Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλιστα.....επειδή δεν εχω καμια διαθεση να παιδευτω περαιτέρω, περναω και εγω την πρωτη dn4...:mad:

δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια εμενα δεν μου εκανε νουμερα.αν βρω κατι να σας βοηθησω θα σας πω.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια εμενα δεν μου εκανε νουμερα.αν βρω κατι να σας βοηθησω θα σας πω

Οκ, αν βρεις κάτι ενημέρωσε.

Οκ, αν βρεις κάτι ενημέρωσε.

σιγουρα θα σας πω.μακαρι να βρω κατι.ειναι κριμα να μην περναει γιατι ειναι πολυ καλη και ειναι κριμα να μην την χαρειτε

ποια εκδοση του twrp ειπες εχεις και τι εκανες ακριβως μπας και βρεθει καμια ακρη....

2.8.0.1.κλασικα full wipe σε ολα και εγκατασταση απο την καρτα μνημης.μονο οταν εφτανε στο τελος η εγκατασταση αργησε λιγο.και μετα κανονικα ξεκινησε

αυτά εκανα και εγω....τι να πω πολύ περιεργο....περασα ηδη την dn4 και τωρα ξαναπερναω τα 130apps που ειχα μεσα.....

Τα ίδια και εδώ. Μπορείς να μας πεις liogia από που κατέβασες την dn4 v2; Εννοώ από mega media ή το άλλο. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο που κατεβάζω.

Τα ίδια και εδώ. Μπορείς να μας πεις liogia από που κατέβασες την dn4 v2; Εννοώ από mega media ή το άλλο. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο που κατεβάζω.

απο το media.απο το mega δεν μου το κατεβαζε μου κολαγε

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτά εκανα και εγω....τι να πω πολύ περιεργο....περασα ηδη την dn4 και τωρα ξαναπερναω τα 130apps που ειχα μεσα.....

λυπαμαι για την ταλαιπωρια σου φιλε μου.δεν φανταστηκα οτι θα ειχε θεμα

:rolleyes:Ρε παιδες εγω μια χαρα την ειχα περασει την Dn4v2 και επισης σε ενα φιλου μου που εχει νοτε2. Απλα εγω ξενερωσα γιατι μου εκανε ξαφνικα reboot.Καποιος ζητησε την καινουργια ΚL1-Aircommand link εδω: http://www.bytheway.gr/showthread.php?p=206033#post206033

:rolleyes:Ρε παιδες εγω μια χαρα την ειχα περασει την Dn4v2 και επισης σε ενα φιλου μου που εχει νοτε2. Απλα εγω ξενερωσα γιατι μου εκανε ξαφνικα reboot.Καποιος ζητησε την καινουργια ΚL1-Aircommand link εδω: http://www.bytheway.gr/showthread.php?p=206033#post206033

και σε μενα μια χαρα περασε.ευχαριστω για το link

δεν ειναι κακη η dn4 v2

Εχω αρχισει το backup και σκεφτομαι να την περασω καποια στιγμη.Ειμαι με dn3 v4 rc2 απο τον απριλιο..οποτε επιβαλεται να αλλαξω..:)

Φοραω twrp 2.8.0.1..wipes κανω τα 4 κλασικα(dalvik,cache,intern και system) ε?

Εχω αρχισει το backup και σκεφτομαι να την περασω καποια στιγμη.Ειμαι με dn3 v4 rc2 απο τον απριλιο..οποτε επιβαλεται να αλλαξω..:)

Φοραω twrp 2.8.0.1..wipes κανω τα 4 κλασικα(dalvik,cache,intern και system) ε?

ναι full wipe.παρολο που δεν το περιμενα βγηκε καλη σε μπαταρια και σαφως καλυτερη απο την v1 με τα 5 update και τα mods.που τελικα φταιγαν για το κρασαρισμα που ειχα

Τέτοια λες και εγώ που δεν μπορώ να την περάσω έχω σκάσει! :(

τι να κανω ρε παιδια.ειναι κριμα που δεν μπορειτε να απολαυσετε τετοια rom.πραγματικα ειναι οτι καλυτερο μετα του γιατρου

Την v1 έχω τι εννοείς ?

περνα πανω απο την v1 την v2.η v1 να ειναι χωρις update.στο xda διαβασα οτι ετσι περναει κανονικα

περνα πανω απο την v1 την v2.η v1 να ειναι χωρις update.στο xda διαβασα οτι ετσι περναει κανονικα

αυτα μου αρεσουν

Να σε ρωτήσω κάτι φίλε liogia επειδή και εγώ έχω την dn4 v2 αλλά δεν βλέπω με τίποτα τέτοια νούμερα στην μπαταρία. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς χρήση του κάνεις και αν η μπαταρία σου είναι καινούργια για να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς φταίει στη περίπτωση μου.

Να σε ρωτήσω κάτι φίλε liogia επειδή και εγώ έχω την dn4 v2 αλλά δεν βλέπω με τίποτα τέτοια νούμερα στην μπαταρία. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς χρήση του κάνεις και αν η μπαταρία σου είναι καινούργια για να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς φταίει στη περίπτωση μου.

την μπαταρια την εχω ενα χρονο περιπου.η χρηση μου κατα κυριο λογο ειναι facebook.tapatalk.xda μεσω dolphin.εχω την φωτεινωτητα στο αυτοματο στο -2 συχρονισμο περιστροφη και wifi μονιμα ανοιχτα.με την v1 δεν εβγαζα πανω απο 4:30 ωρες οθονη ουτε με σφαιρες.φανταζομαι παιζει ρολο να κατσει καλα η rom

για να μην νομιζεται οτι λεω και βλακειες.αυτη η rom τοσο φορτωμενη και τα σπαει

:rolleyes:Ε βρε παιδια με τις μπαταριες θεματα παντα..... Ειναι τι προγραμματα εχει βαλει ο καθενας δεν μπορεις να πεις ποτε να κανεις συγκρισεις σωστες .Για να γινοταν αυτο θα επρεπε ολοι εδω να φλασαραμε ενα ιδιο ρομ να μη βαζαμε τιποτα μεσα να το κρατουσαμε καμια βδομαδα να βγαζαμε σωστα συμπερασματα. Στα χερια του καθενος λειτουργει παντα διαφορετικα.

:rolleyes:Ε βρε παιδια με τις μπαταριες θεματα παντα..... Ειναι τι προγραμματα εχει βαλει ο καθενας δεν μπορεις να πεις ποτε να κανεις συγκρισεις σωστες .Για να γινοταν αυτο θα επρεπε ολοι εδω να φλασαραμε ενα ιδιο ρομ να μη βαζαμε τιποτα μεσα να το κρατουσαμε καμια βδομαδα να βγαζαμε σωστα συμπερασματα. Στα χερια του καθενος λειτουργει παντα διαφορετικα.

μερικες φορες απλα ειναι εντυπωσιακο να σου κραταει η μπαταρια τοσο με φορτομενες rom. επισης ειμαι απο αυτους που ειναι κατα στις εφαρμογες που και καλα σου δινουν περισοτερες ωρες κλπ.το κινητο που εχουμε ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν.οποτε η 7 ωρες βγαλει η 4.5 ας απολαμβανουμε αυτο που εχουμε και καποιοι δεν εχουν.οταν εχουμε τη rom που γουσταρουμε οσες ωρες και να βγαλει ας το απολαμβανουμε.οσο και αν αντεχει η μπαταρια το θεμα ειναι η ευχαριστηση μας

Φίλε liogia με βάζεις στην πρίζα να δοκιμάσω Dn4 με αυτά που ανεβάζεις !!!! Και πάνω που έχω στρώσει τη ρομ του γιατρού θα με βάλεις σε μπελάδες. ...☺☺☺☺

Έχω και εγώ την v2 και είναι όντως πάρα πολύ καλή ρομ. Μπράβο για άλλη μια φορά στα παιδιά που ασχολούνται. Η v1 με τα 5 updates ήταν μάπα αλλά η v2 είναι διαμάντι :)

Φίλε liogia με βάζεις στην πρίζα να δοκιμάσω Dn4 με αυτά που ανεβάζεις !!!! Και πάνω που έχω στρώσει τη ρομ του γιατρού θα με βάλεις σε μπελάδες. ...☺☺☺☺

απο την στιγμη που μπλεξαμε με custom μια ζωη θα ειμαστε στην πριζα δεν μας σωνει τιποτα.ευτηχως μου εκατσε καλα με την πρωτη

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω και εγώ την v2 και είναι όντως πάρα πολύ καλή ρομ. Μπράβο για άλλη μια φορά στα παιδιά που ασχολούνται. Η v1 με τα 5 updates ήταν μάπα αλλά η v2 είναι διαμάντι :)

εχεις δικιο εμενα η v1 με ειχε πεθανει απο το ρεταρισμα που ειχε.η v2 ειναι λουλουδι και απολαυση με αυτα που δινει οι τυποι κανουν παπαδες.αν βγαλουν και καμια lollipop ξαφνικα δεν θα μου κανει εντυπωση

Εδώ και λίγη ώρα έχω περάσει DN4v2 !!! Πρώτη εντύπωση : ΕΝΤΕΛΏΣ ΝΈΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ουαουυυυ :eek::eek::eek:

Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα και να μείνει για καιρό.

Δύο ερωτήσεις μόνο,

1) πώς γίνεται με το πλήκτρο του μενού να μην ανοίγει με ΜΟΝΌ πάτημα την διαχείριση της ραμ (ή πως το λέμε αυτό, δεν μου έρχεται τώρα ) και να ανοίγει με παρατεταμένο πάτημα όπως γίνονταν και με τις άλλες ρομ.

2) Όταν κατεβάζω την notification bar έχει το s finder και γρήγορη σύνδεση τα οποία μου είναι άχρηστα. Μπορώ να τα βγάλω να μην υπάρχουν;

Ευχαριστώ :D:D:D

Edited by guspsoras

Εδώ και λίγη ώρα έχω περάσει DN4v2 !!! Πρώτη εντύπωση : ΕΝΤΕΛΏΣ ΝΈΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ουαουυυυ :eek::eek::eek:

Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα και να μείνει για καιρό.

Δύο ερωτήσεις μόνο,

1) πώς γίνεται με το πλήκτρο του μενού να μην ανοίγει με ΜΟΝΌ πάτημα την διαχείριση της ραμ (ή πως το λέμε αυτό, δεν μου έρχεται τώρα ) και να ανοίγει με παρατεταμένο πάτημα όπως γίνονταν και με τις άλλες ρομ.

2) Όταν κατεβάζω την notification bar έχει το s finder και γρήγορη σύνδεση τα οποία μου είναι άχρηστα. Μπορώ να τα βγάλω να μην υπάρχουν;

Ευχαριστώ :D:D:D

για μενα για αρχη κατεβασε s3 task manager ο μαμα δεν δουλευει.δεν ξερω πως και αν βγαινουν εγω τα εχω ολα να δουλευουν και οπως ειδες μια χαρα τσουλαει.τελικα δεν αντεξες την περρασες ε ?μην δοκιμασεις mod δεν δουλευουν στην v2