Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 μήνες που ήμουνα με του Γιατρού, δεν θυμάμαι να είχα ποτέ θέμα με media server.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτή που βρήκα στο xda. Δεν δούλευαν κάποια πράγματα και βαρέθηκα να την ξαναπεράσω. Και η dr ketan είναι λίγο χαωτική και δεν τρελάθηκα κιόλας. Αν σας πω ότι ξαναγύρισα στην στοκ-στοκ της Samsung θα με βρίσετε;:lol: Ρουταρισμένη η μαμά για μένα είναι ότι πιο απροβλημάτιστο υπάρχει κακά τα ψέμματα.

αν θες να δοκιμασεις την dn4.μπαινεις στο σαιτ της electron team.αυτη που δοκιμασες ειναι η παλια και ναι εχει απειρα θεματα.και για να ξερεις οι περισοτερες ομαδες πλεον ανεβαζουν σε σαιτ δικα τους.του γιατρου ειναι στοκ με ελαχιστα πειραγματα και το εχω ξαναπει για μενα οτι καλυτερο με στοκ κερνελ.καλο ειναι να παιζεις με ρομ ιδιως αν εισαι rookie με να βρεις κατι να σου ταιριαξει.και για αποριες εδω ειμαστε

φευγαλεα που δοκιμασα την dn4(και καποια αλλη δεν θυμαμαι τωρα) νομιζω οτι στις πληροφοριες τηλ.εχει αλλο μοντελο αντι για n7100,αυτο υπαρχει περιπτωση να δημιουργηση προβλημα με ιμει κλπ?
:ninja:

Ρε λεβεντοπαιδα μετα απο 2-3 βδομαδες με την DN4 V2.1 αρχισε το τηλ να σβηνει μονο του. Σκεφτομαι να γυρισω στου γιατρου ή αν αξιζει να δοκιμασω του akiss_ ;

φευγαλεα που δοκιμασα την dn4(και καποια αλλη δεν θυμαμαι τωρα) νομιζω οτι στις πληροφοριες τηλ.εχει αλλο μοντελο αντι για n7100,αυτο υπαρχει περιπτωση να δημιουργηση προβλημα με ιμει κλπ?

Σταυρο γραφει οτι ειναι Note4. Χρειαζονται καποια πραγματα φεικ για να λειτουργησει ο νοτης.

Ρε λεβεντοπαιδα μετα απο 2-3 βδομαδες με την DN4 V2.1 αρχισε το τηλ να σβηνει μονο του. Σκεφτομαι να γυρισω στου γιατρου ή αν αξιζει να δοκιμασω του akiss_ ;

Η Dn3 η παλια ειναι ειπαμε να παιξουμε λιγο...Δοκιμασε οτι θες υπαρχουν αρκετα ρομια:D

Edited by akiss_

του akis δοκιμασε

" Αχα τώρα είδα οτι σου απάντησαν και άλλοι " δεν πειραζει μια παρεα ειμαστε:) παρεπιπτωντως σκεφτομαι να αλλαξω ρεκοβερυ σε TWRP αλλα δεν βρισκω λινκ για 2.8.5 μπορει κανεις? Edited by stauros2653

αν θες να δοκιμασεις την dn4.μπαινεις στο σαιτ της electron team.αυτη που δοκιμασες ειναι η παλια και ναι εχει απειρα θεματα.και για να ξερεις οι περισοτερες ομαδες πλεον ανεβαζουν σε σαιτ δικα τους.του γιατρου ειναι στοκ με ελαχιστα πειραγματα και το εχω ξαναπει για μενα οτι καλυτερο με στοκ κερνελ.καλο ειναι να παιζεις με ρομ ιδιως αν εισαι rookie με να βρεις κατι να σου ταιριαξει.και για αποριες εδω ειμαστε

Ναι η πρώτη φορά είναι που βάζω custom roms. :lol: Είμαι παλιός στο σπορ αδερφέ. Απλά τώρα αποφάσισα πειράξω το Ν2 μιας και δεν με νοιάζει πλέον η εγγύηση. :rolleyes: Από το site της electron team την έβαλα. Δεν έκατσε πάω παρακάτω. Δεν είναι τεφαρίκι η καστομιά όπως η μαμά για να κάτσει καλά και απροβλημάτιστα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

εβαλα twrp και στην επανεκινηση δεν εχω σημα κινητης,μαλλον κατι με ιμει και efs καμια συμβουλη τι να κανω?:help:

Ναι η πρώτη φορά είναι που βάζω custom roms. :lol: Είμαι παλιός στο σπορ αδερφέ. Απλά τώρα αποφάσισα πειράξω το Ν2 μιας και δεν με νοιάζει πλέον η εγγύηση. :rolleyes: Από το site της electron team την έβαλα. Δεν έκατσε πάω παρακάτω. Δεν είναι τεφαρίκι η καστομιά όπως η μαμά για να κάτσει καλά και απροβλημάτιστα.

δεν ξερω για σενα αλλα εγω οσες rom εχω περασει μια χαρα κατσαν.δεν ειχα ποτε θεμα.επισης δεν εχω δει και κανενε προβλημα.αυτο φυσικα ειναι διαφορετικο στον καθενα

εβαλα twrp και στην επανεκινηση δεν εχω σημα κινητης,μαλλον κατι με ιμει και efs καμια συμβουλη τι να κανω?:help:

καποια συμβουλη αν γνωριζεται βρε παιδια πριν το σερβις?εστω και με πμ

καποια συμβουλη αν γνωριζεται βρε παιδια πριν το σερβις?εστω και με πμ

οτι και να εκανες που δεν ξερω τι εκανες καταρχην δοκιμασες να βαλεις καποιο μοντεμ με οντιν ? δεν εχεις σημα? βαλε την official KL1 απο Sammobile.

EDIT:

Εαν εχασες την μπαλα βαλε την ΚL1 απο σαμμυ βγαλε πρωτα την καρτα μνημης .Βαλε τον νοτη σε download-mode και φλασαρε την με οdin.Δοκιμασε βεβαια να βαλεις πρωτα ενα μοντεμ με odin μηπως επανελθει.

Edited by akiss_

αλλαξα το ρεκοβερυ σε twrp και στην επανεκινηση δεν ειχα σημα,εβαλα την αρχικη που ειχε το τηλ.με κιες.τιποτα.τωρα θα βαλω αυτην που λες.για μοντεμ αν εχεις κατι συγκεκριμενο θα βοηθουσες αφανταστα γιατι ζαλιστηκα ...edit εκει που γραφει βασικο φασμα η κατι τετοιο ειναι κενο λεει τιποτα αυτο για το τι θα πρεπει να κανω? Edited by stauros2653

αλλαξα το ρεκοβερυ σε twrp και στην επανεκινηση δεν ειχα σημα,εβαλα την αρχικη που ειχε το τηλ.με κιες.τιποτα.τωρα θα βαλω αυτην που λες.για μοντεμ αν εχεις κατι συγκεκριμενο θα βοηθουσες αφανταστα γιατι ζαλιστηκα ...edit εκει που γραφει βασικο φασμα η κατι τετοιο ειναι κενο λεει τιποτα αυτο για το τι θα πρεπει να κανω?

Περιμενε...Εχεις βαλει σαμμυ-drivers στο pc ετσι ? Αφου δεις το βιντεο πως να μπεις σε download-mode πατα το τριτο tab στο οντιν v3.09 το "cp" οχι στο "ap" βαλε το modem.bin .Πατα start μολις τελιωσει μετα απο 5 δευτερα και σβησει ο νοτης βγαλτο απο το usb

EΔΩ ----->>>>https://www.youtube.com/watch?v=fxgQMmd3gmI οντιν και μοντεμ ζιπαριστο ξεζιπαρε για να το βαλεις τα εχω στο Dn3 rom στο πρωτο ποστ στο bytheway.

Edited by akiss_

το δοκιμασα τιποτα:(ανεβαζω 2 εικονες.

Εχει γίνει corrupted ο efs...αν δεν έχεις κάποιο backup, μαύρα τα μαντάτα, δυστυχώς. Δε μας λές τι ακριβώς έκανες πριν συμβεί αυτό μπάς και βρούμε καμιά άκρη? Για να στο έκανε απλά με πέρασμα του twrp αποκλείεται. Αν θυμάσαι και ποιά ρομ ακριβώς φορούσες ακόμη καλύτερα.

drketan v14 με philz rekovery 6.4.8 αλλαξα σε twrp και ω του θαυματος στην επαννεκινηση δεν ειχα πλεον σημα κινητης.ξαναπερασα philz και προσπαθησα να κανω restore το efs που ειχε καπου στην μνημη,με το προγραμμα που εχει η ρομ .τιποτα.δοκιμασα μεσω κιες την ρομ που ειχε(κοσμοτε) τα ιδια περναω αλλη επισημη για ελλαδα τιποτα δοκιμασα και την συμβουλη του φιλου akiss δυστηχως...το παω αυριο σερβις.το ιδιο επαθα και με το ς3..γκαντεμια:mad: ευχαριστω για την βοηθεια σας.αυριο νεωτερα για τον αν θα ειμαι στο ιδιο θρεντ.

drketan v14 με philz rekovery 6.4.8 αλλαξα σε twrp και ω του θαυματος στην επαννεκινηση δεν ειχα πλεον σημα κινητης.ξαναπερασα philz και προσπαθησα να κανω restore το efs που ειχε καπου στην μνημη,με το προγραμμα που εχει η ρομ .τιποτα.δοκιμασα μεσω κιες την ρομ που ειχε(κοσμοτε) τα ιδια περναω αλλη επισημη για ελλαδα τιποτα δοκιμασα και την συμβουλη του φιλου akiss δυστηχως...το παω αυριο σερβις.το ιδιο επαθα και με το ς3..γκαντεμια:mad: ευχαριστω για την βοηθεια σας.αυριο νεωτερα για τον αν θα ειμαι στο ιδιο θρεντ.

κριμα αν ειχες backup καποια rom θα την γλυτωνες

το κακο ειναι οτι ειχα μπακαπ του γιατρου αλλα το εσβησα γιατι το ρεκοβερυ που περασα δεν το υποστηριζε και εκανα αλλο πριν αντιληφθω οτι δεν ειχα ηδη σημα.οκ παιδια ενημερωνω αυριο τι εγινε και σας ευχαριστω και παλι. edit δειτε και εδω ομοιοπαθουντεςhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/general/lost-mobile-network-flashing-twrp-2-8-6-t3077032 Edited by stauros2653

το κακο ειναι οτι ειχα μπακαπ του γιατρου αλλα το εσβησα γιατι το ρεκοβερυ που περασα δεν το υποστηριζε και εκανα αλλο πριν αντιληφθω οτι δεν ειχα ηδη σημα.οκ παιδια ενημερωνω αυριο τι εγινε και σας ευχαριστω και παλι. edit δειτε και εδω ομοιοπαθουντεςhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/general/lost-mobile-network-flashing-twrp-2-8-6-t3077032

εγω γι'αυτο εχω πει παντα να εχουμε ενα efs backup στην καρτα μνημης και ενα στο λαπτοπ.και να παρακολουθεις το θεμα μηπως βρεθει ακρη

εγω γι'αυτο εχω πει παντα να εχουμε ενα efs backup στην καρτα μνημης και ενα στο λαπτοπ.και να παρακολουθεις το θεμα μηπως βρεθει ακρη

Μου έτυχε Και μένα.Το λάθος Μου ήταν που από twrp πριν περάσω dn4 έκανα wipe και internal storage. Βέβαια το έκανα πάντα Αλλά αυτή την φορά έκατσε στραβη και έσβησε και το efs . Ευτυχώς είχα back up. Έφαγα ένα ολόκληρο βράδυ μέχρι να το επαναφέρω. Έκτοτε ποτέ διαγραφή την internal

Απο οσο καταλαβα το παιδι απλα προσπαθησε να φλασαρει το twrp στην τελευταια του εκδοση, οποτε ολα τα παραπανω δεν ειναι ακριβως σχετικα με τη συγκεκριμενη περιπτωση, περα απ το οτι πρεπει ναυπαρχει οπωσδηποτε ενα backup της αρχικης ρομ. Παντως θα ηταν στο πνευμα των ημερων αν καταφερναμε να του αναστησουμε το κινητο του παιδιου. Στον liogia και τον akiss απευθυνομαι κυριως. Εγω απ το λιγο που διαβασα δεν καταλαβα τιποτε, καθενας προτεινει τα δικα του και χωρις εγγυηση επιτυχιας.

Εάν δεν υπάρχει backup του EFS δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση ανάστασης του κινητού. Κάτι πρέπει να έχουνε κάνει λάθος στην τελευταία του TWRP και σε κάποιους χρήστες δημιούργησε το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς