Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ημουν με official 4.3 τις σαμμυ αλλα το σκεφτομουν εδω και πολλες μερες για να rootαρο. Τελικα το Σαββατο με την βοηθεια ενος φιλου εγινε το ρουτ και το φλασαρισμα. Ημουν αναμεσα σε DN3 και Dr Ketan αλλα ευτυχως που διαβασα εδω στα τελευταια post οτι καποιος ειχε κατι bugs με την DN3 και πηγα κατευθειαν στου δοκτωρα.

Την θεωρω εξαιρετικη!!!!! Και σε αυτονομια και σε καλουδια!!!!

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω με τη v9 που εβαλα εκ παραδρομης απο οτι φαινεται ειμαι μια χαρα.το μονο που εχω εντοπισει μεχρι στιγμης ειναι η ψιλοκακακη ποιοτητα του ηχου στο bluetooth αν το κινητο απομακρυνθει περισσοτερο του ενος μετρου.απο εκει και περα ολα λειτουργουν παρα πολυ σωστα.αυτο δε που μου εχει λυσει τα χερια και που δεν ειχε δουλεψει ποτε σε dn3 ειναι το να μιλας και ταυτοχρονα να ανοιξεις το ενεργο σημειωμα για να γραψεις κατι.πραγματικα πολυ χρησιμο για μενα.θα μεινω εδω μεχρι να λυθουν τα οποια προβληματα της v11 και μετα αναβαθμιζω!παντως και απο μπαταρια οντως τα παει πολυ καλα.

Παιδια και με την v10 που δοκιμασα τιποτα... Ειναι οι μοναδικες ROM αυτες του dr ketan που το wifi μου ΔΕΝ δουλευει!!! περναω ξανα στη προηγουμενη κ θα περιμενω να βρω λυση. Εχω δοκιμασει τα παντα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει. Μεχρι κ αλλους drivers για wifi κατεβασα...

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Δεν εχει κ κατι ιδιαιτερο να ακολουθησεις για να περασεις μια ρομ στο κινητο. Παρολαυτα ειδα το βιντεο που εχει ανεβασει στο youtube αν κανει κατι διαφορετικο. Τιποτα οτι κ αν δοκιμασα. Τη στιγμη που ανοιγει το wifi κλεινει κιολας! Κατι το κολαει στις συγκεκριμενες ρομ, και δεν ειναι θεμα συσκευης. Τωρα που ξανα εχω τη sotmax 4.3 το wifi δουλευει απροβληματιστα!

Problem solved. Το Ν7100 ειχε παλιο bootloader.

Edited by psycoclan1

και

Ευχαριστώ

Με Dr.Ketan ν10 ποιον κέρνελ περνάμε;;

Τι λέτε;;:)

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Δεν το εχω δοκιμασει , αλλα η V10 Ketan εχει βαση την ΝG4 (η οποια ειναι καινουρια) και δεν θα μπουτάρει το κινητο με τους κερνελ που υπαρχουν μεχρι στιγμης.

Ωστοσο λυση υπαρχει.Για να μην μπω σε λεπτομερειες, περνατε αυτο εδω το "fix"

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55538964&postcount=3216

Στο καπακι, μετα δηλαδη την εγκατασταση του κερνελ.

Δεν το εχω κανει στην πραξη , αλλα πρεπει να δουλευει , απ οτι διαβαζω.Καντε και ενα nandroid backup και ειστε ενταξει!

Btw , χρησιμοποιω τον τελευταιο Nadia Kernel με JellyKat 6.7 (βασισμενη στην NE1).

Ολα καλα , πολυ σταθερη , και αρκετα παραμετροποιησιμη μεσω του Synapse.

Επισης , να ξερετε οτι περιμενουμε σε λιγες μερες και την νεα εκδοση του Devil kernel, του DerTeufel1980.

Hταν ωραιος κερνελ , προσεγμενη δουλεια , αλλα συμβατος μεχρι στιγμης μεχρι την 4.3.

Οπου να ναι , θα ειναι και με 4.4.2 . (Και μαλλον , οπως και οι προηγουμενες εκδοσεις , θα επιτρέπει και dual boot)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Καλησπέρα και απο μένα, δοκιμασα την dn3 v5.5 αλλά είχα τρομερό πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο ,έκανε πολλές αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να έχω αργό ίντερνετ και να χαλασω τα δεδομένα κινητής ενω είμαι στο σπίτι, δοκιμασα το Φιξ του δρ.κεταν αλλά τίποτα,επίσης παρατήρησα και χαλιά ποιότητα ήχου στα ακουστικά ενω στο ηχείο ακούγονταν μια χαρά ,αυτή την στιγμη είμαι με αοσπ και κατεβαζω την v11 για δοκιμή, αν έχει και αυτή προβλήματα με βλέπω να βάζω την μαμά σαμσουνγκ ξανά...

Γεια σας, είμαι εδώ και πολύ καιρό με τη pulse (made by stratos) χωρίς κανένα πρόβλημα ( note 2). Σκέφτομαι να φλασάρω μια από τις παραπάνω rom μόνο και μόνο επειδή διάβασα οτι μπορώ να έχω πρόσβαση στην camera ακόμα και από κλειδωμένο με password lockscreen. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι ισχύει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
S.P.

Γεια σας, είμαι εδώ και πολύ καιρό με τη pulse (made by stratos) χωρίς κανένα πρόβλημα ( note 2). Σκέφτομαι να φλασάρω μια από τις παραπάνω rom μόνο και μόνο επειδή διάβασα οτι μπορώ να έχω πρόσβαση στην camera ακόμα και από κλειδωμένο με password lockscreen. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι ισχύει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αυτό μπορεί να γίνει και στου Στράτου, με xposed και samsung multiple widgets module.

αν μπορείς, σε παρακαλώ, λίγο πιο αναλυτικά γιατί αν και το ψάχνω πάρα πολύ καιρό, δεν βρήκα πουθενά κάποια αναφορά που να δουλεύει...
S.P.

Κάνεις εγκατάσταση το xposed. Αν δεν το έχεις ψάξε για xposed framework. Από τα διαθέσιμα modules που έχει για εγκατάσταση, επιλέγεις το multiple Samsung widgets. Είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να σου βάλω λινκς.

Μετα απο 4-5 μερες με την 4.4.2 του dr ketan εχω να πω οτι η ΡΟΜ ειναι κορυφαια!!!! Το τηλεφωνο εχει αλλο χαρακτηρα πλεον!!! Πολυ πιο σταθερο σε σχεση με τη 4.3 του sotmax. Αρχικα δεν χανει το google account οπως το εχανε η 4.3 σε random στιγμες. Κατα δευτερον εχει αυτοματισμους που διευκολυνουν πιο πολυ. Επισης με το πενακι γραφω πολυ καλυτερα μιας κ στη προηγουμενη το ιχνος που αφηνε ηταν πολυ πλατυ κ συνηθως δε χωρουσε η λεξη. Ο χρονος boot εχει μειωθει κατα 5 φορες και ανοιγει μεσα σε 10 δυετερολεπτα....το αλλο ηθελε περιπου 45δευτερολεπτα. Η ευκρινια ειναι πολυ καλυτερη και δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο αφου η οθονη ειναι η ιδια... Η αποκριση ειναι πολυ πιο smooth και γρηγορη. Η μπαταρια κραταει με χρηση ιντερνετ κ με ενα παιχνιδι που παιζω τελευταια (game of war) περιπου 18-19 ωρες. Με τη sotmax 4.3 κρατουσε 11-13ωρες. Σαφως αυτοι οι χρονοι μειωνονται ή αυξανονται αναλογα με τη χρηση του καθενα. Γενικα το τηλεφωνο πηρε τα πανω του, ενω δεν φερει κανενα απολυτως bug ως τωρα που τη δουλεψα. Ουτε λογος για reboot απο κοληματα κλπ. Κατι τελευταιο κ πολυ σημαντικο. Με τη προηγουμενη ρομ το αριστερο ακουστικο εκανε σκρατσαρισματα κ νομιζα πως ειχε καει. Με αυτη τη ρομ τα handsfree δουλευουν αψογα!!! Αυτα προς το παρον. Θα επανελθω αν σημειωσω κατι νεοτερο.

και

Ευχαριστώ

Καλημερα,θα ακολουθησει ενα μικρο σεντονι για ενα προβλημα που εχω με την μπαταρια!

Μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν σε εργοστασιακη κατασταση με την 4.1.2 οποτε ηρθε η στιγμη να αλλαξω ROM και να το ρουταρω!

Εβαλα για recovery το philz touch(καπως ετσι πρεπει να γραφεται) καθως περασα και το αρχειο mb5 για να λειτουργει το WiFi!

Δοκιμασα καποιες ROM και μια απο τις τελευταιες αλλαζε και τον kernel,απο εκεινη την στιγμη και ενω ξανα αλλαξα ROM(slimkat) τους χρονους αυτονομιας τους εχει διαλυσει,για μπαταρια εχω την zerolemon 9300 mah,και ενω πριν εφτανα ανετα τις 15 ωρες οθονη τωρα με το ζορι 3-4 ωρες αλλα και η αντιστροφη μετρηση κανει τα δικα της,απο 100 πεφτει στο 65% σε 10 λεπτα αναμονης και οταν φτασει στο 10% κραταει εως το 0 για 2,5 εως 3 ωρες περιπου!

Αυτο που θελω να κανω ειναι να περασω παλι την 4.1.2 και να μου πειτε αν θα φυγουν ολες οι αλλαγες(recovery,mb5,στοκ κερνελ κ.τ.λ.) ετσι ωστε μηπως διορθωθει το προβλημα της μπαταριας και ταυτοχρονα ισως το παω στην smartek για να δει ενα θεματακι που εχει και σβηνει,π.χ. οταν το αφηνω στο τραπεζι(το μυαλο μου παει και στα λαμακια της μπαταριας οτι δεν κανουν καλη επαφη,θα το δοκιμασω το απογευμα αυτο).

Ευχαριστω και προκαταβολικα!

Καλημερα,θα ακολουθησει ενα μικρο σεντονι για ενα προβλημα που εχω με την μπαταρια!

Μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν σε εργοστασιακη κατασταση με την 4.1.2 οποτε ηρθε η στιγμη να αλλαξω ROM και να το ρουταρω!

Εβαλα για recovery το philz touch(καπως ετσι πρεπει να γραφεται) καθως περασα και το αρχειο mb5 για να λειτουργει το WiFi!

Δοκιμασα καποιες ROM και μια απο τις τελευταιες αλλαζε και τον kernel,απο εκεινη την στιγμη και ενω ξανα αλλαξα ROM(slimkat) τους χρονους αυτονομιας τους εχει διαλυσει,για μπαταρια εχω την zerolemon 9300 mah,και ενω πριν εφτανα ανετα τις 15 ωρες οθονη τωρα με το ζορι 3-4 ωρες αλλα και η αντιστροφη μετρηση κανει τα δικα της,απο 100 πεφτει στο 65% σε 10 λεπτα αναμονης και οταν φτασει στο 10% κραταει εως το 0 για 2,5 εως 3 ωρες περιπου!

Αυτο που θελω να κανω ειναι να περασω παλι την 4.1.2 και να μου πειτε αν θα φυγουν ολες οι αλλαγες(recovery,mb5,στοκ κερνελ κ.τ.λ.) ετσι ωστε μηπως διορθωθει το προβλημα της μπαταριας και ταυτοχρονα ισως το παω στην smartek για να δει ενα θεματακι που εχει και σβηνει,π.χ. οταν το αφηνω στο τραπεζι(το μυαλο μου παει και στα λαμακια της μπαταριας οτι δεν κανουν καλη επαφη,θα το δοκιμασω το απογευμα αυτο).

Ευχαριστω και προκαταβολικα!

Με το που αλλαξες την ρομ στο εκανε αυτο;; Αν ναι μαλλον κατι δν εχει κατσει καλα.. Αν και δν νομιζω να φταει αυτο.. Λογικα η μπαταρια τα φτηνει σιγα σιγα... Ετσι εκανε και μενα με το s3 που εχω.

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Με το που αλλαξες την ρομ στο εκανε αυτο;; Αν ναι μαλλον κατι δν εχει κατσει καλα.. Αν και δν νομιζω να φταει αυτο.. Λογικα η μπαταρια τα φτηνει σιγα σιγα... Ετσι εκανε και μενα με το s3 που εχω.

Ναι,με την προτελευταια και μετα μου τα κανει!

Κανω ολα τα wipe,τις επαναφορες και τιποτα,το απογευμα θα περασω και την official και οτι δειξει!

Η μπαταρια ειναι καινουργια,ουτε μηνα δεν την εχω και μεχρι προχτες ολα καλα!

Κάνεις εγκατάσταση το xposed. Αν δεν το έχεις ψάξε για xposed framework. Από τα διαθέσιμα modules που έχει για εγκατάσταση, επιλέγεις το multiple Samsung widgets. Είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να σου βάλω λινκς.

ευχαριστώ πολύ, δουλεύει κανονικά!

Θα ήθελα όμως να μάθω αν οι βασισμένες σε 4.4.2 υποστηρίζουν το παραπάνω χαρακτηριστικό (άμεση πρόσβαση στην κάμερα απο κλειδωμένο με password lockscreen) για ενδεχόμενο φλασάρισμα. Παρεμπιπτόντως, αντιλαμβάνομαι μια γενικότερη καθυστέρηση στο τηλέφωνο μετά τις παραπάνω ενεργειες. Ευχαριστώ.

Edited by nikos965
S.P.

Kαλημερα,ξερει καποιος πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε την περιστροφη οθονης? μονο ομως για τη home screen,οχι γενικα.Καποιες ρομ οπως και του doctor το εχουν σαν προεπιλογη και δεν το θελω.Ψαχνω με xposed αλλα δεν το βρισκω Edited by notarius

Ναι,με την προτελευταια και μετα μου τα κανει!

Κανω ολα τα wipe,τις επαναφορες και τιποτα,το απογευμα θα περασω και την official και οτι δειξει!

Η μπαταρια ειναι καινουργια,ουτε μηνα δεν την εχω και μεχρι προχτες ολα καλα!

Εάν περάσεις μια μαμά Ρομ; Το κάνει;

Δοκίμασε να κάνεις και reset το battery cauge μέσα από recovery ή με κάποιο πρόγραμμα.

εχώ και εγώ την ρομ του DR.KETAN V10 και πραγματικά δεν έχω λόγια

για αυτή την ρομ . είδα τώρα ότι έβγαλε την V12. μπορώ να την περάσω

από πάνω χωρίς να ξανακάνω κανένα wipe ? θα υπάρχει πρόβλημα ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Εάν περάσεις μια μαμά Ρομ; Το κάνει;

Δοκίμασε να κάνεις και reset το battery cauge μέσα από recovery ή με κάποιο πρόγραμμα.

Ειχα χρησιμοποιησει το battery calibration,δεν δουλεψε καθολου ΑΛΛΑ,ξαφνικα πριν αλλαξω σε official rom(θα περνουσα την τελευταια που ειχα,την 4.1.2) εβαλα το κινητο για φορτιση,αργησε να το φορτισει οπως επρεπε συμφωνα με την μπαταρια που εχω εως το 100% και τωρα στην αποφορτηση ειμαι στο 30% με 26 ωρες ανοικτο,στις 10 ωρες οθονη και επειδη του κανω βαρια χρηση σε ιντερνετ και ενος παιχνιδιου(clash of clans) ειμαι ικανοποιημενος,θα δειξει βεβαια και τις επομενες μερες αλλα δειχνει να εστρωσε!

Ειχα χρησιμοποιησει το battery calibration,δεν δουλεψε καθολου ΑΛΛΑ,ξαφνικα πριν αλλαξω σε official rom(θα περνουσα την τελευταια που ειχα,την 4.1.2) εβαλα το κινητο για φορτιση,αργησε να το φορτισει οπως επρεπε συμφωνα με την μπαταρια που εχω εως το 100% και τωρα στην αποφορτηση ειμαι στο 30% με 26 ωρες ανοικτο,στις 10 ωρες οθονη και επειδη του κανω βαρια χρηση σε ιντερνετ και ενος παιχνιδιου(clash of clans) ειμαι ικανοποιημενος,θα δειξει βεβαια και τις επομενες μερες αλλα δειχνει να εστρωσε!

Έχεις 10 ώρες οθόνη με 26 ώρες αναμονή και είσαι στο 30%;;;;

Με ίντερνετ και παιχνίδι;;;;

Ποτς γκενεν αυτό;;;

Έχω παρατηρήσει ότι κάθε rom όλο και κάτι έχει, σχεδόν καμία δεν είναι τέλεια και πολλοί γυρίζουν στη μαμά rom. Με το σκεπτικό αυτό λέω, μήπως είναι καλύτερα να το κάνω root και να βγάλω ότι άχρηστο υπάρχει σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα και να μην δοκιμάζω κάθε rom ?

Μιας και μιλαμε για μπαταρια θα πω για το πειραμα που εκανα τις τελευταιες μερες.

Χρησιμοποιουσα το τηλεφωνο αποκλειστικα για να κανω και να δεχομαι κλησεις και να στελνω και να δεχομαι μηνυματα. Το εχω συνδεδεμενο με bluetooth 5 ωρες την μερα και η φωτεινοτητα ειναι χαμηλα γυρω στο 30%.

Σε κανονικες συνθηκες μου βγαζει 1 μερα με gps wifi η 3g ανοιχτο και γενικα τα παντα ανοιχτα.

Η μπαταρια ειναι τηε μανας του μετα απο 9 μηνες χρηση.

Mε την ρομ του dr παντα v9!