασεις μια στοκ μεσω odin επανερχεται αλλα οχι παντα.θα το πω αλλη μια φορα και καλο ειναι να το θυμαστε.κατεβαστε ενα η και δυο efs backup imei backup.καντε backup στην εξωτερικη καρτα μνημης και ενα αντιγραφο στο pc.γιατι απο μια περιπτωση οπως το παιδι που την επαθε καλο ειναι να μαθαινουμε ολοι.και αν γινει κατι καλο ειναι να μπαινουμε εδω μηπως υπαρχει λυση πριν παμε στο σερβις το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) ευχαριστω προς ολους οσους σταθηκαν στο θεμα μου και στον akiss που ειχε αυπνιες οπως εγω,να πω για την ιστορια η σαμσουνγκ ειπε αλλαγη πλακετας:confused: ,και σε ενα αλλο σερβις 35ευρο και επανηλθε το τηλεφωνο:).τωρα οσο αφορα το προβλημα το δημιουργησε το twrp 2.8.6 το καινουργιο το οποιο αν διαβασετε ποιο πριν σε ενα ποστ μου στο xda εχει ανοιξει θεμα με αλλους χρηστες που παρουσιασαν το ιδιο προβλημα αμεσως μετα την εγκατασταση του.ειχα ενα μπακαπ φακελου efs αλλα δεν δουλεψε.τελος παντων παραμενω ακομα στο νοτε 2.καλο Πασχα σε ολους. edit δεν συμαινει οτι το twrp θα δημιουργειση προβλημα ντε και καλα,απλα ειμουν ενας απο τους ατυχους της υποθεσης. Edited April 10, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 σε εμενα αυτο εφταιξε.ειχα philz και κακως επηρεαστικα απο τις προτροπες των devs οτι με twrp καθεται καλυτερα η οποια ρομ.τελος παντων ειπαμε σε εμενα εκατσε στραβα σε καποιον αλλον μπορει να μην δημιουργηση το παραμικρο,αλλωστε νομιζω χιλιαδες εχουν twrp οπως και το αντιθετο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 σε εμενα αυτο εφταιξε.ειχα philz και κακως επηρεαστικα απο τις προτροπες των devs οτι με twrp καθεται καλυτερα η οποια ρομ.τελος παντων ειπαμε σε εμενα εκατσε στραβα σε καποιον αλλον μπορει να μην δημιουργηση το παραμικρο,αλλωστε νομιζω χιλιαδες εχουν twrp οπως και το αντιθετο. Εγώ την έβαλα με TWRP 2.8.4 και μπήκε μια χαρά. Την 2.8.6 με τέτοιες αναφορές δεν θα την δοκίμαζα. Και μάλλον δεν θα αλλάξω ποτέ recovery. Προς το παρόν τις περνάει όλες τις ρομ, μέχρι και Lollipop.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 σε εμενα αυτο εφταιξε.ειχα philz και κακως επηρεαστικα απο τις προτροπες των devs οτι με twrp καθεται καλυτερα η οποια ρομ.τελος παντων ειπαμε σε εμενα εκατσε στραβα σε καποιον αλλον μπορει να μην δημιουργηση το παραμικρο,αλλωστε νομιζω χιλιαδες εχουν twrp οπως και το αντιθετο. να μην ακους κανεναν για τα recovery και τα 2 ειναι θεμα επιλογης.ισως πιο σταθερο το philz.efs backup βαλε το samsung tool απο το xda η το efs backup απο το play store.ειναι ενα γκρι εικονιδιο.αυτα δουλευουν σιγουρα τεσταρισμενα σε μενα και σε note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) καλημερα και απο εμενα,ανεβαζω μια φωτο με την εκδοση βασικου φασματος που εβαλε ο τυπος στο σερβις,απο οτι ειδα πρεπει να ειναι απο γαλλικη ρομ.τωρα αν στο (εγγυς)μελλον αλλαξω ρομ :cry:θα εχω λετε προβλημα παλι με ιμει εfs ?καπου εχω κομπλαρει τωρα:O EDIT οταν μεσω philz περνω μπακαπ δεν πρεπει να κανει και το efs? οποτε με την επαναφορα να επανερχεται και αυτο?αν ναι τοτε με την επαναφορα γιατι δεν επανηρθε?πολλες ερωτησεις γιατι ..φυσαω και το γιαουρτι. Edited April 11, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ναι είναι η γαλλική rom. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 καλημερα και απο εμενα,ανεβαζω μια φωτο με την εκδοση βασικου φασματος που εβαλε ο τυπος στο σερβις,απο οτι ειδα πρεπει να ειναι απο γαλλικη ρομ.τωρα αν στο (εγγυς)μελλον αλλαξω ρομ :cry:θα εχω λετε προβλημα παλι με ιμει εfs ?καπου εχω κομπλαρει τωρα:O EDIT οταν μεσω philz περνω μπακαπ δεν πρεπει να κανει και το efs? οποτε με την επαναφορα να επανερχεται και αυτο?αν ναι τοτε με την επαναφορα γιατι δεν επανηρθε?πολλες ερωτησεις γιατι ..φυσαω και το γιαουρτι. προβλημα νομιζω δεν θα εχεις.κανονικα με restore επανερχεται ο efs.παιζει απλα να μπλοκαρε κατι γι'αυτο να μην επανηλθε.επρεπε να ρωτησεις εκει που το πηγες γιατι εγινε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 προβλημα νομιζω δεν θα εχεις.κανονικα με restore επανερχεται ο efs.παιζει απλα να μπλοκαρε κατι γι'αυτο να μην επανηλθε.επρεπε να ρωτησεις εκει που το πηγες γιατι εγινε αυτο ανχος...χαρα...ξεχασα να ρωτησω:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 :)Σταυρο ολα κομπλε ετσι το εφτιαξες ε ? Ωραια... Αυτο το recovery twrp μα τι ιστορια...Θυμαμαι οταν πρωτοβγηκε τι τρολια ειχε πεσει...Θα το βαλετε θα κανετε φορματ σε fts αντι για ext και ο Νοτης θα πηγαινει σφαιρα θα βγαλει φτερα...:lol:Και αυτος ο dev εβγαζε ενα image για καψιμο ενα νορμαλ ντορος να γινεται δηλαδη.Τρεχαν εκατονταδες χρηστες να το βαλουν οσοι βαζαν το ενα βουρ στο σερβις οσοι βαζαν το αλλο δουλευε και λεγαν στους αλλους που καηκε οτι κατι δεν εκανες καλα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Εγώ ξέρω ότι με twrp του έχω αλλάξει τα φώτα του νοτη και Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.... Ναι Κωστη θα επεσες σε καλη εκδοση. Το αλλο recovery ειναι αξιοπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Οχι βρε το philz recovery .Γιαυτο που εβαλες δεν ξερω ποσο σταθερο μπορει να ειναι.Παντος εαν ειναι κατσε εκει και μην αλλαζεις recovery συνεχεια. Edited April 11, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 @stauros2653 Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις τα στοιχεία από το μαγαζί που στο έφτιαξαν??...Καλά είναι να υπάρχει και αχρείαστο να είναι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 δεν υπαρχει προβλημα,θεσσαλονικη οδος εγνατια πριν βγουμε στον βαρδαρη(πλατεια δημοκρατιας),SIGMAFON. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α καλά....recovery δεν αλλάζω Έτσι και αλλιώς, με twrp Μια χαρά είμαι, άσε που το philz ήταν και προβληματικό με την dn4 για αυτό και δεν το πολυγουσταρω...Επίσης παρατηρώ ότι το twrp έχει τύχει καλύτερης εκτίμησης από την κοινότητα.... ειναι αυτο που ειπα,μην σου κατσει,εγω παντα ειχα philz σχεδον σε ολα τα τηλ.της υπογραφης μου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 :baby:Boys stock XXUNL1 εδω -----> http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=80639 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) ακκι ριξε μια ματια εντιτ.τολμησα :cry: και περασα fhilzrecovery οκ.μονο και μονο για να παρω μπακαπ την ρομ που εβαλε το σερβις,και με μια εφαρμογη απο πλαυστορ πηρα μπακαπ και τον efs.:heat: και εχω ακομα σημα:) Edited April 17, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εχει κανεις προβλημα με την RAM στην Dr Ketan V14? Μονιμα ειναι πανω απο 65% και συχνα πυκνα μου κοκκινιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εχει κανεις προβλημα με την RAM στην Dr Ketan V14? Μονιμα ειναι πανω απο 65% και συχνα πυκνα μου κοκκινιζει. οταν την ειχα καταναλωνε μονιμα 1,15%αλλα να κοκκινησε ποτε,ειδες τι εφαρμογες τρεχουν? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 :)Κι αμα η ραμ ειναι 1+ τι εγινε ? Μπορει να ειναι εφαρμογες που τρεχουν κτλ.Μην ασχολησε εκτος κιαν ειναι κατι πολυ παραξενο η τωρα που ειδα στου ketan εχεις κανει debloat? Γιατι εαν δεν εχεις κανει θα μπηκαν και εφαρμογες αχρηστες και θα καταναλωνουν πορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 :)Κι αμα η ραμ ειναι 1+ τι εγινε ? Μπορει να ειναι εφαρμογες που τρεχουν κτλ.Μην ασχολησε εκτος κιαν ειναι κατι πολυ παραξενο η τωρα που ειδα στου ketan εχεις κανει debloat? Γιατι εαν δεν εχεις κανει θα μπηκαν και εφαρμογες αχρηστες και θα καταναλωνουν πορους. Debloat? Τι θελει να πει ο ποιητης? βασικα οταν ειναι στο 87-88% ...ψιλοκολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 οταν εκανες εγκατασταση την ρομ εχει επιλογες για να μην βαλεις εφαρμογες πχ της σαμσουνγκ η κατι yahhoo κλπ εφαρμογες δηλαδη που εσυ δεν θα χρεισημοποιουσες.κατι τετοιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο ενω δεν τις χρειαζεσαι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη συσκευή μου. Galaxy Note 2, έχω καιρο να το πειράξω. Το twrp δεν δεχεται καμία εντολή και μου βγάζει συνεχώς οτι η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να περάσω ούτε το recovery ξανα! Έχω κολλήσει. Και θέλω να περάσω νεα rom μιας και μετά απο τόσο καιρό άρχισε τα προβλήματα! Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω... Το χρειάζομαι και για την σχολή τώρα που ανοίγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη συσκευή μου. Galaxy Note 2, έχω καιρο να το πειράξω. Το twrp δεν δεχεται καμία εντολή και μου βγάζει συνεχώς οτι η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να περάσω ούτε το recovery ξανα! Έχω κολλήσει. Και θέλω να περάσω νεα rom μιας και μετά απο τόσο καιρό άρχισε τα προβλήματα! Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω... Το χρειάζομαι και για την σχολή τώρα που ανοίγει! Βαλε αυτο με Odin 3.09 ---->>> https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7100/philz_touch_6.26.6-n7100.tar.md5/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Προσπάθησα να βάλω Twrp και δούλεψε, αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει! Θα το δοκιμάσω και αυτό! Ενημέρωση: Μου δούλεψε, δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε. Σταμάτησε να λειτουργεί και sim, εντάξει έχασα λίγο την γη κάτω απο τα πόδια! Edited April 17, 2015 by spyros96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Προσπάθησα να βάλω Twrp και δούλεψε, αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει! Θα το δοκιμάσω και αυτό! Το Twrp Ενω γραφει οτι την περναει δεν περναει τιποτα ετσι? Αλλαξετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts