Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά γενικές εντυπώσεις – διαφορές που να αξίζει η μετάβαση πέρα από αυτή που επισήμανε ο superruser?

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω και την 4.2 στο S3 του γιού μου, οπότε εύκολη η "περιήγηση"...

πολύ καλό σκρολ, κάποιες μικρολεπτομέρειες ας πούμε που μου έκαναν εντύπωση, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα βρείτε και αλλού. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46108944&postcount=201

Π.χ πας στις φωτογραφίες σου, όσες έχεις τραβηγμένες "Πανόραμα" πλέον έχει ένα εικονίδιο κάτω αριστερά, για να ξεχωρίζουν από τις άλλες..

αυτό που δεν έχω καταφέρει να φτιάξω είναι να "διώξω" το Knox, δεν μπορώ να κάνω rename με το EFS τα αρχεία σε .bak κάποιος να βοηθήσει?

Παγωμα με τιτανιουμ δοκιμασες?

Edit:Εγω παντως που την δοκιμασα την 4.3 σε αλλο κινητο (nexus)

ειναι οτι πιο smooth εχω δει σε android.

Edited by karajim80
Same Sh..t , Different Day

Όντως είναι απίστευτα smooth και αρκετά ποιο γρήγορο, μεταφορά σε sd, widget στην lock screen.. δεν έχω προσέξει κάτι άλλο... αλλά είμαι ακόμα στο ψάξιμο. . Το μόνο που έχω να πω μέχρι στιγμής είναι πώς όλα γίνονται απίστευτα γρήγορα και smooth. . Από διαχείριση μπαταρίας δεν έχω εικόνα ακόμα. Thunder kit kat v1.

Πολυ καλο το trim support. Αν είναι έτσι όπως τα λένε αξίζει η αναβάθμιση μόνο και μόνο γι'αυτο. Πολλά μπράβο στην google που άργησε μεν αλλά το ενσωμάτωσε δε.

Αυτό που δεν καταλάβα είναι αν το note 2 και γενικά οι συσκευες που τρέχουν 4.1.2 και πανω αν θα το πάρουν. Είναι θέμα software οπότε το παίρνουμε όλοι, ή είναι θέμα hardware οπότε το παίρνουν μόνο λίγοι;

Θα διαφωνήσω! Μόνο και μόνο για το TRIM αξίζει η αναβάθμιση αν είναι τα πράγματα όπως τα λένε.

Θεωρητικουρες. Μηδενική σημασία στη real life. Και μαζί με το trim θα φάμε το knox το non root και δεν ξέρω εγώ τι άλλο . Να παίρναμε τουλάχιστον τη χρηστικοτητα των νέων features του spen να άξιζε τη θυσία .

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ίσως και να τα πάρουμε όταν το Note 3 κάνει τις απαραίτητες πωλήσεις.

Αν θα έχει και πρακτική εφαρμογή το TRIM εκτός της θεωρητικής θα το δούμε στη χρήση. Χωρίς να το δοκιμάσουμε δεν μπορούμε να το προδικάσουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αν δεν έχει τα καλούδια του Νοτε 3 δεν έχει καμία λογική η αναβάθμιση. Μια χαρά είμαι και με την 4.1.2. Όλα δουλεύουν μια χαρά.

Ήδη υπάρχουν καλούδια του Note 3 που παίζουν στην leaked και δεν παίζουν στην 4.1.2. Πχ ο νέος launcher, η νέα camera, κλπ και κάθε μέρα θα βλέπουμε και περισσότερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467810.

Για μένα η 4.1.2 αποτελεί παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσω. Παίζει τέλεια η 4.3.

Κωνσταντίνος

Ήδη υπάρχουν καλούδια του Note 3 που παίζουν στην leaked και δεν παίζουν στην 4.1.2. Πχ ο νέος launcher, η νέα camera, κλπ και κάθε μέρα θα βλέπουμε και περισσότερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467810.

Για μένα η 4.1.2 αποτελεί παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσω. Παίζει τέλεια η 4.3.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το βασικό είναι να παίζουν τα καινούργια features του spen τώρα ο νέος launcher δεν μου λέει και πολλά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Η μπαταρία, πάντως με την Leaked, δείχνει σε μένα τουλάχιστον καλύτερη αυτονομία έως τώρα.

Την εφαρμογή KNOX την έχει μέσα αλλά μπορείς να την ξεφορτωθείς πολύ εύκολα αν είσαι Root.

Για πες τον ακριβή τρόπο σε παρακαλώ.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by StratosGR

Για πες τον ακριβή τρόπο σε παρακαλώ.

Απλά την απεγκαθιστάς. π.χ. με το titanium.

Είσαι σίγουρος; κοίταξε να δείς εάν μειώνεται η χωρητικότητα της SD η καλύτερα με ένα file explorer δες εάν όντως έχουν μεταφερθεί τα αρχεία της εφαρμογής. Εμένα μου βλέπει την SD παταω να μου τα μεταφέρει αλλά δεν γίνεται τίποτα.

παιδια μετα απο φλασαρισμα το κινητο δεν βρισκει σημα κινητης...ειδα οτι μου εχει αλλαξει το ιμει..ξερει καποιος οποιαδηποτε λυση να επαναφερω το ιμει?η παει για σερβις?

Κράτησες Backup του efs; Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές.

Αν δεν κράτησες δοκίμασε να περάσεις πάλι με Odin την 4.1.2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Κράτησες Backup του efs; Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές.

Αν δεν κράτησες δοκίμασε να περάσεις πάλι με Odin την 4.1.2.

ναι κρατησα στο pc,περασα 4.1.2 official αλλα τιποτα...efs επαναφορα κανω μεσω cwm?

Με ποιον τρόπο κράτησες το Backup;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

ναι κρατησα στο pc,περασα 4.1.2 official αλλα τιποτα...efs επαναφορα κανω μεσω cwm?

Με τον ίδιο τρόπο που έκανες τον efs backup τον κάνεις και restore .

Samsung galaxy s21+

Με ποιον τρόπο κράτησες το Backup;

η αληθεια ειναι δεν θυμαμαι με ποιον τροπο τον κρατησα,γιατι το εκανα οταν πρωτοπηρα το note πριν 8 μηνες...απλα το εχω στο pc απο τοτε γιατι ειχα διαβασει οτι θα ηταν χρησιμο...

Λογικά θα είχες ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό.

Όποιον και από τους δύο τρόπους να ακολούθησες δημιουργείται το ίδιο αρχείο αν θυμάμαι καλά οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον θες για να επαναφέρεις το Backup.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Λογικά θα είχες ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό.

Όποιον και από τους δύο τρόπους να ακολούθησες δημιουργείται το ίδιο αρχείο αν θυμάμαι καλά οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον θες για να επαναφέρεις το Backup.

ευχαριστω,θα το διαβασω κ θα το ακολουθησω

@kopoylos

Ποια baseband σου πέρασε ? Γιατί αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και απλα φλασαρα την πιο πρόσφατη εκδοση της 4.1.2 και λύθηκε χωρίς να επαναφερω το efs backup.