StratosGR Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παίδες έχουμε καμιά ιδέα για το τι γίνεται με το ΚΝΟΧ? υπάρχει μέσα στη ρομ; Μόνο στην official Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παίδες έχουμε καμιά ιδέα για το τι γίνεται με το ΚΝΟΧ? υπάρχει μέσα στη ρομ; Δεν.Υπάρχει μεσα στην sotmax. Σήμερα θα την.δουλέψω και θα σας. Πω αν θέλετε τις εντυπώσεις μου. Επισης να ξέρετε δεν δουλεύουν τα air gestures γιατι οπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης κατι αλλο χαλάει και θα τα περάσει σε επόμενες stables Εκδόσεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δεν.Υπάρχει μεσα στην sotmax. Σήμερα θα την.δουλέψω και θα σας. Πω αν θέλετε τις εντυπώσεις μου. Επισης να ξέρετε δεν δουλεύουν τα air gestures γιατι οπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης κατι αλλο χαλάει και θα τα περάσει σε επόμενες stables Εκδόσεις Χωρις να ειμαι απολυτος γιατι την εβαλα εχθες Υπαρχει knox μεσα απλα απενεργοποιητε απο τον aroma installer αν τον περασει ομως καποιος καταλαθος υπαρχει ο wannam xposed που απενεργοποιειτε κ απο κει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Χωρις να ειμαι απολυτος γιατι την εβαλα εχθες Υπαρχει knox μεσα απλα απενεργοποιητε απο τον aroma installer αν τον περασει ομως καποιος καταλαθος υπαρχει ο wannam xposed που απενεργοποιειτε κ απο κει... Δεν το είδα πουθενά στο αρομα. Θα υπήρχε εφαρμογή ?για να το τσεκάρω αν είναι. Edited November 23, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Στην SotMax 4.3 V13 με τον flash player τι γινετε ? τον εβαλα και οταν παει να παιξει σε boat (σε στοκ δεν παιζει καθολου) κλεινει ο boat :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/11/23/vu5udu7a.jpgΞέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει καμια από αυτές τις επιλογές στην sotmax v13?? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ερχεται και η omega v19 4.3 για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) παιδιά γεια σας..τα φώτα σας! προσπάθησα να βάλω την καινούργια sotmax και πέρασα τον καινούργιο bootloader μέσω odin...ήμουν με V12 BETA 5.. Στη συνέχεια διαπίστωσα ότι έχασα το recovery...προσπάθησα μέσω odin να περάσω τον Philz Touch 5 έχοντας τικαρισμένο το auto reboot και δεν έγινε... Ξαναέκανα τη διαδικασία χωρίς να έχω το auto reboot τικαρισμένο και σε κάποιο σημείο μου έβγαλε.."There is no PIT partition και Fail.... άνοιξε το κινητό και δεν βλέπει τη sim.......τι κάνω??? --------------------- Προσπαθώ να περάσω την official μέσω odin και στο system.img έβγαλε fail....έχει μείνει ώρα εκεί.....τι να του κάνω? Edited November 24, 2013 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 παιδιά γεια σας..τα φώτα σας! προσπάθησα να βάλω την καινούργια sotmax και πέρασα τον καινούργιο bootloader μέσω odin...ήμουν με V12 BETA 5.. Στη συνέχεια διαπίστωσα ότι έχασα το recovery...προσπάθησα μέσω odin να περάσω τον Philz Touch 5 έχοντας τικαρισμένο το auto reboot και δεν έγινε... Ξαναέκανα τη διαδικασία χωρίς να έχω το auto reboot τικαρισμένο και σε κάποιο σημείο μου έβγαλε.."There is no PIT partition και Fail.... άνοιξε το κινητό και δεν βλέπει τη sim.......τι κάνω??? Εχεις παρει backup;αν ναι κανε μια απλη επαναφορα...αν οχι θα πρέπει να φλασαρεις μοντεμ απο odin η για μενα το πιο σωστο ειναι να κατεβασεις μια οφισιαλ κ να την περασεις απο την αρχη...για να μην εχεις κανα τρελο κολλημα...γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχω την εντύπωση οτι έκανες ζημία στον φάκελο efs πράγμα που σημαίνει οτι εαν δεν εχεις backup του φακέλου μάλλον εχεις πρόβλημα που λύνεται μονο σε service.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 έχω πάρει back up to efs...το θέμα είναι πως το περνάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Λογικά αν κανεις copy paste τον φακελο efs στο φάκελο root και κανεις επανεκκινηση ;δεν είμαι σίγουρος γιαυτό που σου λέω αλλά λογικά εφόσον εχεις πρόσβαση root μπορείς να το κανεις αυτο...κάποιος πιο έμπειρος ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 έχω πάρει back up to efs...το θέμα είναι πως το περνάω? Με τον ίδιο ακριβός τροπο που τον πήρες και backup . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδες καλησπερα.Ενας φιλος θελεις να δωσει το note 2 και θελει να περασει official filmware.Επειδη δεν γνωριζω πως γινεται γι αυτο και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα για να του πω. 1 Μπορω να το κανω μεσο odin με αρχειο tar?Και αν ναι θα το κανω οπως εκανα π.χ το root του κινητου?Mε τον ιδιο τροπο? 2 Για να το περασω το official filmware πρεπει να σβησω κατι η οπως ειναι το βαζω σε download mode και μετα το συνδεω στο odin? 3 Aπο που θα κατεβασω το filmware?Bρηκα αυτο το link http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-N7100 ειναι εγκυρο? 4 Ο ανθρωπος που θα το αγορασει θελει να ειναι ροοταρισμενο.Οποτε αν περασουμε official filmware 4.1.2 χανω το root και το ξανακανω οπως αρχικα μεσο Odin? 5 Υπαρχει κατι αλλο που θα πρεπε να ξερω ωστε το κινητο να το κανουμε οπως ηταν αρχικα? 6 Yπαρχει περιπτωση να μπορω να φλασαρο official rom μεσο cwm recovery?(συγνωμη αν δεν στεκει η ερωτηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 1) Ναι διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 3)Έγκυρο είναι 4)Ναι 5)Μηδενίζεις τον counter με triangle away ,κανοντας factory reset 6)Όχι δεν γίνεται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εγώ είχα sotmax αλλά τελικά προτίμησα την tigra v3. Δεν χάνετε ο λογαριασμός Gmail τόσο εύκολα όσο στην sotmax Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Όλα οκ! Με τη δεύτερη φορά μέσω Odin το επίσημο firmware! Τα χρειάστηκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εγώ είχα sotmax αλλά τελικά προτίμησα την tigra v3. Δεν χάνετε ο λογαριασμός Gmail τόσο εύκολα όσο στην sotmax Μάλλον αναφέρεσαι σε παλιά version με mi6... Πλέων με mj5 στην sotmax v12 δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είναι η δεύτερη μέρα με sotmax και πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο... Το κινητό πάει σφαίρα σε όλα και με πάρα πολύ καλή αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μονο στο δικο μου κινητο δεν καθεται καμια custom rom 4.3 σωστα; Εχω δοκιμασει τις περισσοτερες και καμια δεν καθεται τοσο καλα οσο η 4.1.2. Μια κολλανε,την αλλη δεν δουλευει σωστα,αργουν να ανοιξουν οι εφαρμογες,οταν με καλουν αργει να ανοιξει η οθονη,αυτονομια λιγο χειροτερο απο nexus 4 κ.α. Δεν μπορω να καταλαβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εβαλα την παρακατω η οποια ειναι βασισμενη στην DN3 την οποια την τροποποιησε ο S_wind λειπουν απο μεσα της Sammy οι εφαρμογες εφυγε ο TW full Air command και Full Odex .Πολυ γρηγορο καμια σχεση με τις μαμισιες .Δεν κολαει πουθενα. Οποιος θελει ανεβαζω λινκ.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εβαλα την παρακατω η οποια ειναι βασισμενη στην DN3 την οποια την τροποποιησε ο S_wind λειπουν απο μεσα της Sammy οι εφαρμογες εφυγε ο TW full Air command και Full Odex .Πολυ γρηγορο καμια σχεση με τις μαμισιες .Δεν κολαει πουθενα. Οποιος θελει ανεβαζω λινκ.:cool: δωσε και απο εδω :):) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εβαλα την παρακατω η οποια ειναι βασισμενη στην DN3 την οποια την τροποποιησε ο S_wind λειπουν απο μεσα της Sammy οι εφαρμογες εφυγε ο TW full Air command και Full Odex .Πολυ γρηγορο καμια σχεση με τις μαμισιες .Δεν κολαει πουθενα. Οποιος θελει ανεβαζω λινκ.:cool: Χρειαζετε αλλαγη bootloader πριν μπει; η απλα φλασαρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Χρειαζετε αλλαγη bootloader πριν μπει; η απλα φλασαρες; Εχω βαλει το bootlader του dr.ketan εδω και καιρο και οτι να φλασαρω η 4.3 η 4.1.2 δεν εχω ποτε προβλημα . Απο τοτε οτι ρομ και να βαλω δεν ξαναφλασαρω bootloader ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εχω βαλει το bootlader του dr.ketan εδω και καιρο και οτι να φλασαρω η 4.3 η 4.1.2 δεν εχω ποτε προβλημα . Απο τοτε οτι ρομ και να βαλω δεν ξαναφλασαρω bootloader ποτε! θα δωσεις λινκ για την ρομ ?? :) και επισης απο που κατεβασες τον bootlader του dr.ketan ?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το πατς μεσο οντιν v.09 οχι παλιοτερη εκδοση http://d-h.st/kzP το λινκ για το ρομ ειμαι εξω οταν θα παω σπιτι θα το ανεβασω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts