StratosGR Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Eδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469541 γραφει... Reset flash counter -Download Stock Recovery and copy to SD card Int/Ext -Flash and reboot -Use Triangle away 3.05 to reset counter. Το recovery.img απο που το φλασαρουμε?το cwm δεν το βλεπει.Αυτο καποτε το φλααραμε με adb,υπαρχει αλλος τροπος ? Γίνεται με adb ή να το κάνεις tar για φλασάρισμα μέσω odin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Γιατί δεν κατεβάζεις να περάσεις την PreRooted; Την πέρασα και δουλεύει εξαιρετικά. Επίσης μηδενίζεις τον Counter πατώντας στο Triangle Away το "Reset flash counter". Όλα κύλησαν ομαλά σε εμένα. Δεν θελω να μηδενισω τον counter,τον ειχα ηδη μηδενισμενο πριν φλασαρω,απλα την εχω ρουταρει με touch recovery και θελησα σημερα να περασω το στοκ Δεν γίνεται να φλασαρεις το stock recovery που δίνει, λογικό είναι να μην το βλέπει . Μπορείς να δοκιμάσεις με adb δίνοντας την εντολή fastboot flash recovery recovery.img Γίνεται με adb ή να το κάνεις tar για φλασάρισμα μέσω odin.Οταν κατεβασα σημερα το recovery που δινει και ειδα οτι ειναι .img απορησα γιατι ξερω οτι κατι τετοιο περνα μονο με adb.Απορησα με την απλοτητα που εγραφε για περασμα του με φλασαρισμα και σκεφτηκα μηπως ειχε βγει κανενας νεος τροπος και δεν τον ειχα δει. Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις σας. Να πω οτι εχω την συγκεκριμενη ρομ 3 μερες τωρα και ειναι βραχος ως στιγμης,δεν μου εχει κανει το παραμικρο.Εχω δει ευχαριστες βελτιωσεις σε αρκετα σημεια με μονο μελανο το lag στη συλλογη.Φυσικα δεν το θεωρω προβλημα της συγκεκριμενης ρομ μια και το προβλημα αυτο τηνει πλεον τον τελευταιο καιρο να γινει σημα κατατεθεν της samsung Edited October 11, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έβαλα χθες asylum rom(cm 10.2 based)...ή παίζουν τα μάτια μου ή η κάμερα είναι πολύ χειρότερη από στοκ ρομ...ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ναι ισχύει εγώ δεν βρήκα καμιά AOSP που να πλησιάζει έστω και λίγο την ποιότητα της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Να φανταστώ ότι αν περάσω την στοκ κάμερα πάλι τα ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν μπορείς να περάσεις σε AOSP rom κάποιο πρόγραμμα από TouchWiz :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν μπορείς να περάσεις σε AOSP rom κάποιο πρόγραμμα από TouchWiz :( Αουτσ...deal breaker λοιπόν, και back to sotmax...Κατά τα άλλα πολύ καλή ρομ για ποιον ψάχνεται για δοκιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πειτε καμια 4.3 να βαλω.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πειτε καμια 4.3 να βαλω.. Sotmax beta 3 v12 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πειτε καμια 4.3 να βαλω.. Εγώ θα προτείνω την Stock PreRooted. Την έχω από χθες και όλα λειτουργούν υποδειγματικά με εξαίρεση το swipe του πληκτρολόγιου της Samsung. Φαίνεται καλή σε ταχύτητα και ομαλή (ίσως να είναι πιο επιθετικές οι ρυθμίσεις του Kernel) αλλά θέλω να την αφήσω δυο-τρεις μέρες χωρίς να επανεκκινήσω καθόλου το κινητό ώστε να βγάλω πιο σωστά συμπεράσματα. Το ίδιο και για την διαχείριση της μνήμης η οποία φαίνεται καλή αλλά χωρίς κάτι το σπουδαίο. Επίσης νομίζω πως η αυτόματη φωτεινότητα το χάνει λίγο όταν το κινητό βρίσκεται σε μέρη με χαμηλό φωτισμό. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά γενικά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Η μπαταρία όσο έχω προλάβει να δω είναι καλή και σε καμία περίπτωση χειρότερη αυτής της 4.1.2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εγώ θα προτείνω την Stock PreRooted. Την έχω από χθες και όλα λειτουργούν υποδειγματικά με εξαίρεση το swipe του πληκτρολόγιου της Samsung. Φαίνεται καλή σε ταχύτητα και ομαλή (ίσως να είναι πιο επιθετικές οι ρυθμίσεις του Kernel) αλλά θέλω να την αφήσω δυο-τρεις μέρες χωρίς να επανεκκινήσω καθόλου το κινητό ώστε να βγάλω πιο σωστά συμπεράσματα. Το ίδιο και για την διαχείριση της μνήμης η οποία φαίνεται καλή αλλά χωρίς κάτι το σπουδαίο. Επίσης νομίζω πως η αυτόματη φωτεινότητα το χάνει λίγο όταν το κινητό βρίσκεται σε μέρη με χαμηλό φωτισμό. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά γενικά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Η μπαταρία όσο έχω προλάβει να δω είναι καλή και σε καμία περίπτωση χειρότερη αυτής της 4.1.2.Δε ειναι η ιδεα σου για την φωτεινοτητα,ενα ψιλοθεματακι στη ρυθμιση του αισθητηρα το εχει,οχι κατι το σοβαρο βεβαια. Εγω να συμπληρωσω μια και την εχω περισσοτερες μερες,οτι η μπαταρια ειναι λιγο καλυτερη απο την 4.1.2 Σαν ρομ ειναι απροβληματιστη.Υπαρχουν βελτιωσεις στο bluetooth και στο nfc (το διαπιστωσα απο τις συσκευες μου που πλεον δουλευουν πραγματα στα οποια πριν υπηρχε θεμα).Ενα αλλο θεμα που εχει λυθει ειναι η εναλλαγη σε καταστασεις δυκτιου οταν το εχουμε στο αυτοματο.Εβλεπα πολλες φορες να μην σταθεροποιει το σημα σε 3g-H-H+ και παρ΄ολα αυτα να αρνειται πεισματικα να το ριξει σε χαμηλοτερο (G-E) ωστε να συνεχιστει η ροη δεδομενων.Απ οτι ειδα αυτες τις μερες που την εχω,στα ιδια σημεια που το παρατηρουσα,τωρα δεν υφισταται.Επισης βλεπω δυνατοτερο σημα,μεσα στο σπιτι μου το γεμιζει πλεον και δεν ειναι εικονικο (το δοκιμασα και σε μερη που πριν ειχα θεμα).Το συρταρι με τα widgets δεν εχει πλεον εκεινο το εκνευριστικο lag που βλεπαμε κατα το πρωτο σκρολαρισμα αλλα και γενικα το σκρολαρισμα παντου ειναι απροβληματιστο.Επισης,δεν υφισταται πλεον το προβλημα της lockscreen με τα widgetακια που βαζουμε για screen off.Περα απο αυτα υπαρχουν κι αλλες μικροτερες βελτιωσεις και προσθηκες σε αρκετα σημεια Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Όσοι βάλατε την παραπάνω ρομ επαναφερατε με titanium ή όχι ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δε ειναι η ιδεα σου για την φωτεινοτητα,ενα ψιλοθεματακι στη ρυθμιση του αισθητηρα το εχει,οχι κατι το σοβαρο βεβαια. Εγω να συμπληρωσω μια και την εχω περισσοτερες μερες,οτι η μπαταρια ειναι λιγο καλυτερη απο την 4.1.2 Σαν ρομ ειναι απροβληματιστη.Υπαρχουν βελτιωσεις στο bluetooth και στο nfc (το διαπιστωσα απο τις συσκευες μου που πλεον δουλευουν πραγματα στα οποια πριν υπηρχε θεμα).Ενα αλλο θεμα που εχει λυθει ειναι η εναλλαγη σε καταστασεις δυκτιου οταν το εχουμε στο αυτοματο.Εβλεπα πολλες φορες να μην σταθεροποιει το σημα σε 3g-H-H+ και παρ΄ολα αυτα να αρνειται πεισματικα να το ριξει σε χαμηλοτερο (G-E) ωστε να συνεχιστει η ροη δεδομενων.Απ οτι ειδα αυτες τις μερες που την εχω,στα ιδια σημεια που το παρατηρουσα,τωρα δεν υφισταται.Επισης βλεπω δυνατοτερο σημα,μεσα στο σπιτι μου το γεμιζει πλεον και δεν ειναι εικονικο (το δοκιμασα και σε μερη που πριν ειχα θεμα).Το συρταρι με τα widgets δεν εχει πλεον εκεινο το εκνευριστικο lag που βλεπαμε κατα το πρωτο σκρολαρισμα αλλα και γενικα το σκρολαρισμα παντου ειναι απροβληματιστο.Επισης,δεν υφισταται πλεον το προβλημα της lockscreen με τα widgetακια που βαζουμε για screen off.Περα απο αυτα υπαρχουν κι αλλες μικροτερες βελτιωσεις και προσθηκες σε αρκετα σημεια να ρωτησω κατι που με απασχολει για την 4.3?οι εφαρμογες περνανε στην καρτα μνημης πλεον(σχεδον ολες)οχι ομως κ τα παιχνιδια (apo τα οποια) τα μεγαλα σε ογκο εχουν κ ενα αρχειο με καταληξη .obb αυτα λοιπον δεν περνανε με τιποτα...ξερεις μηπως κατι γι αυτο?οχι τιποτα αλλα εχω 4 games που ποιανουν 6giga αρα δεν θα με συμφερει αυτη η μεταβαση αφου τωρα κανω χρηση του external2internal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Δεν ξέρω αν θα πάρουμε το "Air Command" από την Samsung αλλά από τα παιδιά του xda θα τo πάρουμε σίγουρα όπως φαίνεται... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=N03Nu3pIx54]fully working air command in note 2 (n7100)[/ame] Edited October 11, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Όσοι βάλατε την παραπάνω ρομ επαναφερατε με titanium ή όχι ;Σε καμια περιπτωση μην κανεις επαναφορα δεδομενων με το titanium,ενδεχεται να εχεις προβληματα.Μονο τις εφαρμογες. να ρωτησω κατι που με απασχολει για την 4.3?οι εφαρμογες περνανε στην καρτα μνημης πλεον(σχεδον ολες)οχι ομως κ τα παιχνιδια (apo τα οποια) τα μεγαλα σε ογκο εχουν κ ενα αρχειο με καταληξη .obb αυτα λοιπον δεν περνανε με τιποτα...ξερεις μηπως κατι γι αυτο?οχι τιποτα αλλα εχω 4 games που ποιανουν 6giga αρα δεν θα με συμφερει αυτη η μεταβαση αφου τωρα κανω χρηση του external2internalΘα βαλω σε λιγο κατι παιχνιδια που θελω και θα σου πω.Παντως τα περιεχομενα του φακελου android/obb μπορεις να τα αντιγραψεις και να τα ξαναφορτωσεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Σε καμια περιπτωση μην κανεις επαναφορα δεδομενων με το titanium,ενδεχεται να εχεις προβληματα.Μονο τις εφαρμογες. Θα βαλω σε λιγο κατι παιχνιδια που θελω και θα σου πω.Παντως τα περιεχομενα του φακελου android/obb μπορεις να τα αντιγραψεις και να τα ξαναφορτωσεις το εκανα...κ δεν μου λειτουργουν...αναμενω απαντηση,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τσεκάρετε. Όποιος θέλει δοκιμάζει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467810 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 να ρωτησω κατι που με απασχολει για την 4.3?οι εφαρμογες περνανε στην καρτα μνημης πλεον(σχεδον ολες)οχι ομως κ τα παιχνιδια (apo τα οποια) τα μεγαλα σε ογκο εχουν κ ενα αρχειο με καταληξη .obb αυτα λοιπον δεν περνανε με τιποτα...ξερεις μηπως κατι γι αυτο?οχι τιποτα αλλα εχω 4 games που ποιανουν 6giga αρα δεν θα με συμφερει αυτη η μεταβαση αφου τωρα κανω χρηση του external2internal Και γιατί -εφόσον είσαι root - δε χρησιμοποιείς το FolderMount, το οποίο μεταφέρει αυτά ακριβώς τα data στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Και γιατί -εφόσον είσαι root - δε χρησιμοποιείς το FolderMount, το οποίο μεταφέρει αυτά ακριβώς τα data στην κάρτα; μαλλον επειδη δεν ξερω αυτην την εφαρμογη?:O δουλευει σε 4.3?ας την δοκιμασω λοιπον,σ ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 μαλλον επειδη δεν ξερω αυτην την εφαρμογη?:O δουλευει σε 4.3?ας την δοκιμασω λοιπον,σ ευχαριστω:) Νομίζω ότι θα σου λύσει τα χέρια. Ακόμη και στο Tab με τα 8 GB του ανηψιού μου, μπόρεσα και έβαλα Real Racing 3, Fifa 14 και 2-3 ακόμη μεγάλα παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Νομίζω ότι θα σου λύσει τα χέρια. Ακόμη και στο Tab με τα 8 GB του ανηψιού μου, μπόρεσα και έβαλα Real Racing 3, Fifa 14 και 2-3 ακόμη μεγάλα παιχνίδια ok σ ευχαριστω κατεβαζω κ ξεκιναω τωρα κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Τσεκάρετε. Όποιος θέλει δοκιμάζει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467810 Διαβάζω ότι έχει προβληματάκια... θα περιμένω μερικές μέρες, να περάσει τα τέστ από άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δεν ξέρω αν θα πάρουμε το "Air Command" από την Samsung αλλά από τα παιδιά του xda θα τo πάρουμε σίγουρα όπως φαίνεται... Αυτά είναι. Εδώ αξίζει .θα με βάλουν στα φλασαρισματα πάλι τα παλιόπαιδα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Λοιπόν παιδιά λειτουργεί κανονικά το air command σε μένα...τα βηματα: 1)Dr Ketans Rom v1 flash 2)Dr Ketans Rom v2 update flash 3)Flash Mod Rom v2(Wipe data/cache) 4)Flash Smartclip.zip 5)Flash windowsiconfixed.zip 6)Flash air command icons zip Και στο τέλος Open Help app, click in New features click on Using additional air command features and try one of them to activate it... Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Λοιπόν παιδιά λειτουργεί κανονικά το air command σε μένα...τα βηματα: 1)Dr Ketans Rom v1 flash 2)Dr Ketans Rom v2 update flash 3)Flash Mod Rom v2(Wipe data/cache) 4)Flash Smartclip.zip 5)Flash windowsiconfixed.zip 6)Flash air command icons zip Και στο τέλος Open Help app, click in New features click on Using additional air command features and try one of them to activate it... Δώσε link για 5 και 6 δεν τα βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts