Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως γράφει κι ο developer δεν είναι νέα rom. Όσοι έχουν ήδη την V13 δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσουν. Οι νέοι χρήστες έτσι κι αλλιώς τη νεότερη θα κατεβάσουν.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56126805&postcount=15285

ChangeLog V13 & V14

V13 and V14 are same ROM except V14 is fixed for SystemUI FC when V13 users selecting transparent notification panel mod. If you are already on V13 then no needs to re download complete V14 ROM but can fix SystemUI FC (Happens only if you selected Transparent notification panel mod) by flashing small zip from here

Όπως γράφει κι ο developer δεν είναι νέα rom. Όσοι έχουν ήδη την V13 δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσουν. Οι νέοι χρήστες έτσι κι αλλιώς τη νεότερη θα κατεβάσουν.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56126805&postcount=15285

ChangeLog V13 & V14

V13 and V14 are same ROM except V14 is fixed for SystemUI FC when V13 users selecting transparent notification panel mod. If you are already on V13 then no needs to re download complete V14 ROM but can fix SystemUI FC (Happens only if you selected Transparent notification panel mod) by flashing small zip from here

Με ποιον τροπο την περναω, δηλαδη πρεπει να κανω wipe data/cache , να τα σβησω ολα παλι ?

Έχει την 12.1 και θέλει να περάσει την καινούργια από πάνω και ρωτάει αν πρέπει να κάνει κάποια wipe πρώτα....

Τι αλλο να πω ρε παιδια, αυτο αριβως που λεει ο Konstantine73

Και εγώ την ίδια απορία έχω....βλέπω ο Dr.ketan δεν σου απάντησε....

ναι περιμενω αλλα νυσταξα ρε ****το !!!

Προσωπικά κάνω καθαρή εγκατάσταση πάντα. Όπως και στους υπολογιστές. Έχουμε διαβάσει οι εγκαταστάσεις από πάνω (dirty flashing) άλλοτε να πετυχαίνουν κι άλλοτε να αφήνουν κάποια κουσούρια. Ακόμη και η επίσημη αναβάθμιση της samsung σε 4.3 δεν δούλεψε σε όλους το ίδιο καλά. Εσύ επιλέγεις.

Καθαρη εγκατασταση εκανα τελικα, και δυστυχως ενω πριν οταν πηγαινα το πενακι στην οθονη και πατουσα το κουμπι της πενας, μου εμφαιζε το aircommand, τωρα δεν το κανει. Επισης, δεν μπορω να βρω την ρυθμιση εκεινη που αλλαζα το εικονιδιο της μπαταριας. Μηπως ολα αυτα ηταν στη μικρη εξτρα αναβαθμιση απο v12 σε v12.1 και λογο καθαρης εγκαταστασης, δεν υπαρχει πλεον?

EDIT. Δικο μου το λαθος, επρεπε να το ενεργοποιησω εγω μεσα απο το μενου .

Edited by jimmys

Δεν βλεπω μεγαλες διαφορες, αν και η μπαταρια την πινει γρηγορα, μα πρεπει να κανει κανα δυο κυκλους να δω τι γινετε. Για να κανω σωστη συγκριση.

Ενα προβλημα εχω, οταν κατεβαζω την κουρτινα, αυτη ειναι διαφανες και δεν βλεπω καλα τις ειδοποιησεις.

https://www.dropbox.com/s/cz37xp1391mlvgu/2014-10-21%2014.29.18.jpg?dl=0

Σαν απαντηση απο μελος του xda μου εγραψε το εξης που δεν καταλαβαινω.

This is Page Buddy .You can remove it from settings-display-page buddy

Edited by jimmys

Για το προβλημα στην κουρτνα που ειναι πολυ διαφανες, τι μπορ νακανω? Μπορεις να καταλαβεις τι λεει ο τυπος που μου απαντησε?

Καλησπέρα,

πέρασα την dr ketan 12 (για να είμαι σίγουρος) και έχω μια απορία.

μου ζητάει ενημέρωση λογαριασμού Samsung, τι κάνω ; την αποδέχομαι ; ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα πχ με knox?

το θέλω γιατί θέλω να επαναφέρω το backup απο το παλιό snote

Σε αυτό κάνεις κανονικά αν είναι σαν κλασική αναβάθμιση εφαρμογής. Θα σου βγάλει μια αναβάθμιση συστήματος με notification την οποία δεν κάνεις. Εκτός κι αν ρυθμίσεις να μην ελέγχει για αναβαθμίσεις συστήματος.

Σε αυτό κάνεις κανονικά αν είναι σαν κλασική αναβάθμιση εφαρμογής. Θα σου βγάλει μια αναβάθμιση συστήματος με notification την οποία δεν κάνεις. Εκτός κι αν ρυθμίσεις να μην ελέγχει για αναβαθμίσεις συστήματος.

Ok ευχαριστώ.

Ναι τις αναβαθμίσεις συστήματος τις απενεργοποίησα ήδη!

Σου λέει ότι μπορείς να το αφαιρέσεις από το μενού που σου λέει. Εγώ τέτοια επιλογή στην 12.1 που έχω δεν είδα

Τελικα λεει για την επιλογη μεσα απο το aroma. Το βρηκα, οκ.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ok ευχαριστώ.

Ναι τις αναβαθμίσεις συστήματος τις απενεργοποίησα ήδη!

...και αν την κανω την αναβαθμιση , που την εκανα τελικα πριν διαβασω το σχολιο εδω, εκανα κατι που δεν πρεπει?

Οχι, ειμαι χωρις Knox. Ευτυχως οχι.

Έκανες επίσημη αναβάθμιση και αν ναι, ποια έκδοση έχεις;

Παιδιά μια ερώτηση: είμαι σε 4.1.2 στοκ ρουτ.Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα ούτε custom recovery.Από τότε που την έβαλα δεν μηδενίζει με τίποτα το triangle away.Καμία ιδέα? Ευχαριστώ.
Same Sh..t , Different Day

Νομίζω η αναβάθμιση περνάει knox.

και εγώ έτσι νομίζω αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.

το θέμα είναι οτι συνέχεια μου βγάζει ειδοποιήσεις για ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας παρόλο που το έχω απενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις. Είναι ενοχλητικό να βγαίνει κάθε λίγο

επίσης, το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει μέχρι τώρα είναι με την εφαρμογή που μεταφέρω ασύρματα τα αρχεία WiFi File Transfer Pro στην εξωτερική κάρτα. Δεν διαβάζει τα sufolders και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. κάποια στιγμή θα δοκιμάσω με άλλη εφαρμογή

Έκανες επίσημη αναβάθμιση και αν ναι, ποια έκδοση έχεις;

Εκδοση 4.4.2 εχω

Κατασταση προστασιας SE για Android

Enforcing

SEPF_GT-N7100_4.4.2_0026

Fri Aug 29 20:23:23 2014

Dr Ketan Custom ROM

N7100 NI1 V13

Εκδοση 4.4.2 εχω

Κατασταση προστασιας SE για Android

Enforcing

SEPF_GT-N7100_4.4.2_0026

Fri Aug 29 20:23:23 2014

Dr Ketan Custom ROM

N7100 NI1 V13

Αυτό που έκανες δεν ήταν αναβάθμιση συστήματος και δεν είχε σχέση με το Knox.

Έκανες αναβάθμιση του Samsung account που είναι κάτι σαν αναβάθμιση εφαρμογής.

Παιδιά μια ερώτηση: είμαι σε 4.1.2 στοκ ρουτ.Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα ούτε custom recovery.Από τότε που την έβαλα δεν μηδενίζει με τίποτα το triangle away.Καμία ιδέα? Ευχαριστώ.

Με cwm δε μηδενίζει.

Αυτό που έκανες δεν ήταν αναβάθμιση συστήματος και δεν είχε σχέση με το Knox.

Έκανες αναβάθμιση του Samsung account που είναι κάτι σαν αναβάθμιση εφαρμογής.

Με cwm δε μηδενίζει.

Είχα την εντύπωση ότι μηδενιζε.

Ευχαριστώ πολύ.

Same Sh..t , Different Day

Απορία....Πήγα να περάσω σήμερα το πρωί την Rom του Dr Ketan. Αφού μπήκε στον Aroma Installer και εγκαταστάθηκε η Rom μου ζήτησε να κάνω reboot. Το έκανα και από τότε κολλάει συνέχεια στο Logo Samsung. Έκανα πάλι εγκατάσταση της Rom μήπως και είχε κολλήσει τίποτα, αλλά και πάλι τα ίδια. Πιο πριν είχα την Sotmax επάνω και όλα πήγαιναν καλά. Έχουμε κάποια λύση ή πρόταση για την επίλυση του προβλήματός μου. Ευχαριστώ!!!

Απορία....Πήγα να περάσω σήμερα το πρωί την Rom του Dr Ketan. Αφού μπήκε στον Aroma Installer και εγκαταστάθηκε η Rom μου ζήτησε να κάνω reboot. Το έκανα και από τότε κολλάει συνέχεια στο Logo Samsung. Έκανα πάλι εγκατάσταση της Rom μήπως και είχε κολλήσει τίποτα, αλλά και πάλι τα ίδια. Πιο πριν είχα την Sotmax επάνω και όλα πήγαιναν καλά. Έχουμε κάποια λύση ή πρόταση για την επίλυση του προβλήματός μου. Ευχαριστώ!!!

Factory reset μέσα από recovery

Factory reset μέσα από recovery

Το έκανα αλλά πάλι τίποτα. Θα ξαναπεράσω την Rom από την αρχή και θα κάνω στο τέλος αυτό που προτείνεις. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.