Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω.εχω την ομεγα 16 αλλα στις φωτογραφίες μεσα μου βγαζει και κατι άλλες φωτογραφίες απο το πικασα.πως μπορω να τις σβήσω αυτες γιατι τις τσεκάρω αλλα δεν εχει επιλογή για delete μονο για παρουσίαση λεει.
Everything Is Possible....

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω από τις ρυθμίσεις λογαριασμών πρέπει να ξετσεκαρεις το Picasa στο Google account.
Κωνσταντίνος

Οποιος θέλει το νεο play store v4 .απλα κατεβάστε το και κάντε το εγκατάσταση ..

Οχι απο recovery ..απλη εγκατάσταση σαν μια εφαρμογή.

http://db.tt/eSoPmIOT

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Ήθελα να ρωτήσω.εχω την ομεγα 16 αλλα στις φωτογραφίες μεσα μου βγαζει και κατι άλλες φωτογραφίες απο το πικασα.πως μπορω να τις σβήσω αυτες γιατι τις τσεκάρω αλλα δεν εχει επιλογή για delete μονο για παρουσίαση λεει.

Από τον οδηγο ενός παιδιού εδώ στο form

Ε:​Γίνεται όταν ανοίγω το gallery να μη μου εμφανίζει τη φωτογραφία 3 φορές (gallery, dropbox & google+).

Α:​Ενώ είσαι στο gallery (πατάς options)-> view by -> Content in device. Αυτή η λύση όμως είναι προσωρινή και θα πρέπει να κάνεις τις παραπάνω κινήσεις κάθε φορά που μπαίνεις στο gallery. Αν θέλεις να ξεφορτωθείς μόνιμα φωτογραφίες που δεν είναι στην συσκευή και απλά συγχρονίζονται μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: FACEBOOK: Settings-> (Accounts) Facebook-> [Πρώτη επιλογή] -> ξεκλικάρεις το "sync gallery" (εκεί αν θέλεις κάνεις το ίδιο για calendar και Contacts) PICASA (και διάφορα άλλα του google): Settings-> (Accounts) Google-> [Πρώτη επιλογή]-> ξεκλικάρεις το "Picasa web albums" (εκεί θα βρείς και διάφορα άλλα). DROPBOX: Settings-> (personal) Cloud-> κάνεις "disable" pictures και videos (Οι δυο τελευταίες επιλογές του dropbox εκεί). Αυτά δεν έχουν σχέση με το camera upload (όταν βγάζεις μια φωτο/βίντεο να την ανεβάζει αυτόματα στο συνδεδεμένο σου PC, αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται/απενεργοποιείται από τα settings του ίδιου του dropbox). ΣΕ ΟΛΕΣ ή ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ξεχωριστά από τις παραπάνω περιπτώσεις επόμενο βήμα είναι να πας: Settings-> (Device) Application Manager-> (swipe δεξιά να σου εμφανίσει) ALL-> Βρίσκεις την εφαρμογή "Gallery" στην λίστα, μπαίνεις μέσα και εκεί κάνεις "clear data". Αυτό δεν πειράζει τις φωτογραφίες σου σε καμία περίπτωση, απλά καθαρίζει τα thumbnails και την λίστα με τις φωτογραφίες που έχει φτιάξει η εφαρμογή. Την επόμενη φορά που θα την ανοίξεις θα κάνει κάποια sec να ξανατσεκάρει τις φωτογραφίες της συσκευής και των accounts που συγχρονίζονται και θα έχεις πλέον καθαρίσει από αυτά που δεν θέλεις (όπως το dropbox).

Οποιος θέλει το νεο play store v4 .απλα κατεβάστε το και κάντε το εγκατάσταση ..

Οχι απο recovery ..απλη εγκατάσταση σαν μια εφαρμογή.

http://db.tt/eSoPmIOT

Για οποίον τώρα το θέλει με μαύρο backround και με διάφορα χρώματα γραμματοσειράς μπορεί να το κατεβάσει απο εδω

Η εγκατάσταση γίνεται με cwm .

Samsung galaxy s21+

Από τον οδηγο ενός παιδιού εδώ στο form

Ε:​Γίνεται όταν ανοίγω το gallery να μη μου εμφανίζει τη φωτογραφία 3 φορές (gallery, dropbox & google+).

Α:​Ενώ είσαι στο gallery (πατάς options)-> view by -> Content in device. Αυτή η λύση όμως είναι προσωρινή και θα πρέπει να κάνεις τις παραπάνω κινήσεις κάθε φορά που μπαίνεις στο gallery. Αν θέλεις να ξεφορτωθείς μόνιμα φωτογραφίες που δεν είναι στην συσκευή και απλά συγχρονίζονται μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: FACEBOOK: Settings-> (Accounts) Facebook-> [Πρώτη επιλογή] -> ξεκλικάρεις το "sync gallery" (εκεί αν θέλεις κάνεις το ίδιο για calendar και Contacts) PICASA (και διάφορα άλλα του google): Settings-> (Accounts) Google-> [Πρώτη επιλογή]-> ξεκλικάρεις το "Picasa web albums" (εκεί θα βρείς και διάφορα άλλα). DROPBOX: Settings-> (personal) Cloud-> κάνεις "disable" pictures και videos (Οι δυο τελευταίες επιλογές του dropbox εκεί). Αυτά δεν έχουν σχέση με το camera upload (όταν βγάζεις μια φωτο/βίντεο να την ανεβάζει αυτόματα στο συνδεδεμένο σου PC, αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται/απενεργοποιείται από τα settings του ίδιου του dropbox). ΣΕ ΟΛΕΣ ή ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ξεχωριστά από τις παραπάνω περιπτώσεις επόμενο βήμα είναι να πας: Settings-> (Device) Application Manager-> (swipe δεξιά να σου εμφανίσει) ALL-> Βρίσκεις την εφαρμογή "Gallery" στην λίστα, μπαίνεις μέσα και εκεί κάνεις "clear data". Αυτό δεν πειράζει τις φωτογραφίες σου σε καμία περίπτωση, απλά καθαρίζει τα thumbnails και την λίστα με τις φωτογραφίες που έχει φτιάξει η εφαρμογή. Την επόμενη φορά που θα την ανοίξεις θα κάνει κάποια sec να ξανατσεκάρει τις φωτογραφίες της συσκευής και των accounts που συγχρονίζονται και θα έχεις πλέον καθαρίσει από αυτά που δεν θέλεις (όπως το dropbox).

Nα μην εμφανιζει εικονες απο το artwork των mp3 πως το φτιαχνουμε;

Καλησπέρα... Θα έχω Asylum rom με neak kernel και έχω το εξής πρόβλημα.. Δεν μου αναγνωρίζει ούτε την 8 ούτε την 64 κάρτα μου.. Έκανα μέσω recovery format, έκανα mount και στις 2 κάρτες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει η να μου πει κάπου να ψάξω.. Ευχαριστώ ;-)

Καλησπέρα... Θα έχω Asylum rom με neak kernel και έχω το εξής πρόβλημα.. Δεν μου αναγνωρίζει ούτε την 8 ούτε την 64 κάρτα μου.. Έκανα μέσω recovery format, έκανα mount και στις 2 κάρτες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει η να μου πει κάπου να ψάξω.. Ευχαριστώ ;-)

Για βάλε άλλον κερνελ και δοκίμασε..

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για βάλε άλλον κερνελ και δοκίμασε..

Από ότι κατάλαβα φταίει το format της κάρτας.. Θα την φορμάρω για αρχή σε fat32 και αν δεν γίνει τότε θα αλλάξω kernel

edit: άλλαξα κέρνελ αλλά ο υπολογιστής όταν συνδέω το τηλέφωνο δεν μου αναγνωρίζει καμία απο τις 2 κάρτες, τις εξωτερικές εννοώ..για να τις φορμάρω πρέπει να έχω card reader και να το κάνω απο το pc ? ή γίνεται και με κάποια εφαρμογή ?.. επίσης όταν βάζω την 64 μου λεέι οτι είναι κατεστραμένη

Edited by ch_makis

Βασικα σας χαιρετιζω.εχω στα χερια μου ενα SCH-I605 ενος φιλου το εφερε απο αμερικη κλειδωμενο σε μια verazion εταιρεια.καμμια βοηθεια για το πως το βαζω σε ταξη.

Τα ποστς που αφορούσαν την μπαταρία μεταφέρθηκαν στο σωστό νήμα :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347425

Κώστας

Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν μου φτάνει ο εσωτερικός χώρος της συσκευής, με stock rom είναι δυνατόν να βάζω apps στην sd card? Αν όχι ποια ειναι η πρότασή σας? Χάνω κάτι άλλο με αυτή την διαδικασία; Αυτονομία και λοιπά εννοώ...

Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν μου φτάνει ο εσωτερικός χώρος της συσκευής, με stock rom είναι δυνατόν να βάζω apps στην sd card? Αν όχι ποια ειναι η πρότασή σας? Χάνω κάτι άλλο με αυτή την διαδικασία; Αυτονομία και λοιπά εννοώ...

Δεν νομιζω να υπαρχει τροπος να αλλαξεις τον φακελο εγκαταστασης, αλλα μπορεις να μετακινησεις τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες στην external. Πανε ρυθμισεις, πατα σε μια εφαρμογη και σου εχει επιλογη.

Δεν νομιζω να υπαρχει τροπος να αλλαξεις τον φακελο εγκαταστασης, αλλα μπορεις να μετακινησεις τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες στην external. Πανε ρυθμισεις, πατα σε μια εφαρμογη και σου εχει επιλογη.

Το είχα δοκιμάσει και το δοκίμασα ξανά δεν βρίσκω κάποια επιλογή, μήπως είναι για συγκεκριμένες εφαρμογές αυτό που λες; Βασικά βρήκα μια εφαρμογή GL TO SD και μου έβγαλε λίστα με ορισμένες apps που μπορώ να μεταφέρω και το δοκιμάζω τώρα. Βασικά έψαχνα έναν τρόπο να ενώσω τον εσωτερικό χώρο με την sd card και να φαίνεται ενιαίος. Αυτό γίνεται με customized rom νομίζω.

edit: Μπα δεν λέει τελικά η λύση μέσω αυτής της εφαρμογής.

Edited by giorgaras

Δοκίμασε το directory bind είναι απλά φοβερό! Διάβασέ τα αντίστοιχα στο xda αλλά ψάξε να βρείτε ένα thread που λέει τα settings για το s3 για να δουλέψει σωστά και στο note, απλά δεν υπάρχει το πρόγραμμα. Εννοείται ότι θέλει root!
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Γεια σας, προσπάθησα να βάλω phoenix 10 και έπεσα σε bootloop. Ακολούθησα τις οδηγίες πολλές φορές αλλά δεν βγάζω άκρη. Έχει κανείς καμία εμπειρία; Σε λίγο με βλέπω σε stock πάντως.

Προς το παρών άκυρο, ξαναπέρασα την rom στην micro-sd card και δουλεύει.

edit: η directory bind φαίνεται καλή αλλά δεν την δοκίμασα για να δω.

Edited by giorgaras

Ελεγξες το md sum..? Μπορεί να είχες κακό download..

Βασικά είναι εντάξει, μετά την δεύτερη αντιγραφή σε micro sd λειτούργησε απλά άφησα κάποιες επιλογές εκτός αυτή την φορά κιόλας...

edit: Μπορεί να μου κάποιος αφού έβαλα phoenix με ίδιο email account γιατί μου ζητάει το play store να πληρώσω ήδη αγορασμένες εφαρμογές;

Edited by giorgaras

Το είχα δοκιμάσει και το δοκίμασα ξανά δεν βρίσκω κάποια επιλογή, μήπως είναι για συγκεκριμένες εφαρμογές αυτό που λες; Βασικά βρήκα μια εφαρμογή GL TO SD και μου έβγαλε λίστα με ορισμένες apps που μπορώ να μεταφέρω και το δοκιμάζω τώρα. Βασικά έψαχνα έναν τρόπο να ενώσω τον εσωτερικό χώρο με την sd card και να φαίνεται ενιαίος. Αυτό γίνεται με customized rom νομίζω.

edit: Μπα δεν λέει τελικά η λύση μέσω αυτής της εφαρμογής.

Τι να σου πω. Αν και εχω το Note 1 δεν νομιζω οι ρυθμισεις να αλλαζουν. Πολλες εφαρμογες δεν στο επιτρεπουν να τις μετακινησεις. Η επιλογη ειναι κατω ακριβως απο εκει που σου λεει τι χωρο πιανει στην συσκευη. Αν δεν μπορεις να την μετακινησεις θα ειναι γκρι, αλλιως αν μπορεις θα ειναι ασπρο.

Τι να σου πω. Αν και εχω το Note 1 δεν νομιζω οι ρυθμισεις να αλλαζουν. Πολλες εφαρμογες δεν στο επιτρεπουν να τις μετακινησεις. Η επιλογη ειναι κατω ακριβως απο εκει που σου λεει τι χωρο πιανει στην συσκευη. Αν δεν μπορεις να την μετακινησεις θα ειναι γκρι, αλλιως αν μπορεις θα ειναι ασπρο.

Με την αυθεντική rom? Αν δεν κάνω λάθος δεν είχα ποτέ τέτοια επιλογή και όταν τι έψαξα δεν υπήρχε η δυνατότητα με την αυθεντική rom.

Καλημερα!Εκανα root, χωρις να αλλαξω ρομ,εβαλα το τριγωνακι, μηδενισα τον μετρητη, και τελος εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπου και μου εβγαλε "κανονικα" στην κατασταση της συσκευης...ολα καλα...μολις ομως κανω επανεκινηση της συσκευης μου βγαζει οτι η συσκευη τροποποιηθηκε, εκανα την διαδικασια δυο φορες...με το ιδιο αποτελεσμα...μπορω να κανω κατι???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα αφου εισαι root τροποποιημενη θα γραφει..Εσυ μηδενιζεις τον μετρητη αλλα μολις κανει επανεκκινηση το τηλ ξαναμετραει ο μετρητης γιατι εισαι root..Θα πρεπει να το βαλεις σε download mode μολις παει να κανει επανεκκινηση και να περασεις το <μαμα> firmware μεσω odin..Αλλα ετσι θα χασεις το root..Αν καταλαβα καλα τι θελεις να κανεις..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Άρχισα να κάνω αναβάθμιση αλλά η διαδικασία αργούσε και λέω "ας πάρω έναν υπνάκο ένα τέταρτο".

Μόλις επιστρέφω ανακαλύπτω ότι η διαδικασία έμεινε στα μισά διότι ο φορητός είχε μπει σε standby mode..

Προσπάθησα 2 φορές να κάνω ανάκτηση έκτακτης ανάγκης υλικολογισμικού αλλά η διαδικασία σταματά στο 90% και γράφει να το στείλω στο service...

Αν περάσω νεό firmware με το odin χάνω τα δεδομένα?

Υπόψιν ότι είχα κάνει ροοτ.

Κάθε βοήθεια

δεκτή διότι προέρχομε από symbian και δεν το έχω ακόμα με το androind

Άρχισα να κάνω αναβάθμιση αλλά η διαδικασία αργούσε και λέω "ας πάρω έναν υπνάκο ένα τέταρτο".

Μόλις επιστρέφω ανακαλύπτω ότι η διαδικασία έμεινε στα μισά διότι ο φορητός είχε μπει σε standby mode..

Προσπάθησα 2 φορές να κάνω ανάκτηση έκτακτης ανάγκης υλικολογισμικού αλλά η διαδικασία σταματά στο 90% και γράφει να το στείλω στο service...

Αν περάσω νεό firmware με το odin χάνω τα δεδομένα?

Υπόψιν ότι είχα κάνει ροοτ.

Κάθε βοήθεια

δεκτή διότι προέρχομε από symbian και δεν το έχω ακόμα με το androind

Βάλε το με odin ,αν δεν κάνεις factory reset δεν χάνεις κάτι απο τα δεδομένα σου .

Samsung galaxy s21+