motomoto00 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Thanks σταυρο.. δεν μου λες, το πρωτο που μου εστειλες το multiwindow control δεν ειναι?? Το εχω αυτο, απλα δεν μπορω να προσθεσω εφαρμογες... Αα εκείνο είχες; τότε δοκίμασε και αυτό, αλλά το αλλο μη το σβήσεις, χρειάζεται να έχεις και τα 2 εγκατεστημενα.. http://db.tt/0jIdaFfW Το mod με τα toggles δούλεψε; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αα εκείνο είχες; τότε δοκίμασε και αυτό, αλλά το αλλο μη το σβήσεις, χρειάζεται να έχεις και τα 2 εγκατεστημενα.. http://db.tt/0jIdaFfW Το mod με τα toggles δούλεψε; Το mod με τα toggles με κατεστρεψε... και δεν πηρα backup... ασε, ας μην το συζητησουμε καλυτερα.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Το mod με τα toggles με κατεστρεψε... και δεν πηρα backup... ασε, ας μην το συζητησουμε καλυτερα.. :D Απλα περνάς την ρομ απο πάνω και δεν χάνεις τίποτα... Αν θες να τα έχεις ολα αυτά που ζητάς περνα το simplistic framework.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ρε παιδια εχει προβλημα το odin;Προσπαθω να του βαλω rom και κολλαει στο cashe και μενει εκει.5 φορες το εκανα.Ειμαι απο revolution hd και θελω να το κανω μαμα.Εχω κανει ολες τις διαδικασιες unroot kai triangle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ρε παιδια εχει προβλημα το odin;Προσπαθω να του βαλω rom και κολλαει στο cashe και μενει εκει.5 φορες το εκανα.Ειμαι απο revolution hd και θελω να το κανω μαμα.Εχω κανει ολες τις διαδικασιες unroot kai triangle Εβαλες την συσκευη σε download mod;; Εχει 2 εκδοσεις odin,δοκιμασε την αλλη και αλλαξε θυρα usb.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εβαλες την συσκευη σε download mod;; Εχει 2 εκδοσεις odin,δοκιμασε την αλλη και αλλαξε θυρα usb.. Nαι την εβαλα κανονικα αλλα μου κολλαει στο cashe.Απο Odin εχω την 3.04 και 3.07 τις εχω βαλει και τις 2.Πρωτη φορα μου το κανει αυτο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Απλα περνάς την ρομ απο πάνω και δεν χάνεις τίποτα... Αν θες να τα έχεις ολα αυτά που ζητάς περνα το simplistic framework.. Ενταξει σταυρο, την ξαναπερασα... μαζι με τον adam τωρα για δοκιμη.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Nαι την εβαλα κανονικα αλλα μου κολλαει στο cashe.Απο Odin εχω την 3.04 και 3.07 τις εχω βαλει και τις 2.Πρωτη φορα μου το κανει αυτο:( Ψάξε για το odin 1.85. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ψάξε για το odin 1.85. Και με αυτο το εκανα τα ιδια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ψάξε για το odin 1.85. Σταύρο καλησπέρα . Πέρασα σήμερα την ρομ sotmax v 8. πέρασα και το simplistic και γενικά την διαμόρφωσα οπως μου αρέσει . τελευταία προσπάθησα να περάσω το θέμα σου αλλά το κινητό κόλλησε και δεν ανοιγε . ξαναπέρασα από πάνω την ρομ και επανήλθε κανονικά . μήπως μπορείς να φτιάξεις κάποιο μοντάκι που να αλλάζει το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών . τα μοντάκια για τα μυνηματα και το gmail τα πέρασα και όλα εντάξει . σε ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την βοήθεια και την δουλειά σου Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Σταύρο καλησπέρα . Πέρασα σήμερα την ρομ sotmax v 8. πέρασα και το simplistic και γενικά την διαμόρφωσα οπως μου αρέσει . τελευταία προσπάθησα να περάσω το θέμα σου αλλά το κινητό κόλλησε και δεν ανοιγε . ξαναπέρασα από πάνω την ρομ και επανήλθε κανονικά . μήπως μπορείς να φτιάξεις κάποιο μοντάκι που να αλλάζει το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών . τα μοντάκια για τα μυνηματα και το gmail τα πέρασα και όλα εντάξει . σε ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την βοήθεια και την δουλειά σου Καλησπέρα, μήπως κάτι δεν έκανες σωστά; γιατί κάθε μέρα σχεδόν αλλάζω ρόμ και όλα δουλεύουν μια χαρά... Ποια έκδοση από το θέμα πέρασες; δεν γίνεται μετά το θέμα να μην ανοίξει το κινητό γιατί απλά μόνο εικονίδια αλλάζουν... Αν μπορείς κάνε ένα backup όπως είσαι και ξανά περνα το θέμα μου... Αν έχεις το simplistic μη ξεχάσεις μέσα που το aroma να επιλέγεις τις επιλογές που γράφουν "simplistic framework"... Εδώ είναι η τελευταία έκδοση από το theme.. http://www.mediafire.com/?haxpqhqoziilw3g Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Nαι την εβαλα κανονικα αλλα μου κολλαει στο cashe.Απο Odin εχω την 3.04 και 3.07 τις εχω βαλει και τις 2.Πρωτη φορα μου το κανει αυτο:( Oλα καλα ξεκόλλησε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Oλα καλα ξεκόλλησε:) Αν σε ενδιαφέρει έχουμε και τον dialer+contacts του amnodaniel φιλικό δώρο του Motomoto. Πακέτο με το full-screen caller βεβαίως-βεβαίως.:D Και εγώ με Sotmax V8 είμαι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Παίδες μια χαζή ίσως ερώτηση. Στον στοκ launcher είναι δυνατό να έχουμε gestures όπως το nova; Πχ να πατας μια φορά το δάχτυλο πάνω και να σου βγάζει τις πρόσφατες εφαρμογές σού. Είναι ο μόνος λόγος πλέον που δεν το θέλω για βασικό μου launcher. Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Παίδες μια χαζή ίσως ερώτηση. Στον στοκ launcher είναι δυνατό να έχουμε gestures όπως το nova; Πχ να πατας μια φορά το δάχτυλο πάνω και να σου βγάζει τις πρόσφατες εφαρμογές σού. Είναι ο μόνος λόγος πλέον που δεν το θέλω για βασικό μου launcher. Sent from my note2 Gmd gesture control .......τέλειο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Gmd gesture control .......τέλειο . Αν μου πεις πως γίνεται να κανείς swipe πάνω με ένα δάκτυλο και να εμφανίζονται οι ρυθμίσεις στην status bar, χωρίς όμως να δουλεύει οπουδήποτε, την αγοράζω πάλι αμέσως. Την δοκίμασα στον stock launcher του nexus και δουλεύει παντού και πάντα. Εννοώ και όταν δεν το θέλεις. Για παράδειγμα όταν είσαι στο tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αν σε ενδιαφέρει έχουμε και τον dialer+contacts του amnodaniel φιλικό δώρο του Motomoto. Πακέτο με το full-screen caller βεβαίως-βεβαίως.:D Και εγώ με Sotmax V8 είμαι.:) Για στειλ'τα απο δω μια ολα μαζι.. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Για στειλ'τα απο δω μια ολα μαζι.. :D:D http://db.tt/f3FRS0i6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αν μου πεις πως γίνεται να κανείς swipe πάνω με ένα δάκτυλο και να εμφανίζονται οι ρυθμίσεις στην status bar, χωρίς όμως να δουλεύει οπουδήποτε, την αγοράζω πάλι αμέσως. Την δοκίμασα στον stock launcher του nexus και δουλεύει παντού και πάντα. Εννοώ και όταν δεν το θέλεις. Για παράδειγμα όταν είσαι στο tapatalk. Υπάρχει black list για όσες εφαρμογές θέλεις μην να σου δουλεύει ,η οποία σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί άψογα. Τώρα αυτό με τις ρυθμίσει στην status δεν το κατάλαβα. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) http://db.tt/f3FRS0i6 Εισαι κ γρηγορος.. thanks!!! Γιατι μου λεει οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη του τηλεφωνου ομως οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη??:eek: Edited June 13, 2013 by stefano_d23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εισαι κ γρηγορος.. thanks!!! Γιατι μου λεει οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη του τηλεφωνου ομως οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη??:eek: και εμένα το ίδιο μου έλεγε κάνοντας κάτι διαφορετικό στο κινητό . προσπάθησα να περάσω το θέμα του Σταύρου και όταν άνοιξε το τηλέφωνο πήγαινα να ανοίξω το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών και μου έλεγε η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη . ξαναπέρασα απο πάνω την ρομ και ησύχασα . μάλλον δεν είναι γραφτό να μπει στη συγκεκριμένη ρομ (sotmax v8) το θέμα του Σταύρου . μου αρέσει η ρομ και θα κάνω υπομονή για λίγες μέρες χωρίς το θέμα Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 και εμένα το ίδιο μου έλεγε κάνοντας κάτι διαφορετικό στο κινητό . προσπάθησα να περάσω το θέμα του Σταύρου και όταν άνοιξε το τηλέφωνο πήγαινα να ανοίξω το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών και μου έλεγε η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη . ξαναπέρασα απο πάνω την ρομ και ησύχασα . μάλλον δεν είναι γραφτό να μπει στη συγκεκριμένη ρομ (sotmax v8) το θέμα του Σταύρου . μου αρέσει η ρομ και θα κάνω υπομονή για λίγες μέρες χωρίς το θέμα Εγω την revolution φοραω... το θεμα του σταυρου στην ουσια τα εικονιδια αλλαζει κ χρωματιζει καποια θεματα, γιατι να σου βγαζει προβλημα?? Μαλλον δεν εκατσε καλα, ξαναδοκιμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εγω την revolution φοραω... το θεμα του σταυρου στην ουσια τα εικονιδια αλλαζει κ χρωματιζει καποια θεματα, γιατι να σου βγαζει προβλημα?? Μαλλον δεν εκατσε καλα, ξαναδοκιμασε... δεύτερη φορά μου το κάνει την πρώτη φορά κόλλησε στην αρχική οθόνη και δεν άνοιγε . η φάση είναι την δεύτερη φορά δεν είχαν αλλάξει και τα εικονίδια απο το τηλέφωνο και τις επαφές . Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 δεύτερη φορά μου το κάνει την πρώτη φορά κόλλησε στην αρχική οθόνη και δεν άνοιγε . η φάση είναι την δεύτερη φορά δεν είχαν αλλάξει και τα εικονίδια απο το τηλέφωνο και τις επαφές . Αυτο που σου έβγαλε για την εφαρμογή τηλέφωνου οτι δεν είναι εγκατεστημενη, έπρεπε να πας σε όλες τις εφαρμογές και νε ξανα φέρεις το εικονίδιο τηλέφωνου μπροστα στην homscreen.. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μη δουλεύει το θεμα μου με sotmax γιατί είναι δοκιμασμένο... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αυτο που σου έβγαλε για την εφαρμογή τηλέφωνου οτι δεν είναι εγκατεστημενη, έπρεπε να πας σε όλες τις εφαρμογές και νε ξανα φέρεις το εικονίδιο τηλέφωνου μπροστα στην homscreen.. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μη δουλεύει το θεμα μου με sotmax γιατί είναι δοκιμασμένο... Σταυρο, εμενα που μου το εκανε με το mod του amnosferum dialer?? Να κανω το ιδιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts