Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσω odin γυρνας σε οποια official θέλεις! Αρκεί να μην έχεις περάσει ρομ με knox ;)

απλά φοβάμαι μη μπρικάρει το τηλ....ή ξεκινήσει κανένα bootloop....

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απλά φοβάμαι μη μπρικάρει το τηλ....ή ξεκινήσει κανένα bootloop....

Γιατί να το κάνει αυτό;;; Διάβασε καλά τις διαδικασίες και όταν είσαι σίγουρος , ξεκίνα.. ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Γιατί να το κάνει αυτό;;; Διάβασε καλά τις διαδικασίες και όταν είσαι σίγουρος , ξεκίνα.. ;)

απλά ήθελα συγκεντρωμένη τη διαδικασία μαζί και αυτή του bootloader γιατί δεν έχω ξαναασχοληθεί και καταλαβαίνεις.... :confused:

Κατεβαίνει η v13. Άντε να δούμε :)

Παιδιά για την εγκατάσταση .Πρώτα φλασάρουμε κανονικά την ρομ μέσω recovery όπως κάθε ρομ και μετά εφόσον ανοίξουμε το κινητό, μπαίνουμε σε download mode και φλασάρουμε μέσω odin τον Bootloader . Τις οδηγίες για το φλασάρισμα του bootloader τις ανέβασε στο πάνω ποστ ο tpal.

Για όσους προέρχονται απο v7 ή v8 δεν χρειάζεται full wipe , παρα μόνο wipe dalvik n cache . :)

Εγώ που έρχομαι από V5? Full wipe κτλ?

Κάνε ενα full wipe donkixoti..
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Κάποιος να με βοηθήσει με την αλλαγή του recovery σε cwm ή κάτι αλλο δεν ξέρω. Υπάρχει zip Αρχείο ώστε να γίνει εγκατάσταση απο το recovery που έχω τώρα?
Θοδωρής

Κάποιος να με βοηθήσει με την αλλαγή του recovery σε cwm ή κάτι αλλο δεν ξέρω. Υπάρχει zip Αρχείο ώστε να γίνει εγκατάσταση απο το recovery που έχω τώρα?

Αν έχεις τώρα custom recovery βρίσκεις το cwm που θελεις σε zip format, το βάζεις στο τηλέφωνο και το κάνεις εγκατάσταση με το recovery .

Samsung galaxy s21+

Αν έχεις τώρα custom recovery βρίσκεις το cwm που θελεις σε zip format, το βάζεις στο τηλέφωνο και το κάνεις εγκατάσταση με το recovery .

Ότι εχω βρει δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κατεβάσω και το φοβάμαι το θέμα

Θοδωρής

Ότι εχω βρει δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κατεβάσω και το φοβάμαι το θέμα

Ποιο cwm θελεις να βάλεις ?

Samsung galaxy s21+

Από του Philz:

Αυτή είναι η λίστα και επιλέγεις το philz_touch_5.15.0-n7100.zip και το φλασάρεις μέσω του Philz recovery που έχεις τώρα.

Τα .tar είναι για να τα φλασάρεις με Odin.

Από του Philz:

Αυτή είναι η λίστα και επιλέγεις το philz_touch_5.15.0-n7100.zip και το φλασάρεις μέσω του Philz recovery που έχεις τώρα.

Τα .tar είναι για να τα φλασάρεις με Odin.

Να σαι καλά...

Ποιο cwm θελεις να βάλεις ?

Όλα οκ Μιχάλη μου τον έδωσε ο φίλος. Θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σβήστε το ένα ποστ. Ξεχάστηκα

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Θοδωρής

Πως ακριβώς έχω πρόσβαση στο Philz recovery? Το .zip βρίσκεταιι ήδη αποθηκευμένο στην sd μου.

Για να μπεις πατας volume up+ power + home button μέχρι να σβήσει το τηλέφωνο και να ανάψει στο λογότυπο Samsung galaxy note 2 gt-n7100. Αν έχεις custom recovery θα στο βγάλει

Θοδωρής

Πως ακριβώς έχω πρόσβαση στο Philz recovery? Το .zip βρίσκεταιι ήδη αποθηκευμένο στην sd μου.

Κάντε τον κόπο να διαβάσετε τις οδηγίες και αν δεν τα καταφέρετε εδώ είμαστε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Κάντε τον κόπο να διαβάσετε τις οδηγίες και αν δεν τα καταφέρετε εδώ είμαστε!

Καλησπέρα, μιας και νέος θέλω βοήθεια από εσάς τους έμπειρους. Πέρασα το cf-autoroot για πρώτη φορά και χρησιμοποίησα το mobile odin για να περάσω του sotmax τη νέα ρομ. Όλα καλά στην αρχή αλλά έχει κολήσει στο 80% ενώ περνάει τα samsung apps. Μήπως επειδή τα είχα απενεργοποιήσει? Αν βγάλω τη μπαταρία θα μπρικάρει το τηλέφωνο?Εννοείται ότι ως νέος τα έχω κάνει επάνω μου :lol:

Τελικα πρωτα περναμε την ρομ και μετα τον bootloader ή το ανάποδο;δεν κατάλαβα επισης ειναι knox free;

και σχετικά με την εγκατάσταση της ρομ πως γίνεται????

και αν πάει κάτι στραβά υπάρχει δυνατότητα για να γυρίσουμε πάλι πίσω σε official????

αν ακολουθήσετε τις οδηγιες όλα είναι μια χαρα ...εγω την εβαλα και δουλευουν όλα !!!!

Τελικα πρωτα περναμε την ρομ και μετα τον bootloader ή το ανάποδο;δεν κατάλαβα επισης ειναι knox free;

πρωτα περνας bootloader !!!

αν ακολουθήσετε τις οδηγιες όλα είναι μια χαρα ...εγω την εβαλα και δουλευουν όλα !!!!

καλησπερα

για πες μας την γνωμη σου...

ειναι καλη?? απο μπαταρία??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

πρωτα περνας bootloader !!!

Εγω φλασαρα την ρομ και έπειτα πέρασα μέσω οντιν τον bootloader.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

καλησπερα

για πες μας την γνωμη σου...

ειναι καλη?? απο μπαταρία??

ακομα δεν μπορω να πω με σιγουρια για την μπαταρια γιατι το μεσημερι την εβαλα αλλα φαινετε σε καλα επίπεδα μεχρι τωρα

Εγω φλασαρα την ρομ και έπειτα πέρασα μέσω οντιν τον bootloader.

εγω επειδή ειχα βαλει την ινδικη ρομ δεν χρειαστηκε καν αλλα συμφωνα με τις οδηγιες του sotmax βαζεις πρωτα τον bootloader

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

καλησπερα

προσπαθησα να βαλω το πρωτα τον bootloader δεν εκανε επανεκινηση μονο του.

βαζω μεσω odin την μαμα ρομ και ενω δειχνει οτι την εχει παρει κανει pass επανεκινηση φτανει στο λογοτυπο μου λεει μονο samsung και μενει εκει

καμια ιδεα?

καλησπερα

προσπαθησα να βαλω το πρωτα τον bootloader δεν εκανε επανεκινηση μονο του.

βαζω μεσω odin την μαμα ρομ και ενω δειχνει οτι την εχει παρει κανει pass επανεκινηση φτανει στο λογοτυπο μου λεει μονο samsung και μενει εκει

καμια ιδεα?

Κανε τα κλασικά ,wipe data /factory .

Samsung galaxy s21+